3 najboljši rejci Aussiedoodle v Arizoni! (2022)

Predloga Best-Aussiedoodle-Breeders-in-Arizona

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce Aussiedoodle v Arizoni. Skoraj vsak, ki ga vprašate, se bo strinjal, da so aussiedoodles med najbolj srčkanimi psi.

Ti sladki in inteligentni mladički so odlični spremljevalci, zato ni presenetljivo, da so zelo priljubljena izbira za družinske pse.

Če ste na območju Arizone in razmišljate o nakupu psička Aussiedoodle, smo za vas pokriti. Vzeli smo si čas in sestavili seznam naših najljubših rejcev Aussiedoodle na tem območju, samo za vas.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Aussiedoodle v Arizoni, si oglejte ta priporočila rejcev: Najboljši rejci ovčarjev v Arizoni in Najboljši rejci v Arizoni.

Mladički Aussiedoodle za prodajo v Arizoni

Mladički Aussiedoodle za prodajo v Arizoni

Aussiedoodles so eni najslajših in najbolj srčkanih psov na svetu. Te oblikovalske mešanice so križanec med standardnim pudljem in avstralskim ovčarjem in imajo najboljše lastnosti obeh.

To pomeni, da so inteligentnost, igrivost in zvesta nekatere od značilnih lastnosti Aussiedoodles. Ker Aussiedoodles veljajo za zelo energične, ti mladički potrebujejo veliko igre in družabnega časa.

Najbolj primerni so za domove z veliko prostora za tek, v manjših domovih, kot so stanovanja, pa se lahko počutijo zaprte in nemirne. Po drugi strani pa se Aussiedoodles na splošno precej dobro znajdejo z otroki in drugimi hišnimi ljubljenčki, prav tako pa niso pogosto agresivni do tujcev.

Ti psi se lahko razlikujejo po velikosti in običajno tehtajo od 25 do 70 funtov. Njihova življenjska doba je običajno od 10 do 13 let, cenovni razpon za Aussiedoodle pa pade med 500 in 5000 $.

Priporočila izdelkov Aussiedoodle: Najboljši naravni šamponi za pse in Najboljši nadomestni zaboji za pse.

1. Aussiedoodles podjetja PuppySpot za Arizono

PuppySpot's Aussiedoodles za Arizono

Ker iščete vzreditelje Aussiedoodle v Arizoni, toplo priporočamo ogled PuppySpota. PuppySpot je pasja tržnica, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih Aussiedoodle iz udobja svojega doma v Arizoni.

Vsi vzreditelji Aussiedoodle na PuppySpotu so strogo pregledani, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš mladiček varno poslan na vaš dom v Arizoni. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Aussiedoodle za prodajo v Arizoni, si oglejte spodnjo povezavo.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. King Family Ranch

King Family Ranch

King Family Ranch v mestu Tonopah v Arizoni je odličen vzreditelj v družinski lasti in upravljanju, ki se strastno ukvarja z vzgojo zdravih avstralskih živali. Poleg tega ta vzreditelj vzgaja konje in mladičke, za to pa imajo v svojem čudovitem domu v stilu ranča ogromno prostora.

Potem ko se je zaljubila v mladičke Aussiedoodle, ki jih je vzgajal eden od njihovih prijateljev, se je družina King odločila, da je ena stvar, ki ji je v življenju manjkalo, da sami vzrejajo Aussiedoodle, ostalo pa je zgodovina.

Ta vzreditelj je navdušen nad vzgojo vsakega mladička kot člana svoje družine in odločen je, da bo vsakega mladička povezal z najboljšim možnim novim lastnikom.

Podrobnosti o ranču King Family

3. Psarne Desert OasisPsarne Desert Oasis

Čeprav ima ta vzreditelj besedo “psarna” v svojem imenu poudarjajo, da v praksi niso psarna, temveč “sodelovanje prijateljev in družinskih članov, kjer je vsak pes ljubljen in cenjen član družine.”

Navdušeni so nad izboljšanjem pasme in vzrejo le za najboljše lastnosti in lastnosti svojih mladičkov.

Vsi njihovi psi in mladiči so podvrženi zdravstvenim testom, da bi odpravili morebitne genetske pomisleke, in mnogi od njihovih mladičkov so postali službeni psi zahvaljujoč odličnim naravnanostim.

Vsi njihovi mladički so vzgojeni doma in že od malih nog komunicirajo z ljudmi, otroki in drugimi živalmi. Vaš novi mladiček iz Desert Oasis Kennels bo prejel začetna cepiva, brezplačno nego in začel trenirati v zaboju, preden se bo vrnil z vami domov.

Podrobnosti o psarni Desert Oasis

Izbira pravega rejca Aussiedoodle iz Arizone

Najboljši vzreditelji avstralskih prigrizkov v Arizoni, ki izberejo pravi vzreditelj

Vemo, da je ugotavljanje, katerim rejcem lahko zaupate in katerim se morate izogibati, lahko nekoliko zmedeno, še posebej, če ste nov ali prvi lastnik hišnih ljubljenčkov.

Čeprav močno predlagamo, da razmislite o posvojitvi mladiča Aussiedoodle iz zavetišča, smo mislili, da bi vam za začetek dali nekaj nasvetov, kako ugotoviti, kateri rejci so dobri in katerim se morate izogibati. Eden od značilnosti dobrega rejca je strast in skrb, s katero vzrejajo in vzgajajo pse.

Dobri rejci so zato običajno zelo vloženi v življenja mladičkov, od katerih se poslovijo, in bodo pridno preučili vaše ozadje in osebnost, preden se strinjajo, da vam bodo podarili enega od svojih mladičkov.

Ko klepetate z dobrim rejcem, bodite pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja o svoji službi, domačem življenju, družinskih članih, prostem času, dohodku, zgodovini lastništva hišnih ljubljenčkov, filozofiji o veterinarski oskrbi in še veliko več.

Ti pogovori se lahko odvijajo osebno, prek obrazca/aplikacije ali njegove kombinacije. Prav tako je verjetno, da dobremu vzreditelju ne bo manjkalo priporočil, kako vzgajati vašega novega kužka, vključno s predlogi, s čim ga hraniti, kje ga vzgajati in drugo.

Nazadnje, razen če imajo zelo veliko in obsežno postavitev, bo dober vzreditelj verjetno imel le nekaj litrov na leto in ne veliko legla naenkrat. Manj mladičkov jim omogoča, da vsakemu psu namenijo potrebno nego in pozornost.

Po drugi strani pa se ne tako odlični rejci veliko bolj ukvarjajo z morebitnim zaslužkom kot za dobrobit svojih ljubljenčkov. Ne trdimo, da so vsi finančno motivirani rejci kruti do svojih živali, vendar je bolj verjetno, da se njihov fokus ne bo osredotočil na skrb za mladičke.

Ti rejci vam verjetno ne bodo postavljali veliko kvalitativnih vprašanj o vašem življenju in ozadju, razen osnov, in bodo pogovor usmerili bolj k vrednosti svojih mladičkov.

Da bi upravičili višjo ceno, bodo morda poskušali razložiti številne lastnosti, po katerih se njihovi mladiči ločijo od ostalih.

Lahko vam tudi povedo, da so mladički »dejansko vredna več,« vendar ti dajejo popust, ker si jim všeč. Nazadnje, slabi rejci bodo imeli verjetno veliko mladičkov skozi vse leto, ker jih bolj skrbi dobiček kot zdravje in sreča mladičev.

Seveda je nesrečen stranski učinek rejca, ki ne daje prednost dobremu počutju svojih mladičkov, ta, da bodo njihovi mladički pozneje bolj verjetno imeli zdravstvene težave.

Posvojitev Aussiedoodle iz Arizone

Oglejte si posvojitev

Ali ste vedeli, da bo treba nešteto psov v zavetiščih po vsej državi evtanazirati zaradi njihovega velikega števila? Toliko teh psov je čudovitih, ljubečih, očarljivih in popolnoma zdravih psov, a zaradi velikega števila ljudi, ki kupujejo pri rejcih, ti fantje nikoli ne bodo dobili svoje priložnosti za srečno življenje.

Razumemo privlačnost posvojitve mladička pri vzreditelju – včasih se vam zaljubi v določeno pasmo. Toda ali ste vedeli, da je v sistemu zavetišča mogoče najti skoraj vsako pasmo?

Pogosta napačna misel je, da se v zavetišča predajo ali pripeljejo le mutavci in agresivni psi. Če vas posebej zanimajo Aussiedoodles in želite posvojiti iz zavetišča, lahko uporabite različne spletne iskalnike, ki jih ima večina zavetišč.

Ti vam omogočajo, da zožite iskalna merila, da se osredotočite samo na pasme ali lastnosti, ki jih cenite pri kosmatem spremljevalcu. Poleg tega se lahko pridružite reševalnim skupinam Aussiedoodle na družbenih medijih. Te so namenjene iskanju dobrih domov za Aussiedoodles, ki so zapuščeni ali predani.

Prav tako je pomembno, da se prepričate, da ste popolnoma pripravljeni na lastništvo psa. Psi so živa bitja in so za vse svoje potrebe popolnoma odvisni od svojih lastnikov.

Za vzgojo zdravega in srečnega psa morate svojemu kužku posvetiti veliko časa in pozornosti. Prav tako morate imeti na voljo dovolj finančnih sredstev za pokritje vseh povezanih stroškov.

Morali bi biti pripravljeni plačati njihovo hrano, igrače, obiske veterinarja, rutinska zdravila, stroške nege, dodatke in drugo. Prav tako je dobro zagotoviti, da imate na voljo nekaj prihrankov, če ima vaš ljubljenček nujno medicinsko pomoč, ki zahteva takojšnjo in drago intervencijo.

Številni novi lastniki hišnih ljubljenčkov so presenečeni, da je samo doma veliko dela, ki je potrebno za vzgojo psa – še posebej, če je ta pes mladiček. Zato bodite pripravljeni na številne sprehode, igranje, pozne noči in zapletene načrte, če v mešanico dodate psa.

Tega ne rečemo zato, da bi vas odvrnili od posvojitve novega kužka ali psa, temveč zato, da vam prenesemo težo odgovornosti, ki jo s tem prevzemate.

Zaključek za “najboljše rejce aussiedoodle v Arizoni”

Rejci aussiedoodle v Arizoni

Aussiedoodles so super sladki in super srčkani psi, ki so odlični družinski ljubljenčki. Ti psi so znani po tem, da so neverjetno inteligentni in energični ter uspevajo v domovih z veliko prostora za tek in igro.

Če ste zainteresirani za nakup mladiča Aussiedoodle pri vzreditelju, bodite pripravljeni za svojega novega mladiča porabiti med 500 in 5000 $.

Zavedajte se, da je tam zunaj ogromno odličnih rejcev, a prav toliko (če ne več) vprašljivi. Zato ne pozabite upoštevati naših nasvetov za odkrivanje slabih pri vašem lovu na popolnega mladička.

Kot vedno vam toplo priporočamo, da razmislite o posvojitvi mladička Aussiedoodle, namesto da bi ga kupili pri vzreditelju. Upamo, da vam je bil ta članek koristen.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Aussiedoodle v Arizoni, si lahko ogledate:

Preden kupite mladiča Aussiedoodle pri vzreditelju v Arizoni, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Aussiedoodle Dogs 101” spodaj: