3 najboljši rejci Corgijev v Iowi! (2022)

Rejci Corgi v Iowi

Tukaj je vprašanje, ki ga imamo za vas, če iščete rejce Corgi v Iowi. Ali živite v Iowi in sanjate o lastnem dragocenem mladičku Corgi? Če je tako, smo tukaj, da vam pomagamo. Corgiji so bili nekoč vzrejeni za čredo goveda, ovc in konjev, do danes pa so znani po svoji visoki inteligenci in družbenih osebnostih.

Ti psi so čudoviti in ljubljeni zaradi svojih dolgih, čokatih teles in neverjetno kratkih nog. Ni presenetljivo, da je ta pasma eden bolj priljubljenih psov v Iowi.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Corgi v Iowi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci maltežanov v Iowi in Najboljši rejci labradorcev v Iowi.

Mladički Corgi za prodajo v Iowi

Mladički Corgi za prodajo v Iowi

Naša ekipa je sestavila ta vodnik pri We Love Doodles, da vam pomaga na vaši poti za mladička Corgi za prodajo v Iowi.

Priporočila izdelkov Corgi: Najboljše pregrade za pse Toyota 4Runner in Najboljše Slicker ščetke za pse.

Mladički Corgi za prodajo v Iowi

Mladički Corgi za prodajo v Iowi

Corgi so sladki, ljubeči in neumni psi, ki so odlični družinski ljubljenčki. Zelo priljubljeni so po vsej državi in ​​v Iowi, kar pomeni, da je na izbiro veliko odličnih rejcev.

Vemo, da je lahko zmedeno ugotoviti, kateri vzreditelj je prava izbira za vas in vašo družino, zato smo se odločili, da vam poenostavimo stvari z ustvarjanjem tega seznama. Vzeli smo si čas za raziskovanje vseh najboljših rejcev Corgijev v Iowi in okoliških državah, ta seznam pa vsebuje naše priljubljene.

Priporočila izdelkov Corgi: Najboljše plišaste igrače za pse in Najboljši pas za kravato.

1. PuppySpot’s Corgis za Iowa

PuppySpot's Corgis za Iowa

Ker iščete rejce Corgi v Iowi, vam priporočamo, da si ogledate zaupanja vredno spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko iščete primernega mladička Corgi kar iz udobja svojega doma v Iowi.

Pomagalo bi vam, če bi imeli v mislih, da morajo vsi vzreditelji s mladički Corgi na seznamu izpolnjevati stroge smernice PuppySpot, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec prispel v vaš dom v Iowi varno. Preden nadaljujete z iskanjem kompatibilnega mladička Corgi za prodajo v Iowi, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Ranč Armnaleg

Ranč Armnaleg - Teksas

Ta vzreditelj se že od leta 2002 ukvarja z vzrejo vrhunskih Corgijev in ponuja nekaj najboljših mladičkov. Vzrejajo več vrst Corgijev, vključno z ameriškimi Corgiji, Cardigan Welsh Corgis in Pembroke Welsh Corgis. Vsi mladički, ki jih vzreja Armnaleg, so registrirani v AKC, CKC ali ACA (razen če je izrecno navedeno drugače).

Ko domov prinesete mladička z ranča Armnaleg, bo vaš novi kuža prišel z vsemi prvimi cepili, večkratnimi tretmaji za razglistenje, mikročipi in paketom za mladiče. Vaš mladiček lahko gre z vami domov, ko dopolni osem tednov starosti, v skladu z državnim zakonom v Teksasu.

Ta rejec si prizadeva roditi srečne in zdrave pse, ki imajo za vse izdatno triletno zdravstveno garancijo. Ti mladički začnejo trenirati v zaboju pri petih tednih, da jim olajšajo vstop v vaš dom. Ta vzreditelj ne pošilja mladičkov, lahko pa se srečajo z vami za predajo mladička.

Podrobnosti o ranču Armnaleg

3. F & M Corgis

F & M Corgis - Kansas

Ta družinsko voden vzreditelj je specializiran za pembroke in kardiganske valižanske korgije, ki so ročno vzgojeni v družinskem domu. Tega vzreditelja vodi ljubeč par, ki se strastno ukvarja z vzrejo srečnih in zdravih mladičkov Corgi za družine po vsej državi, ki jih imajo radi.

Njihovi mladički so že od rojstva dobro socializirani, prejemajo stalen stik in interakcijo, da zagotovijo, da so prilagodljivi in ​​imajo enakomerne temperamente za svoje življenje. Mladičkom je dovoljeno igrati in pohajkovati v prostornem prostoru za igranje, ki je velik dva hektarja, ter se sprostiti in spati v klimatsko nadzorovanih stanovanjih.

Ta vzreditelj je licenciran vzreditelj v Kansasu in pri USDA, vsi njihovi psi pa so registrirani pri Ameriškem kinološkem klubu. Vsak mladiček, posvojen iz F&M Corgis, bo imel zdravstveno garancijo, potrebne cepitve in zdravljenje proti glistam ter mikročip in paket za mladička.

Vsak od njihovih psov je zdravstveno preizkušen, da se zagotovi, da nimajo genetskih zdravstvenih težav, njihova registracija v AKC pa kupcem nudi veliko brezskrbnosti, da je vsak mladiček čistokrven. Danes pojdite na njihovo spletno stran, da si ogledate njihov seznam posvojitev mladičkov Pembroke in Cardigan Welsh Corgi.

F & M podrobnosti

Mladički Corgi v Iowi

Mladički Corgi v Iowi

Poskušati najti popolnega mladička Corgi v Iowi je lahko izjemno, še posebej, če se zavedate, koliko rejcev je. V svojem raziskovanju popolnega mladička ste morda naleteli na nekaj seznamov mladičev iz krajev, kot so rejci na dvorišču (pogosto viden na Craigslist in podobnih straneh) in mlini za mladiče.

Čeprav se ti kraji zaradi nižjih cen lahko zdijo privlačni za neizurjeno oko, so grozna, zloraba podjetja, ki se jim je treba izogibati. Ko posvojite od vzreditelja – še posebej uglednega, kot so tisti na tem seznamu – ste mirni, da bo vaš kuža zdrav in verjetno, da bo kasneje v življenju imel določene zdravstvene zaplete.

To je zato, ker rejci izvajajo obsežna genetska testiranja, da ugotovijo, ali so njihovi psi in mladički genetsko nagnjeni k določenim zdravstvenim motnjam. Prav tako izvajajo testiranje temperamenta svojih psov in mladičkov, preden jih dajo v nove domove. Po drugi strani pa so mlini za mladiče in rejci na dvorišču zgolj zainteresirani, da bi s prodajo mladičkov zaslužili čim več denarja.

Svoje pse običajno hranijo v groznih razmerah in jih prisilijo, da rodijo čim več mladičev. Čeprav na teh mestih svoje mladičke prodajajo po veliko nižji ceni kot pri uglednih rejcih, boste verjetno porabili na tisoče več, ko vaš pes razvije zdravstvene težave zaradi slabe genetike.

Kako izbrati vzreditelja Corgi v Iowi

Kako izbrati vzreditelja Corgi v Iowi

Izbira pravega vzreditelja Corgijev je dolg proces, ki zahteva veliko raziskav. Ker je to ena izmed najbolj priljubljenih pasem naokoli, to na srečo pomeni, da imate na voljo veliko možnosti za izbiro najboljšega vzreditelja Corgi v Iowi.

Po drugi strani pa morate prebrati vse svoje možnosti, da izberete pravi primer za vas in vašo družino. Obstaja nekaj ključnih lastnosti, ki jih ima večina najboljših rejcev, in če ste seznanjeni s tem seznamom, vam lahko pomaga ugotoviti, kateri rejci so vredni zaupanja in katerim se je treba izogibati.

Nasveti za izbiro najboljšega rejca Corgi v Iowi:

  • Rejci morajo jasno opisati svoje zdravljenje in nego svojih mladičkov in psov.
  • Rejci bi morali biti prijazni do vas in svojih živali – če se jih kateri od njihovih psov boji, je to lahko slab znak.
  • Rejci bi morali biti strokovnjaki za pasmo in biti sposobni odgovoriti na vsa vaša vprašanja o pasmi in postopku posvojitve.
  • Vzreditelj mora zagotoviti podporo in komunikacijo pred, med in po posvojitvi.
  • Vsi mladički naj ostanejo pri materah do osmih tednov.
  • Rejci bi morali biti zelo selektivni glede tega, komu dovolijo posvojitev svojih mladičkov – morda boste morali navesti reference o značaju, opraviti preverjanje preteklosti ali odgovoriti na številna osebna vprašanja.
  • Vse pse je treba zdravstveno pregledati in jim dati ustrezne cepitve in zdravljenje.

Ta seznam nasvetov je zelo uporaben in je odličen kraj za začetek, vendar to niso edini premisleki pri izbiri dobrega vzreditelja Corgi v Iowi. Bodite prepričani, da opravite raziskavo o rejcih, ki jih gledate, in preberite čim več pričevanj in mnenj strank.

Če na njihovem spletnem mestu ne vidite pričevanj ali ocen, ki so na voljo, lahko prosite vzreditelja, da si jih ogleda. Večina rejcev je navdušena nad možnostjo, da pokažejo svoje žareče ocene, zato če se obnašajo predrzno ali vam nočejo pokazati, morda skrivajo nekaj pričevanj nezadovoljnih strank.

Pomagalo bi, če bi poskusili izbrati tudi vzreditelja, s katerim se razumete, saj mnogi rejci zahtevajo, da ostanejo v stiku s svojimi posvojitelji do konca življenja mladiča. To pomeni, da bi morali izbrati vzreditelja, s katerim se občasno počutite udobno.

Povezano: Vodnik mešanice bostonskega terierja Corgi in Kdaj se ušesa Corgija dvignejo?

Kje najdete rejca Corgijev v Iowi?

Kje najdete rejca Corgijev v Iowi?

Vsi rejci Corgijev na tem seznamu so odlična izbira za vašo družino v Iowi. Opravili smo veliko temeljitih raziskav in upoštevali le rejce z etično skrbjo in dolgoletno zgodovino zdravih mladičkov in zadovoljnih strank.

V Iowi in okoliških zveznih državah je še vedno veliko odličnih rejcev Corgijev, tako da, če vam niso všeč tukaj našteti, lahko uspešno opravite svoje raziskave.

Po vsej državi so tudi odlični rejci Corgijev, od katerih mnogi pogosto prodajajo mladičke družinam v Iowi. Lahko celo ponudijo storitev dostave mladiča, če ne morete osebno prevzeti svojega mladička.

Povezano: Kako ravnati z izlivanjem Corgi in Zakaj Corgis Sploot?

Zaključek za “najboljše rejce Corgi v Iowi”

Zaključek za najboljše rejce Corgijev v Iowi

Corgis so super srčkani mladički, znani po svojih majhnih telesih, šarmu in živahni osebnosti. Ti psi so eni izmed najbolj priljubljenih psov v državi, kaj šele v Iowi.

To pomeni, da je na izbiro veliko odličnih rejcev. Rejci Iowa Corgi tukaj so odlične možnosti z slovesom dobrih praks, vrhunskih krvnih linij in zadovoljnih strank.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Corgi v Iowi, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička Corgi od vzreditelja v Iowi, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Kaj morate vedeti, če želite mladička Corgi” spodaj: