3 najboljši reševalci psov v zahodnem New Yorku! (2022)

Reševanja psov v zahodnem New Yorku

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše reševalce psov v zahodnem New Yorku. Resnično ni nič bolj vznemirljivega kot prvič, ko postanete starš hišnih ljubljenčkov. Lastništvo hišnih ljubljenčkov (predvsem pa psi, po našem skromnem mnenju) je tako koristna izkušnja. Psi in vsi hišni ljubljenčki lahko močno obogatijo vaše življenje z ljubeznijo, tovarištvom in zvestobo – in zelo dober občutek je, da lahko v zameno storite enako zanje.

Ne glede na to, ali ste že leta sanjali o dnevu, ko boste domov pripeljali svojega prvega psa, ali ste izkušen lastnik hišnih ljubljenčkov, se morate veseliti postopka posvojitve psa. Če ste novi v lastništvu hišnih ljubljenčkov, boste morda presenečeni, ko boste izvedeli, da je lastništvo psa veliko več dela, kot ljudje pričakujejo.

Eden od razlogov, zakaj je toliko psov v sistemu zavetišča, je, da jih ljudje posvojijo, ugotovijo, da ne morejo ustrezno skrbeti zanje, in jih nato predajo zavetiščim. Da bi se izognili tej usodi – ker bodimo iskreni, to je grozno za vas in psa – je najbolje, da ste popolnoma prepričani, da ste pripravljeni prevzeti odgovornost za lastništvo psa.

Če menite, da ste pripravljeni, je čas, da začnete s postopkom iskanja popolnega reševanja živali, iz katerega boste posvojili svojega novega kosmatega prijatelja. Čeprav že vemo, da je lastništvo psov težko, lahko marsikoga preseneti, ko ugotovi, da je za iskanje pravega reševalca živali potrebno raziskovanje in trud.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja psov v zahodnem New Yorku, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci psov v zvezni državi New York in Najboljši reševalci zlatega prinašalca v New Jerseyju.

Poišči reševalca psov blizu mene v zahodnem New Yorku

Poišči reševalca psov blizu mene v zahodnem New Yorku

Nekateri reševalci so zelo specifični glede psov, ki jih rešijo, in zato mnogi poskrbijo za določene pasme, starosti ali službene pse. Drugi niso tako specifični in lahko boste našli različne pse in druge živali. Da bo postopek čim bolj nagrajujoč in učinkovit, predlagamo, da si vzamete nekaj časa in ugotovite, kaj točno iščete pri svojem novem psu.

Razmislite o vidikih svojega življenjskega sloga, ki bi lahko dopolnili ali otežili lastništvo psa. Imate veliko prostega časa in živite aktiven življenjski slog? Če je tako, boste morda želeli razmisliti o energični pasmi ali mladičku. Če iščete spremljevalca za mraz, s katerim se boste sprostili po službi, potem poiščite starejšega psa, ki ne potrebuje veliko vadbene stimulacije.

Če živite v zahodnem New Yorku in vas zanima posvojitev psa, potem je to članek za vas. Vzeli smo si čas za raziskovanje vseh najboljših reševanj živali na tem območju, tako da vam ni treba. Če vam je kateri od teh na seznamu všeč, obiščite njihovo spletno stran, da si ogledate posvojite pse in izveste več.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljše igrače za pse za ločitveno tesnobo in Najboljši šampon za kodraste pse.

1. Heart of Niagara Animal Rescue

Reševanje živali Heart of Niagara

Heart of Niagara je super reševalna enota v Lockportu, ki je namenjena reševanju življenj nezaželenih, zapuščenih, brezdomcev ali zanemarjenih psov. Heart of Niagara je certificirana neprofitna organizacija in njeno poslanstvo je odpeljati čim več psov iz zavetišč za ubijanje.

To reševanje resnično verjame, da si vsi psi zaslužijo živeti in najti ljubeče domove, zato hranijo pse, ki jih shranijo, dokler jih ne posvojijo, ne glede na to, kako dolgo lahko to traja.

Vsi psi, ki jih je mogoče posvojiti, so zdravstveno pregledani in zdravljeni, cepljeni, sterilizirani ali kastrirani ter jim dajo čisto zdravstveno stanje, preden so navedeni kot posvojitelji. To reševanje je tudi navdušeno nad zagotavljanjem dostopa do poceni storitev sterilizacije in kastracije ter mikročipiranja in si prizadevajo, da bi to zagotovili skupnosti, kadar koli je to potrebno.

Podrobnosti o reševanju živali Heart of Niagara

2. Awesome Taws RescueČudovita rešitev za tace

Awesome Paws je odličen reševalec v zahodnem New Yorku, ki verjame v reševanje psov iz zavetišča, ki jim grozi evtanazija v zavetiščih z veliko smrtnostjo. Da bi sprejeli čim več psov, ta reševalna služba sodeluje z mrežo prostovoljcev, ki spodbujajo vse posvojite pse, dokler ne najdejo svojega popolnega za vedno.

Ta sistem je odličen, ker jim pomaga rešiti veliko psov hkrati, psom pa daje tudi možnost, da se navadijo na življenje v ljubečem domačem življenju in začnejo prejemati ljubezen in pozornost, ki si jo zelo zaslužijo. Pri Awesome Paws trdno verjamejo v ujemanje psov s popolnimi družinami, njihov postopek posvojitve pa pomaga oceniti združljivost med vašim potencialnim novim psom in vami ali vašo družino.

Čudovite podrobnosti o reševanju tac

3. Reševanje živali Queen City PittiesReševanje živali Queen City Pitties

Zadnji na seznamu reševanih psov v zahodnem New Yorku je “Queen City Pitties.” To odlično reševanje je zavezano reševanju življenj Pitbullov in Pitbull mešancev na območju New Yorka. Te pasme so ene izmed najbolj napačno razumljenih psov, zato so pogosto prve evtanazirane v zavetiščih z veliko smrtnostjo.

Čeprav se ti psi pogosto uporabljajo za pasje boje in stražarjenje, so eni izmed najbolj ljubečih in nežnih psov, ki jih lahko imate. K sreči se Queen City Pitties zavzema za popravo tega stereotipa in čim več pitkov iz sistema zavetišč.

To reševanje je certificirana neprofitna organizacija in je odlična izbira, če želite posvojiti pasmo nasilnežev in jim dati drugo priložnost. Če lahko, vas tudi spodbujamo, da se prijavite za rejnika njihovih posvojiteljev.

Podrobnosti o reševanju živali Queen City Pitties

Prepričajte se, da ste pripravljeni na zavetišče za reševanje psov v zahodnem New Yorku

Prepričajte se, da ste pripravljeni na zavetišče za reševanje psov v zahodnem New Yorku

Ena najslabših stvari, ki jih lahko storite, je, da domov pripeljete novega psa, ki bo vzljubil in odvisen od vas, nato pa ga zapustite, če ugotovite, da zanj ne morete pravilno skrbeti. Psi so čustvena bitja in se navezujejo na svoje skrbnike. Prav tako ne morejo razumeti, zakaj ste nenadoma izginili iz njihovih življenj, zato jih bo, tudi če je bila odločitev težka in sprejeta v njihovem interesu, še vedno bolelo in zmedlo.

Zato je najboljši način, da se temu izognete, če se prepričate, da ste pripravljeni posvojiti psa, preden ga pripeljete domov. Z novim psom bi morali biti pripravljeni preživeti veliko časa za igro, sprehode in na splošno samo preživljanje časa skupaj. Glede na posebne potrebe vašega psa boste morda morali predvideti več časa za vadbo, kot ste pričakovali. Psi morajo tudi veliko jesti, še posebej, če posvojite večjo pasmo.

Poleg hrane bi morali pričakovati, da boste porabili denar za igrače, dodatke, postelje, obiske veterinarja in rutinska zdravila, kot so cepiva in preprečevanje srčne gliste. Tudi mladički so ponavadi bolj delavni kot odrasli psi, in čeprav so mladički zelo srčkani, lahko na koncu delajo veliko več, kot ljudje pričakujejo. Če ste navajeni vzrejati živali, potem verjetno imate dobro predstavo, kaj lahko pričakujete od postopka, če pa ste prvi lastnik hišnega ljubljenčka, je lahko biti preveč optimističen glede dela.

Za jasno predstavo o tem, kaj lahko pričakujete, predlagamo, da se pogovorite s prijateljem ali sorodnikom lastnika hišnih ljubljenčkov, ki trenutno živi podobno življenje kot vaše. To pomeni nekoga, ki dela podoben urnik, ima podobno družabno življenje in zasluži podobno vsoto denarja. Tako lahko ugotovite, kakšne so bile njihove izkušnje.

Ne pozabite postavljati vprašanj in nasvetov o stvareh, kot so, ali lastništvo hišnega ljubljenčka stane več ali manj, kot so pričakovali, kateri so bili zanje najtežji vidiki lastništva hišnih ljubljenčkov in vse druge stvari, za katere želijo, da bi vedeli, preden so se odpravili na pot. Psi lahko živijo več kot desetletje, zato je najbolje vedeti, v kaj se spuščate, preden se zavežete.

Pripravite svoj dom za vašega novega psa v zahodnem New Yorku

Pripravite svoj dom za vašega novega psa v zahodnem New Yorku

Preden pripeljete novega psa domov, se prepričajte, da je vaš dom pripravljen, da ga sprejme. To ne pomeni le ustvarjanja udobnega in izoliranega prostora, da se lahko prilagodijo okolici, ampak tudi poskrbeti, da je vaš dom varen in brez nevarnosti. Psi so zelo podobni dojenčkom v smislu, da raziskujejo svet s svojimi nosovi in ​​usti, kar še posebej velja za mladičke.

Pes ne zna razlikovati med strupeno kemikalijo in okusnim priboljškom in lahko postane radoveden in oblizne nekaj, zaradi česar bi ga lahko zelo zbolelo ali ga celo ubilo. Kot njihov lastnik je vaša naloga, da obdržite vse nevarne predmete (celo strupena človeška hrana, kot sta čokolada in avokado) izven dosega vašega novega psa.

Zaključek za “Najboljše reševanje psov v zahodnem New Yorku”

Zaključek za najboljše reševanje psov v zahodnem New Yorku

Posvojitev psa je tako koristna in vznemirljiva izkušnja in tako smo veseli za vas. Upamo, da vam je bil ta seznam najboljših reševalcev psov v zahodnem New Yorku koristen, in želimo vam vse najboljše, ko se podate na to potovanje novega lastnika hišnih ljubljenčkov.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja psov v zahodnem New Yorku, si lahko ogledate:

Preden posvojite psa iz reševalnega zavetišča v zahodnem New Yorku, lahko izveste več tako, da si ogledate »Kako se pripraviti na reševalnega psa” spodaj: