4 najboljši rejci Maltipooja v Alberti! (2022)

Rejci Maltipoo v Alberti

Če iščete najboljše rejce Maltipoo v Alberti v Kanadi, potem ne iščite več. Tukaj boste našli vse informacije, ki jih potrebujete, če vas zanima posvojitev Maltipooja.

Na žalost v Alberti ni veliko rejcev Maltipoo, vendar jih lahko najdete v drugih delih Kanade. Nekateri od teh rejcev dostavljajo v druge dele države. Torej, če se nahajate v Alberti, ga lahko dobite dostavljeno na vaš kraj.

Maltipoo je križanec med malteškim psom in igračo ali miniaturnim pudljem. Kot hišni ljubljenček je zelo priljubljen zaradi svoje prijazne in ljubeče osebnosti. Je tudi čudovit pes, zato ne preseneča, da se ljudje zlahka zaljubijo vanj.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Maltipoo v Alberti, si lahko ogledate ta priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci labradorcev v Alberti in Najboljši rejci Labradoodle v Alberti.

Mladički Maltipoo za prodajo v Alberti, Kanada

Mladički Maltipoo za prodajo v Alberti, Kanada

Preberite, če želite v svoj dom pripeljati čudovitega Maltipooja.

Priporočila za izdelke Maltipoo: Najboljši šamponi za maltipoo in Najboljši zobni robčki za pse.

1. Majhne skodelice

Little Cups Maltipoo

Little Cups je vzreditelj psov, specializiran za mladičke velikosti čajne skodelice. To so najmanjši mladički in tehtajo med 2 in 15 funtov. Mladički, ki jih vzrejajo, so maltipoo, pudl, maltežan in pomeranec. Poleg tega svoje mladičke vzrejajo tako, da imajo videz medvedka. Je družinsko vodeno podjetje, ki obožuje pse in se zaveda veselja, ki ga lahko prinesejo družinam.

Čeprav se nahajajo na območju Velikega Toronta v Ontariu, dobavljajo mladičke v številne dele Kanade, vključno z Alberto. Do zdaj so po vsej Kanadi dostavili več kot 100 mladičkov. Pri little Cups so starši hišnih ljubljenčkov pregledani glede genetskih napak, da se zagotovi, da so mladički zdravi.

Poleg tega ima lastnik enoletno garancijo za zamenjavo v primeru kakršnih koli prirojenih težav. Če vas zanima nakup od tukaj, jim lahko pošljete e-pošto na spodnji e-poštni naslov pod kontaktnimi podatki. Če trenutno ni na voljo nobenih mladičkov, se morate naročiti na njihov poštni seznam.

Poštni seznam je na voljo na njihovi spletni strani. Ko bo novo leglo prispelo, boste obveščeni, če ste na poštnem seznamu. Če bi bili eden od prvih štirih ljudi na poštnem seznamu, bi vam bilo dovoljeno posvojiti.

Podrobnosti o majhnih skodelicah

2. Peppa Pups

Peppa Pups Alberta

Peppa Pups je vzrediteljica psov v Torontu v Ontariu. Izvirajo iz Južne Koreje pred 20 leti, pred kratkim pa so odprli podružnico v Kanadi. Specializirani so za mladičke maltipooja, pudlja, pomčija in pomeranca v velikosti čajne skodelice. Ker so velik vzreditelj, imate veliko možnosti, če vas zanima mladiček velikosti čajne skodelice.

Sledijo etičnemu vzrejnemu programu, ki mladičkom zagotavlja varno in ljubeče okolje. Prepričajo se, da v procesu ni mučenja živali. Poleg tega ohranjajo svoje pesjake v dobro vzdrževanem in sanitarnem stanju. Prednost dajejo zdravju in varnosti mladičev, tako da upoštevajo mednarodne standarde IATA in zdravstvene predpise.

Ker je njihovo delovanje mednarodno, pošiljajo ne samo po Kanadi, ampak tudi v druge države. Torej, če se nahajate v Alberti, ste lahko prepričani, da vam bo Peppa Pups lahko poslala mladička, ki ga želite. Čeprav se večina mladičev vzreja v Južni Koreji, je nekaj mladičev vzrejenih v Torontu. Tako jih lahko obiščete in vidite, kateri mladiček vam je všeč.

Če vas nakup zanima, najprej preverite razpoložljivost želenega kužka na spletni strani. Če je na voljo, morate položiti depozit (delno ali v celoti) za plačilo stroškov pošiljanja. Vaš depozit bo kril tudi cepljenje, razglistenje, mikročipiranje in veterinarske preglede. Upoštevajte, da Peppa Pups pošilja mladičke šele po štirih mesecih, da zagotovi njihovo varnost. Več o njihovi politiki pošiljanja si lahko preberete.

Peppa Pups Podrobnosti

3. Dawn’s Dawgs

Dawn's Dawgs Maltipoo

Dawn’s Dawgs je podjetje za vzrejo psov v lasti Harveyja in Dawn Tedford. Gre za družinsko podjetje, ki se nahaja v Estevanu v jugovzhodnem delu province Saskatchewan. Dawn’s Dogs vzreja mladičke Maltipoo, Morkie in Yorkiepoo. Vse tri so hibridne pasme, ki so nastale s križanjem pudljev z drugimi čistokrvnimi pasmami.

Znani so po svojem srčkanem in ljubkem videzu ter svoji mehurčasti osebnosti. Za vzrejo se uporabljajo samci malteškega in samice pudljev. Ti plemenski psi niso naprodaj. Namesto tega so starši izbrani na podlagi njihovega genetskega zdravja. Pri izbiri psov za vzrejo se opravi temeljito genetsko testiranje. Če se ugotovi kakršna koli genetska napaka, se ta pes ne uporablja za vzrejo.

Lastniki dobijo mladičke, ko so stari 11 tednov in ne prej. Ko so mladički mlajši, so deležni osnovnega šolanja. Osnovno šolanje vključuje šolanje za kahlico in socializacijo z drugimi psi in tudi ljudmi. Torej ste lahko prepričani, da bodo mladički, ki so na voljo v Dawn’s Dawgs, zdravi in ​​sposobni.

Torej, ko boste dobili svojega kužka, bo že imel pod pasom osnovno šolanje. Poskrbeti mu morate le za varno in ljubeče okolje, da se lahko prilagodi kot nov član družine. Dawn vam bo z veseljem poslala vašega mladička Maltipoo poo v Alberto; stopite v stik z njo preko spodnjih kontaktnih podatkov, če želite izvedeti več.

Podrobnosti o Dawn’s Dawgs

4. Psarna Willowbrook

Psarna Willowbrook

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Maltipooja v Alberti je “Psarna Willowbrook.” Willowbrook Kennel je licencirana psarna, ki se nahaja v regiji Waterloo v Kanadi. Čeprav ni eden od rejcev Maltipoo v Alberti, lahko stopite v stik z njimi, da vam kužka dostavijo v Alberto.

Willowbrook Kennel poudarja zdravje in dobro počutje mladičev. Specializirani so za maltežane in njihove križance, križance igrače pudljev in mladičke križancev Yorkie. Sem spada tudi Maltipoo, ker je Maltipoo križanec maltežanov in pudljev. Ne verjamejo v zadrževanje mladičkov v zaprtem okolju, kjer se ne morejo svobodno igrati.

Zato zagotavljajo udobno in zračno okolje za mladičke. Pred posvojitvijo zagotavljajo, da so mladički cepljeni, razglisteni in veterinarsko pregledani. Lastnikom dajejo tudi pisno garancijo, če se izkaže, da ima mladiček genetsko napako.

Če je temu tako, potem Willowbrook Kennels zagotavlja, da bo mladička zamenjal drug iste pasme. Če ste zainteresirani za pridobitev mladička iz Willowbrook Kennels, jih lahko kontaktirate in prosite za uvrstitev na čakalni seznam. Potem, ko bo na voljo novo leglo, vas bodo obvestili. Lahko jih kontaktirate po telefonu ali po elektronski pošti.

Podrobnosti o psarni Willowbrook

Kako izbrati vzreditelja Maltipoo v Alberti

Kako izbrati vzreditelja Maltipoo v Alberti

Kot vedno pravimo – zelo pomembno je izbrati pravega vzreditelja za svojega ljubljenčka. Ugledni rejci vzgajajo mladičke pod svojo oskrbo z največjo ljubeznijo in skrbnostjo ob izjemnem upoštevanju njihovega stabilnega zdravja.

Tukaj je nekaj dejavnikov, ki jih morate upoštevati pred nakupom mladička:

  • Podrobna pogodba
  • Zdravstveni certifikati
  • Zdravstvena jamstva
  • AKC omejene registracije
  • Nevtralne pogodbe

Ne pozabite – zdrav pes je srečen pes. Zato pametno izberite svojega vzreditelja, opravite preverjanje preteklosti in poiščite ocene strank. Zdravstvena potrdila so še en pomemben dejavnik, ki ga nikoli ne smete zanemariti pri nakupu svojega mladička.

Več informacij o Maltipoosu v Alberti

Več informacij o Maltipoosu v Alberti

Naše iskanje kaže, da v Alberti ni rejcev hišnih ljubljenčkov Maltipoo. Vendar pa je veliko v drugih delih Kanade, od koder lahko dobite Maltipoo. Dva od teh rejcev ponujata obsežne in dobro objavljene storitve pošiljanja po Kanadi, druga dva pa lahko ponudita pogojno pošiljanje.

Lahko jih kontaktirate in se pozanimate, ali nudijo storitve pošiljanja. Če vas ne moti potovanje, lahko fizično obiščete centre, da dobite svoj Moodle. Poleg tega lahko izvedete več korakov, da najdete verodostojne rejce Maltipoo ali Moodle v Alberti, in sicer:

  • Vprašajte svojega veterinarja
  • Oglejte si American Kennel Club (AKC)
  • Obiščite spletno mesto vašega lokalnega kluba zlatih prinašalcev
  • Obiščite pasje razstave ali pasje parke v vaši bližini

Ko pridemo do pasme Maltipoo, morajo novi starši hišnih ljubljenčkov opozoriti, da so Maltipoos zelo srčkani in ljubki, kar pojasnjuje njihovo veliko povpraševanje. So tudi zelo prijazni in inteligentni.

Ker so pametni, jih je enostavno trenirati, vendar zahtevajo tudi pozornost. Ne morete jih zapustiti; sicer bodo razvili vedenjske težave.

Povezano: Maltipoo prednosti in slabosti.

Zaključek za “najboljše rejce Maltipoo v Alberti”

Zaključek za The

Čeprav v Alberti ni rejcev Maltipoo, rejci, ki smo jih našteli, zagotavljajo pošiljanje po vsej državi. Eden od njih, Peppa Pups, ponuja celo mednarodno pošiljanje. Izberete lahko rejca, ki vam je najbližje, ali pa se odločite za enega glede na prakse in kakovost posameznega rejca.

Posvojitev mladička je vedno neverjetno potovanje, saj pes v gospodinjstvo prinese veselje in živahnost, in je dvakrat prijetno, če najdete dobrega vzreditelja. Zato si vzemite čas za iskanje registriranega vzreditelja, ki zagotavlja zdrave mladičke z zdravstvenimi garancijami in nudi podporo po nakupu.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Maltipoo v Alberti, si lahko ogledate:

Preden prinesete domov maltipooja od vzreditelja v Alberti, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vodnik pasme psov Maltipoo” spodaj: