3 najboljših reševanja Corgijev v Tennesseeju! (2022)

Reševanje Corgijev v Tennesseeju

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete reševalce Corgijev v Tennesseeju. Nekateri ljudje raje posvojijo reševalne pse, da bi zagotovili ljubezen in skrb živalim, ki še niso bile vedno deležne takšnega zdravljenja. Če ste eden od teh ljudi, vam bo ta članek pomagal olajšati iskanje najboljših reševalcev Corgijev v Tennesseeju.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja Corgijev v Tenneseeju, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši negovalci psov v Knoxvillu, Tennessee in

Poiščite reševalca Corgi blizu mene v Tennesseeju

Poiščite reševalca Corgi blizu mene v Tennesseeju

Sprejeti kosmatega prijatelja v svojo družino je vedno razburljivo potovanje. Prav tako je odlična priložnost, da prej zlorabljenemu ali nezaželenemu psu zagotovite srečno novo življenje. Omogočite to potovanje s pomočjo nekaterih najboljših reševalnih zavetišč na vašem območju.

Priporočila izdelkov Corgi: Najboljše ležišča za pse, odporne na vonj in Najboljši pas za kravato.

1. Srednji Tennessee Corgi Rescue

Reševanje srednjega Tennessee Corgi

Middle Tennessee Corgi Rescue je zavetišče, ki se nahaja južno od Nashvilla, ki se osredotoča na reševanje mešanic pasem Pembroke Welsh in Cardigan Welsh Corgi. Svoje pse sprejemajo iz različnih okolij, vključno z rejci, ki se odrečejo svojim Corgijem, ali družinami, ki jih ne zanima več zadrževanje svojih hišnih ljubljenčkov.

Običajno je potreben termin za vse, ki jih zanima posvojitev iz te ustanove. Po obisku zavetišča in srečanju s Corgiji morajo posvojitelji podpisati brezplačno prošnjo za posvojitev.

Ko se odločijo, katerega psa želijo vzeti domov, se bodo lastniki srečali v domovih, ki bodo gostili živali. To je za zagotovitev varnosti in dobrega počutja psa. Ko se vse preveri, se lahko začne postopek posvojitve.

Podrobnosti o reševanju Middle Tennessee Corgi

2. Critter Cavalry – Reševanje živali, ki temelji na rejevanju

Critter Cavalry – Reševanje živali, ki temelji na rejevanju

Ta reševalna organizacija rešuje brezdomne pse in mačke iz zavetišč v Tennesseeju, ki imajo morda močno politiko evtanazije za svoje živali. Njihov cilj je zmanjšati prenaseljenost v teh zavetiščih in vsakemu rešenemu psu pomagati najti skrbne nove lastnike. To dosežejo tako, da nekatere živali odstranijo iz prenatrpanih zavetišč in jih namestijo v rejniške domove, kjer jih lahko skrbijo, dokler se ne najdejo ustrezni posvojitelji.

Večina reševalnih živali potrebuje dodatne preglede in zdravstvene preglede. Critters Cavalry zagotavlja, da hišni ljubljenčki prejemajo redno zdravljenje s srčnimi glistami in zdravstveno oskrbo za vse živali, ki so bile rešene s poškodbami. Organizacija skrbi za spoštovanje zakonskih smernic in zahtev, ki zagotavljajo varnost psov in lastnikov.

Critter Cavalry – podrobnosti o reševanju živali, ki temeljijo na rejevanju

3. Tennessee Corgis

Tennessee Corgis

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev Corgijev v Tennesseeju je “Tennessee Corgis.” Obiščite Tennessee Corgis za pravilno opazovanje, kako reševalno zavetišče deluje pri zagotavljanju udobja za reševanje zapuščenih živali. Lastniki si prizadevajo najti primerne domove za vse reševalce v zavetišču.

Kot vsako zaupanja vredno zavetišče, boste morali po srečanju in pozdravu podpisati prošnje za posvojitev. Izbirate lahko med številnimi hišnimi ljubljenčki in zagotovo boste našli vsaj enega psa, ki ga boste pripeljali domov. Vsi hišni ljubljenčki v tem objektu so razglisteni, cepljeni in kastrirani, preden jih izpustijo novim lastnikom.

Podrobnosti o Tennessee Corgisu

Kako izbrati Corgi Rescue v Tennesseeju

Kako izbrati Corgi Rescue v Tennesseeju

Ni vedno lahko najti dobrega zavetja, še posebej, če nimate veliko izkušenj z reševanjem živali. Vendar pa obstaja več napotkov, na katere morate biti pozorni, ko poskušate opaziti ustrezno urejeno zavetje. Najpomembnejša stvar je transparentnost njihovega delovanja.

Biti morajo odprti za javnost in zainteresiranim stranem omogočiti, da preverijo pse in njihove življenjske pogoje. Odprtost za obiskovalce omogoča tudi več posvojitev, saj bo zavetišče pridobilo zaupanje potencialnih posvojiteljev. Ljudje, ki se ukvarjajo s psi, bi morali biti usposobljeni za to delo.

Nekateri psi v reševanju so bili v preteklosti napačno ravnani, zato so zanje potrebni ljudje s pravim strokovnim znanjem. Ko obiščete enega, se prepričajte, da vprašate, ali ima osebje zahtevana potrdila. Preverite stanje objekta. Je dovolj velik za vse živali, ki tam živijo?

Velikost vsake sobe, v kateri bivajo živali, mora imeti dovolj širine in višine, da lahko udobno sprejme vsakega psa, ki mu je namenjen. Vprašajte o njihovi politiki ubijanja; ali rešujejo samo zato, da večino živali evtanazijo brez resnih razlogov za to?

Dobro zavetišče ne bi smelo biti prehitro pri izvajanju evtanazije na pse, za katere menijo.manj sprejemljiva.’ to politiko je treba uporabiti le v izjemnih okoliščinah. Zagotoviti vam morajo ustrezne informacije o svojih pasmah in njihovih potrebah po oskrbi.

Zaupano zavetišče bo imelo kompetentno osebje, ki vam lahko nudi podporo pri skrbi za pasmo psa, za katero se odločite posvojiti. Izberite zavetišče, ki njihovim živalim zagotavlja ustrezno izobraževanje. Večina psov v zavetiščih je izšolanih in lahko sledijo osnovnim ukazom.

Za osebe z vedenjskimi težavami skrbijo strokovnjaki, da jim zagotovijo potrebno usposabljanje, ki jih bo pripravilo na posvojitev. Zavetišče, ki skrbi, bo vztrajalo pri izvajanju nadaljnjih pregledov posvojenega psa, da se zagotovi, da je zanj dobro poskrbljeno. Morda vas občasno obiščejo, da preverite počutje vašega novega kosmatega spremljevalca.

Osebje vam lahko svetuje psa, ki je za vas najprimernejši glede na informacije, ki jih boste posredovali o vašem življenjskem okolju in vremenu na vašem območju. Zdravstvena oskrba je za pse ključnega pomena; zato bi moralo biti dobro zavetišče sposobno zagotoviti veterinarsko oskrbo vsem reševalcem.

Morali bi tesno sodelovati z veterinarjem, da zagotovijo, da so vsi psi v dobri formi. Zavetišče bi moralo zagotoviti tudi dovolj prostora za gibanje in igro živali, enoposteljne sobe za nezdružljive pse in karantenski prostor za reševalce, katerih zdravje ni bilo temeljito ovrednoteno.

Z ločenimi oddelki objekta se zdrave živali ne okužijo, s čimer se povečajo njihove možnosti za posvojitev in zmanjšajo možnosti za evtanaziranje. Dobro zavetišče si prizadeva zadovoljiti duševne, fizične in vedenjske potrebe svojih živali. Ko iščete zaupanja vredno zavetišče, iz katerega bi lahko posvojili, preverite, ali so zgornje zahteve izpolnjene.

Povezano: Zakaj Corgis Sploot in Ali so Corgi dobri z otroki?

Več o Corgiju v Tennesseeju

Več o Corgiju v Tennesseeju

Ne glede na to, kako čudoviti so, je vsako leto na stotine Corgijev zapuščenih na ulicah in v reševalnih zavetiščih. Takšne živali potrebujejo nove ljubeče lastnike, da jih posvojijo v skrbne družine in domove. Corgi ima povprečno življenjsko dobo 15 let; zato, če želite posvojiti enega, morate biti pripravljeni skrbeti zanj do konca njegovega življenja.

Dve najpomembnejši stvari, ki jih boste morali zagotoviti svojemu novemu najboljšemu prijatelju, sta hrana in zdravstvena oskrba. Pred posvojitvijo se večina reševalnih Corgijev običajno kastrira ali poškropi. Ugotovite, ali je Corgi trenutno na zahtevanih cepljenjih in kdaj mu boste morali dati dodatne odmerke.

Prav tako morate zagotoviti, da so bili zdravljeni zaradi bolh in so dobili ustrezno zdravniško oceno. Pomagajte svojemu Corgiju, da se počuti varnega, tako da mu zagotovite mehko posteljnino, na katero se lahko navadi. Prepričajte se, da je hrana, ki jo zagotovite, enaka hrani, ki jo je Corgi dobival iz zavetišča, saj lahko traja nekaj časa, preden se navadi na drugo vrsto hrane.

Nova živila lahko sčasoma uvajate postopoma. Corgi so na splošno aktivna in vesela pasma, zato jih bo enostavno trenirati in se z njimi razumeti. Uvedite sistem usposabljanja nagrajevanja, ki bo vašega psa spodbudil k upoštevanju ukazov in vzpostavil vez med vami.

Lahko ga predstavite tudi igračam in igrate igre, kot je ‘prinesi’ v park. Recimo, da je bil vaš pes že prej zlorabljen in ima lahko težave pri interakciji z drugimi ljudmi ali živalmi. V tem primeru lahko pomagate izboljšati to vedenje tako, da svojega Corgija predstavite družinskim članom in drugim psom. Tako se lahko vaš Corgi nauči vzpostaviti zaupanje s preostalo družino.

Če vaš Corgi še ni prejel popolnega cepljenja, ga ne dajajte v stik z drugimi psi ali živalmi. Corgiji se veliko izlijejo, zato jih boste morda morali krtačiti enkrat ali dvakrat na teden. Prav tako je treba skrbeti za njihove zobe in nohte. Enkrat mesečno jim strižite nohte in čistite zobe z zobno pasto, narejeno posebej za pse. Ne pozabite redno preverjati njihovih ušes glede okužb ali kakršnega koli izcedka.

Povezano: Kdaj Corgiji prenehajo rasti in Ali lahko Corgi skače?

Zaključek za “Najboljše reševanje Corgijev v Tennesseeju”

Zaključek za najboljše reševanje Corgijev v Tennesseeju

Posvojiti reševalnega psa pomeni rešiti življenje živali, ki potrebuje nego. Če mu zagotovite trajno varno okolje, varujete njegov obstoj. Vendar se lahko včasih izkaže, da je iskanje najboljšega zatočišča težaven.

Zahvaljujoč privilegiju tehnologije in drugih koristnih virov vam zagotavljamo, da boste na vašem območju našli zaupanja vredne ekipe za reševanje psov. Zgornji napotki vam bodo pomagali izbrati najboljše mesto za posvojitev kosmatega spremljevalca. Upamo, da boste našli najboljše reševanje Corgi da se pridružiš svoji družini.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja Corgijev v Tennesseeju, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Corgi iz reševalnega zavetišča v Tennesseeju, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “Corgi prednosti in slabosti” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.