3 najboljši rejci pointer v New Hampshiru! (2022)

Pointer mladički za prodajo v New Hampshiru

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Pointer v New Hampshiru. Če je tako, potem ste prišli na pravo mesto. Pointer so bili prvotno vzrejeni kot lovski psi za “točka” za majhno divjad, kot so ptice in zajci, vendar so odlični psi spremljevalci.

Ti energični in aktivni psi so zelo igrivi in ​​ubogljivi, kar je verjetno eden od razlogov, zakaj so tako priljubljena pasma v New Hampshiru.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Pointer v New Hampshiru, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Shih Tzuja v New Hampshiru in Najboljši rejci boksarjev v New Hampshiru.

Pointer mladički za prodajo v New Hampshiru

Pointer mladički za prodajo v New Hampshiru

Težko je najti pravega mladička in vzreditelja, če ne veste, kje iskati. Da bi bilo vaše iskanje preprosto, smo si vzeli čas za raziskovanje najboljših rejcev Pointer na tem območju in jih sestavili na ta seznam.

Glede na to, da je New Hampshire manjša država, je bilo veliko rejcev Pointer, ki smo jih našli, zunaj države. Kljub temu so vsi še vedno blizu New Hampshira ali pa lahko zagotovijo dostavo kužkov v New Hampshire, če ne morete odpotovati po svojega mladička.

1. Shadybrook Acres – New York

Shadybrook Acres - New York

Ta vzreditelj iz New Yorka vzreja čudovite Pointere že od leta 2006. Od takrat so uspeli vzrediti številne razstavne prvake in pse, ki so si prislužili naslove za Obedience, Hunting in Therapy.

Vsi njihovi psi so vzgojeni v idilični pokrajini Wurtsboro v New Yorku, ki se nahaja le kratko uro in pol vožnje od mesta. V vzrediteljevem domu se psi radi igrajo in se zabavajo na travnatih poljih in potoku postrvi ter se, kadar hočejo, tudi kopajo v ribniku.

Svoje pse in kužke skušajo izpostaviti naravi in ​​jim zagotoviti čim bolj udobno v zunanjem okolju. Kljub temu, da jih vzrejajo z igrivo in energično naravo, so mladički Shadybrook Acres neverjetno ljubeči. Ne ljubijo nič drugega kot to, da se po dolgem dnevu igranja zunaj zvijejo v naročje svojih ljudi.

Ta vzreditelj v procesu vzreje poudarja temperament in zdravje duha in telesa, da zagotovi, da so njihovi mladički čim bolj zdravi. Kljub obilici igranja na prostem so vsi vzgojeni v družinskem domu in jim posvečajo stalno pozornost ter visoko hranljivo prehrano.

Podrobnosti o Shadybrook Acres

2. Jim Heckert Kennels – Pennsylvania

Jim Heckert Kennels - Pennsylvania

Jim Heckert Kennels je vzreditelj Pointer s sedežem v Pensilvaniji, ki ga vodi ekipa oče-sin Jim in Jimmy Heckert. Ljubezen Jima Heckerta do psov Pointer se je razvila pri 13 letih, ko je od soseda prejel dva mladička Pointer.

Pred tremi leti je bil ponosen lastnik 10 Pointers, ostalo pa je zgodovina. Njegova ljubezen do teh psov ga je pripeljala po vsej državi, kjer je delal v različnih zmogljivostih, da bi jim pomagal pri usposabljanju, vzreji in razstavljanju.

Te dni se nahaja v Pennsylvaniji, kjer vodi čudovito psarno in vzreditelja. Poleg vzreje in prodaje teh mladičev je ta vzreditelj specializiran tudi za šolanje psov Pointer. Za vsakega psa skrbijo kot za svojega, njihov program usposabljanja pa jim omogoča fantastične rezultate.

Podrobnosti o psarni Jim Heckert

3. Tarmigan Pointers — Illinois

Tarmigan Pointers - Illinois

Tarmigan Pointers je rejec angleškega kazalca s sedežem v Roscoeju v Illinoisu. So zelo majhen objekt, ki jim omogoča, da posvetijo veliko posebne pozornosti vsakemu psu v njihovi oskrbi.

Njihov postopek vzreje poudarja vzrejo zdravih, vsestranskih in družabnih Pointerjev, ki se lahko izkažejo na vseh prizoriščih, vključno z nastopnimi obroči, razstavnimi obroči, lovskimi polji in domačimi nastavitvami.

Če izberete tega vzreditelja, se zavedajte, da se vzrejajo zelo redko, da zagotovite, da so njihovi psi najvišje kakovosti. Za tega vzreditelja lahko pričakujete dolgo čakalno vrsto, vendar so njihovi čudoviti mladički vredni čakanja.

Podrobnosti o kazalcih Tarmigan

Pointer mladički v New Hampshiru

Pointer mladički v New Hampshiru

Ko ste na trgu za čistokrvnega psa, kot je Pointer, je lahko cena posvojitve od certificiranega vzreditelja nekoliko odvračajoča. Zaradi tega se veliko ljudi na koncu obrne na manj ugledne vire, kot so rejci na dvorišču in mlini za mladiče, vendar je to grozna ideja.

Vsi vrhunski rejci so zelo predani vzgoji zdravih mladičkov, veliko pomena pa dajejo zdravju in dobremu počutju svojih psov. Številni rejci izvajajo genetsko testiranje vseh psov in mladičkov v njihovi oskrbi, da se prepričajo, da nimajo kakršnih koli genetskih zdravstvenih težav, večino časa pa bodo rejci celo ponudili zdravstveno jamstvo za mladičke, ki jih prodajajo.

To ne velja za dvoriščne rejce in mlinčke za mladiče, ki jih zanima le dobiček s prodajo čim več mladičev. Posledično so psi v njihovi oskrbi zanemarjeni in celo zlorabljeni. Odločitev za nakup mladiča iz takšnih virov samo spodbuja nadaljevanje teh vzrejnih praks.

Tudi če je mladiček iz mlina za mladiče ali vzreditelja na dvorišču na prvi pogled videti zdrav, pogosto kasneje v življenju razvije resne genetske bolezni, ki so izjemno drage za zdravljenje. To pomeni, da tudi če je mladiček iz teh virov cenejši od mladička rejca, lahko pozneje v življenju stane bistveno več v zdravstvenih računih.

Kako izbrati vzreditelja Pointer v New Hampshiru

Kako izberete vzreditelja Pointer v New Hampshiru?

Ali veste, kako izbrati pravega vzreditelja Pointer v New Hampshiru? Mnogi ljudje niso povsem prepričani, kje začeti s tem in se lahko med izbirnim postopkom počutijo preobremenjeni. Ta postopek vam želimo olajšati, zato smo napisali nekaj odličnih stvari, ki si jih morate zapomniti, ko razmišljate o vzreditelju Pointer.

Nasveti za izbiro pravega vzreditelja Pointer:

  • Vzreditelj mora zagotoviti zanesljivo podporo in komunikacijo v celotnem postopku posvojitve.
  • Vsi psi morajo biti pregledani, cepljeni in dobro oskrbovani.
  • Vzreditelj mora imeti jasen opis, kako skrbi za vsakega mladička in kako vsaka praksa koristi psom.
  • Vzreditelj mora biti selektiven glede tega, kdo sme posvojiti svoje mladičke. Ni nenavadno, da vzreditelj potencialne posvojitelje vključi v obsežen razgovor ali celo v preverjanje preteklosti.
  • Vzreditelj mora biti strokovnjak za pasmo.
  • Mladiči nikoli ne smejo iti v svoje posvojiteljske družine, preden dopolnijo osem tednov.

Ta seznam je koristen začetek pri izbiri rejca, vendar ni popoln. Bodite prepričani, da opravite temeljito raziskavo o vseh rejcih, o katerih razmišljate. Prav tako je dobro prebrati pričevanja in ocene prejšnjih strank, saj vam lahko to da dobro predstavo o prednostih in slabostih posvojitve določenega rejca.

Bodite prepričani, da izberete vzreditelja, ki vam je všeč in se dobro razumete, saj mnogi vzreditelji radi ostanejo v stiku s posvojitelji za vse življenje mladička. Zato morate izbrati nekoga, s katerim vam je udobno občasno komunicirati.

Kje najdete vzreditelja Pointer v New Hampshiru?

Kje najdete vzreditelja Pointer v New Hampshiru?

Vsak vzreditelj, ki smo ga uvrstili na naš seznam, je odličen vzreditelj, ki bo z veseljem zagotovil mladička nekomu v območju New Hampshirea. Če sami ne morete odpotovati po mladička, vam lahko mnogi od teh rejcev poskrbijo za dostavo mladička. Poleg tistih, ki so vključeni tukaj, je veliko rejcev Pointer v državi tudi odlična možnost.

Če se odločite za vzreditelja, ki ga nismo raziskovali in vključili tukaj, ne pozabite uporabiti našega seznama nasvetov, da ugotovite, ali je dober in ugleden vzreditelj. Karkoli se boste odločili, pazite, da ne kupite mladička pri vzreditelju na dvorišču ali v mlinu za mladiče.

Zaključek za “najboljše vzreditelje pointer v New Hampshiru”

Zaključek za The

Kazalec psi so odlični hišni ljubljenčki, ki so čudoviti družinski spremljevalci in zelo izpopolnjeni lovski psi. Pointerji so zelo inteligentni, zato jih je enostavno trenirati in jih predisponira, da so poslušni in ljubeči družinski psi. Zaradi teh razlogov so v New Hampshiru zelo priljubljena pasma psov.

Vsi tukaj navedeni rejci so odlične možnosti za vzreditelje Pointer blizu New Hampshira in mnogi so pripravljeni poskrbeti za dostavo mladičev na območje New Hampshira.

Ko izberete pravega rejca, se prepričajte, da boste temeljito raziskali vse svoje možnosti, da boste našli najboljšega za vas in vašo družino.

Pri sestavljanju tega seznama smo upoštevali le etične in ugledne rejce Pointer. Lahko ste prepričani, da bo vsak mladiček, posvojen pri enem od teh rejcev, zdrav in vrhunske kakovosti.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Pointer v New Hampshiru, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Pointer od vzreditelja v New Hampshiru, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Pes pointer – 10 najboljših dejstev” spodaj: