11 najboljših rejcev nemških ovčarjev v Washingtonu! (2022)

Rejci nemških ovčarjev v Washingtonu

Ena izmed najbolj priljubljenih pasem psov v Ameriki je nemški ovčar. So inteligentni, sposobni in zvesti. Njihova zvestoba in pogum sta neprimerljivi. Prav tako so neverjetno vsestranski. Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce nemških ovčarjev v Washingtonu.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev nemških ovčarjev v Washingtonu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci havancev v Washingtonu in Najboljši rejci Shih Tzuja v Washingtonu.

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Washingtonu

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Washingtonu

Da bi vam pomagali najti najboljše mladičke nemškega ovčarja v Washingtonu, smo izbrali 10 najboljših rejcev v državi. Ti izjemni psi so ljubljeni po vsem svetu in ti ljudje so na vrhuncu svoje igre.

Vodniki nemškega ovčarja: Kdaj se nemški ovčarji umirijo in Koliko stane nemški ovčar?

1. Nemški ovčarji PuppySpot za Washington

Nemški ovčarji PuppySpot za Washington

Ker iščete rejce nemških ovčarjev v Washingtonu, vam toplo priporočamo ogled spletnega mesta PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih nemškega ovčarja iz udobja svojega doma v Washingtonu.

Vsi rejci nemških ovčarjev, ki imajo mladičke na seznamu, morajo opraviti strog postopek presejanja, zato ni treba skrbeti, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Washington. Preden nadaljujete z iskanjem mladička nemškega ovčarja za prodajo v Washingtonu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Psarne Von Waldberg

Psarne Von Waldberg

Von Waldberg Kennels se nahaja na kmetiji z devetimi hektarji v Snohomishu v Washingtonu, družinski psarni, ki je v lasti in upravljanju. Njihova ekipa je predana svojim psom, strankam in poslanstvu. Njihov cilj je nenehno izboljševanje pasme in ustvarjanje skupnosti, ki jo združuje ljubezen do nemškega ovčarja Von Waldberg.

To jih loči od drugih psarn. Preprosti odgovori so njihova kakovost psov, njihova predanost svojim strankam in njihova zavezanost delovanju kot odgovoren rejec. Zanje pa je značilna tudi neomajna in neizrečena predanost svojim psom. Če pogledate v obraz katerega od njihovih psov, boste videli in občutili razliko.

Podrobnosti o psarnah Von Waldberg

3. Nemški ovčarji Tannhauser

Nemški ovčarji Tannhauser

Nemški ovčarji niso vzrejeni, da bi pri nemških ovčarjih Tannhauser prinašali dobiček. Njihovi psi si ne zaslužijo. Njihov cilj je ohraniti celovitost pasme in združiti le najboljše živali iz vrhunskih krvnih linij v Nemčiji.

Vsaka vzreja temelji na izboljšanju splošne kakovosti vsake generacije, izbiri najboljših vzrejnih partnerjev za samice in brez zapravljanja stroškov za temperament, zdravje, dolgoživost, inteligenco in konformacijo potomcev.

Podrobnosti o nemških ovčarjih Tannhauser

4. Nemški ovčarji Tiltonhaus

Nemški ovčarji Tiltonhaus

Nemški ovčarji Tiltonhaus se trudijo svojim psom zagotoviti zdravo in srečno okolje. Poleg več varovanih dvorišč in prog za aktivnosti na prostem, družina živi na 10 hektarjih zemlje, po kateri lahko njihovi psi tečejo in raziskujejo. Poleg tega nemški ovčarji iz Tiltonhausa uživajo v družinskih izletih, kot so pohodi, vožnje s kolesom, pikniki, kampiranje in počitnice.

Vsi njihovi nemški ovčarji so čistokrvni, registrirani v AKC in prihajajo iz najboljših zahodnonemških šampionskih krvnih linij (znan po ustvarjanju čudovitih psov s trdno delovno etiko in uravnoteženimi temperamenti). Poleg tega imajo psi iz Tiltonhausa čudovite mladičke nemškega ovčarja z dolgimi in starimi dlakami.

Podrobnosti o nemških ovčarjih Tiltonhaus

5. Veličastni kraljevi nemški ovčarji

Veličastni kraljevi nemški ovčarji

Puyallup iz Washingtona Majestic Royal German Shepherds proizvaja močne, zdrave, zdrave pse evropskih in nemških krvnih linij za družino, razstave, šport in družbo. Ker so vzrejali pse z vrhunskim temperamentom, ustvarjajo mladičke z lastnostmi, kot so pozornost, samozavest, samozavest, pogum in pripravljenost delati, kar se zahteva – poudarjanje značaja, razumne strukture in bogate barve.

Majestic Royal German Shepherds Podrobnosti

6. Jph nemški ovčarji

Jph nemški ovčarji

JPH nemški ovčar je trdno prepričan, da so potrebe svojih strank izjemnega pomena. Njihova celotna ekipa je predana izpolnjevanju teh potreb. Posledično podjetje večino svojega poslovanja pridobi od stalnih strank in napotitev. Nestrpno si želijo pridobiti vaše zaupanje in vam ponuditi najboljšo storitev v panogi. Da ne omenjam najboljših svetovnih prvakov Bloodline mladičkov, ki jih boste našli kjer koli.

Podrobnosti o nemških ovčarjih Jph

7. Nordwestlich nemški ovčarji

Nordwestlich nemški ovčarji

Nemški ovčarji Nordwestlich vzrejajo čudovite mladičke nemškega ovčarja AKC za ljubeče, skrbne družine ali posameznike, ki jim bodo zagotovili večno dom. Idealni bodo za zaščito, druženje in predstave. Vsi mladički prihajajo iz delovnih in razstavnih linij svetovnih prvakov.

Vsak mladiček je zdravstveno pregledan in DNK testiran s strani vzreditelja. Poleg tega so mladiči pred posvojitvijo čim bolj socializirani in izšolani. Kot rezultat, ste lahko prepričani, da boste od njih prejeli mladička najvišje kakovosti.

Vzreja čudovitih mladičkov nemškega ovčarja za ljubeče in skrbne družine ali posameznike jim lahko zagotovi dom za vedno. Mladički so delovni in kažejo linije svetovnih prvakov. Zato so kot nalašč za zaščito, druženje in predstave.

Podrobnosti o nemških ovčarjih Nordwestlich

8. Psarna severozahodnih nemških ovčarjev

Psarna severozahodnih nemških ovčarjev

Northwest German Shepherd Kennel je vzreditelj kakovostnih nemških ovčarjev. Obožujejo vse svoje pse, vendar je vedno razburljivo, ko se njihovi družini pridruži nov ali ko se zgodi nekaj posebnega. Na svoji spletni strani objavljajo informacije o novih prihodih in posebnih psih, ki bi jih želeli, da jih spoznate.

Vaš odnos z njimi se začne, ko psa odpeljete domov in se nadaljuje, dokler vam lahko pomagajo. Ne glede na to, kaj potrebujete, ne glede na to, ali iščete nasvet o šolanju, nekoga, ki bo pazil na vašega psa čez dan, ko ste odsotni, ali želite, da je vaš pes urejen, vam lahko pomaga.

Podrobnosti o psarni severozahodnega nemškega ovčarja

9. Nemški ovčarji Warnerhaus

Nemški ovčarji Warnerhaus

Vzreja nemških ovčarjev je hobi pri nemških ovčarjih Warnerhaus. Navdušeni so nad pasmo in želijo te fantastične spremljevalce deliti z drugimi, ki imajo radi nemškega ovčarja in želijo svojim družinam zagotoviti zaščito.

Poleg svoje drzne, pogumne, zveste narave nemški ovčarji oddajajo grozeče lajanje, ki preprečuje nezaželene vsiljivce. Z nakupom enega od njihovih mladičkov pridobite del njihove družine, zato so selektivni glede tega, v kakšnem okolju bodo njihovi mladički.

Če želite posvojiti enega od njihovih mladičkov, jim povejte nekaj o svojem domu. Povejte jim tudi nekaj o vaši družini in vaših izkušnjah z nemškimi ovčarji. Želijo zagotoviti, da se njihovi mladički in njihov novi dom primerno ujemajo.

Podrobnosti o nemških ovčarjih Warnerhaus

10. Flood Farm Nemški ovčarji

Nemški ovčarji Flood Farm

Cindy Flood je več kot le lastnica Flood Farm; ona je tudi njegovo srce. Že več kot 35 let doma vzgaja mladičke nemškega ovčarja. Z vsakim posvojenim kužkom raste njihova družina, ki se dotakne src v Združenih državah in po vsem svetu. Poudarja branje knjige Umetnost vzgoje kužka menihov Novega Sketa.

Tako se lahko potencialni kupci mladičkov naučijo njenih načel pri vzgoji mladičkov in psov. Poleg tega je vsako leglo poučeno o tehnikah usposabljanja, opisanih v Leerburgovem DVD-ju, “Vaš kuža od 8 tednov do 8 mesecev.” Cynthiine smernice so Flood Farm omogočile, da že več kot tri desetletja rodi inteligentne, dobro prilagojene mladičke. Flood Farm je več kot le posel – to je družina in z veseljem vas sprejmejo.

Podrobnosti o nemških ovčarjih Flood Farm

11. Heidenroslein German Shepherds LLC

Heidenroslein German Shepherds LLC

Zadnji na seznamu najboljših rejcev nemških ovčarjev v Washingtonu je “Heidenroslein German Shepherds LLC.” V Olympiji v Washingtonu je Heidinroslein German Shepherds LLC družinski ranč na 20 hektarjih pastoralnih zemljišč. Od leta 2008 gojijo bele krvne linije nemškega ovčarja.

Njihovi atletski in ubogljivi psi telovadijo med vsakodnevnimi opravili. Preizkušajo in potrjujejo, da so vsi psi brez degenerativne mielopatije (DM). Poleg tega se legla redno črvijo in cepijo ter se vsak dan družijo z družinami.

Heidenroslein German Shepherds LLC Podrobnosti

Mladički nemškega ovčarja v Washingtonu

Mladički nemškega ovčarja v Washingtonu

Nemški ovčarji niso za vsakogar. Kljub visoki energiji in naravnim delovnim sposobnostim pastirji potrebujejo predane lastnike, ki jim zagotovijo ustrezno vadbo in pozornost, da bodo srečni in zdravi. Poleg tega bi moral nemški ovčar imeti “delo«, kot so sledenje, poslušnost, Schutzhund ali agility.

Takrat so ti psi najbolj zadovoljni, kjer so dosegli uspeh. Pes mora še vedno imeti formalno usposabljanje za poslušnost, tudi če je le družinski hišni ljubljenček. Ne glede na to, ali se odločite za sodelovanje v procesu ali ne, se vaš kuža uči 24 ur na dan. Ne pozabite, vsak ustvarja svoje pošasti.

Kako izbrati rejca nemškega ovčarja v Washingtonu

Kako izbrati rejca nemškega ovčarja v Washingtonu

Ugledni rejec nemških ovčarjev se osredotoča predvsem na izboljšanje in ohranjanje pasme. Skrbno načrtujejo svoje rejske programe in izberejo najboljše plemenske in ženske. Na ta način Breeding ustvarja mladičke z lastnostmi, zaradi katerih je nemški ovčar odlična pasma.

Ko gre za rejce, ni smiselnih odtenkov sive. Rejci so bodisi ugledni ali pa ne. Na žalost sredina ne obstaja. Ugledne rejce je težko dobiti. Če želite najti uglednega rejca, je bistveno razumeti razlike.

Povezano: Shema hranjenja nemškega ovčarja in Najboljša hrana za nemškega ovčarja za pridobivanje teže.

Kje najdete rejca nemških ovčarjev v Washingtonu?

Kje najdete rejca nemških ovčarjev v Washingtonu

Najti uglednega vzreditelja mladičev nemškega ovčarja v Washingtonu je lahko težko. Začnite tako, da se obrnete na American Kennel Club (AKC) ali Ameriški klub nemških ovčarjev (GSDCA). Tako AKC kot GSDCA imata iskane imenike rejcev, ki so izpolnili njihove zahteve za članstvo.

Mladički nemškega ovčarja so odličen dodatek vsakemu domu. Izbira odgovornega vzreditelja, ki skrbi za dobrobit svojih psov, je ključnega pomena pri izbiri kužka. Zdravi mladiči z odličnimi temperamenti so znak dobrega vzreditelja. Poleg zdravstvenega jamstva vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Zaključek za “najboljše rejce nemških ovčarjev v Washingtonu”

Zaključek za najboljše rejce nemških ovčarjev v Washingtonu

Ti rejci v Washingtonu so najboljša mesta za iskanje a Nemški ovčar kuža. Dobili boste lepo vzgojenega psa. Torej, ne glede na to, ali potrebujete tega psa za zaščito, storitev ali kot vaš spremljevalec, ste lahko prepričani, da dobite visokokakovostnega psa.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev nemških ovčarjev v Washingtonu, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička nemškega ovčarja od vzreditelja v Washingtonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vodnik pasme nemški ovčar” spodaj: