11 najboljših rejcev Yorkie v New Hampshiru! (2022)

Predloga Best-Yorkie-Breeders-In-New-Hampshire

Iščete rejce Yorkie v New Hampshiru? Čestitam vam za odločitev, da domov pripeljete Yorkija. Naslednji korak je iskanje najboljših rejcev Yorkie v New Hampshiru.

Svojega jorkširskega terierja želite kupiti od dobro obveščenega in usposobljenega rejca, ki je specializiran za vzrejo Yorkijev. Navsezadnje je usklajenost vašega Yorkija z vzrejnimi standardi, razpoloženje in zdravje odvisni od prakse rejca, ki ga izberete.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Yorkie v New Hampshiru, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci mopsov v New Hampshiru in Najboljši rejci bostonskih terierjev v New Hampshiru.

Mladički Yorkie naprodaj v New Hampshiru

Mladički Yorkie naprodaj v New Hampshiru

V tem priročniku navajamo najboljše rejce Yorkshire terierjev v New Hampshiru in na območju Nove Anglije. Potopimo se kar v to.

Priporočila izdelkov Yorkie: Najboljše pasje sklede, izdelane v Združenih državah in Najboljši pasji zvončki za šolanje za kahlico.

2. Psarna Briarbrook

Psarna Briarbrook

Lastniki psarne Briarbrook so začeli z vzrejo nemških ovčarjev pred 30 leti in kmalu dodali jorkširske terierje in Shiba Inus. Ti predani rejci trdno verjamejo, da morajo imeti vsi psi stabilne, ljubeče temperamente in nikoli ne smejo biti agresivni in neobvladljivi.

Vsi njihovi mladički, ki jih vodi ta filozofija, dobijo okolje, ki olajša učenje, in celo posebno igralnico za mladičke za raziskovanje in tek. Lastniki Briarbrook Kennel vodijo tudi otroško varstvo – kar pomeni, da so vsi njihovi psi socializirani z otroki.

Mladički Briarbrook Kennel se hranijo v klimatsko nadzorovanem, varnem, čistem okolju brez parazitov. Vse svoje mladičke prodajo šele po pregledu pri veterinarjih in evidencah o zgodnjem cepljenju in razglistitvi. Briarbrook Kennels je tudi član BBB (Better Business Bureau) od leta 2014.

Podrobnosti o psarni Briarbrook

3. Mladički Yorkie & Biewer terierja naprodaj v Massachusettsu

Mladički Yorkie & Biewer terierja naprodaj v Massachusettsu

Če nameravate v svoje gospodinjstvo dodati jorkija, je Jessica Ortiz ena najbolj zanesljivih rejcev Yorkie v New Hampshiru in Massachusettsu. Zadnjih 20 let se ukvarja z vzrejo mladičkov Yorkie (od leta 2008) kot predani vzreditelj hobijev. Prav tako hrani Biewer terierje in vse svoje pse obravnava kot ‘kraljevsko’. Gospa Ortiz je registrirana v AKC in lahko obiščete njeno stran tržnice AKC.

Pripada tudi različnim klubom, vključno s klubom Yorkshire Terrier Club of Greater New York, in se strogo drži svojega etičnega kodeksa. Odlična novica je, da ima več mladičkov Yorkie pripravljenih, da odidejo v svoje večne domove (v času pisanja tega priročnika), zato si oglejte slike srčkanih psičkov na njeni spletni strani:

Mladički Yorkie & Biewer terierja naprodaj v Massachusettsu Podrobnosti

4. Anne’s Precious Yorkies

Anne's Precious Yorkies

Anne in Art sta lastnika Anne’s Precious Yorkies in vzrejata evropske šampionske linije eksotičnih in tradicionalnih jorkširskih terierjev. Najboljši del je, da pričakujejo leglo maja 2022, zato jih kontaktirajte in rezervirajte svojega mladiča. Anne’s Precious Yorkies je registriran CKC.

Anne in Art ljubeče vzgajata vse svoje Yorkije in sledita strogemu postopku preverjanja, preden svoje mladičke pošljeta v svoje domove za vedno. Spodbujajo tudi potencialne lastnike, da obiščejo njihove psaarne in spoznajo njihove pse. Anne in Art se osredotočata na kakovost in ne na količino.

Imajo tradicionalne jorkije v plaščih merle, čokolada, enobarvna črna in barva Parti. Vsa njihova plemenska živina je podvržena petim genetskim testom, da bi izključili pogoste zdravstvene težave v leglu. Njihovi mladički Yorkie, ki so naprodaj v New Hampshiru, so tudi socializirani z otroki in odraslimi ter cepljeni, razglisteni in testirani s strani strokovnih veterinarjev.

Anne’s Precious Yorkies Podrobnosti

5. Clover Hill Yorkies

Clover Hill Yorkies

Susan Dodge je vzrediteljica za Clover Hill Yorkies, obrat v Berlinu, NH. Je zelo cenjena vzrediteljica Yorkijev, znana po usklajenosti s standardi, lepih obrazih, optimalnem zdravju in očarljivih osebnostih. Vsi Clover Hill Yorkies so vzgojeni v ljubečem okolju s hranljivimi, doma pripravljenimi obroki.

Nekateri med njimi so psi šampioni z naslovom zmagovalca najboljšega v pasme v svoji mački. Clover Hill Yorkieis opravijo teste OFA, da izključijo luksacijo pogačice – pogosta genetska težava. V ceno mladička je vključena tudi sterilizacija/kastracija, mikročipiranje in večina prvoletnih cepiv.

Podrobnosti o Clover Hill Yorkies

6. Debbie Nelson

Debbie Nelson

Debbie Nelson je vzrediteljica s sedežem v New Hampshiru, ki vzreja jorkije od leta 1995. Je članica AKC Marketplace. Debbiejine mladičke vzgajajo ljubeče doma s primerno socializacijo z ljudmi. Nudi enoletno garancijo za življenjsko nevarne prirojene motnje.

Podrobnosti o Debbie Nelson

7. Top Hat Yorkies

Top Hat Yorkies

Lastnika Rick in Carol iz Top Hat Yorkijev vzrejata in razstavljata Yorkije od leta 2007. Imata čudovito spletno stran in sta aktivna tudi na svoji Facebook strani. Pošljite jim sporočilo, če iščete mladičke Yorkie za prodajo v New Hampshiru.

Podrobnosti o klobučkih Yorkies

8. Maltežan na jezeru

Jezerski maltežan

Naj vas ime ne zavede: Lakeshore Maltese vzreja tudi Yorkshire terierje. Lastnica Lakeshore Maltese, Marilyn, s ponosom izjavlja, da je National Geographic’s Animal Planet predstavil njene mladičke na Dogs 101. Malteški psi in matere Lakeshore Maltese so večinoma šampionske linije AKC.

Marilyn s pogodbo zagotavlja veterinarsko zdravstveno spričevalo in zdravstveno jamstvo, svojih mladičkov pa noče prodati rejcem na dvorišču in mlinom za mladiče. Vsi njeni psi dobijo najbolj kakovostno hrano in so na tekočem s cepljenji in razglistenjem. Marilyn je tudi članica AKC v New Hampshiru in je za svojo pasmo maltežan celo osvojila nagrado Ethical Breeder Award.

Malteške podrobnosti na jezeru

9. Mark Carfagno

Mark Carfagno

Ta vzreditelj Yorkie se nahaja v NY – nedaleč od New Hampshira. Nahaja se v Jamesvilleu, NY, in od leta 1968 vzreja jorkije, biewer terierje in nemške ovčarje. G. Carfagno je registriran član AKC in pripada klubom, kot sta Biewer Terrier Club of America in German Shepherd Dog Club of America. Oglejte si njegove čudovite fotografije mladičkov Yorkie na spodnjih povezavah ali pa ga kontaktirajte glede prihajajočih leglov:

Podrobnosti o Marku Carfagnu

10. Amoroso Yorkshire terierji

Amoroso Yorkshire terierji

Cassandra Correia, ustanoviteljica Amoroso Yorkshire terierjev, je študentka veterine, ki je navdušena nad psi. Ima le nekaj legla na leto, kar zagotavlja zdrave in srečne mladičke. Vsi njeni mladički imajo enoletni certifikat AKC in zdravstveno garancijo.

Izvaja zdravstvene preglede očeta in matere, da prepreči težave s sklepi in očmi pri mladičkih. Cassandra pošlje kužke v morebitne domove šele potem, ko opravijo tri injekcije nadloge. Obrnite se na Amoroso Yorkshire Terriers na naslednje.

Podrobnosti o jorkširskih terierjih Amoroso

11. Denise Sarro – vzrediteljica teacup Yorkie v Hew Hampshireu

Denise Sarro - vzrediteljica teacup Yorkie v Hew Hampshireu

Zadnji na seznamu rejcev Yorkie v New Hampshiru je “Denise Sarro.” Denise Sarro je hobi vzrediteljica teacup Yorkies, enega od svojih mladičkov pa je celo prodala Marku Wahlbergu, filmskemu zvezdniku. Ta cenjeni vzreditelj Yorkie v New Hampshiru ima več kot 30 let izkušenj.

Vse svoje mladičke je razglistila in cepila s prvimi cepivi. Njeni mladički so tudi nekoliko izšolani. Sarro spodbuja starše hišnih ljubljenčkov, da pridejo in spoznajo njene pse, preden enega odpeljejo domov. Njene zmogljivosti si lahko ogledate na spodnjem naslovu.

Denise Sarro Podrobnosti

  • naslov: Denise Sarro, 101 Four Rod Road, Rochester, NH, 03867
  • Telefonska številka: (781) 3670-070

Kako najti rejca Yorkie v New Hampshiru

Kako najti rejca Yorkie v New Hampshiru

Zdaj, ko imate seznam desetih najbolje ocenjenih rejcev Yorkie v New Hampshiru, je čas, da jih pokličete. Lahko vam dajo termin, da greste pregledat njihove pse. Nikoli se ne zadovoljite s prvim vzrediteljem, ki ga srečate; namesto tega, preden se odločite, preverite vsaj 3 do 4 rejce.

Vzreditelju postavite več vprašanj o njihovih vzrejnih programih. Odkrijte njihovo filozofijo za tem. Poskrbite, da bodo izvajali zdravstvene teste in genetske teste na svojih psih. Dober vzreditelj ne bo imel kaj skrivati ​​in vam z veseljem posreduje kontaktne podatke svojega veterinarja.

Dobri rejci bodo pripadali tudi enemu ali več pasjim klubom, kot je klub Yorkshire terierjev v New Yorku. To zagotavlja, da se držijo svojega etičnega kodeksa in upoštevajo dobre rejske prakse. Ugledni rejci resnično ljubijo svoje pse in vam bodo postavili več vprašanj o vašem življenjskem slogu in gospodinjstvu.

Navsezadnje si želijo, da bi njihovi psi šli v ljubeče domove. Pravi rejci svojih mladičkov ne bodo prodajali mlinom za mladiče in rejcem na dvorišču. Prav tako bodo pripravljeni potrpežljivo odgovoriti na stotine vprašanj, dokler ne boste zadovoljni.

Povezano: Yorkie proti Yorkie Poo in Koliko stane Yorkshire terier?

Več o jorkširskem terierju iz New Hampshira

Več o jorkširskem terierju iz New Hampshira

Yorkshire terier je fascinantna pasma psov, ki se uvršča na 9. mesto na seznamu najbolj priljubljenih pasem psov AKC. Ta majhen pes ima živahno osebnost in je pogumen, odločen, inteligenten in energičen. Ena od njegovih značilnosti so svilnati lasje. Visi naravnost na tla in ima kakovost človeških las.

Zaradi tega so tudi hipoalergeni in primerni za ljudi, ki imajo alergije na hišne ljubljenčke. Yorkiji so imeli skromno poreklo. Vzrejeni so bili za lov na škodljivce v mlini v Yorkshiru v Angliji. Zaradi tega ohranijo nekaj svojega plenskega pogona in agresivnega vedenja, ki bi lahko predstavljalo izziv med treningom.

Yorkiji so odličen pes za stanovalce v stanovanjih in vse, ki si želijo nalobnjaka. Imajo nizke potrebe po vadbi, vendar zahtevajo veliko nego. Z zdravstvenega vidika so robustni psi z dolgo življenjsko dobo. Obrnite se na enega od rejcev Yorkie v New Hampshiru, če želite izvedeti več o tej zvesti pasmi psov.

Povezano: Ko se ušesa Yorkie dvignejo in Kako postrižite svoje Yorkiejeve lase doma.

Zaključek za “najboljše rejce Yorkie v New Hampshiru”

Zaključek za The "Najboljši rejci Yorkie v New Hampshiru"

Če iščete Yorkshire terier mladičke za prodajo v New Hampshiru, se obrnite na enega od cenjenih rejcev Yorkie v New Hampshiru, navedenih zgoraj. Večina jih je registriranih v AKC ali CKC, svoje pse vzgajajo v ljubečem okolju in so zelo pozorni na temperament in zdravje kužka. Upamo, da vam bo ta vodnik pomagal najti zdravega in srečnega Yorkija, ki bo dobrodošel v vašem srcu in domu.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Yorkie v New hampshiresi lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička Yorkie od vzreditelja v New Hampshiru, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov Yorkshire terierja” spodaj: