4 najboljši rejci mopsov v New Hampshiru! (2022)

Rejci mopsov v New Hampshiru

Če iščete najboljše rejce mopsov v New Hampshiru, ste prišli na pravo mesto. Mopsi so ena najbolj priljubljenih pasem psov v Združenih državah. Pravzaprav lahko od skoraj 200 različnih pasem psov običajno najdete mopse med 30 najboljšimi.

S svojim nežnim temperamentom in ljubkimi, kodrastimi repki ni presenetljivo, da si veliko ljudi želi posvojiti mopse v svoje družine. Vendar pa je izbira prave pasme za vas le prvi korak. Nato boste morali poiskati uglednega vzreditelja, ki vzgaja zdrava legla z etičnimi praksami vzreje, da zagotovite, da boste domov pripeljali srečnega in zdravega mladička mopsa.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev mopsov v New Hampshiru, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci bostonskih terierjev v New Hampshiru in Najboljši rejci pointer v New Hampshiru.

Mladički mopsa naprodaj v New Hampshiru

Mladički mopsa naprodaj v New Hampshiru

Znebili smo težav pri začetku in pripravili ta seznam treh najboljših rejcev mopsov v New Hampshiru, da vam pomagamo začeti raziskovalno pot.

Priporočila izdelkov za mops: Najboljši zobni robčki za pse in Najboljši goveji sapnik za pse.

1. PuppySpot’s Pugs za New Hampshire

PuppySpot's Pugs za New Hampshire

Ker iščete rejce mopsov v New Hampshiru, priporočamo, da si ogledate spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je pasja tržnica, kjer lahko brskate po razpoložljivih mopsih iz udobja svojega doma v New Hampshiru.

Pomagalo bi, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci mopsov opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da vam bodo vašega spremljevalca varno poslali v New Hampshire. Preden nadaljujete na pot za mladička mopsa za prodajo v New Hampshiru, si lahko ogledate spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Farma mopsov

Farma mopsov

Farma mopsov je eden najbolj priljubljenih rejcev v New Hampshiru. Specializirani so za vzrejo standardnih mopsov, ki so lahko v različnih barvah, vključno s priljubljenimi izbirami, kot sta siva in črna.

Vzreditelj na The Pug Farm vam bo pomagal obveščati o rasti mladičkov, dokler svojega mopsa ne boste pripeljali domov. Lastniki Pug Farm Pugs so prav tako omenili, da so bili veseli, da so spoznali svoje mladičke pred datumom odpeljevanja domov, kar jim je omogočilo, da že prej vzpostavijo boljše odnose.

Podrobnosti o farmi mopsov

3. Francoski buldogi in mopsi Felzar

Francoski buldogi in mopsi Felzar

Lastnik mopsov že dvajset let in rejec mopsov več kot petnajst let, boste našli legla ljubljenih in dobro negovanih mopsov (in buldogi) pri Felzarju. Čeprav običajno ni priporočljivo izbrati rejca, ki vzreja več vrst psov, so francoski buldogi in mopsi sorodniki.

Posledično dejstvo, da Flezar vzreja obe, ni rdeča zastava, saj kaže na vzreditelja, ki mu je pasma všeč. Francoski buldogi in mopsi Felzar so del številnih rejskih in pasjih klubov, vključno z najbolj opaznim klubom mopsov v Ameriki.

Prav tako so del Patriot Pug Cluba in Souhegan Kennel Cluba. Slike mopsov Flezar lahko najdete na njihovi spletni strani. Številni njihovi mopsi so nagrajenci, kot sta Charlie in Roomba.

Podrobnosti o francoskih buldogih in mopsih Felzar

4. Mopsi na pobočju New Hampshira

Mopsi na pobočju New Hampshira

Zadnji na seznamu najboljših rejcev mopsov v New Hampshiru je “Mopsi na pobočju New Hampshira.” Prej znan kot Pugs of the Cape, je Pugs on the Hillside eden najbolj priljubljenih rejcev mopsov v New Hampshiru. Vzrejajo mopse s certifikatom Ameriškega kinološkega kluba kot del lastne družine – zaradi česar so popolnoma primerni za vašo.

Mopsi na hribu New Hampshirea običajno ponujajo dve barvni različici: rjavo in marelično. Prav tako so vložili čas in usposabljanje, da zagotovijo, da vaš mladiček Pug ne bo le začel svoje poti v socializacijo in poslušnost, ampak da je papirno usposobljen. Čeprav je njihovo spletno mesto morda zastarelo, je njihov račun na Facebooku aktiven, z nedavnimi prenosi in informacijami o njihovih mladičkih Pug.

Ko se pomikate po njihovi spletni prisotnosti, boste lahko videli generacije srečnih in zdravih mopsov iz Mopsov na pobočju New Hampshira. Nekoč najdete samo v Massachusettsu, zdaj lahko obiščete in posvojite od Pugs na pobočju hriba v New Hampshiru na njihovi novi lokaciji vzhodno od Freedoma, NH.

Mopsi na pobočju hriba New Hampshire Podrobnosti

Kako izbrati rejca mopsov v New Hampshiru

Kako izbrati rejca mopsov v New Hampshiru

Mopsi lahko živijo zdravo 12 do 15 let kot del vaše družine ob ustreznem času in negi. Prvi korak k zagotavljanju zdrave življenjske dobe je izbira pravega vzreditelja. Ena od stvari številka ena, ki jih je treba upoštevati pri izbiri vzreditelja mopsov v New Hampshiru, je kakovost rejca in pogoji, ki jih zagotavljajo svojim psom.

Izogniti se boste želeli mlinčkom za mladiče ali podobnim situacijam, ko za pse morda ni poskrbljeno. Vendar pa boste redko našli rejce, ki se oglašujejo kot mlin za mladiče. Namesto tega boste morali sami poiskati znake, vključno s temi:

  • En sam vzreditelj psov zagotavlja več pasem psov: Bolje je najti vzreditelja, ki je specializiran za eno, morda dve pasmi. Vsaka pasma je edinstvena in ima edinstvene potrebe, zato je skoraj nemogoče zagotoviti ustrezno nego več različnim pasmam v tej vrsti okolja.
  • Nečisti objekti: Čeprav tega vidika morda ne boste mogli videti brez obiska vzreditelja, je pomembno upoštevati, kako živi vaš kuža in njegovi starši. Nečiste razmere z odpadki ali samo splošna nereda lahko kažejo na nezdravo leglo.
  • Vzreditelj ne bo navedel svojega naslova: Vsi rejci ne bodo navedli svojega naslova na svoji spletni strani, še posebej, če vzrejajo legla od doma. Vendar pa bi morala obstajati vsaj ena priložnost, preden posvojite svojega mladička Pug, da vidite, kje ga hranijo. Če so vaši poskusi obiska lokacije nenehno zavrnjeni, je to lahko rdeča zastava.

Če imate težave pri iskanju uglednega rejca mopsov v New Hampshiru, lahko uporabite več poti. Lahko se obrnete na rejce, ki smo jih kurirali in našteli zgoraj. Oglejte si spletno stran Ameriškega kinološkega društva, kjer imajo klube, specifične za pasmo, kot je Klub psov Mopsov Amerike, ali se celo obrnite na prijatelje ali družino, ki so v preteklosti posvojili psa.

Čeprav morda niso posvojili mopsa, ima njihov vzreditelj morda povezave s pravim vzrediteljem mopsov za vas. Morda bi bilo smiselno tudi, da se obrnete na družbene medije prek skupin mopsov, da vam pomagate najti pravega vzreditelja mopsov v New Hampshiru.

Več informacij o rejcih mopsov iz New Hampshira

Več informacij o rejcih mopsov iz New Hampshira

Pri pripravi tega seznama smo si vzeli čas za raziskovanje ocen resničnih lastnikov mopsov. Preverili smo tudi vsakega rejca in si ogledali njihove certifikate ter kako je bilo oskrbovano njihova legla. Vendar pa obstaja veliko drugih načinov za iskanje več informacij o rejcih mopsov v New Hampshiru. Če menite, da ste našli potencialnega vzreditelja za svojega najnovejšega mopsa, se ne bojte obrniti na vprašanja.

Čeprav ne bi smeli spraševati vsega naenkrat, se spodbuja vzpostavljanje odnosa z rejcem in učenje, zakaj so njihovi mopsi med najboljšimi v New Hampshiru. Prav tako se lahko obrnete na skupine Mopsov na Facebooku ali drugih platformah družbenih medijev, da boste imeli dodatno pomoč pri preverjanju strokovnosti potencialnega rejca.

Ko iščete rejce mopsov v New Hampshiru, je najpomembneje upoštevati, da »pravi pes« ni nujno »prav potem pes.” Tudi z izbranimi seznami najboljših rejcev mopsov v New Hampshiru, kot je naš, je iskanje pravega vzreditelja s mladiči, ki se najbolje prilegajo vaši družini, lahko dolg proces.

Konec koncev, ko boste našli pravega vzreditelja zase, boste morda morali počakati na leglo ali dve, preden boste resnično našli mopsa, ki se najbolje povezuje z vami. Potrpežljivost je lahko v veliko pomoč pri zagotavljanju, da boste dobili zdravega Mopsa, ki je najbolj primeren za vaše gospodinjstvo in življenjski slog.

Zaključek za “najboljše rejce mopsov v New Hampshiru”

Zaključek za The

Vzemite si čas in temeljito raziščete katerega koli rejca, da se prepričate, ali je prava izbira za vas, vključno s tistimi, ki smo jih našteli zgoraj. Konec koncev, najboljši Mops Rejci v New Hampshiru niso nujno najboljši rejci mopsov za vas.

Lahko pa uporabite ta seznam, da začnete in vidite, kako izgledajo zdrave in etične reje. Navsezadnje lahko mops zdrži tudi v svojih najstniških letih, zato se boste želeli prepričati, da ne kupujete v mlinu za mladiče ali drugem nevarnem okolju.

Najboljši rejci mopsov v New Hampshiru bodo običajno imeli nekaj povezave z Ameriško kinološko zvezo (AKC). To je običajno v obliki certificiranja. Ponudili bodo tudi papirje z vašim kužkom, če gre za čistokrvno pasmo psov, kot je mops.

Mopsi pristnih etičnih rejcev so lahko dražji. Vendar pa ne vlagate le v več kot desetletje druženja in ljubezni te nežne pasme, temveč tudi v varno vzrejo in vzrejo legla, da zagotovite varen začetek zgodbe vašega mladička Pug.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev mopsov v New Hampshiru, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička mopsa od vzreditelja v New Hampshiru, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vse, kar morate vedeti o mopsih” spodaj: