4 najboljša havanska reševalna zavetišča v Ohiu! (2022)

Havanski reševalci v Ohiu

Če iščete najboljša havanska reševalna zavetišča v Ohiu, ste prišli na pravo mesto. Za lažjo odločitev smo sestavili seznam najboljših Havenese reševalnih centrov v Ohiu. Temeljito smo raziskali te reševalne centre, da se prepričamo, da so ugledni in da so zatočišča brez ubijanja.

Odločitev o ponovnem domu reševalnega psa je velika odločitev in nekateri ljudje mislijo, da imajo reševalni psi v zavetiščih slabe navade in zdravstvene potrebe. Čeprav je to včasih res v majhnem številu primerov, so reševalni psi pogosto brez lastne krivde puščeni v zavetiščih in so lahko najbolj čudoviti psi, ki jih boste kdaj srečali!

Poskrbeti morate, da ste dobro pripravljeni, da v svoj dom pripeljete novega psa, saj večina zavetišč zahteva hišni pregled. Spodaj bomo podrobno opisali, katere druge stvari morate upoštevati. Havanci so s svojimi dolgimi svilnatimi plašči in predrzno, mehurčasto naravo inteligentna pasma.

Če iščete manjšega psa, za katerega je enostavno skrbeti, potem je havanec vaša pasma. Odlični so z otroki in drugimi hišnimi ljubljenčki, zaradi česar so popolni v družinskem domu. Poleg tega jih je zelo enostavno trenirati in v primerjavi z drugimi pasmami ne potrebujejo preveč hoje.

Če razmišljate o nakupu havanca, se morate posvetiti temu, da jih sami uredite ali si zagotovite frizerja za pse, saj je treba za njihovo dlako poskrbeti, da se izognejo rogoziranju. Za razliko od mnogih pasem, havanci ne izgubijo veliko dlake, kar je pravi bonus. Če menite, da ne boste imeli časa, da bi vsaj enkrat na dan očistili njihovo dlako, potem ta pasma morda ni prava za vas.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševalcev Havancev v Ohiu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci huskyjev v Ohiu in Najboljša zavetišča za reševanje Yorkshire terierja v Ohiu.

Poiščite Havansko reševalno zavetišče blizu mene v Ohiu

Poiščite Havansko reševalno zavetišče blizu mene v Ohiu

Zaradi svoje ljubeče narave so odlični psi spremljevalci in radi preživljajo čas s svojim lastnikom. To so pravi ljudje, ugajalci.

Havanska priporočila za izdelke: Najboljša kostna juha za pse in Najboljša pasja krtača za zaplete.

1. Organizacija Havanske angelske lige

Organizacija Havanske angelske lige

Organizacija havanske angelske lige (Halo) se zavzema za ponovno naselitev Havancev po vsej ZDA. (Tudi Kanada!) Če iščete havanca v Ohiu, vam bo HALO lahko priskrbel pravega psa. Kot v mnogih organizacijah, kot je ta, boste ugotovili, da bodo vsi Havanci, ki so na voljo, v ljubečem rejniškem domu, dokler se ne najde njihov popoln starš.

To pomeni, da bo pes dobro socializiran in pripravljen na svoj novi dom takoj, ko ga boste lahko zbrali. Rejnik vas bo lahko vodil skozi vse zdravstvene potrebe in razumel vse njihove smešne navade in najljubše stvari.

Večina psov, ki jih je rešil HALO, je žal iz mlinov za mladiče, majhen odstotek pa je iz zavetišč ali lastnikov, ki ne morejo več skrbeti za svojega ljubljenega ljubljenčka. HALO je v celoti neprofitna organizacija, kar pomeni, da gredo vse prejete donacije in sredstva naravnost psom.

Nikomur od svojih zaposlenih ne izplačujejo plače. Vsi prostovoljno vzamejo svoj čas, ker jim je mar za reševanje mladičkov Havenese, ki nimajo kam drugam. Večina denarja gre za veterinarske stroške, da bi zagotovili najboljše možno zdravljenje vseh psov. Za več informacij se obrnite na spodnje kontaktne podatke:

Podrobnosti o organizaciji Havanese Angel League

2. Havansko reševanje

Havanese Rescue Ohio

Havanese Rescue že od leta 2004 rešuje in nadomešča pse. Kot v celoti neprofitna organizacija se vse donacije in sredstva vračajo psom. Mnogi psi, ki jih vrnejo v domovino, potrebujejo zdravniško pomoč, vsi psi pa so redno veterinarsko pregledani, da se prepričajo, da so srečni in zdravi.

Pomembno je, da se noben ps ne kupuje neposredno od mlinov za mladiče, dražb ali rejcev. Ob opravljanju pomembnega dela reševanja in skrbi za pse, ki jih rešujejo, veliko časa namenjajo tudi izobraževanju javnosti. To zajema razumevanje potreb pasme, nevarnosti mlinov mladičev in kaj je potrebno, da bi bil resnično briljanten lastnik psa.

Če želite posvojiti psa, boste morali izpolniti prijavni obrazec, ki ga bo pregledal prostovoljec v vaši državi. Neverjetna stvar pri tej dobrodelni organizaciji je, da vam omogočajo posvojitev, tudi če nimate lastne hiše ali dvorišča.

To je zato, ker razumejo, da ne more vsak imeti svojega doma, a so vseeno lahko neverjetni lastniki psov. Imeti morate načrt, s katerim boste pokazali, da bo pes dobil vadbo, ki jo potrebuje, in da ste finančno stabilni. Za več informacij se obrnite na Havanese rescue na spodnjih podrobnostih:

Podrobnosti o reševanju v Havanu

3. Hišni ljubljenčki brez staršev

Hišni ljubljenčki brez staršev

Kot zavetišče brez ubijanja so hišni ljubljenčki brez staršev neprofitna organizacija, ki se ukvarja z reševanjem psov in mačk po vsem Ohiu. S sedežem v Columbusu zagotavljajo mirno in skrbno okolje za živali, ki jih rešujejo. Čeprav niso specializirani izključno za havanske pse, priporočamo, da jih kontaktirate in vprašate, ali bi vas lahko uvrstili na čakalno listo, če bo havanec na voljo. Vsak hišni ljubljenček je steriliziran ali kastriran, preden se odpravi v svoj za vedno dom in opravi popoln veterinarski pregled.

Hišni ljubljenčki brez podrobnosti o starših

4. Severovzhodni Ohio SPCA

Severovzhodni Ohio SPCA

Zadnji na seznamu najboljših havanskih reševalnih zavetišč v Ohiu je “Severovzhodni Ohio SPCA.” Podjetje North East Ohio SPCA ima 32.500 hišnih ljubljenčkov, odkar so začeli svojo pot leta 2004, navdušeni nad tem, kar počnejo.

Če združijo starše hišnih ljubljenčkov s posvojimi psi, lahko rešijo življenja na tisoče mačk in psov, ki sicer morda ne bi mogli dobiti druge priložnosti za življenje. Priporočamo, da se obrnete na zavetišče in jih prosite, naj stopijo v stik z vami, če in ko imajo v zavetišču Havanca.

Severovzhodni Ohio SPCA Kontaktni podatki

Kako izbrati Havanski reševalni center v Ohiu

Kako izbrati Havanski reševalni center v Ohiu

Pri izbiri reševalnega centra ali organizacije za reševanje vašega ljubljenčka morate biti pozorni na nekaj stvari. Prvič, ali bi bili pripravljeni potovati zaradi svojega psa ali bi raje ostali v svoji državi? Nekatere organizacije imajo pse na voljo v različnih državah, če noben ni blizu vas.

Razmisliti morate tudi o trenutni življenjski situaciji. Ali vam bo najemodajalec dovolil imeti psa, če ga najamete? Boste imeli čas za svojega novega kužka? Pogosto boste morali poskrbeti, da boste svojega novega psa navadili na vašo rutino, zato vam ne priporočamo, da ga pustite pri miru dlje časa.

To bo za vašega novega ljubljenčka velika sprememba, zato mu dajte čas, da se prilagodi in zabava! Vaš reševalni center bi vam moral dati veliko nasvetov o vrsti hrane, ki jo jedo, in morebitnih zdravstvenih težavah.

Več informacij o havancu v Ohiu

Več informacij o Havanesesu v Ohiu

Neodvisno smo raziskali vse reševalne centre in organizacije, da bi zagotovili, da so ugledni in da so vse informacije čim bolj ažurne. Ne podpiramo mlinov mladičev, slabih rejcev ali zavetišč za ubijanje. Ko iščete določeno pasmo, ki jo želite rešiti, to pogosto pomeni pogled malo dlje, zato smo vključili organizacije po vsej ZDA.

Nekatera od teh mest bodo morda lahko prepeljala kužka do vas. Kljub temu vam močno priporočamo, da si ogledate njihovo spletno stran ali jih kontaktirate in jih vprašate, kdaj bo eden od njihovih rejnikov na voljo na vaši lokaciji, saj je prevoz včasih lahko stresna izkušnja.

Zaključek za “najboljša havanska reševalna zavetišča v Ohiu”

Zaključek za najboljša havanska reševalna zavetišča v Ohiu

Ko vzameš novega hišnega ljubljenčka, je to velika odgovornost, ko pa ga rešiš, pomeni, da delaš super stvar. Psu dajete prepotrebno ljubezen in drugo priložnost za življenje. Ne samo to, denar, ki ste ga porabili za nakup svojega novega najboljšega prijatelja, pomaga podpirati zavetišče in jim omogoča, da rešijo še več psov, kot je vaš. Upamo, da smo vam zelo olajšali lov na Havanca in da boste v kratkem času našli svojega novega prijatelja.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu havanskih reševalnih zavetišč v Ohiu, si lahko ogledate:

Preden posvojite havanca iz reševalnega zavetišča v Ohiu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik pasme havanskih psov” spodaj: