4 najboljši negovalci psov v Lubbocku v Teksasu! (2022)

Frizerji psov v Lubbocku

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše negovalce psov v Lubbocku. Lubbock v Teksasu je odličen kraj za življenje, če se ukvarjate z glasbo, umetnostjo in zabavo. To mesto v severozahodnem Teksasu je dom legende rock ‘n’ rolla Buddyja Hollyja in ima bogato in raznoliko kulturo. Med vsemi temi ljudmi, ki živijo v Lubbocku, so majhni kosmati prijatelji, ki jih imenujemo naši najboljši prijatelji.

Če ste eden izmed srečnih lastnikov teh mladičkov in psov in iščete najboljše negovalce psov v Lubbocku v Teksasu, ste ravno tam, kjer morate biti. Predstavljamo vam najboljše negovalce psov v Lubbocku v Teksasu in vse, kar ponujajo, da se boste lahko zlahka odločili. Torej, pripnite se in začnimo.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu frizerjev psov v Lubbocku, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci Shiba v Teksasu in Najboljši reševalci huskyjev v Teksasu.

Poiščite frizerja psov blizu mene v Lubbocku v Teksasu

Poiščite frizerja psov blizu mene v Lubbocku v Teksasu

Preden začnemo s tem seznamom, bi radi omenili, da je vsako naše priporočilo preverjeno na podlagi pregledov, obsega storitev, ki jih ponujajo, vzdušja in mnogih drugih podrobnosti. Dovolite nam, da opravimo težke naloge za vas, da boste brez težav imeli izkušnjo z vašim majhnim krznenim klobukom.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljši odstranjevalci zobnih oblog za pse in Najboljše tihe škarje za pse.

1. Resin salon K9

Resa's K9 Salon

Prvi na našem seznamu najboljših frizerjev psov v Lubbocku v Teksasu je nihče drug kot Resa’s K9 Salon. To je profesionalni negovalni salon in je bil izglasovan “Najboljše od Lubbocka” od leta 2001. Ta salon je odprt za različne pasme in velikosti psov. Za storitve urejanja in kopanja je treba opraviti termine.

Kljub temu sprejemajo vstope ob določenih dneh v tednu, ki so navedeni na njihovi spletni strani. Znano je, da imajo nižje cene in izjemne storitve. Na izbiro imajo široko paleto negovalnih storitev. Nekateri vključujejo kopanje, striženje, obrezovanje in barvanje nohtov na nogah, čiščenje ušes, izražanje žlez in še veliko več.

Dobite lahko tudi namakanje proti bolham in kopeli, piljenje nohtov in umivanje zob. V Resinem salonu K9 lahko nakupujete tudi izdelke in potrebščine za pse. Nekateri njihovi izdelki vključujejo pasje priboljške, igrače, postelje, ovratnice in povodce, izdelke po meri, bandane itd.

Podrobnosti o Reasovem salonu K9

2. Cimarron Pet Salon

Salon za hišne ljubljenčke Cimarron

Drugi najboljši frizer za pse v Lubbocku v Teksasu za danes je Cimarron Pet Salon. Ta salon deluje od leta 2010. Salon ima več kot 35 let skupnih izkušenj z nego in ima dobro usposobljeno osebje. Cimarron Pet Salon je v lokalni lasti in upravljanju ter je bil zaupanja vreden negovalni salon za številne prebivalce območja.

Specializirani so za nudenje storitev starejšim psom, pudljem, bišonom, terierjem in šnavcerjem. Svoje storitve opravljajo tudi za mladičke in so pri ravnanju z njimi še posebej previdni. Njihov cilj z vsako sejo negovanja ni le, da hišnim ljubljenčkom omogočijo dobro čiščenje, ampak tudi prijeten čas.

Spodbujajo tudi okolje brez stresa, tako da njihove stranke niso preobremenjene ali prestrašene. V salonu lahko izbirate med široko paleto storitev. Nekateri vključujejo kopanje, striženje nohtov, čiščenje, sprehajanje psov, tretmaje z blazinicami za tace itd. Imajo pakete, kjer lahko dobite tedenske in dvotedenske seje za svojega ljubljenčka.

Podrobnosti salona za hišne živali Cimarron

3. Dog Gone Beautiful

Pes je postal lep

Tako ljubko ime, kajne? Dog Gone Beautiful je negovalni salon z več kot 16 letnimi izkušnjami. Imajo negovalce, ki imajo skupno več kot 70 let izkušenj, zato bodite prepričani, da svojega ljubljenčka prepuščate v sposobnih rokah. Salon posluje že od leta 2004 in ima celotno paleto negovalnih in kopalnih storitev.

Zagotavljajo veliko pasem in velikosti ter imajo samopralnico, s katero lahko samostojno operete svojega mladička. Poleg storitev negovanja lastnikom hišnih ljubljenčkov nudijo tudi izdelke in potrebščine za hišne ljubljenčke. Imajo vrhunske šampone, balzame, dišeča razpršila in še marsikaj.

Tako lahko po seji celo malo nakupujete. Njihove storitve urejanja vključujejo pranje, sušenje, striženje, barvanje, kopanje, umivanje zob in ščetkanje. Obiščete lahko njihovo Facebook stran in si ogledate nekaj njihovih zadovoljnih strank in informacije o cenah.

Dog Gone Lepe podrobnosti

4. Razvajene tace

Razvajeni Paws Dog Groom

Naša zadnja izbira med najboljšimi negovalci v Lubbocku je Pampered Paws. Ta salon ima več kot 20 let izkušenj na tem področju. To je družinsko voden salon v lokalni lasti, ki obljublja posebno skrb in pozornost za vašega ljubljenčka. V frizerskem salonu je zelo dobro usposobljeno osebje z dolgoletnimi izkušnjami s striženjem psov.

Imajo dnevno varstvo in penzion za vaše hišne ljubljenčke. V salonu Pampered Paws lahko kupite tudi nekaj potrebščin za hišne ljubljenčke in živilskih izdelkov. Poleg storitev negovanja imajo tudi spa tretmaje za vaše hišne ljubljenčke. Te so zasnovane za lajšanje morebitnega stresa.

Med svojimi sejami uporabljajo tudi izdelke najboljše kakovosti. Njihove storitve urejanja vključujejo kopanje, čiščenje ušes, striženje po meri, striženje nohtov, nego zob, osvežitev zob, izražanje žlez in še veliko več. Njihove storitve lahko izkoristite v sklopu paketov ali a la carte.

Podrobnosti o razvajanih tacah

No, to je vse, ljudje. To so naši najboljši 4 najboljši negovalci psov v Lubbocku. Vsi so prisotni že nekaj časa in so se izkazali za zanesljivo zatočišče. V Lubbocku je še veliko več negovalnikov, zato v primeru, da želite več možnosti, nadaljujte z iskanjem.

Kaj je treba upoštevati pri izbiri frizerja za pse v Lubbocku

Kaj je treba upoštevati pri izbiri frizerja za pse v Lubbocku

Pogled na najboljše negovalce psov v Lubbocku se ne konča samo s tem seznamom. Ko izberete pravega frizerja za pse, morate upoštevati tudi nekaj stvari. Pri izbiri negovalnika je treba upoštevati nekaj premislekov. Za začetek smo nekaj omenili spodaj.

 • Zagotovite njihovo verodostojnost: Preden se odločite za negovalca, preverite njihovo potrdilo in dokumentacijo. Morda je veliko negovalcev, ki trdijo, da so najboljši v poslu, vendar nimajo certifikatov, ki bi to dokazali. Želite se izogibati takšnim negovalcem. Morda niso dovolj izkušeni, da bi obvladali vse pasme.
 • Oglejte si objekt in objekte: Ko greste na sejo ali pred njo, preverite objekt in opremo, ki jo uporabljajo. Zagotovite, da je okolje higienično in čisto ter da je vsa oprema tudi varna za uporabo. Vaš pes bo tam nekaj časa, zato želite, da se počuti udobno.
 • Ali dovoljujejo sestanke? Čeprav so vstopi v številne salone sprejeti, je vedno najbolje, da se vnaprej dogovorite za sestanek. To je predvsem zato, ker ne želite tvegati, da bi potovali zastonj, če je salon že nabito poln. Ta čas si lahko celo vzamete, da frizerju pred sejo postavite nekaj vprašanj.
 • Preverite ocene: To je verjetno najpomembnejša stvar, ki jo je treba upoštevati. Preden se odločite za negovalni salon, preberite čim več pregledov in povratnih informacij. To so lahko spletne in offline ocene. To vam bo pomagalo razumeti, kaj imajo dejanske stranke povedati.

Povezano: Ali dajete nasvet za nego psov in Ali bodo frizerji vzeli pse z bolhami?

Vprašanja, ki jih morate zastaviti frizerju psov iz Lubbocka

Vprašanja, ki jih morate zastaviti frizerju psov iz Lubbocka

Poleg upoštevanja zgornjih premislekov lahko frizerju zastavite tudi nekaj vprašanj pred sejo. Ne pozabite si vzeti časa s temi in biti čim bolj temeljiti. To je vaš ljubljeni ljubljenček na vrsti, zato ne želite pustiti nobenih vrzeli.

Če niste prepričani, kaj bi jih vprašali, smo zbrali nekaj pogostih vprašanj, ki vam bodo pomagala začeti:

 • Ali imate izkušnje s to pasmo?
 • Ali potrebujete kakšno dokumentacijo pred sejo?
 • Kako dolgo bo trajalo negovanje?
 • Kaj boste storili, če je moj pes zaskrbljen ali prestrašen?
 • Kakšne postopke za nujne primere imate?
 • Kje bo moj pes čakal na sejo?
 • Kaj je vključeno v paket, ki sem ga izbral?

Na ta seznam lahko dodate več vprašanj, ki so specifična za vašega psa in njegove potrebe. Prosim, ne bodite sramežljivi s temi vprašanji in poskusite pozorno poslušati, ko odgovorijo.

Zaključek za “Najboljše negovalce psov v Lubbocku, Teksas”

Zaključek za najboljše negovalce psov v Lubbocku v Teksasu

Čeprav ni pravilnega ali napačnega načina izbire negovalca, se je treba izogibati nekaterim stvarem in jih upoštevati. Poskusite se izogniti frizerjem brez certifikata in pomanjkanja izkušenj in preberite ocene.

Ko se odločate za negovalca, upoštevajte posebne potrebe vašega psa in poskusite razumeti, kaj naj bo izkušnja zanj bolj prijetna. Izberite najboljšega negovalca psov v Lubbocku in svojemu ljubljenčku privoščite nekaj ljubezni in skrbi še danes.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu negovalcev psov v Lubbocku, si lahko ogledate:

Preden psa pripeljete k frizerju v Lubbock, lahko izveste več o ceni tako, da si ogledate »Stroški storitev negovanja psov” spodaj: