4 najboljši rejci dalmatinskih rejcev v Massachusettsu (MA)! (2022)

Predloga najboljših dalmatinskih rejcev v Massachusettsu

A Dalmatinec je eden najbolj ikoničnih psov v moderni dobi. Ta pasma, ki se pogosto omenja v otroških zgodbah o tem, kako so junaški spremljevalci gasilcev in najdejo pot v enega najbolj nostalgičnih filmov vseh časov, 101 dalmatinec, je ta pasma zgrajena okoli sebe. In zakaj ne bi? Ima lise!

No, obstaja nekaj posebnosti te pasme, ki se jih morate zavedati – na primer, to je zloglasna linja! Pravzaprav izgubi približno toliko kot sibirski haski! Torej, če imate alergije na dlako, vam priporočamo, da se te pasme izogibate. Druga posebnost je, da Dalmatinci imajo precej energije in jo potrebujejo, da jo usmerijo v nekaj – na primer v službo, kot je pomoč gasilcem.

Običajno so v redu z otroki in drugimi psi, čeprav je odvisno od tega, kako dobro jih vzgajate kot mladička – tako da je za prvega lastnika psa lahko dalmatinec izziv. V večini primerov so navdušeni, da spoznajo nekoga novega, in radi skočijo nanj – to vznemirjenje boste morali trenirati pod nadzorom, če se želite temu vedenju izogniti.

Vas vse to ne prestraši? Potem si oglejte te rejce Dalmatinov v Massachusettsu in poiščite svojega prijatelja.

Dalmatinske mladičke naprodaj v Massachusettsu

Pridobiti mladička dalmatinca zase je velika odločitev. To odločitev želimo čim bolj olajšati, zato smo sestavili seznam 4 najboljših rejcev v Massachusettsu in okolici. V nekaterih primerih rejci želijo, da je njihova lokacija skrita pred javnim pogledom zaradi zasebnosti, zato se boste morali obrniti na njih, da dobite naslov.

Vsi ti rejci so odlični – vsi izpolnjujejo naša merila za kvalificiranje za mesto (namenjeno igri) na našem seznamu. Ne morete zgrešiti, če kupite mladička dalmatinca ali dva pri katerem od teh rejcev.

1. Bellwether Dals – Brimfield, Massachusetts

Bellwether Dals - Brimfield, Massachusetts

Prvi na seznamu najboljših dalmatinskih rejcev v Massachusettsu je Bellwether Dals. Ta psarna je v lasti in upravljanju Pam in Jima Devlina. Duo uživa v konjeniškem življenjskem slogu – to je jahanju – ob njem pa še dalmatinci. Lastniki psov so že od zgodnjih 90. let prejšnjega stoletja, najprej pri nemških ovčarjih. Toda sčasoma so našli mehko točko za dalmatince in se odločili, da poskusijo z vzrejo.

Bellwether Dals so več kot zadovoljni, če jih iz kakršnega koli razloga kontaktirate v zvezi z njihovimi dalmatinskimi mladiči v Massachusettsu, pred, med in po nakupnem postopku – Skrbijo za dobro počutje vseh mladičkov, ki jih prodajajo. To dejstvo je še posebej pomembno za lastnike prvič, saj je imeti nekoga, ki bi lahko postavil vprašanja, velika prednost, ki je večina rejcev ne ponuja.

Informacije o vzreditelju dalmatinskih živali:

2. Delaneyjevi Dalmatinci – Palmer, Massachusetts

Delaney's Dalmations - Palmer, Massachusetts

Naslednji je Delaney’s Dalmatians, ki se nahaja v Palmerju v Massachusettsu in je v lasti Jakea Delaneyja. Ta vzreditelj je na voljo samo na strani Gooddog Breeding, tako da se morate za prodajo v Massachusettsu od Jakea obrniti nanj.

Testi, opravljeni na plemenskih psih, vključujejo:

  • Prirojena gluhost
  • Panel za bolezni DNK

Čeprav se ne sliši veliko, ti testi dovolj potrjujejo zdravje plemenskega psa, ki jim omogoča varno vzrejo brez večjih skrbi. Panel bolezni DNK zajema široko paleto generičnih napak, test gluhosti pa je nekaj, kar izvaja večina rejcev za večino pasem psov.

Ker so dalmatinci čistokrvni psi, so bolj dovzetni za recesivne genetske okvare, ki se kažejo zaradi količine parjenja v sorodstvu v zgodnjih dneh nastanka pasme. Zato so ti testi potrebni.

Informacije o vzreditelju dalmatinskih živali:

Preverite za več: Najboljši rejci dalmatinskih rejcev v Pensilvaniji! in najboljši rejci dalmatinskih rejcev v Teksasu!

3. Richard Baker – Massachusetts

Richard Baker - Massachusetts

Tretjič, na našem seznamu je Richard Baker. Ker posluje zunaj svojega doma, zaradi zasebnosti raje skriva svoj naslov in mesto, a mladiči dalmatinskih dalmatinskih mladičev, ki jih vzreja, izvirajo iz zmagovalca razstave Dalsa. Če vas zanima, da bi dobili dalmatinskega mladiča, ga boste morali kontaktirati preko njegove strani Gooddog.

Testi, ki se izvajajo na plemenskem parku Richards, so precej bolj zapleteni kot Delanyjevi, vendar z dobrim razlogom. Ker so starši psi, vredni razstave, se držijo višjega standarda vzreje, zato so testirani za več težav. Testi, ki se izvajajo, vključujejo:

  • Displazija kolkov (dokončno)
  • Displazija komolca (dokončno)
  • Očesni certifikat (CAER, registriran pri OFA)
  • Skladišče DNK OFA/CHIC

Vsi ti testi določajo verjetnost, da bodo mladički razvili te težave. Če imate kakršna koli vprašanja o teh testih, vam Richard z veseljem nanje odgovori preko dopisovanja preko GoodDog, ko od njega kupite mladička dalmatinskega psa.

Informacije o vzreditelju dalmatinskih živali:

4. Alpha N Omega – East Granby, Connecticut

Alpha N Omega - East Granby, Connecticut

Zadnji na seznamu najboljših rejcev dalmatinskih rejcev v Massachusettsu je Alpha N Omega dalmatinec. Medtem ko njihovi dalmatinski mladički niso v Massachusettsu, so blizu v East Granbyju v Connecticutu. Pravzaprav je AKC registriran klub, ki vzgaja dalmatince že več kot osemindvajset let, tako da gre za kolektiv rejcev in ne za eno osebo/družino. Zaradi bližine Massachusettsa je njegova uvrstitev na naš seznam najboljših rejcev dalmatinskih rejcev v Massachusettsu preprosta.

Pravzaprav ima ta vzrejni klub tako dober ugled, da se je celo uvrstil na naš seznam najboljših rejcev dalmatinskih rejcev v Združenih državah Amerike – kar si lahko predstavljate, glede na število rejcev dalmatinskih živali v državi. Zagotavljajo celo usposabljanje za vaše mladičke, kar vam lahko sprosti veliko časa in prej ohrani vaša tla in pohištvo nedotaknjeno.

Informacije o vzreditelju dalmatinskih živali:

Skrb za vašega dalmatinskega mladiča

Skoraj vsaka možnost na tem seznamu vključuje nekaj informativnega gradiva o tem, kako skrbeti za svojega novega dalmatinskega mladiča. Nekaj ​​pomembnih poudarkov je, da imajo Dalmatinci kar nekaj energije, zato jih boste morali vzdrževati aktivni približno trideset minut na dan, da boste obdržali njihovo raven energije pod nadzorom.

Če njihove vsakodnevne vadbe ne vključite, se bodo začeli norčevati in začeli delovati, da bi pritegnili pozornost in izgoreli energijo.

Seveda je igranje s svojim kosmatim prijateljem odličen način za izgorevanje te energije, vendar je tudi dober izgovor, da se odpravite na sprehod. Vemo, da je iskanje motivacije za vadbo za mnoge težaven, zato je lahko dodajanje odgovornosti skrbi za psa tisti udarec v hrbet, ki ga morda potrebujete.

Če vse drugo ne uspe, se lahko še vedno obrnete na Bellwether Dals za nasvet, če ste na koncu pameti. Z veseljem vam posredujejo informacije in nasvete glede vzgoje vašega najboljšega prijatelja.

Koliko lahko pričakujete, da boste porabili za dalmatinskega mladiča v Massachusettsu

Koliko-Lahko-Pričakujete-Zapraviti-Za-Dalmatinca

Če želite kupiti mladička Dalmation v Massachusettsu pri vzreditelju, pričakujte, da boste porabili približno 800 $+. Vendar pa lahko stanejo že od 600 USD do 1200 USD+, odvisno od barve. Zato imejte to v mislih, ko vam rejec da ponudbo.

Kot večina psov, lahko pričakujete, da boste porabili približno 300 $, če se odločite za posvojitev dalmatinskega mladiča. Vendar pa ne veste vedno, v kaj se spuščate s posvojenimi psi, in za lastnike psov, ki prvič uporabljajo, so lahko resen izziv, če so bili na nek način zlorabljeni ali zanemarjeni.

Zaključek za najboljše rejce dalmatinskih v Massachusettsu

Najboljši rejci dalmatinskih rejcev v Massachusettsu (2022)

Dalmatinci so ena naših najljubših pasem. V otroštvu je bil 101 dalmatinec eden mojih najljubših filmov in pogosto sem rotila starše, naj si ga kupimo. Poskušal sem pojasniti: »Ne zahtevam 101 Dalmatinca. Samo eno hočem! Zadovoljil se bom z enim!” Žal ga nikoli nismo dobili, ker smo takrat živeli v stanovanju, v katerem so bili omejeni psi srednjih in velikih pasem.

Če pa niste v podobni situaciji, je dalmatinec odličen pes, ki vas bo spremljal na vaši življenjski poti. Kaj torej čakaš? Vaš opaženi prijatelj čaka na nov dom in kličejo vas. Upamo, da ste na našem seznamu našli psička Dalmatinca v Massachusettsu!

So ti rejci dalmatinov predaleč? Oglejte si nekaj teh drugih rejcev v bližnjih državah:

Še vedno niste prepričani, da bi dobili mladička dalmatinca? Oglejte si spodnji videoposnetek: