3 najboljši reševalci Shih Tzuja v Arizoni! (2022)

Shih Tzu reševajo v Arizoni

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše reševalce Shih Tzuja v Arizoni. Shih Tzu je zaradi svoje kompaktne velikosti idealen pasji spremljevalec.

Ta srčkan miniaturni pes, ki je bil sprva vzrejen za kraljeve družine na Kitajskem, se še vedno šteje za princa ali princeso med psi. Vendar je prava ljubica rojena, da ljubi in da je ljubljen. Je igriv, nagajiv in vam bo ukradel srce.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanj Shih Tzuja v Arizoni, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljša reševanja Goldendoodle v Arizoni in Najboljši reševalci nemškega ovčarja v Arizoni.

Poiščite reševalca Shih Tzu blizu mene v Arizoni

Poiščite reševalca Shih Tzu blizu mene v Arizoni

Če iščete najboljše reševalce psov v Arizoni, je to tisto, kar morate vedeti. Večina ljudi vam bo povedala, da posvojitev psa daje psu dom in pomaga psu v stiski.

Zaradi teh razlogov je dobro posvojiti reševalne pse, vendar jih je veliko več. Najboljši altruisti so reševalni psi. Njihovi lastniki trdijo, da se zaradi njih počutijo bolj zdrave, srečnejše in odgovornejše. Prav tako so polni ljubezni in presenečenj.

Priporočila za izdelke Shih Tzu: Najboljše luksuzne sklede za pse in Najboljše plišaste igrače za pse.

1. Reševanje živalskega vrta Tzu

Reševanje živalskega vrta Tzu

Tzu Zoo Rescue je prostovoljna neprofitna organizacija 501(c)(3) s sedežem na območju Dallas-Fort Worth v Teksasu. Njihovo poslanstvo je namestiti brezdomce Shih Tzuje in Lhasa Apsos v varen, ljubeč večno dom, da bosta lahko živela lepo in smiselno življenje, ki si ga tako bogato zaslužita.

Skupina sodeluje z lokalnimi zavetišči za živali, da bi preprečila nesmiselno evtanazijo zapuščenih, zlorabljenih ali potepuških hišnih ljubljenčkov, ki končajo v zavetiščih ali so bili zapuščeni ne po lastni krivdi. Rešenim psom je najprej zagotovljena takojšnja zdravstvena oskrba, cepljenja, testiranje na srčne gliste, zobozdravstvena oskrba in sterilizacija/kastracija, preden se namestijo v začasno rejništvo.

Prejmejo enako ljubezen in pozornost kot ljubljeni družinski ljubljenčki. Poleg tega si organizacija prizadeva zagotoviti, da bi vsak brezdomni pes našel ljubečo družino in da bo z ocenjevanjem temperamenta in vedenjskimi spremembami posvojen v večni dom (po potrebi).

Organizacija izobražuje javnost in morebitne posvojitelje o sterilizaciji/kastraciji, cepljenju, preventivi proti srčnim glistam, rednim obiskom veterinarja, dobri prehrani, rutinskem negovanju, mikročipiranju in, kar je enako pomembno, posvojitvi namesto nakupa pri vzreditelju. Prostovoljci v Tzu Zoo Rescue, posvečeni izobraževanju skupnosti in iskanju rejniških domov, si prizadevajo rešiti in prenočiti vsakega Shih Tzuja, Lhasa Apso in druge majhne, ​​kosmate prijatelje v zavetiščih Metroplex.

Podrobnosti o reševanju živalskega vrta Tzu

2. Arizona Shih Tzu in reševanje malih pasem

Arizona Shih Tzu in reševanje malih pasem

Arizona Shih Tzu and Small Breed Rescue je 100-odstotna prostovoljna organizacija 501(c)(3), ki je namenjena reševanju, rehabilitaciji in posvojitvi Shih Tzujev in drugih majhnih čistokrvnih pasem. Vsak pes ima nekje dom, vendar verjamejo, da so odgovorni za namestitev svojih psov v domove, ki najbolje ustrezajo njihovim fizičnim in čustvenim potrebam.

Tisti, ki jih posvojijo, bi morali imeti potrpežljivo in ljubeče srce ter svoje rešene pse obravnavati kot družino. Če je bila vaša prošnja med postopkom posvojitve sprejeta, vas bodo v nekaj dneh obvestili. Prijavitelji so obveščeni, če je bila njihova prijava izbrana, tudi če ne gre za obvestilo o sprejemu.

Pomembno si je zapomniti, da večina psov dobi več vlog, včasih tudi do 100. Vsak pes se ujema s prijaviteljem, za katerega meni, da je pes najbolj primeren. Vse prijave se hranijo v arhivu. Prosimo, da jih obvestite, če najdete drugega psa, ki vas zanima, in jih opomnite, da ste se že prijavili.

Podrobnosti o reševanju Arizona Shih Tzu in malih pasem

3. Lhasa Happy Homes

Lhasa Happy Homes Shih Tzu

Lhasa Happy Homes Rescue ni v Arizoni, ampak je le država stran v Kaliforniji. Lhasa Happy Homes Rescue, Inc. je bila ustanovljena aprila 2001 kot neprofitna reševalna organizacija 501(c)(3), da bi zagotovila zatočišče in stalno namestitev za brezdomne pse. Poleg Lhasa Apsosa, Shih Tzujev in maltežanov rešujejo tudi druge majhne mešane pasme pod 20 lbs. Mladički Lhasa Happy Homes so vzgojeni v domačem okolju in obravnavani kot družinski člani.

Vsak pes je ocenjen na podlagi njegovega temperamenta in načina interakcije z drugimi psi, otroki in ljudmi. Ko so dobri, so deležni kakovostne zdravstvene oskrbe, rehabilitacije, kadar je to potrebno, in toplega naročja za počitek ob koncu dneva, da jim pokaže, kako zelo so ljubljeni.

Da bi se izbrani pes dobro ujemal s predvideno družino, si prizadevajo oceniti njegovo fizično stanje in vedenje. Primerno je, da te pse brezpogojno ljubiš, tako kot oni tebe. Lahko obiščete njihovo spletno stran ali se udeležite dogodka posvojitve, da si ogledate pse za posvojitev.

Če spletnega mesta še niste obiskali ali si ga še niste ogledali, lahko doživite razpoložljive pse na njihovih dvomesečnih posvojitvah. Lahko komunicirate s psi in poiščete pravega za svoje gospodinjstvo. Njihovi svetovalci za posvojitev so zelo dobro obveščeni o osebnosti in stopnji aktivnosti vsakega psa. Upamo, da vam bodo našli novega družinskega člana, ki je primeren za vaše gospodinjstvo.

Lhasa Happy Homes Podrobnosti

Shih Tzu reševajo v Arizoni

Shih Tzu reševajo v Arizoni

Dokler so z vami, Shih Tzuju ni vseeno, kje živijo. Zelo prilagodljiva pasma, lahko udobno živijo v majhnem mestnem stanovanju ali velikem primestnem ali podeželskem domu. Čeprav uživajo v igri na dvorišču, so hišni psi in jih ne bi smeli vzgajati zunaj.

Kratek sprehod vsak dan zadostuje za Shih Tzu. Niso zelo aktivni psi; radi sedijo v vašem naročju, se sprehajajo po hiši, se igrajo s svojimi igračami ali pozdravljajo obiskovalce na vratih. Tako kot druge pasme s kratkimi obrazi so tudi Shih Tzuji občutljivi na vročino.

Da bi se izognili toplotni izčrpanosti, naj bi v vročih dneh bivali v klimatizirani sobi ali v prostoru z ventilatorjem. Shih Tzuji res ne morejo leteti, vendar njihovi lastniki pogosto poročajo, da njihovi psi verjamejo, da lahko. Shih Tzuji so znani po tem, da neustrašno skačejo s postelj in stolov.

Morda ne mislite, da so visoke, vendar se te višine dvigajo do Shih Tzuja. Žal ti skoki pogosto vodijo do poškodb. Zaradi spredaj težke narave pasme lahko povzroči poškodbe in pretres možganov. Zato je treba Shih Tzus izvajati previdno. Držite jih varno in ne dovolite, da vam skočijo iz rok.

Kako izbrati reševalca Shih Tzuja v Arizoni

Kako izbrati reševalca Shih Tzuja v Arizoni

Poiščite te lastnosti, ko iščete reševalca Shih Tzu.

  • Za vse posvojitve je treba vložiti vlogo.
  • Potencialne posvojitelje bi morali obiskati doma.
  • Živali, ki so bile rešene, bi morale biti deležne primarne veterinarske oskrbe, kot so cepljenja, test na srčne gliste in pregled.
  • Vse živali je treba sterilizirati ali sterilizirati.
  • Z morebitnimi posvojitelji bi morali deliti zdravstveno kartoteko.
  • Večina kakovostnih reševalcev ima status v 501(c)(3) in imajo trdne poslovne prakse.
  • Zahtevajo posvojitvene pogodbe. Te pogodbe bodo začrtale kritične elemente, tako da bodo vse strani razumele svojo vlogo.

Nenazadnje uporabite svojo najboljšo presojo. Želite reševanje, ki bo odgovorilo na vsa vaša vprašanja in skrbi. Izberite reševanje z visokimi, a razumnimi pričakovanji za potencialne posvojitelje in zagotovite odlično nego živali.

Povezano: Najboljše škarje za nego Shih Tzuja in Najboljša pasja hrana za Shih Tzu z alergijami.

Kje najdete reševalca Shih Tzuja v Arizoni?

Kje najdete reševalca Shih Tzuja v Arizoni?

V Petfinder je na voljo skoraj neskončna izbira hišnih ljubljenčkov, vključno s psi, mačkami, konji, zajci in celo hišnimi živalmi. Celo interaktivni kviz vas vodi do popolnega ujemanja z muttom, saj vam postavlja vprašanja o vašem življenjskem slogu in pasemskih preferencah vašega psa.

Svoje iskalne poizvedbe lahko tudi filtrirate po starosti, organizaciji, združljivosti z drugimi psi ali otroki itd. Prav tako lahko nastavite e-poštna opozorila za pse na vašem območju ali »najljubši” pes. Pse in mačke lahko posvojite iz zavetišč ASPCA v New Yorku in Los Angelesu.

Poleg teh mest spletna stran ponuja tudi imenik zavetišč v vašem kraju. Zavetišča ASPCA vam omogočajo filtriranje rezultatov glede na pasmo, velikost, spol, starost in združljivost z življenjskim slogom. Vsaka žival in zavetišče bosta imela drugačne pogoje.

Rescue Me za vedno najde domove za pse, mačke, konje, ptice in druge živali. Rezultate iskanja lahko filtrirate po vrsti pasme in spletno mesto prikaže seznam reševalnih skupin v Združenih državah. Če kliknete na državo po vaši izbiri, boste lahko videli pse, ki so trenutno na voljo za posvojitev.

Zaključek za “najboljše reševanje Shih Tzuja v Arizoni”

Zaključek za The

Arizona ima veliko čudovitih reševalnih organizacij in večina si jih zasluži pohvalo za fantastično delo, ki ga opravljajo. Iz zgornjih reševanj lahko dobite odlično Shih Tzu.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanj Shih Tzuja v Arizoni, si lahko ogledate:

Preden posvojite spremljevalca Shih Tzuja iz reševalnega zavetišča v Arizoni, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »9 stvari, ki jih morate vedeti, preden dobite Shih Tzu” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.