4 najboljši rejci nemških ovčarjev v Tennesseeju! (2022)

Rejci nemških ovčarjev v Tennesseeju

V Tennesseeju je v srečo najti rejce nemških ovčarjev, ki resno jemljejo svoje delo. Še bolj spodbudno je najti rejce, ki se dvignejo višje in se podajo v vse storitve, ki zadevajo vzrejo.

Na primer, usposabljanje in veterinarska oskrba sta med ključnimi storitvami, ki jih mnogi lastniki psov neutrudno iščejo. Psov je lahko kar peščica, a končni rezultat vas napolni s ponosom in veseljem.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev nemških ovčarjev v Tennesseeju, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci jazbečarjev v Tennesseeju in Najboljši rejci labradorcev v Tennesseeju.

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Tennesseeju

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Tennesseeju

Tukaj so naši skrbno izbrani rejci nemških ovčarjev, če prebivate v Tennesseeju ali kje v bližini.

Priporočila za izdelke nemškega ovčarja: Najboljši tretmaji za lovljenje psov in Najboljše pasje sklede, izdelane v Združenih državah.

1. Nemški ovčarji PuppySpot za Tennessee

Nemški ovčarji PuppySpot za Tennessee

Ker iščete rejce nemških ovčarjev v Tennesseeju, vam toplo priporočamo ogled spletne platforme PuppySpot. PuppySpot je ugledna in zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko brskate in odkrijete primernega mladička nemškega ovčarja iz udobja svojega doma v Tennesseeju.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci nemških ovčarjev opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Tennesseeju. Preden nadaljujete na pot za mladička nemškega ovčarja za prodajo v Tennesseeju, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Psarne Mengerhaus

Psarne Mengerhaus

Rejci so družina, ki deluje kot ekipa za vzgojo najbolj kompetentnih in zanesljivih pasem nemških ovčarjev. Z nemškimi ovčarji so se ukvarjali vse življenje in se ne nameravajo kmalu ustaviti. Tisti, ki ga trenutno vodi, je certificiran veterinar z več kot dvanajstimi leti izkušenj na tem nagrajujočem področju.

Svoje veterinarsko znanje uporablja za vzgojo nemških ovčarjev z vsemi ključnimi veščinami za preživetje pri opravljanju svojih dolžnosti. Njihova vzrejna pot se začne že ob rojstvu in Mengerhaus Kennels ne razočarajo v svoji vlogi profesionalnih rejcev.

Njihovi nemški ovčarji so vzgojeni na kmetiji, opremljeni z vsem, kar potrebujejo za zdrav in produktiven življenjski slog. Rejci Mengerhaus Kennels postavljajo temelje za svoje usposabljanje tako, da začnejo z osnovno poslušnostjo. To ohranjajo na svoji vzrejni poti, dokler nemški ovčarji ne najdejo svojih stalnih domov.

Zdravje je prednostna naloga, saj rejci poskrbijo, da se njihovi psi razglistijo in prejmejo cepiva, ki pomagajo obvladovati razširjene bolezni. Njihova enoletna zdravstvena garancija lastnikom olajša čas in se izogne ​​​​neupravičenim veterinarskim računom.

Podrobnosti o psarni Mengerhaus

3. Kristjani pastirji varuhi

Kristjani, pastirji varuhi

Raznolikost je pri Christians Guardian Shepherds zelo cenjen dejavnik, saj vzrejajo in trenirajo nemške ovčarje za različne namene. Za vse večji seznam strank imajo razstavne pse, družinske spremljevalce in delovne pse. Dobro so negovani, saj rejci v celoten podvig vlagajo svoje srce in čas.

Medtem ko igrajo svojo vlogo rejcev, si krščanski pastirji skrbniki prizadevajo svoje spretnosti prenesti na bodoče lastnike. To zagotavlja dobro počutje in udobje tako nemškega ovčarja kot njegovega lastnika. Nekatere od teh veščin vključujejo komunikacijo, naklonjenost in bistveno nego.

Škoda bi bilo imeti psa, s katerim ne moreš komunicirati. Ti rejci si zaslužijo pohvalo za to dobro premišljeno idejo. Zagotavljajo tudi ključne informacije o svojih tehnikah pri združevanju svojih nemških ovčarjev.

To razsvetli bodoče lastnike, kaj lahko pričakujejo od svojih psov glede temperamenta, ostrine in agilnosti. Ali smo pozabili omeniti, da krščanski pastiri varuhi proizvajajo tudi športne pse? Fitnes navdušencem ni treba skrbeti, da bi se njihov življenjski slog v fitnesu spreminjal. Tukaj je priložnost, da se odpravite na jutranji tek s svojim nemškim ovčarjem, saj skrbi za vašo varnost.

Podrobnosti o krščanskih pastirjih varuhih

4. Tabor Springs GSD

Tabor Springs GSD

Nahajajo se približno 135 milj od Tennesseeja, vendar to ne pomeni, da so nedosegljivi. Rejci Tabor Springs GSD imajo impresivno zgodovino utrjevanja svojih odnosov s svojimi strankami in psi. Z vzrejo psov se ukvarjajo že več kot dvajset let in so pridobili vsa potrebna znanja.

Vsakdo, ki ga očara misel o lastništvu nemškega ovčarja, se bo morda želel ustaviti in videti, kaj namerava Tabor Springs GSD. Njihovo glavno področje zanimanja je vzreja popolnih razstavnih psov, zlasti v temperamentu. Ekipa skrbi za negovalne prakse, da zagotovi, da plašči njihovih psov izgledajo kot del.

To vključuje njihovo kopanje in čim pogosteje krtačenje njihovega krzna. To počnejo z izjemno strastjo, kar ima za posledico dobro uravnotežene plašče in ohranja njihovo naravno barvo.

Ena stvar, ki jih razlikuje od drugih rejcev, je ta, da vedno poskrbijo, da svoje nemške ovčarje izpustijo v hlevske domove, ki jim bodo zagotovili vso ljubezen in skrb, ki ju potrebujejo. Zdravstvene zadeve so prednostna naloga in rejci Tabor Springs GSD skrbijo za dobro počutje svojih psov.

Spremljajo cepiva in razglistenje, kar je zelo pomembno za pse vseh pasem in starosti. Preden združijo starše, rejci zagotovijo, da dobijo vse pomembne teste za displazijo kolkov in komolcev ter rentgenske posnetke.

Če se pri katerem koli od njiju ugotovi, da ima kakšno obliko deformacije, se pusti na stran in obravnava, kot so izbrani drugi kandidati za par. Rejci so pozorni tudi na socializacijski dejavnik. Pazijo, komu dovolijo dostop do svojih mladičkov, ker bo to kasneje vplivalo na njihov temperament.

Ponujajo dvoletno zdravstveno garancijo, ki bo poskrbela za veterinarske račune vašega nemškega ovčarja in druge zdravstvene težave, ki bi se lahko pojavile. Zajel bo nekatere nepravilnosti, kot so prirojene in genetske zdravstvene težave.

Tabor Springs GSD Podrobnosti

Kako izbrati rejca nemškega ovčarja v Tennesseeju

Kako izbrati rejca nemškega ovčarja v Tennesseeju

To nikoli ni samodejen proces, ne glede na to, kako dolgo ste ravnali s psi. Vedno se zdi nov, ko ravnaš z drugo pasmo iz nekega razloga. Na primer, nemški ovčarji so zagotovo na svoji ravni v primerjavi z drugimi vrstami, kot so pudlji in podobno.

Upoštevanje tega vas prisili, da nenehno delate na svoji igri rejcev. Če sodelujete z najbolj izkušenimi rejci, imate dostop do vseh kakovostnih nemških ovčarjev, ki jih želite imeti. Glavni vodilni dejavnik, ki ga morate upoštevati pri izbiri rejca nemškega ovčarja, je njihova raven izkušenj.

Priznajmo si; Nemških ovčarjev ni preveč enostavno rokovati ali trenirati, kaj šele vzrejati. Izkušen vzreditelj se je prebil skozi vse vrzeli in morda ima odgovore, ki jih iščete. Verodostojna izkušnja bi lahko padla nekje več kot deset let, da bi dokazala, kako trdo so delali, da bi prišli do trenutne točke poslovanja.

Naslednja je njihova prisotnost na družbenih omrežjih; kako dobri so pri pridobivanju velikega števila sledilcev na spletu? Če je vaš odgovor ‘odlično,’ pravkar ste si našli vzreditelja nemškega ovčarja, ki ga nikoli ne bi smeli izpustiti. Medtem ko smo še vedno na točki družbenih medijev, bodite pozorni na ocene strank, ki so z njimi že sodelovale. Če pozitivnega prevladajo nad negativnimi, pojdite.

Povezano: Koliko stane nemški ovčar in Najboljša hrana za nemškega ovčarja za pridobivanje teže.

Več o nemških ovčarjih iz Tennesseeja

Več o nemških ovčarjih iz Tennesseeja

Njihovo ime vam bo povedalo vse, kar morate vedeti o njihovem izvornem kraju; Nemčija. Nemški ovčarji so po naravi obdarjeni s čuvajskimi instinkti in bodo vedno iskali plenilce. Zaradi tega ima vsak, ki jih kupi, vlogo zaščite v mislih.

Izjemno dobro delujejo, če so vzrejeni za ta namen. Nemški ovčarji se po svojih najboljših močeh trudijo pokazati svojo zvestobo svojim lastnikom tako, da se vedno sprehajajo blizu njih. To zagotavlja, da zavohajo nevarnost, ki preži milje stran, in se z njo borijo, preden pride do svojega gospodarja.

Z veseljem boste izvedeli, da njihovo usposabljanje za močne čuvaje, kot so, ni tako zapleten proces. Nemški ovčarji so po naravi inteligentni in dobro sprejemajo navodila svojih lastnikov. Vendar je treba te ostre nagone negovati takoj od rojstva, da bodo zlahka uspevali, ko rastejo.

Tu pridejo na pomoč odgovorni, usposobljeni in usposobljeni rejci. Ukvarjajo se s pasjim odnosom, osebnostjo in drugimi ključnimi področji, ki oblikujejo njihov končni namen. Ne glede na to, da so se izkazali za neverjetno zvesti, morajo biti lastniki previdni, ko jih izpustijo iz psarne.

Še bolje, ne puščajte jih v bližini svojih otrok brez nadzora, saj nemški ovčarji slabo obvladujejo svoje sposobnosti lova in napada. Prakse oskrbe in vzdrževanja vključujejo vključitev v intenzivno vadbo, da še dodatno izostrijo svoje obrambne sposobnosti. Vaje pomagajo tudi pri ohranjanju oblike in izboljšanju njihove agilnosti.

Povezano: Najboljše šok ovratnice za nemškega ovčarja in Najboljša pasja hrana za laboratorijsko mešanico nemškega ovčarja.

Zaključek za “najboljše rejce nemških ovčarjev v Tennesseeju”

Zaključek za The

Lastniki psov, ki se radi počutijo varne in svojim življenjem dodajo več avanture, so dobrodošli nemški ovčarji priložnost. Vendar pa bodo lastniki, ki prvič uporabljajo, morda želeli najprej opraviti raziskavo, da zagotovijo, da upoštevajo vse varnostne protokole. Toliko odgovornosti prinaša lastništvo te posebne pasme.

Zahtevajo, da ste na nogah, da se izognete, da bi stvari ušle izpod nadzora. Preden jih kupite pri izbranih rejcih, se seznanite z vsemi osnovnimi dejstvi o njihovi negi in vzdrževanju. Obširno se posvetujte s svojimi rejci, da boste prejeli navodila, kje začeti in katere starosti naj bo vaš nemški ovčar.

Poudarek naj bo na vašem vzreditelju, saj so oni tisti, ki svoje pse poznajo najdlje. Vzemite si čas in skrbno poiščite rejce nemških ovčarjev v Tennesseeju, s katerimi bi radi dolgoročno sodelovali.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev nemških ovčarjev v Tennesseeju, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička nemškega ovčarja od vzreditelja v Tennesseeju, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki nemških ovčarjev” spodaj: