3 najboljši rejci jazbečarjev v Utahu! (2022)

Rejci jazbečarjev v Utahu

Iščete najboljše rejce jazbečarjev v Utahu? Če je tako, nadaljujte z branjem. Ta članek je poln informacij, ki jih potrebujete, da najdete popolnega vzreditelja jazbečarjev, ter nekaj odličnih trikov in nasvetov, ki jih morate upoštevati med postopkom posvojitve. Jazbečarji so neverjetno odlični družinski psi spremljevalci in imajo celo precej zanimivo zgodovino.

Prvotno so bili ti psi vzrejeni kot lovski psi, posebej usposobljeni za vohanje živali v rovih (kot jazbec). Ti mladički so znani po tem, da so neodvisni, igrivi in ​​zelo ljubki. Ni čudno, da so tako priljubljena pasma v Utahu.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev jazbečarjev v Utahu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Shih Tzuja v Utahu in Najboljši rejci avstralskih ovčarjev v Utahu.

Mladički jazbečarja naprodaj v Utahu

Mladički jazbečarja naprodaj v Utahu

Jazbečarji so tako odlični psi, da je lahko zelo razburljiv čas, ko iščete najboljšega vzreditelja za vas in svojo družino. Kot rečeno, je včasih lahko precej naporen proces. Na izbiro je toliko rejcev, da je težko vedeti, kateri rejci so dobri in se jim je treba izogibati.

Razumemo, kakšen je to občutek, zato smo se odločili, da za vas opravimo veliko raziskav. Preučili smo vse najboljše rejce jazbečarjev v Utahu in okoliških državah ter sestavili ta izčrpen seznam najboljših rejcev, med katerimi lahko izbirate.

Priporočila izdelkov za jazbečarje: Najboljše ovratnice proti bolham za pse in Najboljše keramične sklede za pse.

1. Jazbečarji PuppySpot za Utah

Jazbečarji PuppySpot za Utah

Ker iščete rejce jazbečarjev v Utahu, vam toplo priporočamo, da preizkusite platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica za pse, kjer lahko brskate in najdete primernega mladiča jazbečarja kar iz udobja svojega doma v Utahu.

Pomagalo bi, če bi upoštevali, da morajo vsi rejci jazbečarjev z navedenimi mladiči izpolnjevati stroge smernice PuppySpot, tako da ste lahko prepričani, da veste, da vam bodo vašega spremljevalca varno poslali v Utah. Preden nadaljujete na pot za mladička jazbečarja za prodajo v Utahu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Jazbečarji Grand River – Južna Dakota

Jazbečarji Grand River - Južna Dakota

Ta vzreditelj je izjemen vzreditelj jazbečarjev na območju Južne Dakote. Vsakemu svojemu kužku je navdušeno nameniti čim več posebne pozornosti, zato so selektivni glede tega, ko rodijo leglo mladičkov. Posledično ima ta vzreditelj legla na voljo le vsaka 1 do 4 leta. Njihov čakalni seznam je lahko precej dolg, vendar so mladički vredni, če ste pripravljeni počakati.

Ta rejec je specializiran za miniaturne in standardne jazbečarje z gladko in žično dlako. Oba vzreditelja sta člana AKC in sta prejela testno raven odličnosti od Good Dog in se štejeta za člana Good Breed z Good Dog. Mladičkom je dovoljeno, da gredo v svoje nove domove po 16 tednih, pri čemer je treba zagotoviti, da so dobro prilagojeni in da jih materam ne vzamejo prezgodaj.

Podrobnosti o jazbečarjih Grand River

3. Von Wolff Kennels — Indiana

Von Wolff Kennels - Indiana

Von Wolff Kennels je odličen vzreditelj v Indiani, ki vzredi temperament, zdravje in konformacijo v skladu s standardom pasme. Ta vzreditelj je zaslužni vzreditelj ameriškega kinološkega društva za svoje dolgodlake in gladke mladičke mini jazbečarja. Izvajajo obsežne genetske zdravstvene teste svojih psov in mladičkov, da zagotovijo, da so njihovi psi srečni in zdravi.

Lahko ste prepričani, da bo vsak mladiček, posvojen iz Von Wolff Kennels, zdrav in brez genetskih zdravstvenih težav. Vsak mladiček je vzgojen v domačem okolju vzreditelja, da se zagotovi, da se dobro prilagodi življenju v vašem domu. Ti psi imajo 30-dnevno brezplačno zavarovanje hišnih ljubljenčkov in enoletno zdravstveno garancijo.

Podrobnosti o psarnah Von Wolff

Mladički jazbečarja v Utahu

Mladički jazbečarja v Utahu

Ko iščete odličnega mladiča jazbečarja, ki bi ga lahko dodali svoji družini v Utahu, je morda težko ugotoviti, katere možnosti so dobre in katere slabe. Dobra novica je, da so jazbečarji tako priljubljeni, da je po vsej državi in ​​državi veliko odličnih rejcev. Slaba novica je, da jih je prav toliko (če ne več) manj ugledna mesta za pridobitev mladička jazbečarja in tem mestom se je treba za vsako ceno izogibati.

Ta manj ugledna mesta se pogosto imenujejo rejci na dvorišču, mlini za mladiče in celo trgovine za male živali. Običajno jih zanima samo zaslužiti čim več denarja s prodajo čim več mladičkov, ne glede na to, ali so mladički zdravi ali ne. Znani so celo po grozljivem ravnanju z živalmi – mnoge od njih so zanemarljive ali celo naravnost zlorabe do svojih psov.

Vendar pa je eden od razlogov, da so kupci zavedeni pri nakupu pri njih, ta, da so njihovi mladički videti zdravi in ​​se prodajajo po nižji ceni kot pri rejcih. Nasprotno pa so rejci običajno zelo skrbni in neverjetno dobro poznajo svoje pse in mladičke. Zelo skrbijo za vsakega psa v njihovi oskrbi in bodo osebno vsakemu kužku zagotovili veliko ljubezni, pozornosti in nege.

Zdravje njihovih psov je njihova prednostna naloga, zato bodo rejci izvedli obsežne zdravstvene preglede vsakega psa, da se prepričajo, da so zdravi in ​​niso nagnjeni k razvoju kakršnih koli genetskih zdravstvenih stanj. Rejci pogosto izvajajo tudi preverjanje temperamenta svojih psov, da zagotovijo, da so socialno stabilni in se bodo lahko nemoteno vključili v vaš dom.

Zato, čeprav so vzrediteljski mladički običajno precej dragi, obstaja dober razlog, zakaj stanejo tako veliko. Mladički iz manj uglednih virov, kot so rejci na dvorišču, so pogosto cenejši, vendar vas bodo verjetno stali veliko več.

Ti mladički so običajno bodisi zelo bolni, bodo kasneje precej zboleli ali pa imajo globoke vedenjske težave, ki jih ni mogoče popraviti. Te težave lahko lastnike stanejo na tisoče dolarjev veterinarskih računov. Zato je veliko bolje plačati višjo ceno vnaprej pri vzreditelju, kot pa metati kocke na mladička pri vzreditelju na dvorišču ali mlinu za mladiče.

Povezano: Najboljši pasji avtosedeži za jazbečarje.

Kako izberete vzreditelja jazbečarjev v Utahu?

Kako izberete vzreditelja jazbečarjev v Utahu?

Izbira popolnega rejca jazbečarjev v Utahu je lahko zahtevna, saj lahko izbirate med številnimi možnostmi. Kako veš, kateri rejci so vredni zaupanja in katerim se je verjetno treba izogibati?

Izkazalo se je, da obstaja temeljni nabor lastnosti, ki jih imajo vsi ugledni rejci, in poznavanje tega seznama vam lahko pomaga izbrati najboljšega rejca za vašo družino. Ne pozabite se seznaniti s tem seznamom lastnosti, ki jih morate upoštevati pri srečanju z različnimi rejci.

Nasveti za izbiro pravega vzreditelja jazbečarjev v Utahu:

  • Vzreditelj mora biti odprt za komunikacijo in zagotavljanje podpore pred, med in po postopku posvojitve.
  • Vse pse je treba pregledati zaradi zdravstvenih težav, vsi pa morajo imeti potrebne in ustrezne cepitve in zdravljenje.
  • Rejci bi morali biti zelo izbirčni pri tem, komu dovolijo posvojitev svojih psov – večino časa bodo morali potencialni kandidati odgovarjati na poglobljena vprašanja o svojem življenju, opraviti preverjanje preteklosti ali navesti reference.
  • Rejci bi morali imeti strokovno znanje o pasmi ter biti pripravljeni in sposobni odgovoriti na vsa vaša vprašanja.
  • Vzreditelj mora imeti dolg seznam preteklih zadovoljnih strank.
  • Vsi mladički naj ostanejo pri materi, dokler ne dopolnijo osmih tednov.

Čeprav je ta seznam zelo koristen pri iskanju pravega vzreditelja, morate opraviti tudi raziskavo in oblikovati svoje domneve. Zelo priporočamo, da se navadite brati pričevanja in ocene strank, saj so to odličen način, da ugotovite, kako so pretekle stranke radi posvojile določenega rejca.

Če jih ne najdete na njihovi spletni strani, jih lahko zahtevate pri rejcu. Po naših izkušnjah so dobri rejci precej ponosni, da jih pokažejo potencialnim strankam, medtem ko slabi rejci na to zahtevo zavrnejo ali delujejo senčno. Običajno to pomeni, da imajo veliko nezadovoljnih strank.

Predlagamo tudi, da izberete vzreditelja, s katerim se občasno počutite udobno v komunikaciji. Mnogi rejci raje ostanejo v stiku s posvojiteljskimi družinami ves čas življenja mladiča, tako da lahko z njimi klepetate več kot le med postopkom posvojitve.

Kje najdete rejca jazbečarjev v Utahu?

Kje najdete rejca jazbečarjev v Utahu?Pri izdelavi tega seznama smo vključili samo najboljše rejce jazbečarjev v Utahu. Vsi rejci, ki smo jih obravnavali, so etični in imajo izjemne rejske prakse. Poleg tukaj naštetih je v državi in ​​okolici Utaha veliko odličnih rejcev jazbečarjev. Če vam noben od naših izbranih rejcev ni všeč, lahko izvedete svojo raziskavo. Med iskanjem ne pozabite uporabiti našega seznama koristnih nasvetov.

Zaključek za “najboljše rejce jazbečarjev v Utahu”

Zaključek za najboljše rejce jazbečarjev v Utahu

Jazbečarji so neverjetni psi in so odlični spremljevalci, kar je eden od razlogov, zakaj so tako priljubljeni psi v Utahu. Postopek iskanja pravega rejca je zapleten in zmeden, vendar upajmo, da je ta seznam nasvetov in virov odlično izhodišče na vaši poti.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev jazbečarjev v Utahu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička jazbečarja od vzreditelja v Utahu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Dachsuhnd prednosti in slabosti” spodaj: