14 najboljših reševanj psov v Torontu! (2022)

Predloga Best-Dog-Rescues-in-Toronto

Če iščete najboljše rešitve za pse v Torontu, potem imamo tukaj vprašanje, ki ga imamo za vas. Iščete psa ali prijatelja, s katerim bi se vaši otroci igrali?

Razlog, zaradi katerega želite posvojiti, vam lahko pomaga pri izbiri vrste in pasme, ki je najbolj primerna za vaš življenjski slog. Toda najprej si oglejmo najboljše reševalce psov v mestu.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja psov v Torontu, si oglejte ta druga priporočila: Najboljši rejci Maltipooja v Ontariu in Najboljši rejci ovčarjev v Ontariu.

1. Pugalug Pug Rescue

PUGALUG MOPS REŠEVANJE

Če živite v Torontu in imate radi mopse, si oglejte to reševanje. Pugalug Pug Rescue, rejniški reševalci, zagotavlja, da so njegovi mladički nameščeni v prijetnih rejniških domovih in ne v glasnih in stresnih zavetiščih.

Če želite pomagati mopsu v stiski, razmislite o namenu Pugalug Pug Rescue. Če razmišljate o hišnem ljubljenčku, pokukajte na mopse, ki so trenutno na voljo za posvojitev. Nato obiščite spletno stran Pugalug Pug Rescue in stopite v stik za dodatne informacije.

Podrobnosti o reševanju mopsov Pugalug

2. The Dog Rescuers Inc

THE DOG RESCUERS INC

Dog Rescuers Inc. je dobrodelna organizacija s sedežem v Oakvilleu v Ontariju. Po srečanju z Oakvilskim gasilcem Manom ​​je Joan, reševalka iz Oakvillea z več kot 25-letnim strokovnim znanjem o oskrbi živali in reševanju, leta 2009 ustanovila The Dog Rescuers Inc.

Upravljajo jih zavzeti prostovoljci, ki se navdušujejo nad reševanjem in vračanjem psov različnih pasem. Imajo različne pasme psov, med katerimi lahko izbirate.

Podrobnosti o The Dog Rescuers Inc

3. Underdog Railroad

UNDERDOG ŽELEZNICA

Ta neprofitna služba za reševanje psov v Torontu sprejema pse vseh pasem in porekla. Po možnosti nudijo zdravstveno oskrbo in rehabilitacijo psov, od ustanovitve leta 2012 pa so številnim psom pomagali pri iskanju ljubečih domov.

Če imate radi pse, razmislite o prostovoljstvu pri The Underdog Railroad, da bi pomagali psom pri njihovi oskrbi. Če želite nekaj bolj trajnega, se poučite o postopku posvojitve The Underdog Railroad in nato prebrskajte njihove razpoložljive živali.

Podrobnosti o železnici Underdog

4. EKIPA Reševanje psov

REŠEVANJE TIM PSA

TEAM Dog Rescue je registrirana kanadska organizacija s sedežem v rejnikih, ki se ukvarja z iskanjem stalnih domov za brezdomne pse, s poudarkom na reševanju psov iz prenatrpanih zavetišč in zavetišč z veliko smrtnostjo.

TEAM Dog Rescue v celoti skrbijo prostovoljci z območja Greater Toronto in sosednjih lokacij. Od začetka leta 2012 je bilo v naše reševanje sprejetih na stotine brezdomnih in zanemarjenih psov.

Podrobnosti o reševanju psov TEAM

5. Gumbi

GUMBKI

Buttonnoses je več kot le reševanje psa. Prav tako izobražujejo, skrbijo za hišne ljubljenčke in ustvarjajo družbene organizacije za drobne pse in njihove lastnike. Njihova reševalna misija se osredotoča na miniaturne pasme in pasme igrač, pri čemer vsako leto v povprečju rešijo 50 psov.

Pred posvojitvijo vsi psi dobijo potrebno zdravstveno oskrbo. Postopek posvojitve in vzgoje gumbov je podrobno opisan na njihovi spletni strani za reševanje. Ker so neprofitna, se pri uresničevanju svojih ciljev zanašajo na prostovoljce in prispevke. Ne pozabite pogledati ljubkih majhnih psov, ki so na voljo za posvojitev.

Podrobnosti o gumbih

6. Nasilniki v stiski

NASILNIKI V POTREBI

Podjetje Bullies in Need je bilo ustanovljeno leta 2005, da bi obravnavalo zapleten problem provincialne prepovedi pasem in kako bi lahko pomagali psom tipa pitbul, ki so nenadoma postali prepovedani.

Takoj so postali dobro znan vir tako za lastnike psov kot za zavetišča. Še naprej zagotavljajo namestitev izven provinc za pse, ki jih prizadene BSL, ter zagotavljajo smernice in napotitve lastnikom.

Vsi psi so v zasebnih hišah; nimajo zavetišča ali objekta, kjer bi pse lahko obiskali. Pred srečanjem s psom greste skozi postopek posvojitve ali pa so na naših dogodkih včasih prisotni razpoložljivi psi.

Podrobnosti o nasilnikih v stiski

7. Zaželeni očnjaki in bitja

ZELJENI PASJI IN BITJA

Coveted Canines and Creatures je neprofitna organizacija, ki jo v celoti upravljajo neplačani prostovoljci. Vsi v naši ekipi (približno 16 vodij prostovoljcev in dodatnih 90 prostovoljcev in rejnikovs) prispeva svoj čas za ljubezen do živali.

S humanim delovanjem in izobraževanjem želimo končati globalni problem živalskega brezdomstva, prenaseljenosti in krutosti.

Ta neprofitna organizacija za reševanje psov, ki jo vodi prostovoljno, sprejme pse na robu evtanaziranja in jim zagotovi zdravstveno oskrbo in usposabljanje, ki jih potrebujejo, da najdejo pravi ljubeč dom.

Oglejte si razpoložljive očnice Coveted Canines in razmislite o posvojitvi od njih. Prav tako lahko postanete prostovoljec ali postanete rejnik za psa v stiski prek Coveted Canines. Če želite izvedeti več, obiščite kontaktno stran podjetja Coveted Canine in stopite v stik.

Zaželene podrobnosti o očnjakih in bitjih

8. Big On Beagles

VELIKO NA BEAGLIH

Marna Gale je ustanovila Big On Beagles (BOB), organizacijo za podporo beaglem v stiski s sedežem v Torontu. BOB je tam, da pomaga manj srečnim, kot so beagli s posebnimi potrebami, starejši beagli z zdravstvenimi težavami in celo neozdravljivo bolni beagli s prekomerno telesno težo. Na kratko, BOB nudi roko pomoči posameznikom, ki potrebujejo drugo priložnost.

Veterinarsko zdravljenje za beagle BOB je drago, vendar se BOB obljubi vsakemu psu, ki vstopi v program, in zagotavlja, da mladički takoj dobijo, kar potrebujejo. Pokličite telefonsko linijo BOB in odkrijte, kako prispevati svoj prispevek in spremeniti življenje beagla v stiski.

Velike podrobnosti o Beaglesu

9. Odkupne tace

ODREDIŠČNE ŠAPE

Redemptions Paws je zvezno priznana kanadska dobrodelna organizacija. Nimajo fizičnega zavetišča, saj so v rejništvu. Če želite več informacij o enem od njihovih posvojitev, izpolnite prijavo tukaj.

To neprofitno reševanje, ki temelji na rejniku, ve bolje kot kdorkoli, da psi, ki jih oskrbujejo, potrebujejo drugi strel. Tako so bili ustanovljeni leta 2017 za pomoč pri reševanju psov pred naravnimi katastrofami.

Od takrat so rešili skoraj 1300 psov. Če dobite novega hišnega ljubljenčka, razmislite o posvojitvi iz Redemption Paws. Preglejte njihove razpoložljive hišne ljubljenčke, preden izveste več o posvojitvi.

Podrobnosti o odkupnih tacah

10. Organizacija za reševanje živali

ORGANIZACIJA ZA REŠEVANJE ŽIVALI

ORA — Organizacija za reševanje živali — je priznana neprofitna organizacija, ki je v celoti prostovoljna in spodbuja humano ravnanje z vsemi živalmi in ohranjanje divjih živali. ORA deluje na območju Velikega Toronta in okoli njega ter spodbuja dobro počutje in zaščito vseh živali.

Organizacija za reševanje živali Podrobnosti

11. Ugly Mutts Dog Rescue

GRDI MUTTS REŠEVANJE PSA

Ustanovitelj Ugly Mutts Dog Rescue prihaja iz Toronta in ima skoraj 40 let izkušenj z reševanjem s številnimi spremljevalci in drugimi živalmi. Leta, ko je reševanje še ni bilo tako razširjeno, je delala s številnimi organizacijami podobno mislečih.

Skoraj 20 let je bila organizacija Ugly Mutts Dog Rescue posvečena reševanju življenj živali spremljevalcev v stiski z reševanjem vseh pasem, prostovoljcem/rejenikom.

Reševalna ekipa se nahaja v Hamiltonu v Ontariju. Podpira ga mreža sočutnih rejniških domov po južnem Ontariju, ki hišnim ljubljenčkom v stiski nudijo ljubeče zavetje, dokler niso združeni z ljubečimi, predanimi družinami.

Ne glede na to, ali želite posvojiti hišnega ljubljenčka ali najti nov dom za svojega ljubljenčka, vam bo Ugly Mutts Dog Rescue zagotovil največje možnosti za vas in vašo družino.

Podrobnosti o reševanju psov Ugly Mutts

12. Burlington Humane Society

BURLINGTONSKA HUMANNA DRUŽBA

To je neprofitna organizacija, ki v celoti deluje na podlagi prijaznosti javnih donacij. Zavezani so k pomoči potepuškim in zapuščenim živalim na območju Burlingtona.

Njihovo poslanstvo je spodbujanje kakovosti življenja in dobrega počutja živali v skupnosti, zagotavljanje zatočišča za mačke in pse v rejništvu. Hkrati iščejo “za vedno domove” in iz Burlingtona naredijo bolj sočutno mesto za vse živali.

Podrobnosti o humanističnem društvu Burlington

13. Pomoč brezdomnim hišnim ljubljenčkom

POMOČ BEZDOMIM LJUBLJEM

Helping Homeless Pets je bila ustanovljena novembra 2006 za pomoč prostovoljnim reševalnim skupinam hišnih ljubljenčkov, ki pomagajo nezaželenim hišnim ljubljenčkom najti nove domove in zmanjšati število hišnih ljubljenčkov, ki postanejo brezdomci ali zapuščeni. Poleg tega pomaga uglednim in etičnim kanadskim organizacijam za reševanje hišnih ljubljenčkov zbirati sredstva za zdravljenje, ozaveščanje javnosti in izobraževanje.

Vsak hišni ljubljenček, ki je vključen na spletnih mestih in družbenih medijih njihovih članskih reševalnih organizacij, je bil rešen s strani članske reševalne organizacije, pregledan, zdravstveno oskrbljen in pripravljen za posvojitev prek te skupine.

Podrobnosti o pomoči brezdomnim hišnim ljubljenčkom

14. Stray To Play

ODLOŽITE SE ZA IGRAJO

Zadnji na seznamu reševanih psov v Torontu je “Stray to Play.” Stray to Play sodeluje s prostovoljci, partnerji v zavetiščih in drugimi organizacijami v naši skupnosti, da bi zagotovili ljubeče, dolgotrajne domove za potepuške, zapuščene, slabo ravnane ali predane pse.

So v celoti rejniški, kar psom omogoča, da se počutijo varno in udobno v hiši nekoga drugega, medtem ko čakajo na svoj stalni dom. Oglejte si posvojitvene različice Stray to Play in nato odkrijte, kako jih posvojiti. Razmislite o prostovoljstvu ali pridružitvi njihovi mreži rejniških domov, če želite pomagati hišnim ljubljenčkom pri njihovi oskrbi.

Stray To Play Podrobnosti

Zaključek za “Najboljše reševanje psov v Torontu”

Zaključek za The

Število evtanaziranih živali se lahko znatno zmanjša, če več ljudi posvoji hišne ljubljenčke, namesto da jih kupi. Poleg tega s posvojitvijo ljubeče živali v svojo hišo rešite življenje in sprostite prostor za zavetišče za drugo žival v stiski.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja psov v Torontu, si lahko ogledate:

Preden svojega psa pripeljete na reševanje v Toronto, lahko izveste več o reševanju tako, da si ogledate »Kako izbrati zavetišče za pse” spodaj: