4 najboljši rejci avstralskih ovčarjev v Wisconsinu! (2022)

Predloga najboljših avstralskih ovčarjev v Wisconsinu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce avstralskih ovčarjev v Wisconsinu. Če ste v državi in ​​ste sanjali o tem dnevu, lahko posvojite svojega avstralskega ovčarja; potem vas bo ta članek pripeljal korak bližje tem sanjam.

Na tem območju je veliko rejcev avstralskih ovčarjev, vendar smo si vzeli čas in raziskali najboljše med njimi in jih uvrstili na ta seznam za vas. Avstralski ovčarji so neverjetni psi, vzrejeni za čredo živine, in še danes ohranjajo svoje delovne nagone.

Ta pasma je neverjetno inteligentna in prijazna, zaradi česar so čudoviti družinski spremljevalci. Avstralski ovčarji imajo veliko energije in potrebujejo veliko časa in prostora za tek in igro. Zaradi njihove visoke inteligence jih je zelo enostavno trenirati in znani so po tem, da so zelo zaščitniški do svojih družinskih članov.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev avstralskih ovčarjev v Wisconsinu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Corgijev v Wisconsinu in Najboljši rejci francoskih buldogov v Wisconsinu.

Mladički avstralskega ovčarja naprodaj v Wisconsinu

Mladički avstralskega ovčarja naprodaj v Wisconsinu

Vemo, kako zmedeno je najti popolnega vzreditelja avstralskih ovčarjev za vaše potrebe, zato smo se odločili, da vam olajšamo delo. Opravili smo vse raziskave in poskrbeli, da smo vključili samo najboljše rejce avstralskih ovčarjev v Wisconsinu.

Priporočila izdelkov za avstralske ovčarje: Najboljša nogometna žoga za pse in Najboljše plišaste igrače za pse.

1. Avstralski ovčarji PuppySpot za Wisconsin

Avstralski ovčarji PuppySpot za Wisconsin

Ker iščete rejce avstralskih ovčarjev v Wisconsinu, priporočamo, da si ogledate platformo PuppySpot. PuppySpot je tržnica, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih avstralskega ovčarja iz udobja svojega doma v Wisconsinu.

Vsi rejci avstralskih ovčarjev na PuppySpotu morajo opraviti postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš pes varno odpremljen na vaš dom. Preden nadaljujete z iskanjem mladička avstralskega ovčarja za prodajo v Wisconsinu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Avstralski ovčarji brez padavin

Avstralski ovčarji brez padavin

Ta vzreditelj iz Westbyja v Wisconsinu je odlična izbira za vašega novega mladiča avstralskega ovčarja. Običajno se ta vzreditelj osredotoča na vzrejo psov, ki bodo zrasli med 14”-18”. Kljub temu občasno ponujajo tudi druge velikosti, zato se prepričajte, da se oglasite pri njih, če vas zanima avstralski ovčar druge velikosti.

Ta vzreditelj vsakemu mladičku od rojstva posveča veliko posebne osebne pozornosti. Poskrbijo, da vsakega mladiča izpostavijo skupnim družbenim in okoljskim dražljajem, da zagotovijo, da odraščajo tako, da bodo dobro zaobljeni in udobni v vsaki situaciji. Ta rejec nenehno dela na vzreji naslednje generacije najboljših avstralskih ovčarjev.

Njihovo spletno mesto podrobno opisuje znanost, ki jo uporabljajo, da zagotovijo, da je vsako leglo vrhunsko. Vsak mladiček je rojen v svojem domu in je ročno vzgojen v družinskem okolju. Odraščajo v igri z drugimi živalmi in otroki, vsi mladički pa so cepljeni in razglisteni, preden jih pošljejo domov vsaki družini. Poleg tega ima vsak mladiček enoletno zdravstveno garancijo.

Podrobnosti o avstralskih ovčarjih brez vode

3. Avstralski ovčarji Diamond Aire

Avstralski ovčarji Diamond Aire

Ta vzrediteljska ekipa matere in hčerke je odlična možnost za vašega avstralskega ovčarja. Ta vzreditelj ima sedež v Hager Cityju, WI, avstralce pa vzrejajo že od leta 1974. Ta vzreditelj verjame v ročno vzgojo vsakega mladička v domačem okolju, da mu pomaga zrasti v dobro prilagojene in prijazne pse.

Avstralski ovčarji Diamond Aire se tudi močno trudijo zagotoviti, da vedno spoštujejo etični kodeks, ki ga je začrtal ASCA. Ko kupujete mladička pri avstralskih ovčarjih Diamond Aire, se lahko odločite za to na podlagi pogodbe o hišnem ljubljenčku ali pogodbe o vzreji in razstavi. Če posvojite po pogodbi o hišnih ljubljenčkih, ste zakonsko dolžni dati svojega kužka sterilizirati in sterilizirati in ga ne smete vzrejati.

Podrobnosti o avstralskih ovčarjih Diamond Aire

4. Towerview Kennels

Towerview Kennels

Zadnji na seznamu najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v Wisconsinu je “Towerview Kennels.” Ta rejec iz Rhinelanderja je specializiran za vzrejo miniaturnih avstralskih ovčarjev. Glede na to, kako ljubka in ljubka je ta pasma, je čakalna lista za te pse dolga, mladički pa gredo hitro, tako da če vas zanima, se obvezno vpišite na njihovo čakalno listo.

Ta vzreditelj je odličen in imajo veliko pozitivnih ocen strank, ki to dokazujejo. Poleg vzreje mini avstralskih ovčarjev vzrejajo tudi aussiedoodles, oblikovalskega križanca med standardnim pudljem in avstralskim ovčarjem.

Vsak posvojen mladiček ima začetni paket in bo prišel k vam s kupiranimi repi in odstranjenimi kremplji. Imajo tudi prvi krog cepljenja in so razglisteni.

Towerview Kennels Podrobnosti

Mladički avstralskega ovčarja v Wisconsinu

Mladički avstralskega ovčarja v Wisconsinu

Ko se odločite, da boste domov pripeljali svojega prvega mladiča avstralskega ovčarja, je lahko nejasno, kje začeti iskanje. V mnogih primerih lahko v zavetiščih za živali in pasemskih reševalcih najdete čudovite čistokrvne pse, kar velja za avstralske ovčarje.

Kot rečeno, je precej redko najti mladička iz takšnih krajev, zato se veliko ljudi odloči za nakup pri certificiranem vzreditelju. Rejci so dražji od zavetišč, vendar so njihovi mladički zelo kakovostni.

Nikoli ne bi smeli razmišljati o nakupu mladička avstralskega ovčarja (ali kateri koli mladiček) od vzreditelja na dvorišču ali mlina za mladiče, saj so ti kraji znani po tem, da so nasilni do živali. Poleg tega so rejci edino mesto, kjer lahko dobite mladička, ki ima zdravstveno potrdilo.

To je zato, ker se mora večina rejcev držati niza vzrejnih praks, vendar pa tudi vzrejo posebej za najbolj zdrave pse. Večina mladičkov, kupljenih pri rejcih, ima celo zdravstveno garancijo.

Torej, čeprav bo nakup pri rejcu zagotovo stal veliko več vnaprej, vam bo verjetno na dolgi rok prihranil na tisoče dolarjev. To je zato, ker so vzrejni mladiči zdravstveno certificirani in zato manj verjetno, da bodo v prihodnosti razvili drage zdravstvene težave.

Kako izbrati rejca avstralskega ovčarja v Wisconsinu

Kako izbrati rejca avstralskega ovčarja v Wisconsinu

Pri izbiri najboljšega je treba upoštevati veliko stvari avstralski ovčar vzreditelj v Wisconsinu. Na ta seznam smo poskrbeli, da smo vključili samo najboljše od najboljših, vendar si vseeno morate vzeti nekaj časa, da sami raziščete vsakega od teh rejcev. Če ste novi v postopku preverjanja rejcev, je tukaj nekaj ključnih nasvetov, na katere morate biti pozorni pri izvajanju raziskav.

  • Vzreditelj bi moral biti izredno dobro obveščen o pasmi in bi moral biti sposoben zagotoviti vpoglede v pasmo o zdravstvenih težavah, najboljših praksah za usposabljanje in vzgojo ter o vsem, kar vam lahko pomaga pri vzgoji vašega mladiča na najboljši možni način.
  • Vzreditelj bi moral biti zelo izbirčen glede tega, komu dovoli posvojiti svoje mladičke – pričakujte preverjanje preteklosti in številna osebna vprašanja.
  • Mladiči nikoli ne smejo iti v svoje nove domove, preden dopolnijo osem tednov.
  • Vzreditelj mora imeti odprte komunikacijske kanale v celotnem postopku posvojitve in ko je mladiček posvojen.
  • Vzreditelj bi moral biti pripravljen in sposoben odgovoriti na vsa vaša vprašanja o pasmi, postopku posvojitve in kaj pričakovati, ko svojega mladiča uvede v njegov novi dom.
  • Vzreditelj mora pri skrbi za vsakega mladiča poudariti izjemne prakse nege.

Ta seznam je le začetek stvari, ki jih je treba upoštevati, vendar je pomembno, da se spomnite, da morate zaupati svojim instinktom. Dobri rejci bodo dajali prednost zdravju in dobremu počutju svojih mladičkov, vendar bodo tudi neverjetno dobro poznani in ljubeči do vsakega psa in mladička, ki jim skrbijo.

Prav tako ne pozabite, da je vedno v redu postaviti veliko vprašanj. Ni vam treba imeti bogatih izkušenj z vzgojo avstralskih ovčarjev za posvojitev od rejca – želijo se prepričati, da bodo njihovi mladički šli v dober dom, ki bo dal prednost zdravju mladička.

Povezano: Vodnik po avstralskem ovčarju Teacup.

Kje najti rejca avstralskih ovčarjev v Wisconsinu?

Kje najti rejca avstralskih ovčarjev v Wisconsinu

Ta seznam je odlično izhodišče za iskanje najboljšega rejca avstralskih ovčarjev v Wisconsinu. Vzeli smo si veliko časa, da smo skrbno preučili vsakega vzreditelja, vključili pa smo le rejce, ki so imeli odlične poslovne prakse in so pokazali, kako zelo skrbijo za svoje mladičke. Pri izdelavi tega seznama smo se prepričali, da nikoli ne vključimo nobenih mlinov mladičev ali rejcev na dvorišču, saj tem podjetjem odločno nasprotujemo.

Zaključek za “najboljše rejce avstralskih ovčarjev v Wisconsinu”

Najboljši rejci avstralskih ovčarjev v Wisconsinu

V Wisconsinu in okolici je veliko odličnih rejcev avstralskih ovčarjev in vemo, da je iskanje najboljšega rejca lahko nekoliko zmedeno. Zato smo se odločili, da vam postopek poenostavimo in raziskavo opravimo sami. Vsi rejci avstralskih ovčarjev na tem seznamu so čudoviti in jih popolnoma podpiramo.

Avstralski ovčarji so res neverjetni psi in so odlični spremljevalci posameznikom ali družinam. Ti mladiči radi tečejo in se igrajo ter so zelo delovno naravnani, kar pomeni, da radi dobijo delo.

Nakup pri vzreditelju se morda zdi drag v smislu vnaprejšnjih stroškov, vendar vam dolgoročno lahko zdravstveno jamstvo, ki ga imajo ti mladički, prihrani na tisoče dolarjev zdravstvenih stroškov. Upamo, da vam je bil ta seznam koristen, in želimo vam srečo pri iskanju vašega lastnega mladička avstralskega ovčarja.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev avstralskih ovčarjev v Wisconsinu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov avstralskega ovčarja od rejca v Wisconsinu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Kaj storiti z novim mladičkom avstralskega ovčarja” spodaj: