4 najboljše reševanje avstralskega ovčarja na Floridi! (2022)

Predloga najboljšega avstralskega ovčarja za reševanje na Floridi

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rešitve za avstralske ovčarje na Floridi. Avstralski ovčar je ena izmed najbolj priljubljenih pasem psov v ZDA, obisk avstralskega ovčarja Rescues na Floridi pa je najboljši način, da ga posvojite.

Avstralci so znani po svoji inteligenci in neskončni energiji. Če iščete zvestega, pametnega in ljubečega psa, je avstralec ravno tisto, kar potrebujete.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja avstralskih ovčarjev na Floridi, si oglejte ta druga priporočila na Floridi We Love Doodles: Najboljše pasme psov na Floridi in Najboljši rejci šibe na Floridi.

Poiščite reševalca avstralskega ovčarja blizu mene na Floridi

Poiščite reševalca avstralskega ovčarja blizu mene na Floridi

Tukaj je nekaj najboljših reševalcev psov, ki jih lahko obiščete, da bi dobili avstralskega ovčarja na soncu.

Priporočila izdelkov za avstralske ovčarje: Najboljše postelje za pse na prostem in Najboljši pasji škornji za vroče pločnike.

1. Aussie and Me Animal Rescue

Avstralec in jaz, reševanje živali

Eden najboljših reševalcev avstralskega ovčarja na Floridi je Aussie and Me Animal Rescue. Ta neprofitna organizacija se zavzema za reševanje avstralci in jim pomaga najti dom za vedno. Ali želite posvojiti iz Aussie and Me Animal Rescue?

Prvi korak v postopku je prijavni obrazec, ki zahteva splošne podatke o prijavitelju in zakaj se zanima za posvojitev hišnega ljubljenčka. Sledi obisk na domu, med katerim bo predstavnik Aussie and Me ocenil, ali je vlagateljev dom primeren za hišnega ljubljenčka.

Če se vse izkaže, je prijavitelj uvrščen na čakalni seznam in bo obveščen, ko bo na voljo žival, ki je primerna za njegovo družino. Vse živali v Aussie and Me Animal Rescue so pred posvojitvijo cepljene in sterilizirane ali kastrirane.

Ta reševalna služba za avstralske ovčarje se zavzema za iskanje popolnega doma za vsako žival in si vzame čas, da skrbno pregleda vse kandidate. Postopek se morda zdi strog, vendar je vredno zagotoviti, da bo vsaka žival odšla v ljubeč dom.

Podrobnosti o reševanju živali Aussie And Me

2. New Spirit 4 Aussie Rescue Florida

New Spirit 4 Aussie Rescue Florida

Naslednje reševanje mladičev na Floridi, o katerem morate vedeti, je New Spirit 4 Aussie Rescue Florida. Ne glede na to, ali želite posvojiti ali predati Aussieja, je idealen. Če želite posvojiti avstralskega ovčarja, morate obiskati njegovo spletno stran in izpolniti vlogo za posvojitev.

Upoštevajte, da se prijave ocenjujejo glede na to, kaj je najboljše za vsakega psa. Zato je glavna prioriteta organizacije iskanje primernega doma za rešene Avstralce. Zato morate biti potrpežljivi, saj bi obdelava vaše vloge trajala nekaj časa.

Ko bo vaša prijava odobrena, vam bo to veliko reševanje psov na Floridi poskušalo najti psa, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu in zahtevam. Ko bo identificiran pravi avstralski ovčar, vam bo dana priložnost, da ga spoznate.

Zainteresirane posvojitelje spodbujamo, da preživijo čas s psom, da se odločijo, ali se s psom razumejo ali ne. Bodite prepričani, da vam bo reševalni dom pomagal na vsakem koraku. Pristojbina za posvojitev je treba plačati, da se pokrijejo stroški sterilizacije, testiranja na srčne gliste, proti glistam in osnovnega cepljenja. Ker ima vsak pes različne zahteve, se lahko pristojbina razlikuje.

Podrobnosti o New Spirit 4 Aussie Rescue Florida

3. Reši me

Rescue Me Australian Shepherd Florida

Center za reševanje živali Rescue Me je znan po pomoči Avstralcem v državi Sunshine State. Rešuje zanemarjene, zlorabljene in zapuščene pse z ulic Floride. Organizacija, ki jo je v Gruziji ustanovil Jeff Gold, je izjemno rasla in je vzpostavila verigo centrov za rehabilitacijo živali v več državah.

Ko je Gold ugotovil, da nobena od obstoječih reševalcev živali ne rešuje boksarjev, je ustvaril enega, ki bo poskrbel za vse pasme psov, vključno z avstralskimi ovčarji. Prav tako vodi največjo brezplačno storitev reševalnih imenikov na svetu z imenom RescueShelter.comki navaja na tisoče reševanih živali v 150 državah.

Če si želite ogledati posvojite avstralske ovčarje na Floridi, morate obiskati to stran. Če želite posvojiti psa iz Rescue Me, morate najprej izpolniti vlogo za posvojitev. Vaša prijava bo pregledana in, če bo odobrena, bo načrtovan sestanek za srečanje in pozdrav. Pristojbina za posvojitev psov iz Rescue Me je 250 $.

Ta pristojbina pomaga kriti stroške reševanja in preverjanja psov, vključno z zdravstveno oskrbo, sterilizacijo/kastracijo in usposabljanjem. Če ne morete posvojiti psa iz Rescue Me, razmislite o rejevanju. Rejništvo je odličen način za pomoč psu v stiski in vam omogoča tudi, da vidite, ali je posvojitev prava za vas. Za več informacij o rejevanju obiščite spletno stran Rescue Me:

Rescue Me Podrobnosti

4. Avstralski ovčarji Furever

Avstralski ovčarji Furever

Zadnji na seznamu rešenih avstralskih ovčarjev na Floridi je “Avstralski ovčarji Furever.” Organizacijo sta leta 2009 ustanovila Jeremy in Christina Hill, od takrat pa je pomagala rešiti in ponovno naseliti več kot 2000 avstralskih ovčarjev.

ASF sodeluje z zavetišči za živali in reševalnimi skupinami po vsej ZDA, da bi identificiral brezdomne avstralske ovčarje. Sprejema tudi pse posameznih lastnikov, ki zanje ne morejo več skrbeti.

Avstralski ovčarji Furever imajo model reševanje-rejnik-posvojitev, ki zmanjšuje možnosti za vrnitev. Poleg tega ponuja tudi finančno pomoč za kritje stroškov veterinarske oskrbe psov, ki jih ponovno namesti.

Avstralskega ovčarja lahko posvojite od avstralskih ovčarjev Furever na enega od treh načinov:

  1. Negujte avstralskega ovčarja, dokler ne najdete večnega doma.
  2. Posvojite avstralskega ovčarja iz programa rejnikov ASF.
  3. Posvojite avstralskega ovčarja iz programa posvojitve ASF.

Ne glede na to, katero možnost izberete, boste prejeli zdravega psa, ki je bil steriliziran ali kastriran. Prejeli boste tudi vsa potrebna cepljenja in mikročip. Poleg tega boste prejeli šesttedenski tečaj usposabljanja s trenerjem ASF na vašem območju.

Informacije o reševanju avstralskega ovčarja:

Kako izbrati reševanje avstralskega ovčarja na Floridi

Kako izbrati reševanje avstralskega ovčarja na Floridi?

Odločitev, iz katerega centra za reševanje avstralskih ovčarjev posvojiti psa, je vse prej kot enostavna. Vendar pa obstaja nekaj stvari, o katerih morate razmisliti pri pravi izbiri, to so:

  • Ugled: Eden najbolj dragocenih nasvetov, ki vam bodo pomagali izbrati najboljše reševanje psa, je ugled. Izvedite raziskavo, da dobite predstavo o reševanju na vašem območju. Pojdite na splet in preberite ocene strank, da ugotovite, kaj imajo ljudje za povedati o kakovosti oskrbe hišnih ljubljenčkov, standardu storitev, postopkih posvojitve itd. Za priporočila lahko vprašate tudi svoje prijatelje, družino in veterinarja.
  • Zdravstveni pregledi: Naslednja stvar, ki jo morate upoštevati, so zdravstveni pregledi. Najboljši center za reševanje hišnih ljubljenčkov je namenjen izboljšanju zdravja svojih avstralskih ovčarjev. Z veseljem vam bodo posredovali dokumentacijo o zdravstvenih pregledih psa, zdravstvenem stanju, cepljenju in drugih zdravstvenih kartotekah. Če reševalec ne želi posredovati medicinskega izhodišča, ga je najbolje preskočiti.
  • Zdravstvene garancije: Drug dejavnik, ki ga je treba upoštevati pri izbiri centra za hišne ljubljenčke, so zdravstvene garancije. To naredi vse razlike. Izberite reševanje, ki ponuja zdravstvene garancije; če pes, ki ste ga posvojili, razvije zdravstvene težave, mu boste lahko ponudili najboljšo zdravstveno oskrbo, ne da bi šel v stečaj.
  • DNK testiranje: Podedovane bolezni skrajšajo življenjsko dobo psov in povzročijo le to, da se prirojene bolezni prenašajo na naslednjo generacijo mladičev. Zato je smiselno izbrati center za reševanje hišnih ljubljenčkov, ki izvaja DNK testiranje. Izberite reševanje, ki vam ponuja rezultate DNK.

Več informacij o reševanju avstralskega ovčarja na Floridi

Več informacij o reševanju avstralskega ovčarja na Floridi

Kakšni so stroški posvojitve psov na Floridi?

Čeprav nekateri centri za reševanje psov zagotavljajo mladičke brezplačno, morate razumeti, da pristojbina za posvojitev pomaga ohranjati reševanje hišnih ljubljenčkov. V nasprotnem primeru ne bi imel sredstev za vzdrževanje delovanja.

Zato bi morali pričakovati, da boste plačali od 100 do 300 dolarjev za posvojitev psa na Floridi. Poleg tega lahko prispevate tudi za pomoč pri reševanju hišnega ljubljenčka.

Ali obstajajo ameriški ovčarji na Floridi?

Florida je dom različnih reševalcev hišnih ljubljenčkov, zato obstaja veliko možnosti za posvojitev čistokrvnega ali mešanega ameriškega ovčarja. Z Rescueshelter.com lahko poiščete ameriškega ovčarja v vaši bližini.

Zaključek za “najboljše reševanje avstralskega ovčarja na Floridi”

Zaključek za The "Najboljše reševanje avstralskega ovčarja na Floridi"

Ko boste prebrali našo objavo, boste izvedeli vse o reševanju Avstralcev na Floridi. Ni mogoče zanikati, da je posvojitev reševalnega psa odlična stvar. Omogoča vam, da psu izboljšate življenje tako, da mu daste drugi dom.

Vendar, preden posvojite avstralski ovčarvedno poskrbite, da razumete njihovo osebnost in potrebe, da bodo imeli najboljši možni dom.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja avstralskih ovčarjev na Floridi, si lahko ogledate:

Preden posvojite avstralskega ovčarja iz reševalnega zavetišča na Floridi, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Kaj storiti z novim mladičkom avstralskega ovčarja” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.