4 najboljši rejci Bernedoodle v San Diegu! (2022)

Predloga Best-Bernedoodle-Breeders-in-San-Diego

Iščete popolnega vzreditelja Bernedoodle v San Diegu? Ti čudoviti mladički so popoln družinski spremljevalec, a včasih je težko vedeti, kje ga začeti iskati. V mnogih primerih lahko te prijetne pse najdete v zavetiščih za živali (verjemite ali ne!), a če se namesto tega odločite za nakup mladička, je vedno pomembno najti etičnega vzreditelja.

V tem članku pokrivamo najboljše rejce Bernedoodle na območju San Diega. Da bi bil to najboljši možni vir za vas, smo upoštevali le rejce, ki dajejo prednost zdravju in dobremu počutju svojih živali. Tam je veliko preveč “vzrediteljev”, ki s prodajo mladičkov samo poskušajo zaslužiti, in ti običajno prodajajo pse, ki niso pasma, za katero trdijo rejci, ali ki so neverjetno nezdravi in ​​slabo obravnavani.

Kot rečeno, je na območju San Diega veliko čudovitih rejcev Bernedoodle, ki se niso uvrstili na ta seznam, zato je tukaj opisano, kako lahko opazite dobrega rejca iz senčnega. Poiščite rejce, ki vam postavljajo kakovostna vprašanja o tem, kako vzgajate in integrirate svoje hišne ljubljenčke v svojo družino.

Morali bi se veliko pogovarjati o zdravju mladičkov, o katerih razmišljate, pa tudi o njihovih željah glede sterilizacije/kastracije in o tem, kako skrbeti za vašega novega mladiča. Če se zdi, da vzreditelju Bernedoodle, s katerim se pogovarjate, ni vseeno, kdo ste ali kako skrbite za svoje mladičke, vam toplo priporočamo, da poiščete drugega vzreditelja. V tem članku bomo pregledali najboljše rejce Bernedoodle v San Diegu.

Drugi članki, ki bi jih želeli: Bernedoodle Rescues in Bernedoodle prednosti in slabosti.

Mladički Bernedoodle v San Diegu

Bernedoodles so resnično nekateri najslajši in najbolj srčkani mladički. Ti psi so oblikovalska mešanica standardnih pudljev in bernskih planšarskih psov, zato se ponašajo z najboljšimi lastnostmi obeh. Bernedoodles so znani po tem, da so zelo inteligentni in igrivi, medtem ko so nekoliko bolj prijazni kot nekatere druge pasme doodle.

Uspevajo v hladnem podnebju in se ne znajdejo dobro na izjemno vročih lokacijah, zato poskrbite, da boste imeli dobro klimatsko napravo za poletja v San Diegu!

Poleg svoje pameti so Bernedoodles odlični družinski psi, ker se dobro razumejo z otroki in drugimi živalmi. Ti psi pa uživajo v druženju in potrebujejo veliko več “skupnega časa” z vami kot mnoge druge pasme psov. To je odlična pasma za nekoga, ki ima veliko časa, ki ga lahko preživi doma, ali ki lahko vzame svoj sladki logotip s seboj v službo ali po opravkih.

Čeprav noben pes ni resnično hipoalergen, so kombinacije doodle običajno bolj hipoalergene kot dolgodlake pasme, kot so čistokrvni bernski planšarski psi. Bernedoodles ne izgubijo veliko in so znani po tem, da so zelo zdravi in ​​jih je enostavno trenirati in se z njimi povezati.

1. Ljubljeni Bernedoodles

Ljubljeni Bernedoodles

Ljubljeni Bernedoodles je eden naših najljubših rejcev Bernedoodle v južni Kaliforniji. Ta rejec v družinski lasti in upravljanju se nahaja nekaj ur severno od San Diega v okrožju Ventura in so dobro znani po svojih etičnih praksah vzreje in skrbnih praksah genetskega presejanja.

Številne večje pasme, kot so bernski planšarski psi, so nagnjene k težavam s sklepi, kot je displazija kolkov, in vsi mladički Ljubljeni Bernedoodle so bili pregledani in prestali test OFA in PennHip.

Vsi starševski psi, ki jih uporablja ta butični vzreditelj, so socializirani, dobro usposobljeni, pametni in resnično člani družine, zato so njihovi mladički vsi razvajeni in oboževani s strani vzreditelja, dokler ni čas, da jih pošlje v nove domove. .

Všeč nam je, da Ljubljeni Bernedoodles izvaja nove intervjuje s starši mladičev, da bi zagotovili, da bodo vsi njihovi mladički končali v najboljših možnih domovih. Znano so selektivni glede tega, kje končajo njihovi mladički, a če vam uspe enega od njihovih mladičkov odnesti domov, boste zmagali na loteriji.

Informacije o vzreditelju Bernedoodle:

2. Riverdoodles Bernedoodle

Riverdoodles Bernedoodle

River Doodles je čudovit domači vzreditelj logotipov, ki je specializiran za Bernedoodles in Goldendoodles. Všeč nam je prepričanje tega rejca o tem, kako je treba ravnati z njihovimi psi in mladiči in jih vzgajati – kot družinske člane, seveda!

Poudarjajo, da niso psarna in da so njihovi mladički vsi vzrejeni in vzgojeni na eni od svojih dveh lokacij: v njihovem družinskem domu v Kaliforniji in na ranču s 5 hektarji v Arizoni. Vsi mladički so obravnavani kot družinski člani, ljubljeni in negovani, dokler ni čas, da se pridružijo novim družinam.

Ta vzreditelj ima visoke standarde za zdravstveno in genetsko testiranje za svoje pse ter zgodnjo izpostavljenost in razvojno usposabljanje za njihove mladiče družbenim in okoljskim dražljajem, ki so lahko pogosti v vašem domu. Ponujajo dveletno zdravstveno garancijo in vsi njihovi mladički so cepljeni, razglisteni in mikročipirani.

Informacije o vzreditelju Bernedoodle:

  • Lokacija: Brea, Kalifornija
  • Kontakt: 714-784-6770
  • Spletna stran: Riverdoodles

Za več si oglejte: Najboljši rejci Bernedoodle v Seattlu! in najboljši rejci Bernedoodle v Ontariu!

3. Julian Mountain Doodles

Julian Mountain Doodles

Julian Mountain Doodles je še en izmed naših najljubših rejcev logotipov v južni Kaliforniji. Ta vzreditelj je v družinski lasti in upravljanju, vsi njihovi mladički pa so vzrejeni in vzgojeni doma.

Za razliko od večine rejcev je ta družina seveda našla pot do plemenskega načina življenja, ko so se preselili na kmetijo v zaledju južne Kalifornije. Ponosni so na svoje poslanstvo, da »povsod prinesejo ljubezen in tovarištvo v ljubeče domove«.

Informacije o vzreditelju Bernedoodle:

4. Medvedek Ljubezen Bernedoodles

Medvedek Ljubezen Bernedoodles

Teddy Bear Love Doodles je odličen butični vzreditelj na območju južne Kalifornije. Specializirani so za Bernedoodles, Aussiedoodles in Cavapoos ter se ponašajo s svojo selektivno vzrejo, ki jim omogoča, da vsakemu psu in mladičku namenijo posebno pozornost, ki si jo zaslužijo.

Teddy Bear Love Doodles že več kot 25 let vzreja vrhunske doodle iz svojega osupljivega doma v stilu ranča in z leti se je naučil vseh nasvetov in trikov za vzrejo najboljših možnih mladičkov.

Njihovi mladički Bernedoodle so običajno tri- ali dvobarvni in so na voljo v mini ali standardnih velikostih. Skoraj vsi njihovi plemenski psi so uvoženi iz njihove države izvora in so resnično vrhunskega staleža.

Informacije o vzreditelju Bernedoodle:

Ali bi morali posvojiti ali kupiti Bernedoodle?

Najboljši rejci Bernedoodle v San Diegu

To je zapleteno vprašanje, s katerim se soočajo številni bodoči lastniki hišnih ljubljenčkov, ko se odločijo, da je čas, da razširijo svojo družino s kosmatim prijateljem. Verjetno boste slišali veliko ljudi, ki vztrajajo, da je edini časten način za pridobitev mladička, da ga posvojite iz zavetišča, in za ta argument obstaja dobra podlaga.

V zavetiščih po državi je nešteto psov, ki so resnično osupljivega videza in razpoloženja, ki jih nikoli ne bodo posvojili ali poznali ljubezni in druženja, ki bi jim jih lahko dali.

Prenaseljenost v zavetiščih je tako velika, da se mnoga zavetišča zatečejo k evtanaziranju svojih živali, da bi naredila prostor za nenehen pritok psov in mačk, ki prihajajo skozi vrata. Zato je posvojitev psa res časten način za spremembo in iskanje popolnega štirinožnega spremljevalca.

Če razmišljate o nakupu hišnega ljubljenčka in niste prepričani, ali bi ga posvojili ali nakupovali, vam toplo priporočamo, da obiščete lokalno zavetišče za živali, da si ogledate, kaj je tam zunaj. Mnogi ljudje začutijo takojšnjo povezavo s psi v zavetiščih, ki je nikoli ne občutijo s svojimi vzrejnimi psi, enako morda velja tudi za vas.

Tudi rejci so odlični, vendar je pomembno upoštevati vse svoje možnosti.

Ali ste pripravljeni na mladička Bernedoodle v San Diegu?

Mnogi željni bodoči lastniki hišnih ljubljenčkov tudi zanemarjajo pravilno oceno, ali so pripravljeni na psa ali ne. Živali so velike odgovornosti, ki zahtevajo veliko časa in denarja za ustrezno nego. Njihov namen ni blažiti vašega dolgčasa ali vas stisniti, ko ste osamljeni, ampak mirno sedeti v kotu, ko niste. Morate biti pripravljeni, da bo vaš ljubljenček resnično del vaše družine.

Posebej stresno je tudi lastništvo mladička. Navsezadnje so mladički mladiči psi in mnogi med njimi jokajo ponoči, imajo nesreče in raztrgajo vaše imetje, ko poskušajo raziskati svet prvič.

Tega ne govorimo zato, da bi vas odvrnili od tega, da bi v svoje življenje pripeljali novega kosmatega prijatelja, temveč zato, da bi se prepričali, da ste premislili o vseh težavah. Veliko psov iz zavetišča je končalo v zavetišču, ker so jih predali ljudje, ki so ugotovili, da preprosto niso pripravljeni na takšno odgovornost.

Zaključek za najboljše rejce Bernedoodle v San Diegu

Najboljši rejci Bernedoodle-v-San-Diego-Prodaja

Upamo, da vam je ta članek pomagal pri iskanju popolnega vzreditelja Bernedoodle. Bernedoodles so resnično nekateri najboljši psi, ki jih lahko imate, in so popoln družinski ljubljenček. Vsi rejci na našem seznamu so etični in skrbni, kar verjamemo, da so znak dobrega rejca.

Ne pozabite pa obiskati lokalnega zavetja za živali, če iščete hišnega ljubljenčka. Morda boste tam našli vaš popolni doodle.

Všeč vam bo tudi: