4 najboljše reševanje avstralskega ovčarja v Koloradu! (2022)

Avstralski ovčar reševal v KoloraduTukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete reševalce avstralskega ovčarja v Koloradu. Avstralski ovčarji, znani tudi kot avstralci, so med najbolj priljubljenimi pasmami v Združenih državah. S svojo neizmerno energijo in visoko inteligenco delajo zabavne, zabavne in pridne hišne ljubljenčke ter pomagajo psom.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja avstralskih ovčarjev v Koloradu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljše reševanje nemškega ovčarja v Koloradu in Najboljši reševalci francoskih buldogov v Koloradu.

Poiščite avstralskega ovčarja v bližini mene v Koloradu

Poiščite avstralskega ovčarja v bližini mene v Koloradu

Vas zanima posvojitev avstralskega ovčarja iz reševalca? Če je temu tako, si oglejte ta seznam rešenih avstralskih ovčarjev v Koloradu. Ne glede na to, kje živite, boste lahko našli reševalca avstralskega ovčarja blizu vas.

Priporočila izdelkov za avstralske ovčarje: Najboljša nogometna žoga za pse in Najboljše luksuzne sklede za pse.

1. Zavetišče za živali Aurora

Zavetišče za živali Aurora

Od petdesetih let prejšnjega stoletja Aurora Animal Care služi prebivalcem Aurore. Sprva je bila Aurora Animal Care ustanovljena za boj proti epidemiji stekline v Koloradu z uveljavljanjem državnih zakonov, ki so od lastnikov hišnih ljubljenčkov zahtevali, da svoje pse in mačke cepijo proti steklini.

Posvojitev novega hišnega ljubljenčka je lahko zabavna, vznemirljiva in vesela. Kmalu je mesto Aurora ugotovilo, da potrebujejo zavetišče za potepuške pse in mačke. Tako je mesto leta 1968 zakupilo prostor na ulici South Havana 2155, da bi služil kot mestni funt.

Zavetišče Aurora je z veseljem del te izkušnje. Posvojitelje močno pozivamo, da obiščejo zavetišče, če so zainteresirani za posvojitev. Ne dovolijo sprehodov po svojih psarnah.

Na svoji spletni strani pa objavljajo živali, ki jih trenutno sprejemajo. Potencialni posvojitelj bo lahko dobil več informacij o hišnem ljubljenčku, ki je naveden na spletnem mestu in se osebno srečal s hišnim ljubljenčkom.

  • Posvojitvene pristojbine se ne vračajo.
  • Psi, mlajši od 6 mesecev, so 178 $
  • Cena za pse, stare od šest mesecev do 6 let, je 153 $
  • Psi, stari 6 let in več, stanejo 138 $

Stanovalci, stari 65 let in več, lahko prejmejo 50 % popust na posvojitvene pristojbine (potrebno je dokazilo o starosti). Poleg tega veterani in aktivni vojaki prejmejo 50 % popust na posvojitvene pristojbine (potrebno je dokazilo o službi).

Podrobnosti o zavetišču za živali Aurora

2. Soul Dog Rescue

Reševanje dušnega psa

Soul Dog je neprofitna organizacija za reševanje živali, ustanovljena za sterilizacijo/kastriranje in zaščito živali. Sterilizacija in sterilizacija hišnih ljubljenčkov je bistvena sestavina dobrega počutja živali in Soul Dog je na tem področju proaktiven.

Potujejo v rezervate Indijancev, da opravijo brezplačno sterilizacijo in kastracijo. Soul Dog sodeluje s prostovoljnimi veterinarji za zagotavljanje storitev sterilizacije in kastracije javnosti brezplačno.

Donacije se uporabljajo za plačilo zdravil, zalog in obratovalnih stroškov klinik. Odprte posvojitve potekajo v zavetišču Fort Lupton vsak dan od 10. do 17. ure.

Posvojitelji morajo biti stari najmanj 21 let, imeti morajo identifikacijo, ki kaže njihovo trenutno prebivališče, in predložiti kopijo najemne pogodbe, če jo najamejo. Tudi, če posvojite in imate psa v vašem domu, mora biti ta pes prisoten na srečanju in pozdravu pred posvojitvijo.

Podrobnosti reševanja Soul Dog Rescue

3. Summit Dog Rescue

Summit Dog Rescue

Summit Dog Rescue je popolnoma prostovoljna organizacija, ki rešuje pse in mačke in je od leta 2009 rešila veliko življenj. Vsak prostovoljec se zelo potrudi, da reši življenja živali, ki jih rešuje po vsej državi. Poleg reševanja življenj psov in mačk v stiski SDR izobražuje javnost o humanih metodah vzgoje.

Pristojbina za posvojitev psov je 485 $. Pristojbina za posvojitev pomaga kriti veterinarsko oskrbo, sterilizacijo ali kastracijo za posvojite hišne ljubljenčke. Poleg tega zagotavlja vire za nizkocenovno sterilizacijo/kastracijo na območjih s premajhno porabo.

Podrobnosti o reševanju psov Summit

4. Čreda je potrebovala reševanje na domu

Čreda U je potrebovala reševanje na domu

Zadnji na seznamu najboljših rešenih avstralskih ovčarjev v Koloradu je “Čreda U je potrebovala reševanje na domu.” Herd U Needed A Home Rescue se ne nahaja v Koloradu, ampak v bližini Oregona. Njegovo poslanstvo je najti najboljše domove za svoje reševalne pse.

Pasme pasme so njihov glavni poudarek (Border Collies, Heelers, avstralski ovčarji, McNabs), pogosto pa rešujejo druge pasme v stiski. Reševanje je rejniška akcija, zato zavetišča ni. Medtem ko čakajo na svojo večno družino, so vsi njihovi psi nameščeni v ljubeče domove.

Psi, ki potrebujejo ljubeče domove, so zelo povprašeni. Vedno so lepi psi, ki čakajo, da odidejo v svoje večne domove. Posvojitev psa je proces povezovanja: pes in novi lastnik se morata dobro ujemati.

Samo odobreni domovi lahko posvojijo svoje pse. Obstaja čakalni seznam. Vaš prvi korak je, da izpolnite njihovo vlogo za posvojitev na njihovi spletni strani. To bo sprožilo postopek.

Gre za dolgotrajno in podrobno aplikacijo. Vsako vprašanje v njem je premišljeno in pomembno. Bolj popolna kot je vaša prijava, večja je verjetnost, da vas bodo kontaktirali in vam pomagali najti novega hišnega ljubljenčka. Če ne prejmejo vaše izpolnjene vloge, ne morejo začeti sodelovati z vami pri iskanju novega hišnega ljubljenčka.

Poskrbite, da se vaši referenti in veterinar zavedajo, da jih bodo poklicali in da ste jim dali njihove pravilne kontaktne podatke. Ne oklevajte! Če iščete aktivnega, ljubečega spremljevalca, si oglejte njihove posvojitvene avstralske ovčarje.

Čreda U je potrebovala podrobnosti o reševanju na domu

Reševanje avstralskega ovčarja v Koloradu

Reševanje avstralskega ovčarja v Koloradu

Posvojitev an avstralski ovčar ima veliko koristi za vse, ki kaj vedo o živalih. Vendar pa v širši javnosti še vedno krožijo napačne predstave. Torej, če ste zagovornik dobrega počutja živali, je čas, da se pogovorite o vseh prepričljivih razlogih za posvojitev reševalnega hišnega ljubljenčka (presenečeni boste).

1. Manj presenečenj

Večina avstralskih ovčarjev je v celoti vzgojenih v reševalnih centrih in zavetiščih, zato ni nobenega presenečenja, ko mladiček, ki ste ga tako srčkanega videli v izložbi, zraste v ogromnega psa.

Zaradi tega se veliko hišnih ljubljenčkov preda. Poleg tega so reševalni hišni ljubljenčki podvrženi temeljitemu pregledu, tako da če morate vedeti kaj pomembnega (o zdravju ali obnašanju), boste vedeli vnaprej.

2. Stroškovno učinkovita možnost

Nobenega dvoma ni, da nihče ne bi smel posvojiti avstralskega ovčarja, ne da bi upošteval tekoče stroške zdravstvene oskrbe, hrane, igrač, posteljnine ter časa, potrebnega za vsakodnevno vadbo in socializacijo.

Vendar pa je lahko reševalni hišni ljubljenček cenovno ugodnejša možnost kot nakup pri vzreditelju ali, ne daj, v trgovini za male živali. Poleg tega so avstralski ovčarji iz zavetišč običajno cepljeni in čipirani, tako da vam teh stroškov ne bo treba plačati.

Kako izbrati reševanje avstralskega ovčarja v Koloradu?

Kako izbrati reševanje avstralskega ovčarja v Koloradu?

Ne manjka psov, ki potrebujejo domove, zato je, če imate radi pse, najboljša odločitev, da posvojite enega. Toda kako izbrati “najboljšega” psa za svojo družino?

Upoštevajte energijsko raven psa.

Ključnega pomena je, da takoj obravnavate stopnjo aktivnosti psa. Če ima pes, ki vas zanima, rejniški dom, se morate pozanimati o dejavnosti psa tam. Je pes običajno tam aktiven? Ali najde dejavnosti sam ali rutinsko zahteva naklonjenost in interakcijo?

Če si nekdo želi zelo aktivnega psa in ga nenehno potrebuje, bo potreboval čisto drugačno vrsto psa kot nekdo, ki si želi psa, ki se zadovoljno druži sam. Poslušanje rejniške družine je bistveno, namesto da bi se prepričali, da bo določen pes ustrezal vašim interesom in potrebam.

Ugotovite, kako se pes razume z otroki in drugimi hišnimi ljubljenčki

Vprašajte o zgodovini psa in izkušnjah z otroki, drugimi psi in mačkami. Reševanje bo včasih imelo daljšo zgodovino psa, včasih pa se bo moralo zanašati na informacije iz trenutnega rejništva psa.

Kje najdete reševanje avstralskega ovčarja v Koloradu?

Kje najdete reševanje avstralskega ovčarja v Koloradu

Neetično reševanje ali zavetišče se lahko hitro spremeni v nočno moro za vašo družino, ko posvojite psa. Ne glede na to, ali spadate v spekter posvojitve ali predaje, morate podpreti dobro zavetišče. Podpora etičnemu zavetišču ima poleg pomoči vašemu psu nevaren učinek.

Ne posvojite psa iz zavetišča, ki nima dokaza o cepljenju ali posvojite psov, ki niso cepljeni. Zavetišče ali reševalna služba, ki si ne more privoščiti cepljenja psov, ki jih skrbijo, ne bi smelo delovati naprej. Pridobite dokazilo o cepljenju, ne samo vprašajte, ali je pes posodobljen. Vse pse, ki zapustijo zavetišče ali reševalce, je treba cepiti.

Zaključek za “najboljše reševanje avstralskega ovčarja v Koloradu”

Zaključek za The

Čestitam. Ste korak bližje lastništvu lastnega avstralskega ovčarja. Imeti psa je lahko neverjetno koristno in vznemirljivo, prav tako razburljivo pa ga je lahko posvojiti. Upajmo, da vam bo ta članek pomagal pri iskanju popolnega avstralskega ovčarja.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja avstralskih ovčarjev v Koloradu, si lahko ogledate:

Preden posvojite avstralskega ovčarja iz reševalnega zavetišča v Koloradu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Hranjenje, nega, usposabljanje in zdravstvena oskrba avstralskega ovčarja” spodaj: