2 najboljša reševanja Corgijev v Illinoisu! (2022)

Corgi reševalci v Illinoisu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše reševalce Corgijev v Illinoisu. Reševanje psa je vedno bolj koristno kot nakup mladička, vendar vedno tvegate, da boste dobili psa z več težavami, kot jih lahko rešite.

Dober reševalni center vam bo vedno dal dovolj časa s psom, preden se boste zavezali, da ga boste odnesli domov, da se prepričate, ali je primeren za vaše gospodinjstvo. S psom v zavetišču tvegate tudi, da dobite psa z več zdravstvenimi težavami kot običajno.

Odgovorno zavetišče vas bo obveščalo o vseh teh težavah in vam moralo dati priporočila za veterinarsko oskrbo, ki jo pes potrebuje. Zavetišče mora svojim psom vedno zagotoviti pogodbo o sterilizaciji/kastraciji.

To pomeni, da je treba psa iz zavetišča v določenem času po izbiri iz zavetišča sterilizirati ali sterilizirati. Ta pogoj preprečuje, da bi pse iz zavetišč odpeljali v mlin za mladiče, ki ima pogosto podobne razmere kot v gospodinjstvih, iz katerih so bili psi najprej rešeni.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja Corgijev v Illinoisu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljše reševanje logotipov v Illinoisu in Najboljši reševalci francoskih buldogov v Illinoisu.

Poiščite reševalca Corgi blizu vas v Illinoisu

Poiščite reševalca Corgi blizu vas v Illinoisu

Reševanje psa je še večja odgovornost kot nakup mladička, saj ima reševanje pogosto več vedenjskih težav in zdravstvenih stanj kot pes pri vzreditelju. Dobro zavetišče bo vsako posvojitev obravnavalo resno in poskrbelo, da bodo njihovi psi odšli v dober, odgovoren dom, ki bo z njimi ravnal z ljubeznijo in prijaznostjo, ki si jo zaslužijo.

Vedno bodo spraševali o vaši zgodovini s psi in zlasti o pasmi, da bi se prepričali, da vam pes, ki ga izberete, ne bo preveč. Zadnje, kar si kdo želi, je, da se pes nastani v domu in ga nato odpelje nazaj v zavetišče. Da bi vam pomagal najti dobro zavetišče, ki vam bo zagotovilo, da boste na koncu imeli pravega psa, je tukaj seznam najboljših reševalcev Corgijev v Illinoisu.

Vodniki za Corgi: Najboljše pasje postelje za Corgi in Najboljši zdravilni šamponi za pse.

1. Pet’s Second Chance Welsh Corgis

Pet's Second Chance Welsh Corgis

Čeprav so ti Corgiji na voljo samo tistim v območju metroja St Louisa, so odlična rešitev, če tam živite. Pet’s Second Chance Welsh Corgis so posvečeni dobremu počutju svojih psov, pred in po posvojitvi. Pred in po posvojitvi bodo obiskovali bodoče posvojitvene domove in bodo svoje pse pustili le v prave domove zanje.

Pet’s Second Chance Welsh Corgis niso povezani z zavetiščem, temveč poskrbijo, da so za vse njihove pse poskrbljeno v ljubečem in odgovornem rejniškem domu. Sprejemajo Corgis iz Missourija, severnega Arkansasa in južnega Illinoisa, katere koli starosti in v kakršnem koli stanju. Mnogi od Corgijev, ki jih prejmejo, imajo različna zdravstvena stanja, kot so rak, zlomljene kosti, paraziti, okužbe in bolhe.

Pri Pet’s Second Chance Welsh Corgis tem psom namenjajo popolno pozornost njihovih rejniških družin in jim nudijo vso zdravstveno oskrbo, ki jo morda potrebujejo, da se vrnejo na vrhunec zdravja. Pet’s Second Chance Welsh Corgis sprejemajo pse, ki so bili zapuščeni iz kakršnega koli razloga, in pogosto sprejmejo Corgis iz zavetišč, da bi jim dali najboljšo možnost, da jih najdejo za vedno domov.

Za posvojitev iz Pet’s Second Chance Welsh Corgis je bila potrebna prijava, razgovor in obisk na domu, tako da iz tega reševanja ni mogoče izvesti nobenih hitrih posvojitev. Pet’s Second Chance Welsh Corgi ne pusti svojim psom v dom z otroki, mlajšimi od šest let, da bi zagotovili, da lahko nove družine njihovih psov posvetijo ves svoj čas in energijo svojemu novemu Corgiju.

Od tega pravila ni izjem, zato to zavetišče ni za vas, če imate majhne otroke. Pet’s Second Chance Welsh Corgis zahtevajo tudi, da imajo njihove družine ograjeno dvorišče, na katerem se lahko igra njihov pes. Ne bodo sprejemali prijav iz hiše z električno ograjo. Električne ograje so neučinkovite pri preprečevanju drugih psov in bitij in ne bodo odvrnile pasjega tatu.

Poleg tega bi lahko odločen pes žival pregnal z dvorišča in se nato zaradi bolečega električnega toka ne bi mogel vrniti. Te ograje lahko prizadenejo tudi izpadi električne energije in močna neurja, kar pomeni, da varnost vašega psa ni nikoli zagotovljena. Ne prijavljajte se na Pet’s Second Chance Welsh Corgis, če imate električno ograjo.

Če pa izpolnjujete njihove zahteve za posvojitev, je Pet’s Second Chance Welsh Corgis odlično zavetje za reševalnega Corgija. Njihovi psi so zdravi in ​​srečni v rejniškem domu in pripravljeni najti svojo večno družino. Pet’s Second Chance Welsh Corgis celo zahtevajo osnovne tečaje poslušnosti z odobrenim trenerjem od svojih lastnikov za kratek čas po posvojitvi, zato bo pes iz tega reševanja pomenil, da imate dobro usposobljenega in samozavestnega Corgija.

Pet’s Second Chance Welsh Corgis Podrobnosti

Cardigan Welsh Corgi National Rescue Trust

Cardigan Welsh Corgi National Rescue Trust

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev Corgijev v Illinoisu je National Rescue Trust Cardigan Welsh Corgi. To reševanje ima nalogo, da vse zapuščene Corgijeve vrne v prave družine zanje. Iščejo ljubeče domove in skrbne družine za vse svoje pse in podpirajo njihove družine tudi po posvojitvi.

Psi, ki so predani Cardigan Welsh Corgi National Rescue Trust, so v različnih pogojih, zato se odločitve glede njihovega zdravja sprejemajo osebno. Vse Corgije v Cardigan Welsh Corgi National Rescue Trust pregleda veterinar takoj, ko pridejo in redno do posvojitve, in so vsi sterilizirani ali kastrirani, preden odidejo v svoj novi dom.

Za pse Cardigan Welsh Corgi National Rescue Trust skrbijo z največjo ljubeznijo in naklonjenostjo in so izpuščeni v posvojitev šele, ko se prostovoljci odločijo, da so pripravljeni. National Rescue Trust Cardigan Welsh Corgi ima široko mrežo stikov v zavetiščih, da zagotovi, da lahko pomagajo vsem Corgijem v stiski po vsej državi, ne glede na njihovo starost, stanje ali vedenjske težave.

Prav tako pridobijo čim več informacij o vsakem psu, ki mu ga predajo, da zagotovijo, da lahko primerjajo pravega Corgija s pravim domom. Vsi psi v Cardigan Welsh Corgi National Rescue Trust so podvrženi postopku preverjanja temperamenta, da bi ugotovili, kaj točno potrebujejo v družini, da bodo srečni, zdravi in ​​varni.

Vsem je zagotovljena rehabilitacija, ki je potrebna, da si opomorejo od zapuščenosti ali zlorabe in jim pomaga pri ponovni prilagoditvi običajnemu družinskemu življenju. Če posvojite iz Cardigan Welsh Corgi National Rescue Trust, ste lahko prepričani, da pomagate čudoviti organizaciji in podpirate odgovorno posvojitev in ponovno namestitev Corgijev.

Ker je National Rescue Trust Cardigan Welsh Corgi nacionalno združenje, se boste morali obrniti na regionalnega koordinatorja, da najdete Corgija na vašem območju, ki je na voljo za posvojitev. Obstajata dva regionalna koordinatorja za Illinois, katerih kontaktne podatke boste našli spodaj.

Če želite izpolniti njihove zahteve za posvojitev, boste morali načrtovati domači obisk pri regionalnem koordinatorju in opraviti njihov pregled. Njihovim merilom ne boste izpolnjevali, če imate električno ograjo iz zgoraj navedenih razlogov in zahtevajo dvorišče, ograjeno z lesom ali verižnikom.

Ko opravite ta test, mora biti vaša celotna družina na voljo, da se osebno sreča s psom, da oceni, kako dobro komunicirate z njim. Če ste primerni za Corgija, boste lahko nadaljevali s posvojitvijo. Vse posvojitve iz Cardigan Welsh Corgi National Rescue Trust temeljijo na poskusih, tako da če pes ni primeren za vašo družino, ga bo združenje sprejelo nazaj.

Podrobnosti nacionalnega reševalnega sklada Cardigan Welsh Corgi

Kako izbrati Corgi Rescue v Illinoisu

Kako izbrati Corgi Rescue v Illinoisu

Dobro reševanje bo vedno cenilo dobro počutje psov, za katere skrbijo, nad kakršnimi koli statističnimi podatki ali kvotami. Če se reševalna služba oglašuje glede na število psov, ki so jih namestili, potem niso pravi kraj za reševanje Corgija.

Najboljši reševalci bodo opravili obiske na domu in vedno se morate osebno srečati s psom, preden se odločite za posvojitev. Če želite biti prepričani, da ste izbrali pravo rešitev, se morate vedno prepričati, da sta splošno zdravje in dobro počutje njihovih psov motivacija za vse, kar počnejo.

Zaključek za “Najboljše reševanje Corgijev v Illinoisu”

Zaključek za The

Reševanje a Corgi pes bo vedno velika odločitev in bo zahteval veliko dela in skrbi, vendar se na koncu vedno izplača. Dokler ste izbrali dobro reševanje, bi bilo najbolje, da na koncu dobite srečnega, zdravega in ljubečega psa, ki sicer ne bi imel tako čudovitega življenja, kot ga vodi z vami.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja Corgijev v Illinoisu, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete Corgija iz reševalnega zavetišča v Illinoisu, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “Kaj morate vedeti, če želite mladička Corgi” spodaj: