3 najboljši rejci nemških ovčarjev v Iowi! (2022)

Rejci nemških ovčarjev v Iowi

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce nemških ovčarjev v Iowi. Če živite v Iowi in želite posvojiti sladkega in živahnega mladička nemškega ovčarja, ste našli popoln članek.

Nemški ovčarji so med najbolj priljubljenimi pasmami psov v Ameriki, zato ni presenetljivo, da so tudi med najboljšimi pasmami v Iowi. Ti psi so znani po tem, da so pogumni, predani svoji družini in jih je enostavno trenirati – da ne omenjam sladkih in ljubkovalnih.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev nemških ovčarjev v Iowi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Corgijev v Iowi in Najboljši rejci Border Collie v Iowi.

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Iowi

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v IowiNemški ovčarji so čudoviti družinski psi, poleg tega pa so tudi odlični službeni in delovni psi. Zaradi njihove visoke inteligence, močne predanosti lastniku in zaščitnih nagonov je ta pasma priljubljena izbira za družine, posameznike in celo kraje, kot so policijske postaje in letališča.

Ko gre za izbiro pravega rejca za vas in vašo družino, je na voljo veliko izbire. Zaradi tega se je med vašim raziskovalnim procesom enostavno počutiti zmedeno ali zataknjeno, vendar ne skrbite – tukaj smo, da vam pomagamo.

Odločili smo se, da vam poenostavimo postopek z raziskovanjem najboljših rejcev nemških ovčarjev v Iowi in okoliških državah. Nato smo na ta seznam zbrali naše najljubše rejce in nekaj koristnih nasvetov.

Priporočila za izdelke nemškega ovčarja: Najboljša pasja hrana za nemškega ovčarja za pridobivanje teže in Najboljše šok ovratnice za nemškega ovčarja.

1. Nemški ovčarji PuppySpot za Iowa

Nemški ovčarji PuppySpot za Iowa

Ker iščete rejce nemških ovčarjev v Iowi, priporočamo, da si ogledate spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica za pse, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih nemškega ovčarja kar iz udobja svojega doma v Iowi.

Pomagalo bi, če bi tudi upoštevali, da mora vsak vzreditelj nemških ovčarjev z navedenimi mladiči izpolnjevati stroge smernice, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Iowi. Preden nadaljujete na pot za mladička nemškega ovčarja za prodajo v Iowi, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Von Dortmunder nemški ovčarji

Von Dortmunder nemški ovčarji

Ta vzreditelj je v lasti in upravljanju ljubečega para Linda in Les Smith. So strastni rejci nemških ovčarjev, ki so dobro znani po odličnih rejenih praksah. Vzrejajo razstavne nemške ovčarje, ki so vzgojeni iz najboljših krvnih linij, vsi njihovi psi pa so registrirani v AKC.

Ta rejec se ponaša z impresivnimi 30-letnimi izkušnjami pri vzreji in so strokovnjaki za vse nemške ovčarje. Von Dortmunder rad kontaktira svoje posvojiteljske družine in imajo ponudbo doživljenjske pomoči za vse posvojitelje.

Ko posvojite mladička nemškega ovčarja od tega rejca, ste lahko prepričani, da bo priložen zdravstveni pregled, cepljenja, primerna njihovi starosti, registracija AKC in zdravstveno jamstvo.

Vsak pes in leglo sta ljubeče vzgojena v družinskem domu, kjer sta od rojstva deležna veliko vodenja, pozornosti in ljubezni. To pomaga zagotoviti, da bodo kasneje v življenju zrasli v dobro prilagojene in dobro vzgojene nemške ovčarje.

Podrobnosti o nemških ovčarjih Von Dortmunder

3. Apex nemški ovčar

Nemški ovčar Apex

Ta vzreditelj je v družinski lasti in ga upravlja ljubeča družina, ki je navdušena nad vzrejo vrhunskih nemških ovčarjev. So predani rejci, registrirani pri Ameriškem kinološkem klubu, in niso specializirani samo za vzrejo teh čudovitih psov, ampak tudi za njihovo šolanje.

Od tega rejca lahko posvojite ljubke mladičke in svojega psa ali mladička vpišete v šolanje službenih psov, usposabljanje za zaščito ali usposabljanje za poslušnost. Ta rejec je specialist na vseh področjih in je znan po odličnih rezultatih, ki jih nikoli ne izpustijo. Pojdite na njihovo spletno stran, če želite izvedeti več o njihovih mladičkih in storitvah, ki so na voljo danes.

Podrobnosti o nemškem ovčarju Apex

Mladički nemškega ovčarja v Iowi

Mladički nemškega ovčarja v Iowi

Iskanje pravega mladička nemškega ovčarja je lahko dolgotrajen in zmeden proces, še posebej, če spoznate veliko možnosti, da dobite svojega novega mladička. Kako veste, katerim krajem zaupati in katerim se izogibati? Na vašo srečo imamo odgovor.

Če že dlje časa razmišljate o posvojitvi mladička nemškega ovčarja v Iowi, ste verjetno naleteli na nekaj spletnih oglasov za mladičke iz trgovin za male živali, rejcev na dvorišču (običajno viden na spletnih mestih, kot je Craigslist), in mlini za mladiče. Ta mesta pritegnejo kupce, ker prodajajo »čistokrvni” mladički za nižjo ceno kot vzreditelji, a so pritrjene ogromne niti.

Prvič, ti kraji naredijo vse, kar je v njihovi moči, da pridelajo čim več mladičev, vključno s prisilnim parjenjem. Drugič, znani so po zlorabi živali in jih nikoli ne bi smeli podpirati z nakupovanjem pri njih. Ugledni rejci pa so pridni in predani spremljanju in ohranjanju zdravja svojih psov in mladičkov.

Izvajajo obsežne genetske zdravstvene teste, da zagotovijo, da njihovi psi nimajo kakršne koli genetske predispozicije za resne zdravstvene težave. Prav tako pogosto izvajajo ocene temperamenta svojih mladičkov, da zagotovijo, da so vedenjsko normalni.

Večina rejcev ponuja celo zdravstveno jamstvo, ko kupite mladička pri njih, česar ne moremo reči za tiste manj ugledne vire. Zato nikoli ne bi smeli razmišljati o nakupu v trgovini za hišne ljubljenčke, pri vzreditelju na dvorišču ali v mlinu za mladiče – tudi če so cene veliko nižje. Običajno boste za enega od teh mladičkov plačali bistveno več zdravstvenih stroškov.

Povezano: Koliko stane nemški ovčar?

Kako izbrati rejca nemškega ovčarja v Iowi

Kako izbrati rejca nemškega ovčarja v Iowi

Težko je vedeti, kje začeti pri iskanju popolnega rejca nemških ovčarjev v Iowi. Izbirate lahko med toliko odličnimi rejci, da je lahko poskus presejanja vseh vaših možnosti zmeden.

Kako ugotovite, kateri vzreditelj je najboljši za vas in vašo družino? Kako ločiti dobre rejce od slabih? Kot se je izkazalo, obstaja nekaj ključnih lastnosti, ki jih delijo številni najboljši rejci. To lahko upoštevate, ko iščete pravega rejca nemškega ovčarja v Iowi.

Nasveti za izbiro pravega rejca nemških ovčarjev v Iowi:

  • Vzreditelj mora biti strokovnjak za pasmo in biti sposoben odgovoriti na vsa vaša vprašanja.
  • Vzreditelj vam mora zagotoviti podporo in komunikacijo pred, med in po postopku posvojitve.
  • Vzreditelj mora imeti jasen oris in opis nege in prakse za svoje pse in mladičke.
  • Vzreditelj mora biti pripravljen odgovoriti na vsa vaša vprašanja o pasmi in postopku posvojitve ter nasvete za vzgojo in nego vašega novega mladiča.
  • Mladiči nikoli ne smejo zapustiti svoje matere, preden so stari osem tednov.
  • Vse mladičke je treba zdravstveno pregledati in jim zagotoviti potrebna cepiva in zdravljenje.
  • Vzreditelj mora biti zelo selektiven pri izbiri posvojiteljskih družin za svoje mladičke – biti pripravljen zagotoviti reference o značaju, odgovarjati na osebna vprašanja in v nekaterih primerih celo opraviti preverjanje preteklosti.

Ti nasveti so odličen začetek, vendar niso edini znaki dobrega rejca. Bodite prepričani, da opravite svojo raziskavo poleg branja seznamov, kot je ta. Predlagamo tudi, da preberete čim več pričevanj in mnenj strank za vzreditelja, o katerem razmišljate.

Če te niso na voljo na spletnem mestu rejcev, jih prosite za ogled. Večina rejcev bo navdušena in ponosna, da vam pokažejo svoje žareče ocene, in če vzreditelj zavrne ali se obnaša predrzno, je to lahko znak, da so kupci že imeli slabe izkušnje z njimi.

Prav tako poskusite izbrati vzreditelja, s katerim se razumete in se boste občasno počutili udobno. Mnogi rejci radi ostanejo v stiku s svojimi posvojitelji, tako da lahko prejemajo posodobitve o mladičku skozi celotno življenje. Bodite prepričani, da izberete vzreditelja, s katerim se občasno počutite udobno.

Kje najdete rejca nemških ovčarjev v Iowi?

Kje najdete rejca nemških ovčarjev v Iowi?

Vsak rejec nemških ovčarjev na tem seznamu je odlična možnost za rejca nemškega ovčarja v Iowi. Med naše raziskave smo poskrbeli, da smo vključili samo najboljše rejce z etičnimi vzrejnimi praksami in dosežki pri vzgoji zdravih in srečnih mladičkov.

To pa niso edini odlični rejci nemških ovčarjev v Iowi, in če vam noben od teh ni všeč, lahko izvedete raziskavo, da poiščete nekaj drugih. Med raziskovanjem ne pozabite le na seznam nasvetov iz zgornjega razdelka.

Zavedati se morate tudi, da so po vsej državi odlični rejci nemških ovčarjev, od katerih mnogi z veseljem prodajo mladička ljubeči družini v Iowi. Lahko celo zagotovijo storitve dostave mladičkov, če ne morete odpotovati po svojega novega mladička.

Zaključek za “najboljše rejce nemških ovčarjev v Iowi”

Zaključek za najboljše rejce nemških ovčarjev v Iowi

nemški ovčarji so posebni psi, ki so znani po lepem videzu in odličnih osebnostih. Zato ni presenetljivo, da so ti psi med najbolj priljubljenimi pasmami v Iowi.

Na srečo je v zvezni državi Iowa in okoli nje na izbiro veliko odličnih rejcev nemških ovčarjev. Vsi rejci, ki smo jih uvrstili na ta seznam, so vrhunske kakovosti in uporabljajo vrhunske krvne linije za vsa svoja legla.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev nemških ovčarjev v Iowi, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička nemškega ovčarja od vzreditelja v Iowi, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki nemških ovčarjev” spodaj: