3 najboljši rejci Shih Tzuja v Utahu! (2022)

Rejci Shih Tzuja v Utahu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce Shih Tzuja v Utahu. Če živite v Utahu in vas zanima posvojitev čudovitega mladička Shih Tzu, je to pravi članek. Shih Tzuji so super ljubki kužki, znani po svoji sladki naravi, živahni osebnosti in majhni rasti.

Čeprav “Shih Tzu” se prevaja kot “mali lev,” ti mladički niso hudi! V tem priročniku nudimo vse vire, ki jih potrebujete, da najdete popolnega vzreditelja Shih Tzuja v Utahu, ter nekaj nasvetov in trikov za postopek posvojitve.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Shih Tzuja v Utahu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci avstralskih ovčarjev v Utahu in Najboljši rejci Bernedoodle v Utahu.

Mladički Shih Tzu za prodajo v Utahu

Mladički Shih Tzu za prodajo v Utahu

Je kaj lepšega od psička Shih Tzu? Mislimo, da ne! Posvojitev je lahko zelo vznemirljiva izkušnja, lahko pa je tudi zmedena. Ker so Shih Tzuji tako priljubljena pasma, je v Utahu in okoliških državah na izbiro veliko odličnih rejcev.

To pomeni, da je pogosto precej težko ugotoviti, katere rejce bi morali upoštevati in katerim se izogibati. Odločili smo se, da bomo raziskali vse najboljše rejce Shih Tzuja v Utahu in okoliških državah, da bi poenostavili postopek posvojitve. Nato smo vzeli svoje priljubljene in sestavili ta seznam najboljših rejcev Shih Tzuja v Utahu.

Priporočila za izdelke Shih Tzu: Najboljše Slicker ščetke za pse in Najboljše škarje za nego Shih Tzuja.

1. PuppySpot’s Shih Tzus za Utah

PuppySpot's Shih Tzus za Utah

Ker iščete rejce Shih Tzuja v Utahu, vam priporočamo, da pobrskate po spletni zaupanja vredni platformi PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica za pse, kjer lahko iščete in najdete primernega psička Shih Tzu kar iz udobja svojega doma v Utahu.

Pomagalo bi, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci Shih Tzujev z navedenimi mladički izpolnjevati stroge smernice PuppySpota pred uvrstitvijo na seznam, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Utahu. Preden nadaljujete na pot za psičkom Shih Tzu za prodajo v Utahu, si oglejte spodnjo povezavo do spletnega mesta.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. padajoča zvezda Shih Tzu – Missouri

padajoča zvezda Shih Tzu - Missouri

Falling Star Shih Tzu je odličen vzreditelj Shih Tzujev iz Missourija, ki posluje že od leta 1985. Zelo so navdušeni nad Shih Tzuji in radi vzgajajo najboljše in najbolj zdrave mladičke.

Ta vzreditelj je vzredil več kot 55 šampionskih psov. Danes si oglejte njihovo spletno stran, če želite izvedeti njihov seznam posvojiljivih mladičkov. V skladu z etičnim kodeksom ASTC ta vzreditelj dovoli svojim mladičkom, da se odpravijo v svoje nove domove šele, ko so stari tri mesece.

Podrobnosti o padajoči zvezdi Shih Tzu

3. Fantasy Shih Tzu — Wisconsin

Fantazijski Shih Tzu - Wisconsin

Fantasy Shih Tzu je v lasti in upravljanju ljubke ženske po imenu Susan Kilgore, ki je ljubeča oboževalka Shih Tzujev od leta 1985. Je član upravnega odbora ASTC in je tudi AKC priznana vzrediteljica zaslug. Ta vzrediteljica je znana po tem, da svojim mladičkom nudi najboljšo možno oskrbo in poskrbi, da odrastejo v srečne in zdrave pse, ki živijo dolgo in srečno življenje.

Vaš novi kuža bo priložen s cepljenjem, zdravstvenimi kartotekami, štiridnevnim obrokom za mladiče, pločevinko hrane za mladiče, nekaj najljubših igrač vašega kužka in dragoceno izobraževalno gradivo o vzgoji in šolanju vašega mladička Shih Tzu. Pojdite na njeno spletno stran, da si ogledate seznam njenih posvojenih mladičkov Shih Tzu, in ne oklevajte, da se obrnete na tega vzreditelja z morebitnimi vprašanji in pomisleki.

Podrobnosti o rajskih jazbečarjih

Mladički Shih Tzu v Utahu

Mladički Shih Tzu v Utahu

Ni zelo jasno ugotoviti, katera mesta so zaupanja vredna mesta za nakup vašega mladička Shih Tzuja v Utahu. Po eni strani so Shih Tzuji zelo priljubljeni, kar pomeni, da je v Utahu in okolici na voljo veliko odličnih možnosti za vzreditelje. Po drugi strani pa obstaja tudi veliko manj uglednih mest za nakup mladička Shih Tzuja, ki se jim je treba za vsako ceno izogibati.

Ti manj ugledni viri za mladičke Shih Tzu se običajno imenujejo rejci na dvorišču, mlini za mladiče ali celo trgovine za male živali. Morda boste naleteli nanje med svojim raziskovanjem in običajno bodo ponudili mladičke Shih Tzu po veliko nižji ceni kot ugleden vzreditelj. Kljub temu naj vas nizka cena ne zavede. Ti kraji so grozni in so znani po zanemarljivem in nasilnem ravnanju s psi v njihovi oskrbi.

Ni jim mar za zdravje ali udobje svojih psov in mladičkov in bodo naredili vse, da bi s prodajo čim več mladičkov zaslužili čim več denarja. Po drugi strani pa so ugledni rejci znani po tem, da so zelo skrbni in zelo profesionalni glede svoje vzreje.

Njihova prioriteta je zdravje in udobje njihovih psov in mladičkov, in naredijo vse, kar je v njihovi moči, da poskrbijo, da so njihove živali dobro poskrbljene in srečne. Rejci skrbijo za vzgojo zdravih mladičkov, ki bodo živeli dolgo in srečno življenje. Zato izvajajo obsežne zdravstvene teste in preglede, da zagotovijo, da vsak mladiček nima genetskih zdravstvenih okvar.

Običajno celo izvajajo teste temperamenta svojih psov in mladičkov, da zagotovijo, da so dobro prilagojeni in se brezhibno integrirajo v vaš dom. Čeprav so mladički mlinskih in dvoriščnih rejcev morda videti zdravi in ​​imajo nižjo ceno, ne pozabite, da vse ni vedno tako, kot se zdi.

Obstaja nešteto grozljivih zgodb o ljudeh, ki so posvojili mladičke iz krajev, kot so ta, le da bi ugotovili, da je njihov pes bolan in potrebuje na tisoče dolarjev zdravljenja. Pogosto ti mladički niti ne živijo kot odrasli psi, ker so tako bolni. Veliko bolje je, če za psa porabite malo več, za katerega ste prepričani, da je zdrav in da vam bo spremljevalec v prihodnjih letih.

Kako izbrati rejca Shih Tzuja v Utahu

Kako izbrati rejca Shih Tzuja v Utahu

Izbira popolnega rejca Shih Tzuja v Utahu je zmedena, ker pogosto ne veste, katerim rejcem lahko zaupate in katerim se morate izogibati. Kako ste lahko prepričani, kateri vzreditelj je boljši od drugega?

Kot se je izkazalo, obstaja seznam lastnosti, ki jih imajo najboljši rejci. Imejte ta seznam v mislih, ko se srečujete z različnimi rejci. Lahko vam pomaga ugotoviti, kateri rejci so dobri in se jim je treba izogibati.

Nasveti za izbiro pravega vzreditelja Shih Tzuja v Utahu:

  • Rejci bi morali biti zelo izbirčni glede tega, komu dovolijo posvojitev svojih mladičkov – bodite pripravljeni odgovoriti na številna osebna vprašanja in navesti znake.
  • Vzreditelj mora biti strokovnjak za pasmo in biti sposoben odgovoriti na vsa vaša vprašanja.
  • Vzreditelj mora imeti dokazano zgodovino zadovoljnih strank.
  • Vzreditelj mora biti odprt za zagotavljanje komunikacije in podpore pred, med in po postopku posvojitve.
  • Vsi psi morajo biti zdravstveno pregledani in ustrezno cepljeni.
  • Nobenemu mladičku ne bi smeli dovoliti, da gre v svoj novi dom, preden dopolni osem tednov.
  • Rejci bi morali imeti jasen opis svoje vzreje in prakse oskrbe.

Ta seznam je odličen kraj za začetek pri iskanju pravega rejca Shih Tzuja v Utahu, vendar ti predmeti niso edini, ki bi jih morali upoštevati. Bodite prepričani, da vedno raziskujete vsakega rejca, ki ga upoštevate.

Odlično je prebrati čim več pričevanj in mnenj strank, saj ti lahko pomagajo razumeti izkušnjo, ki so jo pretekle stranke imele z rejcem. Če jih ni enostavno najti na njihovem spletnem mestu, ne oklevajte in jih zahtevajte od rejca.

Dober vzreditelj bi moral biti ponosen, da te deli z vami, vi pa bi morali biti sumničavi, če vam nočejo pokazati pričevanj. Poleg tega priporočamo, da izberete vzreditelja, ki vam je všeč in se z njim razumete.

Običajno so rejci zelo navezani na mladičke, ki jih prodajajo, in radi prejemajo posodobitve in občasno komunikacijo o tem, kako je mladiček v svojem življenju. Zato bi morali izbrati vzreditelja, s katerim se občasno počutite udobno.

Kje najdete rejca Shih Tzuja v Utahu?

Kje najdete rejca Shih Tzuja v Utahu?

Vsak od tukaj navedenih rejcev Shih Tzuja je odlična možnost za iskanje popolnega mladička Shih Tzuja za vas in vašo družino. Pri izvajanju naše raziskave smo upoštevali le najboljše in najbolj etične rejce na tem območju. Lahko ste prepričani, da bo vsak mladiček, posvojen pri enem od teh rejcev, zdrav in srečen.

Kot rečeno, obstaja veliko drugih odličnih rejcev Shih Tzujev poleg tistih, ki so tukaj našteti. Če vam eden od rejcev na našem seznamu ni všeč, lahko opravite svojo raziskavo. Med postopkom ne pozabite uporabiti zgornjega seznama nasvetov. Prav tako nikoli ne posvojite od vzreditelja na dvorišču ali mlina za mladiče.

Zaključek za “najboljše rejce Shih Tzuja v Utahu”

Zaključek za najboljše rejce Shih Tzuja v Utahu

Shih Tzus so odlični psi in so odlični spremljevalci. Zato so tako priljubljeni psi v zvezni državi Utah. Če iščete pravega rejca Shih Tzuja v Utahu, je postopek lahko zmeden, vendar upajmo, da bo ta seznam veliko bolj preprost.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Shih Tzuja v Utahu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Shih Tzuja od vzreditelja v Utahu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »10 pomembnih dejstev o Shih Tzuju, ki bi jih morala vedeti vsaka novopečena mama” spodaj: