3 najboljše reševanja Goldendoodle v New Jerseyju! (2022)

Goldendoodle reševalci v New Jerseyju

Goldendoodles so neverjetni psi, ki so tako ljubki in srčkani, da nas spominjajo na igračo iz otroštva in tudi v tej primerjavi nismo sami. Zaradi njihove obarvanosti in vzorcev krzna je veliko ljudi primerjalo Goldendoodles in plišaste medvedke – govorimo o popolnem kužku. Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše reševalce Goldendoodle v New Jerseyju.

Poleg tega, da izgledajo čudovito, imajo Goldendoodles tudi čudovito razpoloženje. Ti psi so oblikovalski hibrid med zlatim prinašalcem in standardnim pudljem in resnično imajo najboljše lastnosti vsake pasme. Goldendoodles so inteligentni, zdravi, ljubeči, igrivi, odhodni, imajo veliko energije in se malo izločajo.

Zaradi te popolne mešanice lastnosti je Goldendoodles odličen spremljevalec za vsakogar, prav tako pa so fantastični družinski psi. Zahvaljujoč visoki inteligenci in zvestobi je Goldendoodles enostavno trenirati in želijo ugoditi svojim lastnikom, kar je ena od stvari, zaradi katerih so odlični psi za lastnike vseh izkušenj.

Ena od drugih odličnih stvari pri Goldendoodlesih je, da se izredno nizko odvajajo. Njihova dlaka je podobna dlaki pudlja, kar pomeni, da skoraj nikoli ne izpadajo. Za mnoge je to odlična izbira za tiste, ki imajo radi pse, vendar so zelo alergični. Goldendoodles pogosto opisujejo kot »hipoalergena.”

Goldendoodle je v zadnjih letih postal vse bolj priljubljen, saj so njegove izredne lastnosti postale splošno znane. Čeprav so bolj hipoalergeni kot mnogi psi, psi ne morejo biti hipoalergeni, razen če so popolnoma brez dlake. Zato se je povpraševanje po njih močno povečalo in s tem tudi cena mladička pri vzreditelju.

Če imate radi Goldendoodles in bi ga radi dodali svoji družini, se vam zdi nekoliko brezupno, ko boste videli te visoke cene za mladiče pri rejcih, toda ali ste vedeli, da obstajajo druge možnosti, ki jih lahko raziščete? Mnogi ljudje so presenečeni, ko izvejo, da lahko posvojite čistokrvne pse iz zavetišč in reševalcev psov, in Goldendoodle ni izjema.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanj Goldendoodle v New Jerseyju, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci francoskih buldogov v New Jerseyju in Najboljši reševalci zlatega prinašalca v New Jerseyju.

Poiščite Goldendoodle Rescue blizu mene v New Jerseyju

Poiščite Goldendoodle Rescue blizu mene v New Jerseyju

Številna zavetišča za živali ves čas vidijo čistokrvne pse, vendar jih je mogoče zlahka zgrešiti, če ne pozorno opazujete, ali se kakšen zgodi, da pride v zavetišče. Zavetišča imajo pogosto spletno bazo razpoložljivih psov, ki jih lahko poiščete in ugotovite, ali vas zanima katera od pasem, lahko pa tudi pokličete osebje in jih prosite, naj pazijo na vas.

Poleg tega je iskanje določenih pasem pri reševanju psov še ena odlična možnost. Mnogi ljudje, ki to vedo, bodo v zavetiščih iskali te pasme visoko in nizko in jih bodisi prisilili v vzrejo bodisi prodali pse za dobiček. Tudi reševanja za posamezne pasme se osredotočajo samo na ponovno namestitev psov določenih pasem. To počnejo, ker so številni čistokrvni in dizajnerski hibridni psi razširjeni in so vredni veliko denarja.

Reševanja za posamezne pasme so namenjena zagotavljanju, da psi niso na milost in nemilost ljudem, ki bi jih lahko izkoristili preprosto zato, ker so priljubljene pasme. Če živite v New Jerseyju in želite posvojiti Goldendoodle, potem ste prišli na pravo mesto. Vzeli smo si čas za raziskovanje reševanja Goldendoodle v vaši državi in ​​sestavili seznam naših priljubljenih.

Priporočila izdelkov Goldendoodle: Najboljša pasja hrana za Goldendoodles in Najboljša orodja za nego Goldendoodles.

1. Pravo reševanje psov Pravo reševanje psov

Real Dog Rescue v Oaklandu v New Jerseyju je neverjetno reševanje psov, ki resnično skrbi za življenja psov povsod. To reševanje pridno dela, da bi rešilo, rehabilitiralo in vrnilo domov čim več psov.

Za dosego tega cilja se zanašajo na predano podporo svoje ekipe prostovoljnih rejniških domov. Vrhunski veterinarji temeljito pregledajo vsakega psa, ki pride skozi Real Dog Rescue, preden ga dodelijo ljubeči rejniški družini.

Te rejniške družine trdo delajo, da bi psom izkazale ljubezen in skrb, ki si jih zaslužijo, hkrati pa jih prilagodile življenju v domačem okolju. Po potrebi bo Real Dog Rescue zagotovil tudi vedenjsko usposabljanje za vse pse, ki bi ga morda potrebovali, da bi zagotovili nemoten prehod v svoje večne domove.

Resnične podrobnosti o reševanju psov

2. Dom za dobro reševanje psov

Dom za dobro reševanje psov

To reševanje v New Jerseyju je še eno izjemno reševanje psov na severovzhodu. Tudi to reševanje je v celoti rejniško in se zanaša na neutrudno podporo njihove ekipe rejniških družin. Odkar so se pred 11 leti odprli, je Dom za dobro rešil življenja več kot 10.000 psov na območju New Jerseyja.

Večino njihovih psov rešijo iz zavetišč v južnih državah, ki imajo visoko stopnjo usmrtitev in velike težave s prenaseljenostjo. Vsi psi so pred namestitvijo v rejniški dom opravijo zdravniški pregled in jim zagotovijo potrebno zdravstveno oskrbo. Hkrati pa čakajo na posvojitev v svoje večne družine.

Dom za podrobnosti o dobrem reševanju psov

3. Okrožje Atlantic Canines

Okrožje Atlantic Canines

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev Goldendoodle v New Jerseyju je “Okrožje Atlantic Canines.” Atlantic County Canines je certificirana neprofitna neodvisna reševalna organizacija na območju New Jerseyja. To reševanje je bilo prvič ustanovljeno leta 2006 in se je od takrat le še povečalo.

Reševanje poteka izključno s pomočjo predanih prostovoljcev, ki strastno pomagajo psom živeti najboljše življenje. Delajo na reševanju in vračanju domov psov iz zavetišča, ki jim grozi evtanazija, v zavetiščih z veliko smrtnostjo na tem območju. Vsi psi prejmejo zdravstveno in vedenjsko oskrbo, ki jo potrebujejo, preden so navedeni za posvojitev.

Prav tako so nameščeni v rejniške domove, da jim nudijo osebno pozornost in nego ter da se vsak pes navadi na življenje z družino. V svojih rejniških domovih so izpostavljeni družbenim in okoljskim dražljajem, s katerimi bi se verjetno srečali pri svoji večni družini, s čimer je njihov prehod čim bolj gladek.

Podrobnosti o psih Atlantic County

Ste pripravljeni na Goldendoodle iz New Jerseyja?

Ali ste pripravljeni na Goldendoodle iz New Jerseyja

Lastništvo psa je vznemirljivo, vendar zahteva veliko časa in denarja za pravilno nego. Prenatrpanost zavetišč je velik problem. Eden od dejavnikov, ki prispevajo, so optimistični lastniki, ki predajo svoje pse, ko ugotovijo, da ne morejo ustrezno skrbeti zanje.

Da bi se izognili tej situaciji, si morate vzeti čas in razmisliti o tem, ali ste res na mestu v življenju, da skrbite za psa, kot si zasluži. Če dvomite o tem, predlagamo, da o svojih izkušnjah komunicirate s prijateljem, ki ima psa.

Koristno je klepetati z nekom, ki je v podobni življenjski fazi kot vi, saj vam bo lahko svetoval glede na vašo situacijo.

Zastavite jim številna vprašanja o njihovih izkušnjah, vključno z najzahtevnejšimi deli lastništva psa, koliko mesečno plačujejo za hrano svojega psa in druge potrebe ter kaj želijo, da bi vedeli, preden so posvojili psa.

Goldendoodle vodniki: Pogoste alergije na hrano Goldendoodle.

Goldendoodle Puppy Proof Your Home v New Jerseyju

Goldendoodle Puppy Proof Your Home v New Jerseyju

Še en pomemben korak, ki ga morate narediti, preden prinesete svoj doodle domov, je zagotoviti, da je vaš življenjski prostor varen za raziskovanje vašega novega psa. Psi so radovedni in radi okušajo in vonjajo nove stvari.

To jih lahko spravi v težave, če pomotoma zaužijejo nekaj strupenega. Da bi se temu izognili, odložite vse nevarne materiale, vključno s čistilnimi pripomočki, zdravili in hrano za ljudi.

Goldendoodle vodniki: Najboljša zavarovanja hišnih ljubljenčkov za Goldendoodles in Najboljše igrače za Goldendoodle.

Zaključek za “najboljše reševanje Goldendoodle v New Jerseyju”

Zaključek za The

Lastništvo psa je tako vznemirljivo, posvojitev pa je čudovit način za pomemben vpliv na življenje živega bitja. Tako smo navdušeni nad vašo potjo sprejemanja priložnostnih logotipov in upamo, da vam je ta seznam med iskanjem pomagal.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanj Goldendoodle v New Jerseyju, si lahko ogledate:

Preden posvojite Goldendoodle iz reševalnega zavetišča v New Jerseyju, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik za pasmo psov Goldendoodle” spodaj: