3 najboljši reševalci bernskih planšarskih psov v Kaliforniji! (2022)

Predloga Best-Bernese-Mountain-Dog-Rescues-in-California

Vedeti morate, ali iščete najboljše reševalce bernskega planšarja v Kaliforniji. V zgodnjih 2000-ih je bernski planšarski pes postal izjemno priljubljen.

Zaradi svoje sladke narave, mirnega značaja in igrive osebnosti so bili označeni kot popoln družinski pes. Žal so bernski planšarski psi veliki psi in vsi niso pripravljeni skrbeti zanje. Zaradi tega nekateri od teh psov iščejo nove domove.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanj bernskih planšarskih psov v Kaliforniji, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci angleškega buldoga v Kaliforniji in Najboljši reševalci čivave v Kaliforniji.

Poiščite reševalca bernskega planšarja v bližini mene v Kaliforniji

Poiščite reševalca bernskega planšarja v bližini mene v Kaliforniji

Če iščete bernskega planšarja za posvojitev v Kaliforniji, so spodaj najboljša reševanja bernskega planšarja.

Priporočila izdelkov za bernske planšarske pse: Najboljše keramične sklede za pse in Najboljše igrače za pasje nogometne žoge.

1. Klub bernskih planšarskih psov južne Kalifornije

BMDC

Klub bernskih planšarskih psov v južni Kaliforniji se opira izključno na donacije za delovanje, prirejanje dogodkov in zagotavljanje reševanja in rehabilitacije Bernercem, ki to potrebujejo. Zaradi statusa kluba kot organizacije 501c(7) donacije niso davčno priznane.

Kot pri večini mest na tem seznamu tudi posvojitve ne temeljijo na načelu prvi pride, prvi melje. Da bi zagotovili pravo ujemanje, si ti programi vzamejo čas za spoznavanje živali in bodočih lastnikov.

Če želite posvojiti reševalnega psa, morate vloge za posvojitev oddati na Reševalni stol. Prijave se ne obdelujejo po načelu, kdor prej pride, prvi dobi. Namesto tega so ti bernski planšarski psi posvojeni na podlagi pravilnega ujemanja med psom in družino.

Klub bernskih planšarskih psov južne Kalifornije Podrobnosti

2. Reševanje norca bernskega planšarja

Reševanje norca bernskega planšarja

Bernski planšarski pes Rescue of Northern California je neprofitna organizacija 501c3, ki se osredotoča na reševanje in ponovno namestitev bernskih planšarskih psov od Bakersfielda severno do meje Kalifornije/Oregon.

Z oceno prihajajočega psa, zagotavljanjem začasne rejništva, kadar je to potrebno, in ponovnim namestitvijo psa v družino, ki ustreza njihovim potrebam, želijo pospešiti postopek reševanja za bernske planšarske pse.

Poleg tega prostovoljci zagotavljajo storitve reševanja in vračanja domov za klub, neprofitno organizacijo, ki se ukvarja z reševanjem zapuščenih, zanemarjenih ali neželenih bernskih planšarjev. Ko pasma postaja vse bolj priljubljena, se povečuje tudi število psov, ki potrebujejo preselitev.

Pse sprejemajo na različne načine. Nekateri prihajajo iz časopisnih oglasov, drugi iz zavetišč, tretji iz nepremičnin. Za obveščanje o morebitnih psih, ki potrebujejo pomoč, se zavetišče opira na trdno mrežo bernerskih navdušencev, prostovoljcev zavetišča in veterinarjev.

Izpolniti morate obrazec za vlogo za posvojitev. Obrazec morate podpisati in jim poslati natisnjeno kopijo. O postopku posvojitve lahko preberete na povezavi Rescue FAQ na njihovi spletni strani, nato pa prenesite različico aplikacije za posvojitev PDF Acrobat, če vas zanima.

Družine se uskladijo z reševalnimi živalmi glede na njihove potrebe in zahteve. Njihov cilj je zagotoviti stabilnost, varnost in ljubezen psu, ki morda prihaja iz težavnega okolja.

Za veterinarske pristojbine je odgovorna posvojiteljica. Reševalne pse je treba pred posvojitvijo sterilizirati. Če ni evidence o ustreljenih, morajo biti vsi reševalni psi cepljeni in opraviti popoln fizični pregled.

Podrobnosti o reševanju norca bernskega planšarja

3. Omrežje Big Mutt

Omrežje Big Mutt

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev bernskega planšarja v Kaliforniji je “Omrežje Big Mutt.” Big Mutt Network nima sedeža v Kaliforniji, ampak v Arizoni.

Njihovo poslanstvo je zagotoviti oskrbo, udobje in sočutje psom velikanskih pasem, ki so v njihovi oskrbi, z vključevanjem in izobraževanjem src, rok in umov svoje skupnosti.

Njihov cilj je končati brezdomstvo in nepotrebno trpljenje teh nežnih velikanov. Vas zanima posvojitev? Psi so vedno na voljo za posvojitev in nudijo izobraževanje o odgovornem lastništvu in negi psov. Posvojene mutnje živijo v rejniških domovih, ne v zavetiščih.

Njihov cilj je, da vsakemu posvojiteljskemu mutu uskladijo najboljši možni dom, v prvi vrsti na podlagi potreb mutov. So 501(c)3 neprofitna organizacija za reševanje psov, registrirana pri zvezni državi Arizona.

Podrobnosti o omrežju Big Mutt

Zavetišča za bernske planšarske pse v Kaliforniji

Zavetišče za pse v Kaliforniji

Posvojitev bernskega planšarja je vedno vznemirljiv čas – a ste kdaj razmišljali, da bi ga rešili, namesto da bi kupili ‘novega’? Posvojitev reševalnega psa ima veliko prednosti; mnogi ljudje raje posvojijo nezaželene pse, kot da bi kupili nove. Zakaj ljudje posvojijo in ponovno domovajo pse? Upoštevajte te razloge.

To je nagrajujoča izkušnja ponovno naseliti ranljivega in nezaželenega bernskega planšarja. Psu daje drugo priložnost za srečnejše življenje, vi pa se borite proti Back Street Breeding. Dati nezaželenemu ali prej slabo ravnanemu psu priložnost za srečno življenje je tako koristna izkušnja. Pred nakupom razmislite o posvojitvi.’

Psi, ki jih vrnete domov iz reševalnih centrov, bodo vedno šli v svoje nove domove veseli in zdravi. Pred posvojitvijo psi sterilizirajo, mikročipirajo in opravijo popoln zdravstveni pregled, vključno s cepljenjem in zdravljenjem proti bolham in črvom. Nekateri pasji domovi ponujajo celo usposabljanje za pse.

Lastništvo bernskega planšarja nam ponuja tudi velike prednosti. Ponovno namestitev reševalnega psa vas bo nagradila z zvestobo, zabavo in prijateljstvom, saj si bo povrnil samozavest. Ko posvojite reševalnega psa, zgradite vez z neverjetno koristno živaljo.

Kako izbrati reševalca bernskega gorskega psa v Kaliforniji

Kako izbrati reševalca bernskega gorskega psa iz Kalifornije

Pri raziskovanju različnih reševalnih skupin je treba iskati več stvari, ki vam bodo pomagale ugotoviti, ali so vredne zaupanja – razumevanje psov v reševalni skupini. Ugledna skupina bo čim bolj preverila zdravje psa. Vedeti morajo, ali je bil pes steriliziran ali kastriran, če imajo veterinarja.

Poleg tega bi morali vedeti, kakšne zdravstvene evidence obstajajo za psa in katera zdravljenja, kot je dehelmintizacija, so bila dana. Prav tako bi bilo idealno videti osebnost in temperament psa – preglednost znotraj skupine. Najbolj zanesljive skupine bodo prikazale svoj neprofitni status, upravni odbor in davčni status.

Dandanes bi morali reševalci imeti spletno prisotnost ter fizični naslov in telefonsko številko. Ugotovite, ali je skupina registrirana lokalno ali pri mestu, okrožju ali državi. Večina krajev nima nobenega postopka registracije ali inšpekcijskega pregleda, če pa ga imate, morate ugotoviti, ali je skupina izpolnila zahteve.

Reševalne skupine so običajno sestavljene iz prostovoljcev, ki v svoje delo vložijo veliko strasti. Ugotoviti morate, da so ljudje, s katerimi pridete v stik, zadovoljni in predani delu s skupino. Na splošno bi moral obstajati občutek reda in dobrega počutja.

Kje najdete reševalca bernskega planšarja v Kaliforniji?

Kje najdete bernskega planšarja v kalifornijskem reševanju

Pri reševanju psa pričakujte temeljit postopek.

Morda boste morali:

  • Izpolnite prijavo
  • Naročite intervju
  • Obisk na domu
  • Spoznajte psa in ga predstavite vašim trenutnim hišnim ljubljenčkom in družinskim članom
  • Podpišite pogodbo o reševanju

Rejniške družine imajo pogosto besedo pri izbiri psa, za katerega skrbijo. Seveda bodo želeli poskrbeti, da bo pes šel v dober dom, ker vanj vložijo veliko časa, truda in ljubezni. Med to sejo lahko postavljate tudi vprašanja. Poleg tega lahko pri rejniški družini dobite podrobne informacije o psu.

Kaj morate vprašati, preden rešite psa?

  • Zakaj je bil pes predan ali vrnjen?
  • Ali obstaja poskusno obdobje za vašo reševalno skupino? (To se lahko razlikuje od skupine do skupine)
  • Ali me lahko napotite k trenerju, vedenju živali ali drugim strokovnjakom?
  • Kakšna je zgodovina skupine? (Skupina z dolgo zgodovino je odlična, toda povsem nova skupina je lahko enako ugledna)

Poleg tega, da bo ta postopek v psu najbolj koristen, vam bo ta postopek dal tudi priložnost, da zagotovite, da je to pes za vas. Poleg tega, če so vsi člani gospodinjstva pripravljeni na nov dodatek, vam bo pomagalo biti odgovoren lastnik psa.

Nenazadnje bi moralo biti postati lastnik psa zabavno, če se dela odgovorno. Sodelovanje s spoštovano reševalno skupino ali pasemskim klubom je bistveno za zagotovitev uspešnega in zadovoljivega izida za vse vpletene.

Zaključek za “najboljše reševanje bernskih planšarskih psov v Kaliforniji”

Zaključek za reševanje bernskih planšarskih psov v Kaliforniji

Posvojitev reševalnega psa je zelo radodarno in prijazno dejanje. Vsako leto ljudje evtanazirajo pse, ker imajo slabe pasemske navade, ne morejo več skrbeti za hišne ljubljenčke ali pa so se jim odrekli. Reševalci v Kaliforniji, ki sprejmejo bernske planšarske pse, jih rešijo in jim zagotovijo boljše domove. S posvojitvijo psa rešite življenje in naredite prostor za več živali.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja bernskih planšarskih psov v Kaliforniji, si lahko ogledate:

Preden posvojite bernskega planšarja iz reševalnega zavetišča, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Kaj storiti z novim kužkom bernskega planšarja” spodaj: