4 najboljša reševalna zavetišča za jorkširski terier v Ohiu! (2022)

Reševalna zavetišča Yorkshire terierja v Ohiu

Če iščete najboljša zavetišča za reševanje Yorkshire terierja v Ohiu, ste prišli na pravo mesto. Za pomoč pri odločitvi smo sestavili seznam uglednih reševalnih zavetišč. Reševalni psi imajo pogosto slab sloves. Mnogi ljudje napačno domnevajo, da imajo vedenjske težave ali zdravstvene težave.

Včasih je lahko tako, vendar pogosteje kot ne, večina psov ostane v teh zavetiščih brez njihove krivde. Vsak pes si zasluži ljubeč dom in lastnika, ki ga ljubi in skrbi zanj.

Yorki so odlični hišni ljubljenčki z vrečkami značaja in osebnosti. Ker so velikosti igrače, so morda videti drobne, vendar to nadoknadijo z vso energijo in ljubeznijo, ki vam jo bosta prinesla, ko se boste spoznali.

So neverjetno pametni in uživajo v učenju veliko različnih trikov ter so zelo zainteresirani in radovedni. Obožujejo, da jih lastnik objema in so zelo ljubeči psi. Imajo čudovite plašče, ki jih lahko obdržite bodisi dolge ali kratke, vendar poskrbite, da bodo dobro urejene.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševalnih zavetišč za Yorkshire terierje v Ohiu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljše reševanje jazbečarjev v Ohiu in Najboljše reševanje avstralskega ovčarja v Ohiu.

Poiščite reševalca Yorkshire terierja blizu mene v Ohiu

Poiščite reševalca Yorkshire terierja blizu mene v Ohiu

Lepo je, da razmišljaš o tem, da bi v svoje življenje pripeljala Yorkija, še posebej tistega, ki išče drugo priložnost. Upamo, da vam bo ta seznam koristen in da boste našli Yorkieja, ki je za vedno dom.

Priporočila izdelkov Yorkie: Najboljša pasja hrana za mladičke Yorkie in Najboljše vlačilec igrače za pse.

1. Reševanje malega Yorkija

1. Reševanje malega Yorkija

Little Yorkie Rescue ima sedež v Lorainu v Ohiu in je specializirano za iskanje njihovih očarljivih jorkširskih terierjev za večne domove. Donna Rickard iz Little Yorkie Rescue je ustanovila svojo neprofitno dobrodelno organizacijo, potem ko je njen Yorkie na žalost umrl. Little Yorkie Rescue ji je v spominu in je pravi strastni projekt.

Donna zelo skrbi, da bodo njeni mladički šli v primerne domove, saj razume, koliko ljubezni morajo dati ti psi. Donna rešuje že več kot deset let, zato ima ogromno znanja o vsakem predomačenem psu in o sami pasmi.

V skupnosti ponovnih domov je dobro cenjena, vendar ima tudi močno vez s kliniko 4 Pets Clinic v Avonu in redno zbira sredstva za zbiranje denarja za svojo neprofitno organizacijo. Ko se vračate v domovino, vas Little Yorkie Rescue prosi, da predložite veterinarsko referenco in dve osebni referenci.

Prav tako bodo opravili domači pregled, da se prepričajo, ali je primeren za mladička, ki ga nameravate rešiti. Vsi psi bodo mikročipirani in sterilizirani ali kastrirani, preden zapustijo Little Yorkie Rescue, in bi bili tudi veterinarsko pregledani. Če se želite pogovoriti z Little Yorkie Rescue o naslednjih korakih in o tem, kateri Yorki so na voljo za ponovno namestitev, jih ne oklevajte in kontaktirajte spodaj.

Podrobnosti o reševanju malega Yorkija

2. Yorkie Rescue of America

Yorkie Rescue of America

Tiffani iz Yorkie Rescue of America že od leta 2011 rešuje in nadomešča jorkije in je pomagala nadomeščati več kot 400 Yorkshire terierjev po vsej Ameriki. Psi, ki jih nadomešča, potrebujejo veliko ljubezni in pozornosti in trenutno živijo pri rejnikih, ki lahko skrbijo za njihove zdravstvene potrebe, preden jih posvojite, upajmo, da vi.

Specializirana je za sprejemanje psov, ki bi lahko veljali za ‘izgubljeno stvar’. Vendar so ti čudoviti psi tako vredni TLC, ki je potreben za dobro življenje. Tiffany ima strast do tega, da Yorkijem v stiski daje najboljše upanje vsakdanjega življenja.

Nekateri so morda invalidi ali okvare ali pa potrebujejo zdravniško pomoč, zato se morate na to pripraviti. Lahko ste prepričani, da vam bo lahko pomagala najti svojega popolnega ujemanja in vas bo lahko vodila skozi proces skrbi za to zelo ljubljeno pasmo.

Yorkie Rescue of America Podrobnosti

3. United Yorkie Rescue

United Yorkie Rescue

V mestu z imenom Wales, 30 minut izven Milwaukeeja v Wisconsinu, boste našli United Yorkie Rescue. Čeprav ne neposredno v Ohiu, služijo po celotni ZDA in pridobivajo najboljše rodovniške Yorkije v vaši državi.

Vsi razpoložljivi Yorkiji so trenutno v rejniških družinah, ki jim omogočajo, da so v ljubečem domu, dokler ne najdejo svojega večnega doma. Zato jih morda ne boste mogli obiskati; vendar boste stopili v stik z rejnikom, da boste lahko postavili kakršna koli vprašanja in prejemali obvestila o psu, ki ste ga izbrali.

United Yorkie Rescue je rešil ogromnih 3972 čistokrvnih jorkširskih terierjev in mešancev. Vsi Yorki so veterinarsko pregledani, preden zapustijo svoje rejniške domove in bodo na tekočem o cepljenju in zdravljenju z bolhami ali črvi.

Podrobnosti reševanja United Yorkie Rescue

4. Reševanje Yorkie Rescue

Rešite Yorkie Rescue

Zadnji na seznamu najboljših zavetišč za reševanje Yorkshire terierja v Ohiu je “Rešite Yorkie Rescue.” Podjetje Save a Yorkie Rescue s sedežem pretežno v severovzhodni Ameriki je od leta 2002 uspešno rešilo in namestilo več kot 2500 Yorkijev.

Vsi razpoložljivi Yorki trenutno živijo v briljantni mreži rejnikov Yorkijev, dokler jim ne najdejo večnih domov. Ker živijo v domu, vam bodo ti rejniki lahko povedali vse o svojih navadah in osebnosti ter vam lahko povedali o vseh svojih majhnih posebnostih.

Če vidite kužka, ki bi ga radi posvojili, pojdite na njihovo stran za posvojitev in izpolnite prijavni obrazec. Upoštevajte, da bo treba vašo hišo preveriti, da se prepričate, ali lahko zagotovite ljubeč dom za psa, ki ga želite pripeljati v svoje življenje.

Vsi psi so sterilizirani ali kastrirani, preden jih poberete in odpeljete domov. Prav tako bodo pregledani, razglisteni in negovani. Če obstajajo stalne zdravstvene težave, boste o teh potrebah obveščeni. Če želite izvedeti več, stopite v stik s spodnjimi podatki.

Shranite podrobnosti o reševanju Yorkie

Kako izbrati zavetišče za reševanje Yorkshire terierja v Ohiu

Kako izbrati zavetišče za reševanje Yorkshire terierja v Ohiu

Pri izbiri reševalnega centra in izbiranju novega hišnega ljubljenčka morate biti pozorni na nekaj pomembnih stvari:

  • Najpomembneje je raziskati pasmo. Morda imate prijatelje ali družino, ki imajo Yorkija, z njimi se pogovarjajte o dobrih in slabih straneh lastništva psa in lastništva Yorkija. Veliko informacij lahko najdete tudi na spletu, še bolje pa je, da pokličite enega od reševalnih centrov in vam bodo lahko dali veliko nasvetov.
  • Ne odločite se za reševalnega psa, če ga nimate časa trenirati ali če ste dalj časa zunaj doma
  • Ko smo že pri tem, morate poklepetati z reševalnim centrom in rejniško družino, da razumete potrebe psa, ki ga želite posvojiti. Povedali vam bodo lahko več o svoji osebnosti, posebnostih in potrebah.
  • Za razliko od vzreditelja morda ne boste mogli obiskati svojega psa, dokler ni čas, da ga poberete, vendar bi moral biti reševalni center sposoben zagotoviti fotografije, videoposnetke in veterinarski pregled ter zdravstveno kartoteko.
  • Poskrbite, da bo vaš dom pripravljen za psa, ki ga želite posvojiti. Vaš dom mora biti prilagojen njihovim potrebam. V večini primerov boste morali imeti dom, imeti vrt in biti starejši od 21 let.
  • Ne pozabite, da imajo nekateri psi morda zdravstvene potrebe, zato poskrbite za zavarovanje hišnih ljubljenčkov ali prihranite, če morate poskrbeti za morebitne veterinarske račune.
  • Ne pozabite, da je to pomembna sprememba za psa in vas, zato boste potrebovali veliko potrpljenja in veliko ljubezni. Dajte jim čas, da se ustalijo, in vaš reševalni center vam bo na poti pomagal.

Več informacij o zavetiščih za reševanje Yorkshire terierja v Ohiu

Več informacij o Yorkshire terierjih v Ohiu

Opravili smo veliko neodvisnih raziskav, da bi zagotovili, da je ta seznam čim bolj posodobljen in pravilen. Ne podpiramo mlinov za mladiče ali pasjih farm in smo upoštevali ocene vsakega od teh reševalnih centrov.

Vsak od psov v teh reševalnih centrih si zasluži drugo priložnost in stavimo, da bodo veseli, da ste jih izbrali, da preživijo preostanek svojega življenja z vami. Prepričajte se, da lahko svojemu psu sporočite, kaj želite, da se boste ujemali s pravim Yorkijem za vas.

Pustite psu in sebi nekaj tednov, da se spoznata, pustite, da se navadi na vašo rutino in se počutite udobno v vašem domu. Takoj bosta najboljša prijatelja.

Zaključek za “Najboljša zavetišča za reševanje Yorkshire terierja v Ohiu”

Zaključek za The

To je res velika izbira, prinesti domov novega hišnega ljubljenčka, še posebej, če je imel malo težek začetek življenja, vendar upamo, da smo vam olajšali postopek. Reševalni pes je za vse življenje in prepričani smo, da boste s seznamom centrov, ki smo vam jih zagotovili, lahko našli neverjetnega psa, ki ga boste poklicali svojega.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševalnih zavetišč Yorkshire terierja v Ohiu, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete Yorkija iz reševalnega zavetišča v Ohiu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Yorkshire terier – informacije o negi in usposabljanju” spodaj: