4 najboljše reševanje nemškega ovčarja v Wisconsinu! (2022)

Reševanje nemškega ovčarja v Wisconsinu

Iščete reševalce nemškega ovčarja v Wisconsinu? No, na pravem ste mestu. Nemški ovčarji so najbolj znani po svojih koničastih ušesih, pogumu in hudi zvestobi. Prav tako so izjemni spremljevalci vsem, ki imajo srečo, da jih imajo.

Vendar pa je lastništvo nemškega ovčarja lahko težavno, še posebej brez ustreznega usposabljanja in pozornosti, kljub vsem ljubkim lastnostim. Zaradi tega in mnogih drugih upravičenih ali neupravičenih so nekateri nemški ovčarji zanemarjeni, zapuščeni ali celo zlorabljeni.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja nemških ovčarjev v Wisconsinu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljša reševanja Goldendoodle v Wisconsinu in Najboljši reševalci psov v Wisconsinu.

Poiščite reševalca nemškega ovčarja blizu mene v Wisconsinu

Poiščite reševalca nemškega ovčarja blizu mene v Wisconsinu

Da bi vam pomagali izvedeti več o reševanju nemškega ovčarja v Wisconsinu, smo sestavili podroben seznam najbolj neverjetnih reševanj z nekaj nasveti in triki.

Priporočila za izdelke nemškega ovčarja: Najboljša hrana za nemškega ovčarja, da pridobi težo in Najboljše šok ovratnice za nemškega ovčarja.

1. Rettungs-Haus Shepherds, Inc.

Rettungs-Haus Shepherds, Inc.

Rettungs-Haus Shepherds je neprofitna organizacija, ki se ukvarja z reševanjem in rehabilitacijo zapuščenih psov v Wisconsinu. Organizacija je specializirana za pasmo nemški ovčar. Nemški ovčarji, ki so pripravljeni za posvojitev, so mikročipirani in ocenjeni s strani certificiranih veterinarjev, po potrebi pa so cepljeni, zdravljeni proti srčni glisti in sterilizirani ali kastrirani.

Poleg zdravstvene oskrbe Rettungs-Haus Shepherds nudi usposabljanje za poslušnost in dobro socializacijo za rešene pse s pomočjo prostovoljcev, da zagotovijo, da so pripravljeni na enostavno integracijo s posvojitelji ali posamezniki. Rettungs-Haus Shepherds ima poleg reševanja in rehabilitacije tudi druge programe.

Ti programi vključujejo Operacijo K9, program usposabljanja in mentorstva za mlade v središču mesta Kenosha, in dejstva o vedenju psov in o tem, kako delati s psi. Program ponuja tudi priložnost mladim za prostovoljno delo in delo z rešenimi psi.

Program terapevtskih psov vključuje uvajanje rešenih in rehabilitiranih nemških ovčarjev ljudem v domovih za ostarele. Program Amelia’s Legacy Program želi rešiti problem, ko večina posvojiteljev raje sprejme mlade in razmeroma zdrave nemške ovčarje, pri čemer pusti stare ali neozdravljivo bolne.

Pri Rettungs-Haus Shepherds imajo starejše ali neozdravljivo bolne nemške ovčarje radi in jih cenijo tako kot druge mlade in zdrave pse. Ta program kaže, kako zelo so pastirji Rettungs-Haus predani skrbi za vse nemške ovčarje, ne glede na njihove okoliščine.

Če želite posvojiti nemškega ovčarja iz Rettungs-Haus, morate izpolniti spletno prijavo. Za uspešno prijavo morate dokazati sposobnost izpolnjevanja vseh potreb nemškega ovčarja. Poleg tega, če živite v najetem stanovanju, boste potrebovali pismo najemodajalca, ki vam pooblašča, da imate nemškega ovčarja v prostorih.

Rettungs-Haus Shepherds, Inc. Podrobnosti

2. Reševanje nemškega ovčarja Mit Liebe

Mit Liebe Reševanje nemškega ovčarja

Mit Liebe German Shepherd Dog Rescue je neprofitna organizacija, ki jo je leta 1998 ustanovila Anita Delzer, ki jo je vedno privlačila pasma nemški ovčar. Organizacija si prizadeva za »shranite enega, dokler jih ni.”

Reševanje nemškega ovčarja Mit Liebe sprejme zlorabljene ali zapuščene nemške ovčarje. Nemške ovčarje rehabilitira in sčasoma nadomešča z ljubečimi posamezniki in družinami s pomočjo prostovoljcev in rejnikov. Ko rešeni psi prispejo v center za reševanje nemških ovčarjev Mit Liebe, jih ocenijo certificirani veterinarji, jih zdravijo za morebitne bolezni, cepijo, mikročipirajo in sterilizirajo ali kastrirajo.

Prav tako se lahko prijavite za rejništvo pri reševanju nemškega ovčarja Mit Liebe. Ta priložnost je odlična, če imate radi pse, vaša pomoč pa bo v veliko pomoč pri reševanju, rehabilitaciji in namestitvi nemških ovčarjev. Kot rejnik boste rešenim nemškim ovčarjem zagotovili začasno namestitev in ocenili pse, ki jih skrbite.

Ocenjevanje temperamenta in splošnega vedenja psov bi jih pomagalo povezati s pravimi posvojitelji. Če želite biti rejnik, morate izpolniti vlogo. Če želite posvojiti nemškega ovčarja iz organizacije, boste morali izpolniti prijavo na njihovem spletnem mestu.

Pregledali bodo vašo prijavo in zagotovili, da je vse preverjeno. Če to storijo, vas bodo kontaktirali in se dogovorili za obisk na domu. Organizacija vztraja, da svoje rešene pse posvojijo samo posamezniki ali družine, ki lahko skrbijo za nemške ovčarje.

Podrobnosti o reševanju nemškega ovčarja Mit Liebe

3. Reševanje nemškega ovčarja bele tace

Reševanje nemškega ovčarja z belimi tacami

Od svojega začetka je organizacija White Paws German Shepherd Rescue rešila in rehabilitirala več kot 4000 psov. Kot neprofitna organizacija se White Paws German Shepherd Rescue opira na zbiranje sredstev, donacije in prostovoljce za reševanje in rehabilitacijo zapuščenih nemških ovčarjev, ne glede na njihovo zdravstveno stanje ali starost.

Po reševanju zapuščenih nemških ovčarjev, White Paws German Shepherd Rescue pse premesti v njihov objekt in rejniške domove. White Paws German Shepherd Rescue zagotavlja, da veterinar pregleda pse in zdravi kakršna koli stanja ali bolezni. Pred posvojitvijo so tudi cepljeni in sterilizirani ali kastrirani.

To rehabilitacijo lahko opravite pri reševanju nemškega ovčarja White Paws ali ko so psi v rejniških domovih. White Paws German Shepherd Rescue povrne stroške, ki nastanejo pri veterinarskih obiskih in hrani za pse. Če želite biti rejnik nemškega ovčarja White Paws, morate izpolniti spletno prijavo.

Ocenili vas bodo in uredili obisk na domu, da boste lahko ustrezno podprli rešene pse. Če živite na najeti nepremičnini, boste morali pokazati tudi dokazilo o pooblastilu, da nemške ovčarje ne boste približali svojemu najemodajalcu.

Če želite posvojiti nemškega ovčarja, boste morali izpolniti tudi spletno prijavo. Če je odobreno, boste morali dokazati, da ste sposobni skrbeti za nemškega ovčarja ter predložiti reference in pooblastilo za zaščito nemškega ovčarja od vašega najemodajalca, če živite na najeti nepremičnini.

Podrobnosti o reševanju nemškega ovčarja Bele tace

4. Reševanje na križišču K9

Reševanje na križišču K9

Zadnji na seznamu reševanja nemškega ovčarja v Wisconsinu je Crossroads K9 Rescue. Crossroads K9 Rescue, ustanovljena leta 2016, je neprofitna organizacija, namenjena reševanju in rehabilitaciji psov v Wisconsinu in njegovi okolici. Crossroads K9 Rescue sprejme zapuščene ali zlorabljene pse in tiste v prenaseljenih reševalnih centrih, ki jim grozi evtanazija.

Sama organizacija je nastala iz želje po reševanju psov pred evtanazijo, ko so ustanovitelji leta 2013 rešili nemškega ovčarja, ki naj bi bil evtanaziran. Potem ko so videli, kako pes cveti pod njihovo oskrbo, so se ustanovitelji odločili pomagati več psom, ki so bili pri tveganje evtanazije in tistih, ki so bili zanemarjeni ali zapuščeni.

V Crossroads K9 Rescue so vsi rešeni psi obsežno pregledani s strani veterinarja in se zdravijo vse bolezni ali stanja. Nato so mikročipirani, cepljeni in sterilizirani ali kastrirani. Če želite postati rejnik s Crossroads K9 Rescue, boste morali izpolniti spletno prijavo, ki ji bo, če bo uspešna, sledil obisk na domu, da bi ocenili vašo primernost.

Če živite v najetem stanovanju, morate dokazati sposobnost ustrezne skrbi za pse, ki se jih odločite za rejo, in dovoljenje najemodajalca. Poleg tega morajo biti vsi hišni ljubljenčki v rejniškem domu cepljeni in sterilizirani ali kastrirani. Če želite posvojiti nemškega ovčarja iz Crossroads K9 Rescue, morate izpolniti spletno prijavo.

Podrobnosti o reševanju na križišču K9

Kako izbrati reševanje nemškega ovčarja v Wisconsinu

Kako izbrati reševanje nemškega ovčarja v Wisconsinu

Pri izbiri nemškega ovčarja v Wisconsinu je treba upoštevati naslednje. Podpora in usposabljanje. Najboljši reševalci bi morali ponuditi usposabljanje za nemške ovčarje ali vsaj priporočati trenerje; zagotoviti srečno življenje psu in tudi sebi mir. Pogodbeni pogoji.

Izbirajte samo reševanje s pogodbami v vašem najboljšem interesu in s pogoji, ki jih lahko spoštujete. Registracija kot neprofitna/neprofitna organizacija. Najboljše reševalne organizacije so neprofitne, saj obstajajo izključno za reševanje in rehabilitacijo zapuščenih živali, pri čemer je dobrobit rešenih živali njihova glavna prednostna naloga.

S takšnimi organizacijami ste lahko prepričani, da boste dobili zdrave in srečne nemške ovčarje. Celovita rehabilitacija. Poleg ustreznega zdravstvenega pregleda in cepljenja poskrbite, da boste izbrali reševalce, ki ustrezno rehabilitirajo nemškega ovčarja in tako zagotovite, da se bo zlahka vključil v vaše življenje.

Več informacij o reševanju nemškega ovčarja v Wisconsinu

Več o reševanju nemškega ovčarja v Wisconsinu

Pristojbine in postopek za posvojitev se razlikujejo glede na reševanje nemškega ovčarja, zato izberite tisto, kar vam najbolj ustreza. Nekateri reševalci v Wisconsinu zagotavljajo usposabljanje ali ponujajo priporočila za trenerje.

Za nekatere reševalce je usposabljanje nujno za odobritev prošenj za posvojitev ali nekaterih rejnikov prvič. Vse to je narejeno v dobri veri, da boste znali nemoteno delati in živeti s svojim psom.

Povezano: Najboljša pasja hrana za laboratorijsko mešanico nemškega ovčarja.

Zaključek za “najboljše reševanje nemškega ovčarja v Wisconsinu”

Zaključek za najboljše reševanje nemškega ovčarja v Wisconsinu

Veliko jih je Nemški ovčar reševalci v Wisconsinu. Večina teh reševanj se osredotoča na reševanje in rehabilitacijo pasme nemški ovčar, drugi pa rehabilitirajo vse živali. Zato ste lahko prepričani, da boste našli pravega nemškega ovčarja, ki ga boste rešili, ne glede na to, ali želite posvojiti, rejiti, se predati ali celo prostovoljno za ta plemenit namen. Vzemite si čas, ko boste ocenili svoje možnosti, in upajmo, da se boste z uporabo tega vodnika lahko odločili najboljšo.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja nemških ovčarjev v Wisconsinu, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete spremljevalca nemškega ovčarja iz reševalnega zavetišča v Wisconsinu, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »Nemški ovčar – vse, kar morate vedeti” spodaj: