3 najboljši rejci bostonskih terierjev v New Hampshiru! (2022)

Rejci bostonskih terierjev v New Hampshiru

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce bostonskih terierjev v New Hampshiru. Bostonski terierji so super srčkani psi, zato ni presenetljivo, da so ena najbolj priljubljenih pasem v New Hampshiru. Ti mladički so majhni, igrivi in ​​čudoviti, zaradi česar so odlični spremljevalci.

Mnogi ljudje zamenjajo bostonske terierje s francoskimi buldogi (in obratno), vendar so popolnoma različne pasme. Če ste v New Hampshiru želeli posvojiti popolnega mladička bostonskega terierja, potem je to seznam za vas.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev bostonskih terierjev v New Hampshiru, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci pointer v New Hampshiru in Najboljši rejci boksarjev v New Hampshiru.

Mladički bostonskega terierja naprodaj v New Hampshiru

Mladički bostonskega terierja naprodaj v New Hampshiru

Iskanje popolnega kužka je lahko težko delo, zato smo se odločili, da vam ga čim bolj olajšamo. Vzeli smo si čas za raziskovanje in sestavljanje tega odličnega seznama najboljših rejcev bostonskih terierjev v New Hampshiru. Pomembno je omeniti, da je New Hampshire ena najmanjših zveznih držav, zato ni nujno, da je samo v New Hampshiru veliko rejcev bostonskih terierjev.

Da bi zagotovili veliko možnosti, smo se odločili vključiti tudi več rejcev iz drugih držav. Ti rejci izven države pogosto zagotavljajo mladičke družinam v New Hampshiru in mnogi od njih se lahko po potrebi celo dogovorijo za dostavo vašega mladička.

Priporočila izdelkov za bostonski terier: Najboljši belilni šamponi za pse in Najboljša šok ovratnica za lajajoče pse.

1. PuppySpot’s boston terierji za New Hampshire

PuppySpot's Boston terierji za New Hampshire

Ker iščete rejce bostonskih terierjev v New Hampshiru, priporočamo, da si ogledate spletno stran PuppySpot. PuppySpot je ugledna platforma, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih bostonskega terierja iz udobja svojega doma v New Hampshiru.

Najbolje bi bilo, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci bostonskih terierjev z navedenimi mladiči na platformi opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno prispel v New Hampshire. Preden nadaljujete z iskanjem mladička bostonskega terierja za prodajo v New Hampshiru, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Patriot Farm bostonskih terierjev – Florida

Patriot Farm Boston terierji - Florida

Ta vzreditelj bostonskih terierjev s sedežem na Floridi je pregledan s strani AKC in je neverjetno predan svojim ljubkim psom. Prizadevajo si vzrejati zdrava, dobro prilagojena legla in imajo odličen temperament. Prav tako so posebni rejci, ker sodelujejo z drugimi rejci, da bi jim pomagali izboljšati svoje rejske prakse.

Vsak pes, ki se uporablja v njegovem vzrejskem programu, je odobril veterinar in je bil deležen temeljitih genetskih testiranj glede zdravja in temperamenta. Prirojene malformacije hrbtenice so pogoste težave pri bostonskih terierjih. Prav tako poskrbijo, da opravijo temeljite fizične preglede svojih psov in mladičkov, da obvladajo to težavo.

Rezervacija mladička pri tem vzreditelju stane 500 $, svoj depozit pa lahko položite, ko se prijavite, opravite razgovor in ga odobri vzreditelj. Radi zagotovijo, da so njihovi mladički nameščeni samo pri najboljših družinah, zato bodite pripravljeni odgovoriti na številna vprašanja o vašem življenju, življenjskih razmerah, prepričanju o vzgoji živali in več. Vsak mladiček, posvojen prek Patriot Farms, ima cepiva, trenutni zdravstveni pregled in paket za mladiče.

Podrobnosti o kmetiji Patriot Boston terierji

3. Margrave Meadow Farm — New York

Margrave Meadow Farm - New York

Farma Margrave Meadow Farm se nahaja v Stillwateru v New Yorku in je eden najboljših rejcev bostonskih terierjev. Ta vzreditelj je trdno prepričan, da je treba mladiče vzgajati v ljubečem, skrbnem okolju, ki bo zagotavljalo podporo in obogatitev od rojstva.

Njihov vzrejni program si prizadeva roditi najboljše mladičke z odličnimi krvnimi linijami. Lahko ste prepričani, da bo vsak mladiček bostonskega terierja, ki ga posvojite preko njih, vrhunske kakovosti in zdravja. Ta vzreditelj vsako leto proizvede le 1 do 2 legla, čeprav je njihov izbirni postopek neverjetno temeljit.

To pomeni, da je njihov čakalni seznam dolg, tako da, če takoj iščete mladička bostonskega terierja, to morda ni najboljši vzreditelj. Vendar pa vzrejajo neverjetne bostonske terierje, tako da, če ste pripravljeni biti potrpežljivi, vam lahko zagotovijo bostonskega terierja vaših sanj. Vsak mladiček je od rojstva socializiran, da bi bil izpostavljen skupnim okoljskim in družbenim dražljajem, s katerimi se lahko srečajo v vašem domu.

Prizadevajo si tudi za šolanje vsakega mladiča, tako da pride k vam z osnovnim znanjem ukazov in pričakovanj glede bontona. Na svoji spletni strani trdijo, da ko svojega kužka pri osmih tednih odpeljete domov, bo ta prepoznal njegovo ime in se bo lahko tudi gibal med sprehodom z vami.

Podrobnosti kmetije Margrave Meadow

Mladički bostonskega terierja v New Hampshiru

Mladički bostonskega terierja v New Hampshiru

Ste se kdaj vprašali, ali je pomembno, ali mladička kupite pri vzreditelju ali ga nekdo prodaja na spletu? Tukaj smo, da vas obvestimo, da je tako. Rejci na dvorišču in mlinarji za mladiče imajo slab sloves, ker spravljajo upajoče lastnike hišnih ljubljenčkov v posvojitev mladičkov, ki imajo veliko zdravstvenih in vedenjskih težav, zato je najbolje, da se držite rejcev, če želite čistokrvnega mladička.

Rejci uporabljajo vrhunske krvne linije samo, ko vzrejajo legla mladičev, da bi ustvarili čim bolj zdrave pse. Poleg tega vsi dobro opravijo svoje delo, da svoje mladičke testirajo na genetske in temperamentne težave, ki bi lahko povzročile težave v prihodnosti.

Rejci svojim posvojiteljem pogosto zagotovijo zdravstveno jamstvo za svojega mladička, kar je zelo dobro imeti. To je lahko nekoliko zmedeno, če je mladiček iz dvoriščnega rejca ali mlina za mladiče na prvi pogled videti zdrav. Pogosto ne morete ugotoviti, ali bo kuža zbolel, samo če ga pogledate. Namesto tega morate pogledati njegovo genetsko predispozicijo.

Mladički, posvojeni od rejcev na dvorišču in mlinov za mladiče, pri katerih se v nadaljevanju razvijejo zdravstvene težave, pogosto stanejo svoje lastnike na tisoče dolarjev veterinarskih računov. To pomeni, da je stroškovno učinkoviteje kupiti mladička pri vzreditelju, tudi če vnaprej stane več.

Izbira vzreditelja bostonskega terierja iz New Hampshira

Izbira vzreditelja bostonskega terierja iz New Hampshira

Izbira pravega vzreditelja bostonskega terierja je lahko težavna in nekateri rejci so zagotovo boljši od drugih. Če lahko najdete odličnega vzreditelja z odličnimi vzrejnimi praksami, lahko še lažje najdete popolnega mladička za vašo družino. Da bi vam med iskanjem pravega vzreditelja dali nekaj samozavesti, smo pripravili nekaj odličnih nasvetov in stvari, ki jih morate upoštevati pri ocenjevanju vzreditelja.

Pomembni nasveti za izbiro vzreditelja bostonskega terierja:

  • Mladički nikoli ne smejo iti v svoje posvojiteljske družine, preden dopolnijo osem let.
  • Vzreditelj mora biti odprt za odgovore na vsa vaša vprašanja.
  • Vzreditelj mora biti zelo selektiven pri izbiri, katere družine bodo posvojile svoje mladiče – za večino rejcev je rutinsko, da zahtevajo preverjanje preteklosti ali obsežen razgovor, ko se odločajo, ali vam bodo dovolili posvojitev.
  • Vzreditelj mora biti strokovnjak za pasmo.
  • Vzreditelj mora imeti veliko informacij o tem, kako skrbijo in vzgajajo svoje mladičke in pse.
  • Vse živali, za katere skrbijo, bi morale biti deležne pogostih in temeljitih zdravniških pregledov.
  • Vzreditelj mora biti ustrežljiv in komunikativen pred, med in po posvojitvi.

To je odličen seznam za začetek, vendar to ni izčrpen kontrolni seznam, kaj je vzreditelj dober ali slab. Všeč bi jim morali tudi kot ljudje in se z njimi razumeti. Številni rejci raje stopijo v stik z ljudmi, ki posvojijo svoje mladičke skozi celotno življenje psa.

Zato morate biti prepričani, da izberete nekoga, s katerim se počutite udobno, da občasno kontaktirate s slikami in posodobitvami o vašem dragocenem bostonskem terierju. Prav tako se prepričajte, da se strinjate z njihovo filozofijo o skrbi za pse in mladičke, saj vam bo to povedalo, ali vas bodo imeli za dobrega kandidata za posvojitev.

Kako izbrati vzreditelja bostonskega terierja v New Hampshiru

Kako izberete vzreditelja bostonskega terierja v New Hampshiru?

Na srečo za vas smo sestavili ta odličen seznam čudovitih bostonski terier rejcev v New Hampshiru, ki vam lahko odpravi večino dela. Kot rečeno, če želite več nakupovati ali vam ni všeč noben od tukaj navedenih rejcev, je to v redu.

Po vsej državi je veliko odličnih rejcev bostonskih terierjev, ki bi se lahko odločili za vas in vašo družino. Ko razmišljate o teh rejcih, vzemite s seboj naš seznam nasvetov in premislekov, da bo postopek odločanja čim lažji.

Zaključek za “najboljše rejce bostonskih terierjev v New Hampshiru”

Zaključek za The

Bostonski terierji so super ljubki psi, ki so čudoviti spremljevalci tako posameznikom kot družinam. So zelo priljubljeni psi v New Hampshiru, zato smo lahko sestavili ta odličen seznam rejcev bostonskih terierjev v New Hampshiru in okoliških državah.

Vsak tukaj naveden vzreditelj je znan po svojih najboljših zdravstvenih praksah, ki vedno poudarjajo skrb in srečo svojih psov in mladičkov. Pri izdelavi tega seznama smo upoštevali le etične in spoštovane rejce, saj menimo, da so to zelo pomembne lastnosti pri rejcu.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev bostonskega terierja v New Hampshiru, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička bostonskega terierja od vzreditelja v New Hampshiru, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Psi bostonskega terierja 101 – ameriški gospodje” spodaj: