4 najboljša reševanja Shih Tzuja v Teksasu! (2022)

Reševanje Shih Tzuja v Teksasu

Shih Tzuji so čudoviti spremljevalci, če so ustrezno usposobljeni in zanje skrbeti. Zaradi svoje majhnosti so idealni za stanovanja in majhne domove. Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše reševalce Shih Tzuja v Teksasu.

Bodite pripravljeni na nekaj smrčanja in smrčanja; Psi Shih Tzu veljajo za brahicefale zaradi njihove kratke, “zglajen” obrazi. Še vedno lahko najdete Shih Tzuja v zavetiščih in reševanjih, čeprav so čistokrvni.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanj Shih Tzuja v Teksasu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci Yorkie v Teksasu in Najboljši reševalci jazbečarjev v Teksasu.

Poiščite reševalca Shih Tzu blizu mene v Teksasu

Poiščite reševalca Shih Tzu blizu mene v Teksasu

Ali potrebujete pomoč pri iskanju najboljših reševalcev Shih Tzuja v Teksasu? Razmislite o posvojitvi! Potem ste na pravem mestu. Sledijo štirje najboljši reševalci Shih Tzuja v Teksasu.

Priporočila izdelkov Shih Tzu: Najboljše alternative za zaboj za pse in Najboljše plišaste igrače za pse.

1. Reševanje živalskega vrta Tzu

Tzu Zoo Rescue Texas Shih Tzu

Tzu Zoo Rescue je 501(c)(3) (neprofitna) organizacija za reševanje in rejništvo v Dallas-Fort Worthu v Teksasu. Končni cilj te organizacije je zagotoviti brezdomcem Shih Tzujem in Lhasa Apsos idealne, ljubeče domove za vedno in tem živalim zagotoviti lepa, nova življenja, ki si jih tako bogato zaslužijo.

Organizacija tesno sodeluje z lokalnimi zavetišči za živali, da bi preprečila nesmiselno evtanazijo potepuških, zapuščenih ali zlorabljenih hišnih ljubljenčkov, ki so končali v zavetiščih ali so bili zapuščeni ne po lastni krivdi.

Po prejeti takojšnji zdravstveni oskrbi, cepljenju, testiranju na srčne gliste, nujni zobozdravstveni oskrbi in sterilizaciji/kastraciji so psi začasno nameščeni v rejništvo, kjer so deležni enake oskrbe kot cenjeni družinski ljubljenčki.

Prizadevajo si (po potrebi), da bi vsakemu brezdomnemu psu našli ljubečo družino in ga posvojili v za vedno dom z ocenjevanjem temperamenta in spreminjanjem vedenja.

Kastracija in kastracija, cepljenja, preprečevanje srčne gliste, redna veterinarska oskrba, dobra prehrana, redna nega, mikročipiranje in prav tako pomembno, posvojitev namesto nakupa pri rejcu so stvari, ki jih učijo javnosti.

Z nadaljnjim izobraževanjem in iskanjem rejniških domov prostovoljci Tzu Zoo Rescue upajo, da bodo nekega dne uresničili svoje sanje o reševanju in namestitvi vsakega Shih Tzuja, Lhasa Apso in vseh drugih majhnih, kosmatih spremljevalcev v zavetiščih DFW Metroplex.

Podrobnosti o reševanju živalskega vrta Tzu

2. Reši me! Reševanje Texas Shih Tzu

Reši me!  Reševanje Texas Shih Tzu

Jeff Gold, ustanovitelj mreže Rescue Me Animal Rescue Network, živi v Watkinsvillu v Georgii na istem posestvu kot center za rehabilitacijo živali Rescue Me z 18 reševalnimi živalmi. Gold je leta 2003 ustanovil Boxertown, potem ko je izvedel, da v Gruziji ne poteka nobeno reševanje Boxerja.

V prvih dveh letih organizacije je pomagala najti domove za več kot 500 boksarjev. Kot rezultat tega uspeha je Gold prišel na idejo za Rescue Me! Mreža, ki psom, mačkam in drugim živalim omogoča, da najdejo dobre domove kjer koli. Ljudje, ki iščejo hišnega ljubljenčka, ga lahko iščejo na spletu iz udobja svojih računalnikov.

Nato lahko dostopajo do spletnega mesta zavetišča in ugotovijo, katere storitve ponuja. Rescue Me je samo spletni imenik brezdomnih hišnih ljubljenčkov in organizacij za posvojitev hišnih ljubljenčkov. Informacije o Rescue Me niso zagotovljene.

Veterinar mora pregledati vsakega hišnega ljubljenčka, posvojenega prek službe za posvojitev, takoj po posvojitvi. Za vse hišne ljubljenčke, ki jih najdete, posvojite ali navedete v Rescue Me, so izključno odgovorna organizacija za posvojitev in posvojitelj. Čeprav Rescue Me pogosto posodablja svoje podatke, je vedno najbolje, da se obrnete na objekt ali organizacijo, ki navaja hišnega ljubljenčka, da zagotovite točne podatke.

Reši me! Podrobnosti o reševanju Texas Shih Tzu

3. Dallas-Fort Worth Shih Tzu Rescue & Lhasa Apso Rescue

Reševanje Shih Tzuja Dallas-Fort Worth in reševanje Lhasa Apso

Končni cilj neprofitne organizacije 501(c)3 DFW Tzu & More Rescue je ponuditi tem živalim drugo priložnost za srečo, tako da jim najdejo ljubeče, večne domove. Poleg tega upajo, da bodo s sodelovanjem z lokalnimi zavetišči preprečili nesmiselno evtanazijo potepuških živali.

Sobote so namenjene dogodkom posvojitev v Euless Petsmart. Rejniki se čim pogosteje udeležujejo, da bi podprli iskanje domov za svoje rejnike in dali na voljo prostor za več psov, ki jih je treba rešiti.

Upoštevati morate njihovo “pogojev” za posvojitev pred izpolnitvijo vloge za posvojitev:

  • Otroci v domu morajo biti stari najmanj šest let, vi pa morate živeti v metropleksu DFW.
  • Kandidat mora biti star 21 let.
  • Prijavo mora vložiti oseba, ki bo psa lastnica in skrbela zanj.
  • Podajanje psa kot darilo ali za nekoga drugega ni dovoljeno.
  • Za posvojitev zaračunajo med 200 in 450 $.

Rescue Dallas-Fort Worth Shih Tzu in Lhasa Apso Rescue Podrobnosti

4. Pozabljeni prijatelji Texas

Pozabljeni prijatelji Texas Shih Tzu Rescue

Od leta 1999 Pozabljeni prijatelji rešujejo pse, ki nikoli ne bi našli večnih domov in bi postali pozabljeni. Leta 2004 so postali organizacija 501(c)(3), ki je bistveno izboljšala njihovo sposobnost reševanja več življenj in prispevanja k sreči svojih posvojiteljev.

Njihovo poslanstvo je bilo in je govoriti za brezglasne, jim čim prej povrniti zdravje in jim najti stalne domove. Njihovi rejniški domovi sprejemajo mladičke in pse iz območnih zavetišč.

Nato bo rejnik po potrebi sodeloval s psi pri stvareh, kot je šolanje za hišo, preden jih bodo namestili v njihove večne domove. Vse aplikacije skrbno pregledajo, da zagotovijo popolno ujemanje med potencialnim posvojiteljem in njihovim psom.

Podrobnosti o pozabljenih prijateljih iz Teksasa

Reševanje Shih Tzuja v Teksasu

Reševanje Shih Tzuja v Teksasu

Ljudje svoje hišne ljubljenčke predajo iz različnih razlogov. Sprejem Shih Tzuja iz reševalca ima številne prednosti. S posvojitvijo psa jim dajete možnost, da živijo v ljubečem domu. Poleg tega, če vzamete psa domov iz zavetišča, rešuje življenja, saj zavetišču omogoča uporabo virov za reševanje več živali.

Rejci in trgovine za male živali običajno prodajajo novorojene mladičke pri osmih tednih starosti. Nekateri ljudje pa niso pripravljeni posvetiti časa in energije, potrebne za vzgojo novorojenega mladička.

Kot alternativo imajo zavetišča odrasle pse mirnejšega temperamenta in osebnosti, mnogi pa so naučeni na kahlico! Zato bi lahko bilo zavetišče odlična možnost, če se ne želite ukvarjati z vadbo na kahlico, grizljanjem ali nenehnim treningom s kužkom.

Če greste k vzreditelju Shih Tzuja, boste morda morali na novorojenega mladička čakati več kot šest mesecev. Vendar pa boste morda ugotovili, da ima vaše lokalno zavetišče ali Rescue pse, ki jih lahko takoj posvojite.

Kako izbrati reševalca Shih Tzuja v Teksasu

Kako izbrati reševalca Shih Tzuja v Teksasu?

Pametno je obiskati vsaj dve zavetišči in primerjati pse, ki so vam všeč. Vodite dnevnik psov, ki so vam všeč. Ko izberete tri ali štiri kandidate, je čas, da povabite prijatelje ali družino, da si jih znova ogledate.

Ker ljudje preživijo več časa doma kot kdaj koli prej, se je povpraševanje po štirinožnih spremljevalcih močno povečalo. Zaradi tega so zavetišča in reševalne službe preplavljene s posvojitvami, pogosto so prejele na stotine prošenj za samo enega psa.

Ne bodite obupani, če niste odobreni za prvih nekaj psov, za katere se prijavite. Morda vas je nekdo enako dober dan prej premagal. Osebje za posvojitev vam bo morda celo lahko dalo nekaj nasvetov za izboljšanje vaše aplikacije, če ste nekajkrat zamudili.

Kje najdete reševalca Shih Tzuja v Teksasu?

Kje najdete reševalca Shih Tzuja v Teksasu

Izkušeni veterinar vam lahko zagotovi informacije o nekaterih lokalnih reševanjih psov na vašem območju. Vprašajte svoje prijatelje, družinske člane, sosede ali ljudi, ki jih vidite v bližini, zlasti tiste s Shih Tzujem, od kod so dobili svoje hišne ljubljenčke in ali lahko priporočijo lokalno reševanje psov na vašem območju. Obstaja velika verjetnost, da imate prijatelje ali prijatelje prijateljev, ki so se v preteklosti ukvarjali z reševanjem psov.

Zaključek za “najboljše reševanje Shih Tzuja v Teksasu”

Zaključek za najboljše reševanje Shih Tzuja v Teksasu

Ni boljšega, kot da se končno odločite za dodajanje a Shih Tzu svoji družini. So neverjetno zvesti in ljubeči psi. Posvojitev Shih Tzuja iz zavetišča ali reševanja je lep način za reševanje življenja. Upajmo, da vam je ta seznam reševalcev Texas Shih Tzu pomagal.

Za več vodnikov z omembami pasme psov Shih Tzu si lahko ogledate:

Preden posvojite Shih Tzuja iz reševalnega zavetišča v Teksasu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vodnik za pasmo psov Shih Tzu” spodaj: