4 najboljši rejci Bernedoodle v Seattlu! (2022)

Predloga Best-Bernedoodle-Breeders-in-Seattle

Iščete vzreditelja Bernedoodle na območju Seattla, vendar se počutite nekoliko preobremenjeni? Brez skrbi, saj smo sestavili koristen seznam naših najljubših rejcev Bernedoodle na območju Seattla.

Postopek izbire pravega rejca je vsekakor lahko zastrašujoč, a na srečo lahko izbirate med številnimi čudovitimi rejci na tem območju. Vsi rejci na tem seznamu so strastni ljubitelji psov in so predani vzreji zdravih mladičkov. Vsak zagotavlja, da njihovi mladički končajo v ljubečih in skrbnih domovih, vsi pa so vredni zaupanja in zanesljivi.

Drugi članki, ki bi jih želeli: Najboljše generacije Bernedoodle (F1, F1B, F2, F2B) in imena psov Bernedoodle.

Rejci Bernedoodle v Seattlu

Ni presenetljivo, da mnogi ljudje menijo, da so Bernedoodles najboljši psi na svetu, da ne omenjam najboljše kombinacije doodle! Bernedoodles, ki so križanec med bernskimi planšarskimi psi in standardnimi pudlji, so oblikovalska pasma, ki je bila vzrejena kot najboljši spremljevalec.

Ti psi so odlični za hladno podnebje in imajo raje območja, kjer ni prevroče. Uspevajo v druženju in so najbolj primerni za posameznike ali družine, ki nameravajo preživeti veliko kakovostnega časa s svojim kužkom – ti fantje ne marajo, da bi jih pustili sami doma!

Bernedoodles so super družinam prijazni in imajo zelo radi otroke – tudi z drugimi živalmi se odlično razumejo! Zahvaljujoč svojemu doodle starševstvu so ti mladički bolj hipoalergeni kot večina psov in tudi ne izgubijo veliko, še posebej v primerjavi s čistokrvnimi bernskimi planšarskimi psi! Na splošno so Bernedoodles ponavadi zelo zdravi in ​​jih je enostavno trenirati. Vendar imajo visoko raven energije in so zelo igrivi.

Sorodni članek: Best Bernedoodle Rescues.

1. Cloud Nine Doodles Washington

Cloud Nine Doodles

Cloud Nine Doodles je odličen družinski vzreditelj, ki se nahaja le nekaj ur izven Seattla. Že več kot 35 let vzrejajo doodle in so tako zaupanja vredni kot preverjeni rejci bernedoodlov – prejeli so celo nagrado Good Dog Excellence za svoje zdravstvene teste za Bernedoodle.

Mladički iz Cloud Nine so zelo povprašeni, vendar se lahko danes uvrstite na čakalno listo. Ta vzreditelj je posvečen zdravju in sreči svojih mladičkov in psov, zato vzreja le nekaj legl na leto.

Ta vzreditelj je trdno prepričan, da je treba najboljše prakse slediti že od rojstva, in obogatijo življenje vsakega mladiča s prehrano, socializacijo, ljubeznijo in varnostjo prvih 8 tednov življenja, preden odidejo v nove domove.

Preden se odločite, si lahko ogledate številna svetleča pričevanja na njihovi spletni strani, vendar smo veliki oboževalci Cloud Nine! Pristojbina za čakalno listo je 300 $ in je nepovratna.

Informacije o vzreditelju Bernedoodle:

2. Puget Sound Doodles

Puget Sound Doodles

Puget Sound Doodles se nahaja severno od Seattla. Ta rejec je v družinski lasti in upravljanju ter se osredotoča izključno na vzrejo čudovitih bernedoodlov, pudljev in aussiedoodlov. Imajo mladičke v velikosti Micro Mini, Mini in Standard in vam lahko z veseljem ujemajo popolnega mladička za vas.

Puget Sound Doodles ima licenco USDA v skladu z Zakonom o dobrem počutju živali in ponosni so, da izpolnjujejo in presegajo standarde dobrega počutja živali, ki jih je določilo USDA. Ta predanost dobremu počutju njihovih mladičkov je eden od mnogih razlogov, da jih imamo radi!

Ko posvojite mladička iz Puget Sound Doodles, boste prejeli zdravstveno kartoteko – posodobljeno s cepivi in ​​razglistitvijo – ter njihovo standardno enoletno garancijo, ki vas ščiti, če bi se izkazalo, da ima vaš mladiček zdravstveno ali genetsko okvara v prvem letu.

Informacije o vzreditelju Bernedoodle:

Za več si oglejte: Najboljši rejci Bernedoodle v Tennesseeju! in najboljši rejci Bernedoodle v Oregonu!

3. Razumni Bernedoodles & Bernouviers

Razumni Bernedoodles & Bernouviers

Ta vzreditelj je v lasti in upravljanju prijazne in predane petčlanske družine. Ko so prvič začeli vzrejati mladiče, so se nahajali v Las Vegasu, vendar so se nadgradili na prostorno in lepo 78-akrovsko kmetijo tik pred Seattlom.

Njihov objekt se razteza na približno 1300 čevljev in je opremljen z vsemi udobji, na katere bi bili ljubosumni tudi najbolj razvajeni psi. Vzrejajo Bernedoodles v več velikostih, vključno z drobnimi, mini in standardnimi.

Glede na velikost in pasmo določenega mladička, ki vas zanima, iščete ceno od 3.600 do 5.000 $, da ne omenjamo 500 $ nepovratne provizije za depozit, ki je potrebna za uvrstitev na čakalni seznam.

Vsi mladički, posvojeni iz Savvy Bernedoodles, so mikročipirani in imajo zdravstvene kartoteke. V skladu s standardno prakso Savvy Bernedoodle lahko svojega sladkega kužka začnete jemati domov okoli 9 tednov starosti.

Informacije o vzreditelju Bernedoodle:

4. Pacifiški logotipi

Pacifiški logotipi

Pacific Doodles je rejec v bližini Seattla, znan po odlični komunikaciji, visokih standardih vzreje in zelo zadovoljnih strankah. Svoje mladičke opisujejo kot primerne samo za tiste posameznike, ki »resnično cenijo edinstvenega in cenjenega spremljevalca«.

Zdravje, sreča in splošno dobro počutje njihovih mladičkov in psov niso nikoli ogroženi, svoj izjemen posel pa so zgradili z neprimerljivo predanostjo svoji obrti in ciljem.
Blagovno znamko je ustanovila ženska po imenu Carolyn, ki je bila vedno izjemno navdušena nad živalmi vseh vrst.

Odraščala je obkrožena z najrazličnejšimi živalmi, od koz, konj, eksotičnih ptic, piščancev in, seveda, sladkih mladičkov! Že od malih nog se je naučila spoštovati in ceniti živali in to isto sočutje je vnesla v jedro svojega poslovanja.

Carolyn skupaj s svojim partnerjem in dvema sinovoma vodi vzrejo na osupljivem razgledu na Burlington v Washingtonu. Svoj dom opisujejo kot ugnezdeno na 23 hektarjev velikem zemljišču, ki se »nahaja na ohranjenem zemljišču z naravnimi viri, ki ga vrvež mestnega življenja ni deževal«. Ali si lahko zamislite bolj popoln prostor za pse??

Medtem ko njihovi standardni mladički stanejo okoli 4000 dolarjev, ponujajo tudi edinstven program, imenovan “paket mladičkov na ključ”.

” Ta paket vas bo stal skoraj 20.000 $, vendar se bo morda izplačal za vašo družino. S tem paketom Carolyn in njena družina obdržijo vašega kužka dodatne štiri mesece z obljubo, da se bo vaš novi kuža ob prihodu brezhibno prilegal vaši družini. Mladički na ključ so v celoti izšolani v hiši in v zaboju, pa tudi za poslušnost in v celoti socializirani.

Informacije o vzreditelju Bernedoodle:

Posvojite Bernedoodle v Seattlu — ne nakupujte

Berneoodles so vendar vredni

Čeprav je veliko primerov, ko je nakupovanje mladička pri vzreditelju morda prava izbira za vas, boste morda presenečeni, ko boste izvedeli, da lahko te zelo zaželene mladičke najdete tudi v zavetiščih za živali!

Mnogi ljudje po nekaj mesecih predajo svoje pse iz različnih razlogov, vključno z nenadno spremembo okoliščin ali če ugotovijo, da je vzgoja psa zanje preveč dela. V zavetiščih po državi je nešteto fantastičnih psov, ki bi bili kot nalašč za vašo družino.

V nekaterih primerih boste morda lahko celo iskali določene pasme v zavetiščih z uporabo iskalnikov, pridružite pa se lahko tudi reševalnim skupinam, ki so namenjene reševanju določenih pasem iz zavetišč.

Dobiti psa je velika obveza

V abstraktnem smislu se lahko psi zdijo zabaven in vznemirljiv dodatek vašemu življenju, vendar mnogi ljudje ne prenehajo razmišljati o tem, koliko dela je imeti psa – še posebej mladička!

Lastništvo psa je zelo koristno, a je tudi polno zapletov in stresnih okoliščin. Prepričati se morate, da imate na voljo čas, da svojemu novemu psu zagotovite ljubezen, ki jo potrebuje in si zasluži. Poleg časa, ki ga vaš pes potrebuje, je lahko tudi zelo drago, ti stroški pa bodo ostali tako dolgo, kot to počne pes.

Poskrbite, da boste lahko prevzeli dodatno finančno breme v višini vsaj nekaj sto dolarjev na mesec, pa tudi dovolj prihrankov za drago medicinsko nujno pomoč. Psi potrebujejo hrano, igrače, rutinska zdravila, veterinarske preglede in drugo, da ostanejo srečni in zdravi, stroški teh predmetov pa so običajno sorazmerni z velikostjo psa, ki ga dobite.

Sorodni članek: Tribarvni rejci Bernedoodle.

Berneoodles so vendar vredni

Rejci Bernedoodle v Seattlu

Če se odločite, da je pravi čas, da vaša družina mešanici doda novega kužka, je le malo boljših izbir kot sladki Bernedoodle. Ti psi so resnično popolni družinski psi, ker se dobro razumejo z otroki in hišnimi ljubljenčki ter sta oba inteligentna in ljubeča.

Zlasti Bernedoodles so zelo družabni psi, zato jim morate biti sposobni posvetiti veliko pozornosti in kakovostnega časa, da bodo srečni in zdravi.

Zaključek za najboljše rejce Bernedoodle v Seattlu

Najboljši rejci Bernedoodle v Seattlu

Upajmo, da vam je bil ta seznam koristen, ko iščete popolnega rejca Bernedoodle v Seattlu. Vsi ti rejci so čudoviti in vredni zaupanja, vsak pa poudarja zdravje in dobro počutje svojih psov.

Nazadnje, morda boste želeli razmisliti o posvojitvi psa in ne o nakupovanju, saj obstaja veliko popolnih in ljubečih hišnih ljubljenčkov, ki čakajo na svoje večne domove v zavetiščih po vsej državi.

Všeč vam bo tudi: