4 najboljši negovalci psov v Calgaryju, Alberta! (2022)

Predloga najboljših frizerjev za pse v Calgaryju Alberta

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše negovalce psov v Calgaryju v Alberti. Calgary, imenovan tudi finančno središče zahodne Kanade, je kar se da lepo mesto. Poln je čudovitih ljudi iz vseh družbenih slojev. Ali veste, s čim je še napolnjena? Veliko lepih hišnih psov vseh pasem in velikosti.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu frizerjev psov v Calgaryju v Alberti, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci labradorcev v Alberti in Najboljši rejci Labradoodle v Alberti.

Poiščite frizerja psov blizu mene v Calgaryju v Alberti

Poiščite frizerja psov blizu mene v Calgaryju v Alberti

Če ste eden izmed lastnikov psov v mestu in iščete najboljše negovalce psov v Calgaryju v Alberti, verjamemo, da vam lahko pomagamo. Ta vodnik načrtuje seznam najboljših v podjetju s pregledi, kaj počnejo in kako to počnejo.

Ko končate z našim vodnikom, se lahko odločite, v katero trgovino želite, da se vaš kosmati prijatelj odpelje.

V tem razdelku bomo našteli najboljše negovalce psov v Calgaryju v Alberti. Izbrali smo jih na podlagi ugleda, inovativnosti v storitvi in ​​strasti, ki jo delijo do psov. Takoj pojdimo do njih.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljši zobni robčki za pse in Najboljši zdravilni šamponi za pse.

1. The Wag Dog Grooming

Sredstvo za nego psov Wag

Od leta 2007 je The Wag Dog Grooming ime zaupanja med lastniki psov v Calgaryju. Skrbniki imajo celosten pristop k negi hišnih ljubljenčkov. Z besedami se morda sliši čudovito, a to preprosto pomeni, da so neverjetno strastni do tega, kar počnejo, in vedo, kaj delajo.

Storitveni meni na spletnem mestu vključuje odstranjevanje rok, striženje nohtov, kopanje in urejenost ter popolno nego. Za svojega psa lahko celo postavite posebne zahteve. Ne more presegati obsega storitev. Ponudba Wag Dog Grooming.

Celoten paket za nego vključuje skoraj vse druge storitve na poti. Vaš pes dobi popolno striženje tačk in nohtov, striženje dlake po vaši izbiri, praktično kopel in pospravljanje, ko je opravljeno. Če ste nov lastnik hišnih ljubljenčkov in niste prepričani, kaj lahko pričakujete od negovalcev, si lahko ogledate celotno stran kategorij pasjih plaščev na spletnem mestu.

Pojasnjuje različne vrste plaščev in natančne ukrepe za njihovo pospravljanje. Spletno mesto ima tudi veliko ljubkih pričevanj, na katere se lahko sklicujete. Ta del lahko zaključimo s tem, da lahko pričakujete vrhunsko nego, ne glede na pasmo ali velikost vašega psa.

Podrobnosti o negovanju psov Wag

2. Pawsitively Purrfect Pet Spa

Pawsitive Purrfect Pet Spa

Vemo, kaj mislite. Mislimo na isto stvar. Kako si lahko nekdo izmisli tako ljubko ime za negovalni salon? Pawsitivno, Purrfect posluje od leta 1995 in je poskrbel za tisoče lastnikov hišnih ljubljenčkov v Calgaryju. Morda bo malo zmedeno, če se sklicujete na spletno mesto, ker je precej osnovno.

Zlasti stran storitev je naša najljubša. Jasno opredeljuje vse storitve in kaj lahko od njih pričakujete. Vendar pa vključuje vse informacije, ki jih morda iščete, preden svojega psa odpeljete na zelo zaslužen spa dan.

Paket Bath & Tidy za začetek vključuje serijo, krtačenje, prirezovanje nohtov, sanitarno prirezovanje, prirezovanje las na obrazu in sušenje s fenom. Ta je namenjena kot začasna prehodna storitev med 2 polnima ženinoma. Odstranjevanje je še ena storitev, pri kateri hišni ljubljenček najprej kopa, nato pa storitve odstranjevanja, kot so krtačenje, česanje in sušenje s fenom.

To je predvsem za pse z daljšo dlako, kot so labradorci, zlati prinašalci ali ovčarji. Lahko pa se posvetujete s frizerji, da ugotovite, kakšno natančno storitev potrebuje vaš pes. Verjamemo, da je to eden najboljših frizerjev za pse v Calgaryju, ker so cene zelo ugodne, hkrati pa ohranjajo odlično kakovost. Samo za referenco, XL Dog Full Grooming stane samo 150 $.

Podrobnosti o zdravilišču Pawsitively Purrfect Pet Spa

3. Mystic Pawz

Mystic Pawz

Morda je to domači negovalni salon v Calgaryju. V zvezi s kakovostjo storitev ne boste našli kompromisov. Srediteljica Priscilla je v poslu že več kot 13 let in je dobro seznanjena z vsemi vrstami pasem psov. Njena ljubezen do živali presega pse.

Je zelo izkušena jahačica (18 let, če smo natančni). Glede storitev negovanja vaših psov Priscilla pravi: “naredimo vašega kužka kot zvezda.” Torej, to je odličen kraj za ljubitelje stila, ki želijo, da njihov hišni ljubljenček odraža njihovo osebnost. Storitev urejanja vključuje vse, kar lahko pričakujete.

Začne se s striženjem in nego nohtov, čiščenjem/puljenjem ušes, temeljito kopanjem, sušenjem s fenom in na koncu s ščetkanjem. Poleg tega, če želite, lahko Priscilla oblikuje dlako vašemu psu po želji.

Kar zadeva cene, nobena ni javno objavljena. Končni račun se bo drastično razlikoval od psa do psa, pasme do pasme in velikosti. Mystic Pawz ima zelo prilagojen pristop k svojim storitvam nege.

Podrobnosti Mystic Pawz

4. Nega s šamponom

Šampon za nego psov

Zadnji na seznamu najboljših negovalcev psov v Calgaryju v Alberti je “Nega s šamponom.” Opozorilo za spojler. Spletna stran je morda preveč srčkana, da bi jo lahko obravnavali. V trenutku, ko vstopite noter, se vam iz peneče kadi nasmehne pes. Spletna stran je po našem mnenju zelo osnovna. Številna druga spletna mesta so veliko boljša glede kakovosti.

Toda kakovost spletnega mesta ni pomembna. Na strani storitev boste našli pakete, kot so Bath and Tidy, Kennel Cult, Teddy Bear in Smoothie. Obstaja dodatna storitev, imenovana Mačke. Zanimivo je, da je paket Bath and Tidy nadalje razdeljen na pse z eno dlako in pse z dvojno dlako. Ali moramo to razložiti?

Paketi so zelo lepo razloženi, cene za male, srednje in velike pasme. Glede na to, kar smo videli, lahko nekoliko ocenite, koliko boste morda morali porabiti za popolno nego svojega psa. Vse je postavljeno pred vami.

Poleg teh paketov se lahko odločite tudi za dodatne storitve, kot so nohti, piling, odstranjevanje skunk, analne žleze itd. Paket Spaw lahko dodate tudi storitvi negovanja za samo dodatnih 15 $. Shampooch je eden najboljših frizerjev psov v Calgaryju v Alberti glede na njegovo vključenost storitev in intenzivno strast do te lastnosti.

Podrobnosti o negovanju šampona

Kako izbrati pravega frizerja za pse v Calgaryju?

Kako izbrati pravega frizerja za pse v Calgaryju?

Calgary je eno večjih metropolitanskih mest v Alberti v Kanadi in je poln številnih salonov za nego. Vendar pa težava ni v tem, da so vsi vredni vašega časa.

Vsak frizer ne pride v posel zaradi ljubezni do živali. Zato morate zelo previdno izbrati najboljše negovalce psov v Calgaryju. Naj delimo nekaj koristnih nasvetov, ki vam lahko pomagajo pri odločitvi.

  • Vprašaj naokoli. To je najboljše, kar lahko storite. Vprašajte druge lastnike psov za priporočila.
  • Rezervirajte termin, kadar koli je to mogoče. Če greste na servis, vedno tvegate, da se vrnete praznih rok.
  • Vprašajte negovalce za certifikate. Izogibajte se puščanju svojega psa pri necertificiranih negovalcih, da prihranite nekaj dolarjev.

Vprašanja, ki jih morate zastaviti frizerju iz Calgaryja, preden predate psa

Vprašanja, ki jih morate zastaviti frizerju iz Calgaryja, preden predate psa

Čeprav to ni obvezen korak, toplo priporočamo, da frizerju postavite vsaj nekaj vprašanj, preden psa predate. Odgovori na ta vprašanja vam bodo dali predstavo o tem, kaj lahko pričakujete od seje.

  • Katere storitve ponujate v paketu, ki sem ga izbral?
  • Ali priporočate še kakšno drugo storitev za mojega psa v tem trenutku?
  • Ali imate predhodne izkušnje s pasmo mojega psa?
  • Kako dolgo to počneš? Ti je všeč? (bodite pozorni na ta odgovor)
  • Kako nameravate nastaniti mojega psa?
  • Ali so poleg tega, kar ste mi navedli, še kakšne dodatne pristojbine?

Povezano: Ali bodo frizerji jemali pse z bolhami in Ali dajete nasvete negovalcem psov?

Zaključek za “Najboljše negovalce psov v Calgaryju, Alberta”

Zaključek za The "Najboljši negovalci psov v Calgaryju, Alberta"

Nega psov je nekaj, čemur se lastniki psov ne morejo izogniti. Nimajo tega, da bi bili lastniki hišnih ljubljenčkov, če imajo. Našteli smo najboljše negovalce psov v Calgaryju, AB, za tiste, ki vam je resnično mar. Sedaj se prosim dogovorite za termin in nam sporočite, kako je šlo.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu negovalcev psov v Calgaryju v Alberti, si lahko ogledate:

Preden psa pripeljete k frizerju v Calgaryju v Alberti, se lahko naučite, kako je, ko se vaš pes neguje, tako da gledate »TikTok kompilacija za nego psov” spodaj: