3 najboljši rejci šnodlov v Illinoisu! (2022)

Rejci šnodl v Illinoisu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce Schnoodle v Illinoisu. Schnoodle je pes, ki je na voljo v različnih oblikah, vendar je vedno veselje biti zraven.

Šnodli so mešanica šnavcerja (igrača, miniaturnega ali velikanskega) in pudelj (igrača, miniaturnega ali velikanskega). Obstajajo tri velikosti šnavcerjev in tri velikosti pudljev.

Iz vseh treh velikosti je mogoče ustvariti srečnega in inteligentnega križanca z različnimi temperamenti in vedenjem. Schnoodle je lahko prvi križ (z enim šnavcerjem in enim pudljem) ali kombinacija dveh šnodlov.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Schnoodle v Illinoisu, si lahko ogledate naša druga priporočila za rejce: Najboljši rejci pointer v Illinoisu in Najboljši rejci pooja Yorkie v Illinoisu.

Mladički Schnoodle naprodaj v Illinoisu

Mladički Schnoodle naprodaj v Illinoisu

Če iščete Schnoodle v Illinoisu, so tukaj najboljši rejci.

Vodniki za šnodle: Koliko stane Schnoodle in Najboljši reševalci šnodla za posvojitev.

1. PuppySpot’s Schnoodles For Illinois

PuppySpot Schnoodle za Illinois

PuppySpot je odličen vir, če iščete mladičke Schnoodle v Illinoisu. PuppySpot je spletna tržnica z veliko izbiro pasem psov za prodajo. Najboljši del je, da je vse narejeno na spletu, tako da ni potovanja.

Poleg tega, da vam pomagajo najti točno pasmo, ki jo iščete, naredijo postopek čim bolj pregleden in preprost. Vsi rejci Schnoodle so temeljito pregledani in vaš mladiček je dostavljen na vaš prag.

PuppySpot Schnoodle za Illinois

2. Moji dragoceni kužki

Moji dragoceni kužki

Vsak pes pri My Precious Puppies je član njihove družine. Vzrejajo samo pse najvišje kakovosti, ki zagovarjajo možnosti AKC z odličnim zdravjem, temperamentom in konformacijo, primernimi za terapijo ali razstave. Vse možnosti za vzrejo so testirane na genetsko DNK in vstopijo v njihov program le, če izpolnjujejo vse zdravstvene zahteve.

Že več kot 25 let vzgajajo čudovite, zdrave, inteligentne in dobro socializirane mladičke. Obiskovalci niso dovoljeni, dokler mladički ne prejmejo prvega kroga cepljenja pri starosti šestih tednov.

Po tej točki se lahko igrate s kužki tako pogosto in kolikor časa želite. Njihovi mladički uživajo v obiskih in menijo, da jih je treba ljudem predstaviti že zelo mlade.

Podrobnosti o mojih dragocenih kužkih

3. Brez hlevskih psov

Brez hlevskih psov

Zadnji na seznamu rejcev Schnoodle v Illinoisu je “Psi brez hlevov.” No-Shed Dogs verjame v posvojitev ali reševanje psov, kadar koli je to mogoče. Specializirani so za iskanje pravega kužka za vas in vašo družino.

Vsak mladiček je vzgojen v družini z otroki in drugimi živalmi. Vsi mladički so testirani na temperament, posodobljeni na posnetkih, razglisteni in imajo pisno dvoletno zdravstveno garancijo.

V poslu so že 21 let in imajo licenco Ministrstva za kmetijstvo Illinoisa. Nahajajo se v vasi Spring Grove. In sestanki so potrebni, ker je to zasebno prebivališče.

Brez podrobnosti o psih

Schnoodles iz Illinoisa

Schnoodles iz Illinoisa

Schnoodles postajajo vse bolj priljubljeni med lastniki psov iz več razlogov. Kakšne so torej prednosti lastništva psa Schnoodle? Mešanice pudljev, kot je Schnoodles, imajo pogosto eno zelo zaželeno skupno lastnost: dlako z nizkim izpadanjem, ki je v mnogih primerih hipoalergena.

Poleg tega, da šnodli veljajo za pasmo z nizko stopnjo linjanja, podedujejo tudi srčkan videz svojih staršev. Ta pasma se pogosto imenuje pes Teddy Bear. Šnodlji niso le lepi, ampak so tudi inteligentni.

Da jih je enostavno trenirati. Uporabite tehnike pozitivne ojačitve med treningom, da dosežete impresivne rezultate z osnovnim treningom in vadbo na kahlico.

Šnodli so inteligentne živali in uživajo v ugajanju svojim lastnikom, zaradi česar so primerni tudi za najbolj neizkušene lastnike hišnih ljubljenčkov. Ne moti jih visokih zahtev za nego psov mešanice šnavcer-pudljev.

Vendar pa šnofli zahtevajo veliko vzdrževanja, ko gre za nego. Da bi puhasti plašč ostal lep in urejen, je treba zanj ustrezno poskrbeti.

Nega

Nega šnodla iz Illinoisa

Psi Schnoodle zahtevajo visoke zahteve za nego – razen če imate čas za krtačenje in striženje dlake svojega psa večkrat na leto. To je lahko precej drago. Če želite znižati stroške dragih terminov za nego psov za vašo Schnoodle, se lahko naučite, kako to storite sami.

Čeprav bi začetna naložba v profesionalna orodja za nego lahko pomenila veliko vsoto, je to še vedno veliko ceneje, kot da bi psa vsakih nekaj mesecev odpeljali k profesionalnemu frizerju.

Če ste svojega Schnoodle pred kratkim odnesli k frizerju in še vedno vidite obris frizure, lahko sledite temu obrisu, medtem ko strižete plašč svojega Schnoodle doma. Še enkrat, šnodli so lahko videti edinstveni, ker oba starša (Pudlji in šnavcerji) se lahko razlikujejo.

Na primer, pudlji so na voljo v treh velikostih: Toy, Miniature in Standard, medtem ko so šnavcerji na voljo v Giant, Standard in Miniature. Poleg tega se lahko barve dlake obeh staršev razlikujejo, kar ima za posledico široko paleto barv dlake, ki bi jih lahko podedovali šnavcerji.

Vaja

Vadba Schnoodle iz Illinoisa

Šnodli so inteligentni, energični in zahtevajo veliko vadbe – za fizično in duševno stimulacijo tega psa potrebujete enourni sprehod na dan. Šnodli, ki čez dan nimajo dovolj duševne in telesne dejavnosti, so lahko uničujoči in jih je težko obvladovati.

Poleg tega psi Schnoodle uživajo v človeškem druženju, zlasti v preživljanju časa s svojimi lastniki. Schnoodles bodo morda morali obiskovati dnevno varstvo za pse, če lastnika ni v bližini, da bi spodbudil njihov um. Nekateri Schnoodles uživajo v igrah prinašanja, drugi pa kopajo in lajajo.

Kako pogosto psi Schnoodle lajajo?

Kako pogosto lajajo psi z rezanci

Pudlji in šnavcerji so znani po svoji vokalni naravi, šnodli pa veliko lajajo. Pes Schnoodle laja iz različnih razlogov – od prošnje za hrano do lajanja na tujce, ki se približujejo njegovemu domu, da lajajo iz dolgčasa in branijo svoje ozemlje.

Kot rezultat, so Schnoodles odlični za lastnike, ki lahko večino časa preživijo s svojimi psi. Vendar pa delavci s polnim delovnim časom morda nimajo časa, da bi se posvetili svojim Schnoodlesom, in samoten Schnoodle je lahko uničujoč. Če vaš pes pogosto in dlje časa ostane sam, lahko pride do težav z vedenjem.

Povezano: Kako dolgo živijo rezanci?

Kako izbrati rejca šnodl v Illinoisu

Kako izbrati rejca šnodl v Illinoisu

Poleg referenc drugih družin, ki so kupile mladičke, dober vzreditelj pozdravlja vprašanja. Ko izberete uglednega vzreditelja, boste lahko spoznali rojstne starše furbaby.

Veliko je primerov, ko so očetje zdoma, tudi zunaj države. Če želite izvedeti več o očetu, prosite za njegove kontaktne podatke. Mladički podedujejo osebnost svojih staršev.

Zato si lahko ogledate, kako bodo mladički izgledali v prihodnosti, če pogledate njihove starše. Ugleden vzreditelj vam bo dovolil, da svojega hišnega ljubljenčka vrnete po nakupu in vam povrne kupnino po določenem roku (tudi obdobje ohlajanja).

Še posebej, če imate drugega hišnega ljubljenčka in niste prepričani o njegovi združljivosti, je to še posebej pomembno. Običajno obdobje hlajenja traja do sedem dni od dneva nakupa.

Zagotovite, da ima vzreditelj sklenjen dogovor o obdobju ohlajanja. Najboljša kakovost rejcev je, da želijo najboljše za svoje živali. Zaupanja vreden vzreditelj vam bo postavil veliko vprašanj.

Kje živiš? Ali imate hišne ljubljenčke? Kako bi opisali svoj življenjski slog? Ste predani svojemu novemu ljubljenčku? Ne bodite užaljeni, če vam postavijo ta vprašanja.

Za svoje krznene dojenčke skrbijo prav tako kot vi, tako da je to super. Rejci, ki so dobri v svojem početju, bodo z veseljem ostali v stiku in vas podpirali po nakupu vašega šnodla.

Povezano: Kdaj je Schnoodle popolnoma odrasel?

Kje najdete rejca šnodlov v Illinoisu?

Kje najdete rejca šnodlov v Illinoisu

Kužka ni dobro kupiti v trgovini za male živali ali na spletni strani. Večina mladičkov prihaja iz množičnih vzrejnih objektov, znanih tudi kot puppy mills. Vzreditelj, ki ima pri srcu najboljše interese psov, je vzreditelj, ki ga morate podpreti, če se odločite kupiti psa pri njih.

Če vprašate svojega veterinarja ali zaupanja vredne prijatelje za napotitev, se obrnete na lokalne pasemske klube ali se udeležite profesionalnih razstav psov, lahko najdete odgovorne rejce.

Rejci, ki so odgovorni, ne bodo nikoli prodajali psov v trgovinah za male živali ali na kakršen koli drug način, ki jim preprečuje, da bi se srečali in intervjuvali z vami, da bi zagotovili, da se mladičku dobro ujemate in da mu boste dali odgovoren, vseživljenjski dom.

Pred nakupom mladička osebno obiščite vzrediteljev obrat. Poglejte, kakšnega kužka kupujete. Vzemite si čas in poiščite pravega vzreditelja in hvaležni boste do konca življenja svojega psa.

Več rejcev rezancev: Najboljši rejci Mini Schnoodle v Združenih državah in Najboljši rejci orjaških rezancev v Združenih državah.

Zaključek za “najboljše rejce šnodlov v Illinoisu”

Zaključek za najboljše rejce šnodlov v Illinoisu

V Illinoisu ni veliko rejcev šnodl; vendar niso vsi ugledni. Pri nakupu šnodla je ena najzahtevnejših nalog najti zanesljivega vzreditelja, ki vam bo ponudil zdravega mladiča brez zdravstvenih težav ali genetskih bolezni.

Priporočljivo je tudi raziskovanje vzrejnih praks, ki se nenehno spreminjajo. Vedno se prepričajte, da vprašate o zdravstvenih testih, genetskem testiranju in garancijah za mladiče katerega koli rejca mini Schnoodle. Če želite zdravega kužka, potrebujete zanesljivega vzreditelja.

Za več vodnikov z omembami pasme psov Schnoodle si lahko ogledate:

Preden kupite Schnoodle pri rejcu v Illinoisu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Najboljši vodnik po skrbi za mojo šnoflo” spodaj: