3 najboljši rejci avstralskih gorskih doodle v ZDA! (2022)

Predloga Best-Aussie-Mountain-Doodle Breeders-v-the-US

Odločitev, da boste v svojo družino sprejeli novega mladička Aussie Mountain Doodle, je neverjetno vznemirljiva, vendar se lahko nekaterim zdi proces nekoliko preobremenjen. Lahko je zahtevno prebrati nešteto rejcev, da bi našli primernega za vas in vašo družino, a če raziščete in ste predani procesu, je nagrada neizmerna.

Po svetu rejcev psov je lahko krmarjenje težavno. Medtem ko so številni rejci pristni in dajejo prednost zdravim in srečnim mladičkom, je nekaj takih, ki so v tem samo zaradi denarja — in celo nekaj, ki bodo poskušali lagati o pasmi mladičev, da bi vas prelisičili! Da bi vam pomagali najti popolnega mladička Aussie Mountain Doodle za vas, smo sestavili seznam najboljših rejcev Aussie Mountain Doodle v Združenih državah.

Drugi članki, ki bi jih želeli: Vodnik pasme avstralskih gorskih doodle psov in najboljši rejci mini bernedoodle.

Najboljši rejci avstralskih gorskih doodle v ZDA

Aussie Mountain Doodles so čudoviti psi, ki so križanec med Aussiedoodlom in Bernedoodlom, te pasme pa so mešanica med avstralskim ovčarjem in standardnim pudljem ter bernskim planšarskim psom in standardnim pudljem.

Aussie Mountain Doodle Pasma je bila skrbno vzrejena, da bi zajela najbolj zaželene lastnosti vseh treh pasem: nežen, ljubeč značaj bernskih planšarskih psov; inteligenca in zdravje avstralskih ovčarjev; ter hipoalergeno krzno in dolgo življenjsko dobo standardnega pudlja.

Ti psi so tako posebni in lepo vzgojeni, da so jih mnogi poimenovali za “popolnega družinskega psa!” Seveda ta priljubljenost pomeni, da lahko izbirate med številnimi rejci avstralskih gorskih doodle po vsej državi. Kot je bilo že omenjeno, niso vsi rejci avstralskih gorskih doodle dobri rejci, vendar jih je veliko.

Po našem mnenju so dobri rejci posvečeni zdravju in dobremu počutju svojih psov, temeljito pregledajo morebitne nove lastnike, da zagotovijo, da bodo psi dobro oskrbljeni, in lahko ponudijo avtentifikacijo pasme. Na podlagi teh meril smo sestavili naš seznam najboljših rejcev avstralskih gorskih doodle v ZDA

1. Peščeno jezero Psarne

Peščeno jezero Psarne

Sand Lake Kennels je prvi vzreditelj avstralskih gorskih doodlejev, ki si je prislužil mesto na našem seznamu. Sand Lake Kennels je specializiran za pasme Doodle, kot je Aussie Mountain Doodle, kot tudi Goldendoodles, Aussiedoodles in angleški Shepherdoodles.

Sand Lake Kennels ima na tone toplih in žarečih mnenj in pričevanj srečnih lastnikov mladičev na njihovem območju. Njihova spletna stran je enostavna za krmarjenje in je polna uporabnih virov ter nasvetov in trikov, ki pokrivajo vrsto tem, od izbire pravega vzreditelja do šolanja vašega novega kužka.

Všeč nam je, da pestnica Sand Lake Kennels do vseh svojih živali ravna prijazno, ljubeznivo in ustrezno nego. Prav tako menimo, da je neverjetno občudovanja vredno in pomembno, da posvetijo toliko časa, da poskrbijo, da bodo vsi njihovi mladički odšli v dobre in ljubeče domove.

Zagotavljajo dveletno zdravstveno garancijo, ki zagotavlja, da pri vašem kužku niso odkrite genetske okvare, vsi mladički pa so cepljeni in razglisteni, preden jih pošljejo v njihove nove domove za vedno.

Informacije o vzreditelju aussie Mountain Doodle:

2. Doodles Cottonwood Creek

Doodles Cottonwood Creek

Cottonwood Creek Doodles je rejec s sedežem v Utahu, ki je specializiran za avstralske, bernedoodle in avstralske gorske doodle. Vsi njihovi mladički so socializirani že od rojstva, vsi njihovi mladički pa so tudi usposobljeni za smeti in zaboj, kar oboje pripomore k lažjemu šolanju za kahlico.

Všeč nam je, da je Cottonwood Creek več kot 10-letno družinsko podjetje, ki ga vodijo sestre, ki resnično ljubijo pse in so neverjetno navdušene nad vzrejo veselih in zdravih črkalov. Medtem ko imajo sestre le nekaj plemenskih psov, ki živijo v svojih domovih, imajo program Guardian Home Program, ki jim omogoča vzrejo z veliko več čistokrvnimi, zdravimi starševskimi psi – vsi so pred vzrejo testirani na genetske okvare in temperament.

Ker se Cottonwood Creek Doodles ukvarjajo z vzrejo in vzgojo psov že več kot desetletje, so zbrali na tone pričevanj navdušenih lastnikov mladičkov. Njihovo spletno mesto ima tudi odlično stran s pogostimi vprašanji, ki vam pomaga ugotoviti, kateri mladiček je pravi za vas, pa tudi nekaj nasvetov za usposabljanje in nego vašega doodleja.

Vsi njihovi mladički Aussie Mountain Doodle, kupljeni pri Cottonwood Creek Doodles, imajo zdravstveno kartoteko, ki vključuje razpored za odstranjevanje črvov in cepljenje.

Informacije o vzreditelju aussie Mountain Doodle:

3. WestPenn Aussie Mountain Doodles

Doodles WestPenn

Zadnji na seznamu rejcev avstralskih gorskih doodlejev je WestPenn Doodles. WestPenn Doodles se ponašajo s svojim poslanstvom vzreje in vzgoje zdravih mladičkov z namenom. Ponosno izjavljajo, da je zdravje in sreča vseh njihovih psov pred vzrejo in zaslužkom, vzrejajo pa le pse, ki so bili podvrženi temperamentnemu in genetskemu testiranju, da bi zagotovili, da so mladiči čim bolj zdravi.

WestPenn Doodles, ki se nahaja v Pittsburghu, je družinski vzreditelj. Družina ima več majhnih otrok, kar pomeni, da so vsi njihovi mladički komunicirali z otroki in so jih navajeni.

Za razliko od mnogih rejcev tam zunaj, WestPenn nima plačane čakalne liste za svoje mladičke, ampak namesto tega upravlja »seznam interesov«, kjer se lahko zainteresirane družine prijavijo na obvestila, ko bodo mladički na voljo.

Informacije o vzreditelju aussie Mountain Doodle:

Aussie Mountain Doodle Breeders vs. Adoption

Vedno je bila živahna debata o tem, ali bi psa dobili od vzreditelja ali s posvojitvijo, in za oboje obstajajo argumenti. Včasih si res želite določeno pasmo, bodisi zaradi njenega temperamenta, videza, potenciala službenega psa ali drugega razloga, in to je v redu!

Kot rečeno, je v državi (in svetu) toliko psov, ki bi radi bili del vaše družine. Številni psi, ki jih je mogoče posvojiti, niso imeli zelo srečnega življenja in vi bi jim lahko naredili vso razliko. Posvojitev je plemenit in veliko cenejši način za dodajanje novega psa v družino, vendar morate biti pripravljeni na možnost, da bo posvojeni pes potreboval nekaj več časa za reševanje kakršnih koli težav z vedenjem ali strahom.

Rejci imajo običajno zelo dolge čakalne liste za svoje mladiče – včasih tudi do dve leti, samo zato, da se upoštevajo za mladička. Če niste pripravljeni čakati tako dolgo, je posvojitev morda dobra izbira za vas. Če niste prepričani, predlagamo, da obiščete vaše lokalno zavetišče za živali in preverite, ali se vam zdi kakšen pes primeren za vašo družino. Če ne, lahko mladička vedno kupite pri vzreditelju.

Karkoli že počnete, nikoli ne kupujte mladičkov v craigslistu ali v “trgovinah za male živali”. Ne samo, da veliko teh krajev prodaja pse mešancev, ki so navedeni kot “čistokrvni”, ampak tudi veliko svojih psov dobijo iz mlinov za mladiče (mlini za mladiče so grozni kraji, kjer se s psi grozno ravna in se uporabljajo samo za vzrejo mladičev, ki jih lahko prodajajo) .

Pridobitev avstralskega gorskega logotipa je velika obveza

Najboljši rejci avstralskih gorskih doodle v ZDA

Številni psi, ki jih vidite v zavetiščih, so posledica tega, da ljudje dobijo psa in nato spoznajo, da preprosto niso bili pripravljeni na to delo. Vzgoja mladiča je veliko dela in tako mladički kot odrasli psi potrebujejo ljubezen, pozornost, igro, hranljivo hrano in redne obiske veterinarja / rutinska zdravila.

Če razmišljate o tem, da bi dobili svojega prvega psa, poskrbite, da boste opravili zadostno raziskavo o porabi časa in stroških vzgoje psa. Priporočamo tudi, da počakate nekaj mesecev do enega leta, potem ko se odločite, da želite, da psa dejansko pripelje domov.

Predlagamo to, ker ne samo, da bi se v tem času lahko premislili, ampak bi se lahko spremenile tudi okoliščine, kot so selitev, nujna medicinska pomoč ali novo, dolgotrajno delo, ki bi lahko otežilo lastništvo psa.

Psi so živa, ljubeča bitja, ki so v celoti odvisna od svojih lastnikov, in to odgovornost bi smeli prevzeti le, če ste v celoti pripravljeni posvetiti zahtevani čas in energijo tej nalogi.

Ne poskušamo vas odgovarjati od posvojitve psa, ampak vam raje sporočamo pomen vaše odločitve. Če se odločite za Aussie Mountain Doodle, je to neverjetno! Ti psi so tako posebni in bodo nagrajujoč in predan del vaše družine vse življenje (kar je običajno med 10-15 let). Aussie Mountain Doodles so inteligentni, udobni, igrivi in ​​na splošno zelo zdravi psi, ki vam bodo zagotovo napolnili življenje z veseljem.

Zaključek za najboljše rejce avstralskih gorskih doodle v ZDA

Aussie Mountain Doodles so vredni tega

Upamo, da ste lahko našli vzreditelja, ki ustreza vašim potrebam Aussie Mountain Doodle. Vsi trije rejci na našem seznamu so čudoviti in zelo profesionalni ter so tudi odličen vir za vsa vprašanja, ki jih imate.

Aussie Mountain Doodles so resnično posebni psi in bodo vaša življenja napolnili z ljubeznijo in veseljem, dokler bodo živi. Prepričajte se, da ste pripravljeni na zavezo, preden se strinjate, da enega odnesete domov.

Všeč vam bo tudi: