10 najboljših rejcev Westie v Marylandu! (2022)

Rejci Westie v Marylandu

Če iščete vzreditelje Westie v Marylandu, potem je to tisto, kar morate vedeti. West Highland White terier, ki so ga ljubkovalno poimenovali “Westie,” je čudovita pasma terierjev, ki izvira iz škotskih gora.

Današnji Westie, ki izvira iz Cairn terierja in je prvotno vzrejen za lov na lisice, zajce, podgane in druge male živali, prijazna, odhodna pasma, ki naredi odlične družinske hišne ljubljenčke.

Ker pa so terierji, imajo zmerno do visoko raven energije in bodo imeli koristi od vadbe in fizične stimulacije. Ker so inteligentni majhni psi, se z veseljem udeležujejo šolanja in bodo skušali ugoditi svojim psom.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Westie v Marylandu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Border Collie v Marylandu in Najboljši rejci rottweilerjev v Marylandu.

Mladički Westie za prodajo v Marylandu

Mladički Westie za prodajo v Marylandu

Westies so odlični psi in bodo ustrezali večini, če ne vsem gospodinjstvom. Če iščete Westieja v Marylandu, ste prišli na pravo mesto. Tukaj je seznam naših najljubših rejcev Westie v Marylandu.

Priporočila izdelkov Westie: Najboljša krema za tace za pse in Najboljši pasji šamponi za dolgo dlako.

1. PuppySpot’s Westies For Maryland

PuppySpot's Westies za Maryland

Ker iščete vzreditelje Westie v Marylandu, priporočamo, da si ogledate spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica za pse, kjer lahko iščete mladičke Westie kar iz udobja svojega doma v Marylandu.

Upoštevajte, da mora PuppySpot pregledati vse rejce Westie z navedenimi mladiči, tako da bo vaš spremljevalec prispel v Maryland zdrav in zdrav. Preden nadaljujete na pot za mladička Westie za prodajo v Marylandu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Wildwood terierji

Divji lesni terierji

Mož in žena Lou in Lisa Pacheco sta sodelovala z Deborah Sullivan, da bi vam dala Wildwood Westies, najboljše in najlepše med čistokrvnimi West Highland White Terrierji, ki jih lahko najdete v Marylandu. Z več kot 20-letnimi izkušnjami je ta družinski in prijateljski duo vložen v zagotavljanje najboljšega okolja za te vrhunske, dobro uravnotežene mladičke Westie.

Izšolani in oskrbovani so kot družinski člani, z rednimi obiski pri veterinarju, njihovi vzrejni pari pa so odlični razstavni psi z več dosežki in veščinami za pasom. Podatki o rodovniku vsakega mladička so jasno prikazani na njihovi spletni strani, za kakršna koli povpraševanja o prodaji pa jih lahko kontaktirate.

Podrobnosti o divjih terierjih

3. Kmetija Ole Field

Kmetija Ole Field

Če iščete popolnega mladička Westie, se lahko prijavite pri Joy Fleming, majhni vzrediteljici hobijev na kmetiji Ole Field. Kmetija Ole Field je družinska hiša, kjer so mladički vzrejeni in ljubljeni ter zanje dobro poskrbljeni, dokler ne najdejo novega doma. Slike in cene najdete na njihovi spletni strani in jih lahko vidite šele, ko je dogovorjen termin. Na njihovi spletni strani je tudi kontaktni obrazec, če imate dodatna vprašanja.

Podrobnosti o kmetiji Ole Field

4. Barbara Goss

Barbara Goss

Barbara Goss je ugledna vzrediteljica West Highland White terierja iz Marylanda. Je članica CBWHWTC in WHWTCA, skupine, katere članstvo pomeni veliko in raznoliko zanimanje, ko gre za vzdrževanje Westiesa.

Barbarine informacije lahko najdete na seznamu napotitev rejcev Westie Club of America. Če želite od nje kupiti mladička, je vaša diskrecija, saj klub, njegovi člani pa ne nadzorujejo nobenih pogodbenih dogovorov.

Barbara Goss Podrobnosti

5. Martin’s Double E Kennel, LLC

Martin's Double E Kennel, LLC

Če iščete čistokrvne mladičke West Highland White terierja, potem je Martin’s Double E Kennel popoln kraj za iskanje. V skladu s svojim strogim spoštovanjem zakonodaje Pennsylvanije vam Martin’s Kennels ne bodo prodali mladička, mlajšega od osem tednov. Zato se njihovi mladički izpustijo šele pri 9 do 10 tednih.

Njihove mladičke hranijo s surovim kozjim mlekom, saj vsebuje vse potrebne vitamine in minerale, vzrejajo pa jih tudi za lov na podgane, glodavce in druge male hišne škodljivce. Obstaja mesečni rutinski veterinarski pregled. Po zaključku prodaje boste prejeli zgodovino bolezni psov, garancijo za dobro zdravje in pisno obvestilo kupcev psov.

Njihove pasme so pametne, samozavestne in zahtevajo malo vzdrževanja, zaradi česar so odlični družinski člani. Če želite videti mladičke za prodajo ali posvojitev, se morate dogovoriti za obisk, saj vhodi niso dovoljeni. Kontaktni obrazec je na voljo tudi na njihovi spletni strani, če se želite dogovoriti za obisk. V nasprotnem primeru jih lahko pokličete ali pošljete e-pošto.

Podrobnosti o Martin’s Double E Kennel, LLC

6. Psarna PPF Farms

Psarna PPF Farms

PPF Farms je sestavljena iz velike družine rejcev Westie, ki že več kot 17 let vzrejajo čistokrvne mladičke West Highland White terierja. Njihov cilj je dosledno vzrejati Westies z srečno, zdravo in dobro socializirano naravnanostjo. Vsi njihovi mladički so vzrejeni zaradi temperamenta in zdravja, vse po pasemskih standardih AKC.

Mladičke lahko vidite šele, ko so stari šest tednov, domov pa jih odpeljete šele po devetih tednih. Morali bi poslati e-pošto ali poklicati, da se dogovorite za sestanek ali zahtevate slike, cene in vse dodatne informacije od obiskovalcev. Vse slike na spletnem mestu so Westies, ki so bili že prodani vnaprej odobrenim družinam, ob prevzemu pa je potrebna osebna izkaznica.

Mladički imajo notranji in zunanji prostor za igro, spanje in telovadbo. Razglistene in cepljene so po načrtu, vse pa jih je osebno dal vzreditelj s posvetovanjem z zaupanja vrednim veterinarjem. Vsi mladički se prodajajo z omejeno registracijo, kar pomeni, da jih ni mogoče uporabljati kot razstavne pse, razen če ni dogovorjeno drugače.

Podrobnosti o psarni PPF Farms

7. Ridgewood Kennels II

Ridgewood Kennels II

Ridgewood Kennel Puppies and Pet Supplies je družinsko podjetje druge generacije, ki deluje že več kot 40 let in ima vsa svoja podjetja v vseh državah, ki jih vodi ožji družinski član. Naprodaj imajo mladičke West Highland White Terrierja ne samo v Pensilvaniji, ampak v več državah, vključno z Marylandom, New Yorkom in New Jerseyjem.

Ponujajo druge pasme in vsi mladički so dobro hranjeni, napojeni, ljubljeni in temeljito zdravstveno pregledani. Njihovi objekti imajo ustrezno prezračevanje in centralni zrak ter ogrevanje v čistem, odprtem okolju. Vse psarne Ridgewood so psarne z licenco USDA in akreditirane s petimi zvezdicami ACA. Odprti so vse dni v tednu razen srede.

Ridgewood Kennels II Podrobnosti

8. Wilmer Stoltzfuz

Wilmer Stoltzfuz

Wilmer Stoltzfuz je najbolje ocenjen vzreditelj s sedežem v Pensilvaniji, ki je opravil vse inšpekcije USDA in Pennsylvania. Svoja legla navaja na spletni strani Greenfield Puppies, ki rejcem po vsej ZDA pomaga najti pravi dom za svoje mladiče.

Glede na spletno stran Greenfield Puppies je kupec odgovoren, da preveri, ali pes prihaja od uglednega rejca, in ga je treba obvestiti, če sumite drugače.

Wilmer ima na spletnem mestu nekaj različnih mladičkov West Highland White terierja, ki so bili veterinarsko pregledani, cepljeni in razglisteni. Vsi njegovi družinsko vzgojeni in socializirani mladički imajo enoletno garancijo za genetsko zdravje, slike vseh mladičkov pa si lahko ogledate na spletni strani Greenfield Puppies.

Podrobnosti o Wilmerju Stoltzfuzu

9. DenMarc Westies

DenMarc Westies

Denise in Marc Collins že več kot 30 let vzrejata najboljše visokokakovostne, čistokrvne zahodnovišavske terierje. Njihovi igrivi in ​​energični odrasli psi so konformacijski razstavni psi, ki so prejeli številne nagrade. Vse njihove mladičke je družina osebno vzrejala in se družila z ljudmi in drugimi pasmami psov.

Mladički so cepljeni, ob nakupu boste prejeli zdravstveno spričevalo, rodovniške dokumente, ki odražajo dominantno poreklo, in registracijske dokumente AKC. Ko želite posvojiti mladička z DenMarc Westies, boste morali na njihovi spletni strani izpolniti in predložiti podroben vprašalnik, ki jim bo pomagal določiti najboljšega mladička za vas in vašo družino.

DenMarc Westies Podrobnosti

10. Psarna Country Manor

Kennel Country Manor

Lisa in Country Manor Kennel vzgajata mladičke Westie že več kot 25 let in sta imela veliko stalnih strank zaradi visokega standarda Westijev, ki jih vzrejajo. Njihova skupnost jim je dala popolno oceno 5 zvezdic za mladičke in odlično negovalno storitev, ki jo zagotavljajo.

Žal je trenutno njihova spletna stran v izdelavi in ​​do nadaljnjega ne bo na voljo. Lahko pa jih obiščete na njihovi fizični lokaciji ali pošljete sporočilo na Facebooku, na katerega se bodo nemudoma odzvali. Medtem ko ste na strani, si lahko ogledate tudi njihove odlične ocene in popolne ocene s 5 zvezdicami. Na svoji strani imajo tudi nekaj neverjetnih vsebin Westie, v katerih bodo lastniki uživali.

Podrobnosti o psarni Country Manor

Zaključek za “najboljše rejce Westie v Marylandu”

Zaključek za najboljše rejce Westie v Marylandu

The Westie je enostavna pasma, primerna za večino gospodinjstev, tudi za tiste z zelo majhnimi otroki ali starejšimi. Upamo, da vam bo ta seznam dal izhodišče pri iskanju popolnega prijatelja Westieja. Hvala za branje in vso srečo.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Westie v Marylandu, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička Westie od vzreditelja v Marylandu, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “West Highland White terier (Westie)” spodaj: