4 najboljši rejci labradorcev v Alabami! (2022)

Rejci labradorcev v Alabami

Iskanje pravih rejcev labradorcev v Alabami je včasih lahko zahtevna naloga. Čeprav obstaja veliko možnosti, boste pri izbiri rejcev zagotovo naredili nekaj napak.

Težava je v tem, da nimamo celovitega znanja o labradorcih ali njihovih rejcih. Seznanitev z vsemi ključnimi deli vam prihrani težave in zadrege na vaši poti do srečnega in zdravega labradorca.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev labradorcev v Alabami, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Corgijev v Alabami in Najboljši rejci dobermanov v Alabami.

Mladički labradorja naprodaj v Alabami

Mladički labradorja naprodaj v Alabami

Imate srečo, ker je to eden tistih člankov, ki vam priskočijo na pomoč, ko se počutite zataknjeni. Tukaj je seznam rejcev labradorcev, ki se vam bodo zdeli precej iznajdljivi.

Priporočila izdelkov Labrador: Najboljša na zraku posušena pasja hrana in Najboljši tretmaji za lovljenje psov.

1. PuppySpotovi labradorci za Alabama

PuppySpotovi labradorci za Alabama

Ker iščete rejce labradorcev v Alabami, vam toplo priporočamo ogled spletne platforme PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna in ugledna tržnica za pse, kjer lahko najdete kompatibilnega psička labradorca kar iz udobja svojega doma v Alabami.

Pomagalo bi, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci labradorcev opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Alabami. Preden nadaljujete na pot za labradorskega mladička za prodajo v Alabami, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Preizkušeni in pravi labradorci

Preizkušeni in pravi labradorci

Če iščete zaupanja vrednega vzreditelja labradorcev v Alabami, ne iščite dlje od izkušenih strokovnjakov v psarni Tried and True Kennels. Labradorce vzrejajo že več kot 15 let, njihovi mladički pa so postali zvesti in ljubeči spremljevalci v domovih po vsej Združenih državah. Preizkušeni rejci pravih labradorcev verjamejo, da si vsak mladiček zasluži priložnost za srečno in zdravo življenje, zato vzrejajo le labradorce, ki ustrezajo pasemskemu standardu, ki ga je določil ameriški kinološki klub. To zagotavlja, da njihovi mladički niso le lepi, ampak tudi inteligentni, atletski in dobrodušni. Poleg tega, da ima AKC certifikat, je njihova psarna tudi pregledana in licencirana s strani Ministrstva za kmetijstvo Alabame. Ponosni so, da svojim psom zagotavljajo čisto in udobno okolje, njihovo osebje pa je vedno na voljo, da odgovori na vsa vaša vprašanja o negi in hranjenju vašega novega kužka. Če ste pripravljeni dodati labradorca svoji družini, se še danes obrnite na Tried and True Kennels. Z veseljem vam bodo pomagali najti popolnega mladička za vaš dom.

Podrobnosti o preizkušenih in pravih labradorcih

3. Psarna Ruffwood Labs

Psarna Ruffwood Labs

Psarna Ruffwood Labs je vrhunska vzreja labradorcev, ki se ponaša z zagotavljanjem zdravih, dobro zaokroženih mladičkov tako družinam kot posameznikom. Psarna, ki se nahaja na podeželju Blountsville, deluje že več kot deset let in si je v tem času prislužila sloves ene najboljših v poslu.

Kennel Ruffwood Labs ima celosten pristop k vzreji labradorcev in zagotavlja, da je vsak mladiček fizično zdrav in ima pravi temperament za svojo bodočo družino. Ta zavezanost odličnosti je v preteklih letih povzročila nešteto zadovoljnih strank, od katerih so se mnogi vrnili, da bi kupili dodatne pse iz psarne.

Predani so ustvarjanju vrhunskih labradorcev, ki niso le lepi, ampak tudi inteligentni, igrivi in ​​zvesti spremljevalci. Kinološki psi Ruffwood Labs so vzrejeni tako zaradi konformacije kot temperamenta, rejci pa si prizadevajo izdelati laboratorije, ki ustrezajo standardu pasme, hkrati pa so odlični družinski ljubljenčki.

Vsi njihovi laboratoriji so registrirani v AKC in prihajajo iz prvenstvenih krvnih linij. Verjamejo, da si vsak pes zasluži ljubeč dom, in trdo delajo, da bi vsakega svojega kužka namestili v domove, kjer bo ljubljen in zanj dobro poskrbljeno.

Podrobnosti o psarni Ruffwood Labs

4. Aggie Labs

Aggie Labs

Zadnji na seznamu najboljših rejcev labradorcev v Alabami je “Aggie Labs.” Aggie Labs je vzrediteljica labradorcev. Nahajajo se v mestu Cullman v Alabami in že več kot 15 let vzrejajo kakovostne labradorce. Proizvajajo ameriške in angleške labradorce v črni, rumeni in čokoladni barvi.

Vsi njihovi psi so registrirani v AKC in pred vzrejo testirajo svoje pse. Za vse svoje labradorce nudijo dveletno zdravstveno garancijo. Aggie Labs se zavzema za vzgojo zdravih, dobro socializiranih mladičkov, ki so odlični družinski spremljevalci.

Verjamejo, da si vsi psi zaslužijo ljubeč dom, mi pa smo predani temu, da za vsakega našega kužka najdemo pravi dom. Vzrejajo vrhunske labradorce, ki so odlični družinski ljubljenčki in lovski tovariši. Njihovi psi so vzrejeni zaradi njihovega lepega videza, inteligence in sposobnosti vračanja.

Ponujajo različne barve, vključno s črno, čokoladno in rumeno, njihovi mladički pa imajo zdravstveno garancijo. Ponujajo tudi usposabljanje poslušnosti in storitve vkrcanja. Aggie Labs ima najsodobnejšo psarno, ki je klimatsko nadzorovana in ponuja veliko prostora njihovim psom za tek in igro. Njihovi psi so del njihove družine in z njimi ravnajo z ljubeznijo in spoštovanjem.

Z veseljem vam bodo odgovorili na vsa vprašanja o pasmi. Aggie Labs ponuja različne barve, vključno s črno, rumeno in čokoladno. Ponujajo tudi standardne in miniaturne labradorce. Aggie Labs je članica Ameriške kinološke zveze in Nacionalnega kluba labradorskih prinašalcev. Predani so vzreji zdravih, veselih psov, ki bodo obogatili vaše življenje.

Podrobnosti o laboratorijih Aggie

Kako izbrati rejca labradorcev v Alabami

Kako izbrati rejca labradorcev v Alabami

Odločili ste se, da želite labradorca. Opravili ste svojo raziskavo in prepričani ste, da je labradorec pravi pes za vas in vašo družino. Zdaj je čas, da začnemo iskati vzreditelja. Toda kje začeti? Pri izbiri vzreditelja labradorskega prinašalca v Alabami je treba upoštevati več stvari.

Tukaj je nekaj nasvetov za začetek:

  1. Vprašaj naokoli: Z labradorci se pogovorite s prijatelji, družino in sodelavci. Ugotovite, kje so dobili svoje pse in ali so bili z izkušnjo zadovoljni.
  2. Opravite svoje raziskave: Ko sestavite seznam potencialnih rejcev, si vzemite čas za raziskovanje vsakega posebej. Obiščite njihove spletne strani in preberite njihove razpoložljive informacije o leglu.
  3. Obrnite se na rejce: Ko boste zožili seznam, se obrnite na rejce in zastavite morebitna vprašanja.
  4. Obiščite rejce: Če je mogoče, se dogovorite za obisk pri vzreditelju. Tako boste lahko spoznali osebje in osebno videli mladičke.
  5. Vprašajte za reference: Vsak ugleden vzreditelj bi vam moral posredovati reference prejšnjih strank.
  6. Zaupajte svojemu srcu: Navsezadnje boste morali izbrati vzreditelja, ki vam ustreza in za katerega menite, da mu lahko zaupate.

Če boste upoštevali te nasvete, boste na dobri poti, da v Alabami najdete uglednega vzreditelja labradorcev.

Več o labradorcu v Alabami

O labradorcu v Alabami

Labradorci so ena najbolj priljubljenih pasem v Alabami in to z dobrim razlogom. Ti psi so znani po svoji inteligenci, zvestobi in prijazni naravi. So odlični družinski ljubljenčki in so čudoviti spremljevalci. Če razmišljate o dodajanju laboratorija svoji družini, morate vedeti o tej pasmi.

Labradorci so zelo inteligentni psi in jih je zelo enostavno trenirati. Prav tako so zelo zvesti in se bodo tesno povezali s svojimi družinami. Laboratoriji so aktivni psi, ki potrebujejo veliko vaj, zato so odlična izbira za ljudi, ki radi preživljajo čas na prostem.

Labradorjeva dlaka je gosta in vodoodporna, zato je idealna za plavanje. Izpadajo tudi zelo malo, kar je dobra novica za tiste, ki ne želite pasje dlake po vsej hiši! Labradorci so na voljo v dveh barvah – črni in rumeni. Črni labradorci so najbolj priljubljeni, vendar so rumeni laboratoriji prav tako lepi.

Labradorci so na splošno zdravi psi, vendar so nagnjeni k določenim zdravstvenim stanjem, kot sta displazija kolkov in displazija komolcev. Bodite prepričani, da sodelujete z odgovornim vzrediteljem, ki lahko zagotovi zdravstvena dovoljenja za starše vašega mladička. Pasma labradorec je odlična izbira, če iščete zvestega, ljubečega in inteligentnega psa! Ti psi so čudoviti družinski ljubljenčki in vam bodo prinesli leta sreče.

Zaključek za “najboljše rejce labradorcev v Alabami”

Zaključek za najboljše rejce labradorcev v Alabami

Ena od glavnih lastnosti, ki vam bo naredila labrador Rejci izstopajo po njihovi stopnji potrpežljivosti. Pasma labradorec ima morda svoje pomanjkljivosti, vendar je za njeno delovanje potreben profesionalni vzreditelj. Labradorci potrebujejo ljubezen in naklonjenost, še posebej, če je jasno, da imajo najhujše dneve.

Najboljši rejci labradorcev so obvladali to umetnost in bodo celo nadaljevali z zagotavljanjem drugih storitev, vključno z usposabljanjem in negovanjem. Imejte seznam tega, kar menite, da bi bilo dobro za vas in vašo družino, ko iščete vzreditelja. Raziskujte, zlasti na spletu, saj tukaj najdete vse uveljavljene rejce labradorcev.

Če uporabite svoj seznam kot referenco, je lažje in bolj zabavno pri nakupovanju idealnih rejcev labradorcev. Biti odprt tudi pomeni biti razumen s svojimi pričakovanji. Stres se pojavi, ko se zdi, da nič ali nihče ne izpolnjuje vaših pričakovanj. Na primer, eno običajno nerealno pričakovanje, ki se mu je treba izogibati, je, da mora imeti vaš vzreditelj labradorcev več kot dvajset let izkušenj.

Postavite realen standard, kot je deset let ali najmanj pet. Nekateri od njih morda ne sodijo v vaš doseg, vendar so izostrili svoje sposobnosti v ‘kratkem’ času, ko so bili aktivni. Obiščite njihove spletne strani, da se bolj prepričate o fantastičnem delu pri mladičkih, ki jih boste kmalu imenovali vaši.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev labradorcev v Alabami, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička labradorca od vzreditelja v Alabami, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov labradorcev” spodaj: