4 najboljši rejci huskyjev v Marylandu! (2022)

Rejci huskyjev v Marylandu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Huskyjev v Marylandu. Huskiji so kot rojeni tovorni psi izjemno priljubljena pasma in priljubljena med družinami. Dobro se razumejo z drugimi psi in otroki in so opazno lahki, na splošno tehtajo pod 60 funtov.

Haskije so bili prvotno vzrejeni za delo v tropih, vleči breme po zamrznjenih prostranstvih Aljaske zaradi njihove goste dlake, visoke vzdržljivosti in želje, da bi ugajali. Številni haskiji so se v zgodovino zapisali kot heroji, ki so prenašali težke vremenske razmere in zimske nevihte, da bi prenašali zdravila, ki rešujejo življenja, na oddaljena območja.

Huskiji so energični, dostojanstveni, prijazni in nagajivi. Za mnoge so res privlačna pasma, saj so naravno čiste in imajo zelo malo vonja. Ena od značilnih značilnosti te čudovite pasme so oči v obliki mandljev, ki so pogosto ledeno modre.

Številni haskiji kažejo tudi heterokromijo, kar pomeni, da je eno oko modro, drugo pa rjavo, ljubka in nenavadna lastnost, ki jo mnogi ljudje iščejo. Huskiji so znani po svoji prijaznosti in ljubezni do ljudi, zaradi česar so ravnodušni kot čuvaji, a odlični kot ljubeči, življenjski spremljevalci.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Huskyjev v Marylandu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Border Collie v Marylandu in Najboljši rejci beagle v Marylandu.

Mladički huskyja naprodaj v Marylandu

Mladički huskyja naprodaj v Marylandu

Naša ekipa pri We Love Doodles je opravila raziskavo, da bi vam prihranila čas in težave. Tukaj je vaš seznam najboljših rejcev Huskyjev v Marylandu.

Priporočila izdelkov Husky: Najboljše igrače vlačilca za pse in Najboljši goveji sapnik za pse.

1. PuppySpot’s Huskies For Maryland

PuppySpot's Huskies za Maryland

Ker iščete rejce Huskyjev v Marylandu, priporočamo, da si ogledate spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica za pse, kjer lahko najdete spremljevalce Husky, kjer koli kupite v Marylandu.

Upoštevajte, da morajo vsi mladički haskijev s psi, ki so navedeni na seznamu, opraviti postopek pregleda, tako da bo vaš spremljevalec varno poslan k vam v Maryland. Preden nadaljujete na pot za mladička Huskyja za prodajo v Marylandu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Winters Run Sibirski Huskies

Winters Run Sibirski Huskies

Winters Run Siberian Huskies se zavzema, da svojim mladičkom omogoči najboljši začetek v življenju z znanstveno obveščeno vzgojo. Z uporabo vseh najnovejših raziskav o pasji genetiki, prehrani in vedenju Winters Run proizvaja zdrave, zdrave in inteligentne pse, ki ustrezajo standardu pasme in družinam zagotavljajo ljubeče druženje.

Winters Run uporablja različna znanstvena načela, da zagotovi, da so njihovi mladički pripravljeni za uspeh. Ko se mladiči skotijo, se na materi opravi nomografsko testiranje, da se določi optimalni čas cepljenja za mladiče, s čimer se zagotovi, da je leglo učinkovito imunizirano.

Poleg tega so mladiči izpostavljeni zgodnji nevrološki stimulaciji in uvajanju vonja, kjer so izpostavljeni nizu kratkih vaj, stresorjem in neprehrambnim vonjem. Verjame se, da imajo te tehnike optimalen učinek na razvijajoče se možgane in imunski sistem vsakega mladiča ter spodbujajo razvoj sposobnosti odišavljenja in kognitivnih povezav.

Mladičke vzgajajo tudi v vzrediteljevem domu, ki jih učinkovito socializirajo in ustvarjajo uravnotežene in stabilne pse, tako da jih izpostavljajo novim in vznemirljivim stvarem. Vsi psi na Winters Run, vključno z odraslimi in mladiči, prejemajo najboljšo prehrano za povečanje kognitivnega in nevrološkega razvoja, delovanja mrežnice itd.

Mladički so dodatno izpostavljeni različnim teksturam, zvokom, barvam, oblikam, hrupom, predmetom in igram reševanja problemov. To mladičke uči komuniciranja in sprejemljive interakcije z ljudmi ter gradi njihove sposobnosti kritičnega razmišljanja in tolerance do stresa.

Ko dobite mladička iz Winters Run, lahko pričakujete, da boste prejeli kopije vseh ultrazvokov, rentgenskih žarkov in informacij o pregledu. Poleg tega boste prejeli zdravstveno spričevalo pooblaščenega veterinarja, ki dokumentira vsa starostno primerna cepljenja, ki so jih mladički prejeli.

Mladički so tudi razglisteni vsaka dva tedna in opravijo pregled iztrebkov, preden gredo domov z novimi družinami. Vsak mladiček ima tudi mikročipiran, pri čemer je vzreditelj naveden kot sekundarni kontakt. Odrasli na Winters Run so v celoti testirani na DNK in imajo certificirane boke in oči.

Vsak mladiček ima 3-letno garancijo na boke in oči ter dodatno doživljenjsko garancijo pred genetskimi mutacijami. Za dodatek k temu že tako impresivnemu seznamu so mladički priložena majhna vrečka hrane Farmina, nastavljiva ovratnica, igrača Kong, odeja, ki jo odišavijo njihova mama in bratje in sestre, ter registracijski dokumenti AKC.

Podrobnosti o sibirskih huskijih Winters Run

3. Senčni sibirski haskiji

Senčni sibirski haskiji v Marylandu

Shady Siberian Huskies vzreja sibirske haskije od leta 2004 in se ponaša s proizvodnjo zdravih, genetsko zdravih, dobre volje in družinsko vzgojenih mladičkov. Mladički so vzrejeni s potrditev, temperamentom in zdravjem, tako za razstavni ring kot družinski ljubljenčki.

Pse pri Shady Siberian Huskies obravnavajo kot družino in jih vsak dan družijo, odraščajo v bližini drugih psov, ljudi, otrok in hišnih ljubljenčkov. Preden se kateri koli psi vzrejajo, se njihov rodovnik obsežno preuči, da se zagotovi, da so mladički najvišje kakovosti in ustrezajo standardu pasme.

Mladički in odrasli se hranijo s hranljivo prehrano, skupaj z dodatki, ki jih ohranja vitke in mišičaste. Vsak mladiček iz Shady Siberians ima 2-letno zdravstveno garancijo, vsa starostno primerna cepljenja, razčiščevanje in zdravstveno spričevalo, ki ga izda pooblaščeni veterinar. Mladički pri Shady Siberian Huskies so vzgojeni v ljubečem, družinskem okolju, ki jasno kaže svojo osebnost in temperament.

Podrobnosti o senčnih sibirskih haskijih

4. Spalla Pups

Spalla Pups

Zadnji na seznamu rejcev Huskyjev v Marylandu je Spalla Pups, ki vzreja vrhunske Huskije s poudarkom na temperamentu in zdravju. Rejci si prizadevajo zagotoviti inteligentne in atletske mladičke ljubečim družinam in so prepričani, da so njihovi psi odlični spremljevalci.

Vsi mladički so vzgojeni v rejčevem domu, ki jih obdajajo ljudje vseh starosti, drugi psi in različni hišni ljubljenčki. Spalla Pups uporablja različne metode obogatitve, vključno z zgodnjo nevrološko stimulacijo, izpostavljenostjo različnim površinam in teksturam, usposabljanjem za kahlico, desenzibilizacijo povodca, vožnjo z avtomobilom, usposabljanjem za zaboj in usposabljanjem za kahlico.

Vsak kuža je tudi izpostavljen različnim ljudem, kar jim povečuje samozavest in izboljšuje socializacijske sposobnosti. Prav tako so neobčutljivi za nego, izpostavljeni različnim zvokom in ponujajo različne igrače in strukture za plezanje, žvečenje in raziskovanje.

Zdravstveno spričevalo vsakega kužka je zdravstveno spričevalo veterinarja z licenco, odeja z vonjem matere in sorodnikov, vsa starostno primerna cepljenja, igračka, kost, ovratnica za mladička, začetna vrečka s hrano in mikročip. Poleg tega se mladički pošljejo domov z dokumentacijo za registracijo AKC in pasemskega kluba, če želite svojega novega kužka predstaviti v razstavnem ringu.

Spalla Pups Podrobnosti

Kako izbrati vzreditelja huskyja v Marylandu

Kako izbrati vzreditelja huskyja v Marylandu

Mladiček je velika obveznost in finančna odgovornost, zato ga ne smete jemati zlahka, če ga dodate svoji družini. Morali bi porabiti čas in trud, da pregledate vsakega rejca, s katerim se odločite pravilno sodelovati.

Izbira pravega Husky vzreditelj v Marylandu je lahko zastrašujoča naloga, a če veste, kaj iskati, ste lahko prepričani, da se boste domov odpravili z zdravim vseživljenjskim spremljevalcem. Tukaj je nekaj nasvetov za iskanje in delo z odgovornim in etičnim rejcem:

  • Vzreditelj naj svoje haskije obravnava kot člane svoje družine. Morali bi biti ponosni na to, da vedo, da so njihovi psi odgovorno vzrejeni, in biti strastni, da vas povežejo s popolnim kužkom.
  • Odgovoren vzreditelj bo izvedel več genetskih testov na svojih plemenskih psih, da bo učinkovito načrtoval njihova legla. To jim bo omogočilo, da zmanjšajo možnosti, da bi vaš mladič zbolel za preventivno, dedno boleznijo.
  • Vzreditelj mora poznati svoje živali in imeti izkušnje s haskiji. Morali bi biti sposobni odgovoriti na vsa vaša vprašanja ter biti do vas odkriti in iskreni.
  • Ko obiščete svojega vzreditelja, mora biti razvidno, da daje svojim živalim izjemno nego. Če vam vzreditelj ne dovoli videti staršev vašega mladička ali življenjskih razmer, ste lahko prepričani, da se ukvarjajo z neodgovorno vzrejo.
  • Če vzreditelj loči mladiče od matere pred osmimi tednom starosti, se lahko razvijejo tesnoba, agresija in druge vedenjske težave. Prenašanje mladiča pred to oznako je v mnogih državah neodgovorno in nezakonito.
  • Odgovoren vzreditelj mora imeti brezhiben sistem organizacije dokumentov in vam brez težav zagotoviti rodovnike, rezultate testov, registracije, licence in medicinsko dokumentacijo.

Zaključek za “najboljše rejce huskyjev v Marylandu”

Zaključek za The

Izbira etičnega vzreditelja je izjemno pomembna, če želite zdravega, vseživljenjskega spremljevalca. Če se počutite neprijetno pri vzrediteljskih praksah, je bolje, da si prihranite glavobol in preidete na nekoga drugega.

Delo z neodgovornim vzrediteljem vas tvega, da boste v prihodnosti plačali na tisoče dolarjev veterinarskih pristojbin in ne jamčijo, da bo vaš mladiček pred kakršnimi koli genetskimi boleznimi. Če pa upoštevate te smernice, ste lahko prepričani, da bo vaš mladiček ponazarjal vse najboljše lastnosti pasme in prinašal veselje vaši družini v prihodnjih letih.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Huskyjev v Marylandu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Huskyja od vzreditelja v Marylandu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vse, kar morate vedeti o sibirskem haskiju” spodaj: