3 najboljše reševanje avstralskega ovčarja v Severni Karolini! (2022)

Avstralski ovčar reševal v Severni KaroliniTukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše reševalce avstralskega ovčarja v Severni Karolini. Avstralski ovčarji ali avstralci so igrivi psi, ki so odlični spremljevalci aktivnim otrokom.

So inteligentni, sposobni trenirati, zaščitniški in željni ugajati. Avstralski ovčarji so lahko agresivni do domačih živali, čeprav so nežni do ljudi. Tudi v zaprtih prostorih so Avstralci zelo aktivni in jim koristi veliko vadbe na velikem dvorišču.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja avstralskih ovčarjev v Severni Karolini, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci Yorkie v Severni Karolini in Najboljši reševalci jazbečarjev v Severni Karolini.

Poiščite reševalca avstralskega ovčarja blizu mene v Severni Karolini

Poiščite reševalca avstralskega ovčarja blizu mene v Severni Karolini

Številni avstralski ovčarji končajo v zavetiščih ali zapuščeni. Za zagotavljanje varnosti in ustrezne oskrbe teh živali so bile ustanovljene posebne organizacije za reševanje živali. Tukaj je seznam nekaterih najboljših reševalcev avstralskih ovčarjev v Severni Karolini ali okolici, ki vam bodo pomagali pri iskanju.

Priporočila izdelkov za avstralske ovčarje: Najboljša kostna juha za pse in Najboljše pasje nogometne igrače.

1. Reševanje avstralskega ovčarja v Severni Karolini

Reševanje avstralskega ovčarja v Severni Karolini

Jeff Gold je leta 2003 ustanovil Rescue Me, da bi pomagal živalim, ki potrebujejo reševanje. Danes je podružnica za reševanje avstralskih ovčarjev Severne Karoline del obsežne mreže organizacij, ki povezuje reševalne živali z lastniki v 150 državah po vsem svetu.

Potencialni lastniki in reševalne agencije so odgovorni za to, da so informacije o avstralskem ovčarju točne med komunikacijo. Rescue Me pomaga uporabnikom, da se vrnejo domov in poiščejo svojega naslednjega hišnega ljubljenčka kot spletna platforma. Ne zagotavljajo reševalnih storitev in ne jamčijo za nobeno žival, objavljeno na njihovi spletni strani.

Platforma Rescue Me je mnogim avstralskim ovčarjem pomagala najti ljubeče domove. Najdete jih lahko na Facebooku ali pa izboljšate iskanje na določeno lokacijo in si ogledate posvojite pse neposredno na spletnem mestu in se obrnete neposredno na plakat.

Podrobnosti o reševanju avstralskega ovčarja v Severni Karolini

2. Ewenity Farm Herding Pass Haven

Ewenity Farm Herding Pass Haven

Ewenity Farm Herding Dog Haven, ki se nahaja na Floridi in jugovzhodu Združenih držav Amerike, je srednje velika reševalna skupina z rejniškimi domovi. Vsak pes je deležen pozornosti ena na ena. Hranijo jih doma in obravnavajo kot svoje.

Nimajo zavetišč ali javnih sredstev, njihov edini vir podpore so prostovoljci in donatorji. Pomembno je omeniti, da ne delujejo po načelu „kdor prej pride, prvi melje“. Namesto tega pri vsem, kar počnejo, na prvo mesto postavljajo pasjo srečo in potrebe.

Za prijavo morate biti stari 25 let ali več. Vse prijave se pregledajo individualno. Tisti, mlajši od 25 let, ki izpolnjujejo vsa druga merila, se lahko še vedno upoštevajo, če se ujemajo z vašo družino.

Sterilizirani ali kastrirani mladički in psi, mlajši od enega leta: 400 USD plus 50 USD vračljivega varščine, ki vam jo vrnemo ob dokazilu o sterilizaciji pri šestih mesecih starosti ali na datum pogodbe.

 • Mladički in psi, mlajši od enega leta, ki so bili spremenjeni: 400 $
 • Psi (stari 1-8 let): 350 $.
 • Starejši psi (stari 8 let in več): 250 $
 • Za prijavitelje, stare 65 let in več, je donacija za starejše pse 150 $.

Ewenity Farm Herding Dog Haven Podrobnosti

3. Reševanje živali Jona’s Ark Animal Rescue

Reševanje živali Jona's Ark

Zadnji na seznamu najboljših rešenih avstralskih ovčarjev v Koloradu je “Reševanje živali Jona’s Ark.” Jonah’s Ark Animal Rescue je neprofitna organizacija 501(c)(3), ki rešuje brezdomne pse iz delavskega razreda, kot je avstralski ovčar, iz zavetišč z veliko smrtnostjo in se predajo lastnikom.

Jonah’s Ark Animal Rescue lahko vsako leto reši na stotine živali z uporabo mreže rejnikov ter njihovih lokalnih veterinarjev in trenerjev. Te živali imajo začasne domove, dokler ne najdejo stalnih domov.

Poleg zagotavljanja informacij svoji skupnosti posvojitelja jim pomagajo tudi pri ustreznem usposabljanju, veterinarski oskrbi in virih za škropljenje in kastracijo.

Da bi čim hitreje namestili čim več živali v njihove večne domove, je cilj Jonah’s Ark Animal Rescue zagotoviti najboljše informacije in usposabljanje med postopkom posvojitve.

Na dolgi rok Jonah’s Ark Animal Rescue upa, da bo sčasoma imela kmetijo, kjer bodo živali, ki ne bodo posvojene, imele dom. Prostovoljci in prostovoljci s posebnimi potrebami bodo lahko delali na kmetiji, saj bodo nudili zavetišče za živali in prostor za srečanje in povezovanje reševalnih živali za posameznike s posebnimi potrebami.

Podrobnosti o reševanju živali Jonah’s Ark

Zavetišča za reševanje avstralskih ovčarjev v Severni Karolini

Zavetišča za reševanje avstralskih ovčarjev v Severni Karolini

Vi in vaš novi pes se boste morali prilagoditi drug drugemu: pes se bo moral navaditi na novo okolje, vi se boste morali prilagoditi novemu urniku in morda bodo potrebne druge prilagoditve. Nekateri avstralski ovčarji bodo morda potrebovali prilagoditveno obdobje; drugi bodo morda potrebovali nekaj mesecev. Med prilagoditvenim obdobjem lahko vaš novi kuža kaže naslednje vedenje:

 • Sramežljivost, plašnost ali skrivanje
 • Lajanje iz razlogov, ki vam niso očitni
 • teritorialno označevanje
 • Ločitvena tesnoba
 • Pozabite pretekle spretnosti domačega usposabljanja
 • Posesivnost do vas, igrač ali hiše
 • Agresija na povodcu
 • Strah pred tujci

Tukaj je nekaj trikov za pomoč pri obvladovanju tega vedenja:

 • Šolanje pasjega zaboja (glej njihovo objavo o usposabljanju za zaboj)
 • Veliko vaj
 • Dosledna dnevna rutina
 • Dokler se pes ne odloči priti iz skrivališča, ga ignorirajte (vemo, težko je).
 • Bodite miren, samozavesten vodja čopora/varuh hišnih ljubljenčkov.

Usposabljanje bo potrebno za obravnavanje posesivnosti, živčnosti in agresije na povodcu. Avstralski ovčarji pod stresom pogosto kažejo to vedenje, ki ga je običajno enostavno popraviti.

Kako izbrati reševanje avstralskega ovčarja v Severni Karolini

Kako izbrati reševanje avstralskega ovčarja v Severni Karolini

Posvojiti psa in skrbeti zanj je velika odgovornost. Zato se je treba pred nakupom prepričati, da se lastnosti avstralskega ovčarja ujemajo z vašim življenjskim slogom. Toda kako veste, ali je reševalni pes pravi za vas? V poštev pride več dejavnikov.

Osebnost reševalnega psa je prav tako pomembna kot temperament pasme. Pravi reševalni avstralski ovčar za vas se počuti udobno v vaši bližini in ne kaže nobenih znakov nervoze. Morda želi biti v bližini in se počuti udobno v vaši bližini. Poiščite pozitivno govorico telesa svojega reševalnega psa. Rejniške družine lahko zagotovijo dragocene informacije o osebnosti vašega kužka.

Pomagalo bi, če bi iskali reševalnega psa, ki je zdrav in za katerega je enostavno skrbeti. Ko posvojite psa s posebnimi potrebami, poskrbite, da imate ustrezen proračun in odnos s svojim veterinarjem, da ohranite visok standard oskrbe. Zagotovite si čas in življenjski slog za nego avstralskega ovčarja z zdravstvenimi težavami.

Pri kateri starosti je treba psa posvojiti? Mladički imajo veliko dela. Posledica tega je, da mnogi izkušeni posvojitelji raje posvojijo odrasle pse, ki so pokvarjeni v hiši, ki so že v fazi žvečenja in so prerasli večino težav, povezanih z mladimi kužki. Usposabljanje starejših avstralskih ovčarjev je lahko zahtevno, vendar je še vedno mogoče s potrpežljivostjo.

Kje najdete reševanje avstralskega ovčarja v Severni Karolini?

Kje najdete reševanje avstralskega ovčarja v Severni Karolini

Pri raziskovanju reševalnih skupin je treba iskati več stvari, ki vam bodo dale predstavo o tem, katere so vredne zaupanja – znanje skupine o svojih psih. Ugledna skupina bo čim bolj temeljito preverjala zdravje psa.

Vedeti bi morali vsaj, ali je bil pes steriliziran ali kastriran, ali je bil pri veterinarju, kakšne so njegove zdravstvene evidence in ali je bil deležen zdravljenja, kot je dehelmintizacija. Poleg tega morajo poznati osebnost in temperament psa.

Transparentnost v skupini. Ugledno organizacijo je običajno enostavno prepoznati po njenem neprofitnem statusu, upravnem odboru in davčnem statusu. Reševalci bi morali imeti v tej dobi internetnih iskanj spletno prisotnost ter fizični naslov in telefonsko številko.

Vprašajte skupino, ali je registrirana lokalno ali pri mestu, okrožju ali državi. Na vašem območju morda ni nobenega postopka registracije ali inšpekcijskega pregleda, vendar se morate zavedati, da je skupina upoštevala pravila, če obstajajo.

Reševalne skupine so običajno sestavljene iz strastnih posameznikov, predanih svojemu delu. Zato bi morali stopiti v stik z ljudmi, ki se zdijo srečni in predani skupini. Obstajati mora vsaj splošen občutek dobrega počutja in organiziranosti.

Zaključek za “najboljše reševanje avstralskega ovčarja v Severni Karolini”

Zaključek za The

To je to. To je nekaj najboljših zavetišč za Avstralski ovčarji v Severni Karolini. S tem seznamom v roki bi se morali počutiti bolj samozavestne, ko iščete reševanje psa.

Preverite njihova spletna mesta in preverite, ali kateri pes ustreza vašim zahtevam. Prepričajte se, da pokličete vnaprej, saj je veliko število trenutno samo po dogovoru zaradi COVID-19. Vesel lov na hišne ljubljenčke.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja avstralskih ovčarjev v Severni Karolini, si lahko ogledate:

Preden posvojite avstralskega ovčarja iz reševalnega zavetišča v Severni Karolini, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vaš vodnik po energičnem in zvestem avstralcu” spodaj: