4 najboljši rejci samojedov v Nebraski! (2022)

Rejci samojedov v Nebraski

Iščete rejce samojedov v Nebraski? Brez skrbi, varujemo te. Samojedi so veseli in prijazni psi. Odlični so z otroki, vendar potrebujejo veliko vadbe. Če torej želite nežnega, ljubečega psa, je samojed morda pravi za vas.

Če živite v Nebraski, imate na voljo več možnosti za iskanje pravega rejca. Prvič, Nebraska je dom več kot 30 pasem psov, ki jih priznava AKC. In čeprav se ta številka morda zdi nizka v primerjavi z drugimi državami, ne pozabite, da večina teh psov izvira iz Evrope ali Azije.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev samojedov v Nebraski, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Cavapoo v Nebraski in Najboljši rejci Cockapoo v Nebraski.

Samojedski mladički za prodajo v Nebraski

Samojedski mladički za prodajo v Nebraski

Kot si lahko predstavljate, obstaja več možnosti za rejce samojedov v Nebraski. Nekateri so specializirani za določene krvne linije ali barve, drugi pa se osredotočajo na zdravstvene težave, ki so pogoste pri tej pasmi. Zaradi tega smo zaokrožili seznam rejcev samojedov v Nebraski, ki so najboljši način za začetek iskanja.

Priporočila izdelkov za samojed: Najboljša hrana za sladkorne pse brez recepta in Najboljša krema za tace za pse.

1. WhiteAngel Samojedi

Beli angel samojedi

Beli angel samojedi je majhen hobi vzreditelj v Nebraski. Ponujajo samojede za prodajo, pa tudi plemenske storitve. Trenutno se White Angel Samoyed osredotoča na vzrejo dveh vrst samojedov: čisto belega in bele barve s piškotno barvo. Vendar pa je večina njihovih psov na voljo kot tradicionalni samojedi, z naravnimi repi, ušesi in plašči.

Ta vzreditelj je v družinski lasti in upravljanju, tako da ste lahko prepričani, da boste našli mladičke, vzgojene kot del njihove družine. Prav tako so vsi njihovi mladički opremljeni z registracijo AKC, posodobljenimi vakcinacijami in glistami, zdravstveno garancijo, kompletom za mladiče in doživljenjsko podporo. Beli angelski samojedi so posvečeni standardu pasme samojed.

Njihovi psi tekmujejo v razstavah konformacije, preizkušnjah poslušnosti in tekmovanjih v vlečenju teže. Svoje krvne linije si prizadevajo nenehno izboljševati, tako da pridobivajo nove staleže iz preverjenih rodovnikov in jih vzgajajo z ljubeznijo in predanostjo. Prav tako je njihova psarna AKC pregledana in odobrena za standarde kakovosti.

Podrobnosti o belih angelih samojeda

2. Svetleči samojedi

Svetleči samojedi

Svetleči samojedi so iz nekaterih najbolj cenjenih in cenjenih linij na svetu. Njihovi očetje in matere prihajajo od prvakov, mednarodnih prvakov in samojedov z delovnimi nazivi, vključno s pastirstvom in agilityjem. Svoje pse testirajo na temperament, displazijo kolkov in druge dedne težave, preden jim dovolijo vzrejo.

Vse njihove temperamente upravlja American Temperament Test Society (ATTS) s strani certificiranih preizkuševalcev z uporabo enotnega postopka testiranja. Prav tako zahtevajo, da imajo vsi psi svoje kolke certificirane z rentgenskim pregledom pri Ortopedski fundaciji za živali (OFA) ali PennHip. Veterinarski specialist pregleda rezultate obeh testov.

V plemenski stalež so lahko samo psi s sprejemljivimi rezultati testov. Poleg testiranja temperamenta in zdravstvenega stanja svoje pse z velikim uspehom razstavljajo na tekmovanjih v konformaciji, poslušnosti, reliju in agilityju. Svoje mladičke vzgajajo v zaprtih prostorih kot del uglednejše družine. Vendar pa mladički preživljajo čas v različnih okoljih, zato se bodo udobno prilegali kamor koli.

Podrobnosti o svetlečih samojedih

3. Zimski samojedi

Zimski samojedi

Wintermist Samoyeds je majhna, izbrana razstavna in vzrejna psarna v lasti in upravljanju Linde Kitzman. Specializirani so za linije kanadske dediščine pasme. Neverjetno so ponosni, da lahko vsi njihovi psi sledijo svojemu rodu do kanadskega prvaka Wintermist Black Ice CDX, CGC.

Verjamejo, da “oblika sledi funkciji” in si prizadevajo ohraniti standard pasme pri svojih samojedih. Psi Wintermist sodelujejo v več športih, vključno s prikazovanjem konformacije, poslušnostjo, rally-o, agilityjem, čredo in vlečenjem teže.

Starši mladičkov so zdravstveno testirani na displazijo kolkov (OFA dovoljenja) in očesne bolezni (CAER dovoljenja). Wintermist opravi tudi teste za hiperurikozurijo (UA), bolezni ščitnice in avtoimunske bolezni. Njihovi mladički samojeda so vzgojeni po protokolu Puppy Culture. K vam bodo prišli dobro socializirani, izpostavljeni različnim zvokom, prizorom, vonjavam, teksturam, ljudem in psom.

Podrobnosti o zimskih samojedih

4. Calista Samoyed’s

Calista Samoyed's

Če iščete strokovnega vzreditelja v industriji za daljše obdobje, ne boste zgrešili s Calista Samoyed’s. Ta majhna razstava Kernel že več kot dve desetletji vzreja in razstavlja svoje mladičke in pse. Vse svoje mladičke vzgajajo s skrbnostjo, ljubeznijo in naklonjenostjo v domačem okolju, ki je registrirano pri AKC. Calista Samoyed se osredotoča predvsem na temperament in konformacije.

Vendar pa lahko najdete katero koli drugo vrsto pasme, vzgojeno v skladu z zahtevami AKC. Kernel ponuja popolno registracijo odobrenim domovom. Rejske pravice so na voljo samo odobrenim razstavnim domovom. Imajo pisno zdravstveno garancijo, ki zajema displazijo kolkov, dedne očesne okvare in hipotiroidizem (s kopijo rezultatov).

Calista svoje mladiče že od prvega dne druži in jih seznanja z negovanjem, kopanjem, striženjem nohtov in čiščenjem ušes. Vsak mladiček je pred namestitvijo veterinarsko pregledan in zdravstveno certificiran. Mladički so na voljo samo v odobrenih domovih za hišne ljubljenčke. Če pa želite biti del njihove razširjene družine, jih lahko kontaktirate za več informacij.

Podrobnosti o Caliste Samoyedu

Kako izbrati rejca samojedov v Nebraski

Kako izbrati rejca samojedov v Nebraski

Izbira pravega vzreditelja je bistvenega pomena, da se izognemo pastem in težavam, ki se sicer lahko pojavijo kasneje. Ko se torej prvič srečate z vzrediteljem, poskrbite, da imate seznam predpogojev, ki vam lahko pomagajo zastaviti bolj informirana vprašanja in se pravilno odločiti. To vključuje:

  • Ugled: koliko let že vzreditelj deluje? Kako izgledajo ocene njihovih prejšnjih strank?
  • Zdravstveni pregledi: ali vzreditelj opravlja zdravstvene preglede svojih psov? Če da, ali predložijo dokumentacijo, ki to dokazuje?
  • Ali vzreditelj nudi zdravstvene garancije ali garancije za svoje mladičke?
  • DNK testiranje: ali vzreditelj izvaja DNK teste svojih psov, da bi pomagal prepoznati morebitne zdravstvene težave pri njihovih mladičkih?
  • OFA testiranje: ugledni rejci lahko izvajajo OFA testiranje na bokih in komolcih svojih psov.
  • Cepljenja: ali vzreditelj svoje mladičke cepi, ko jih pobereš, da prepreči nadaljnje okužbe?
  • Komunikacija: kako udobno se počutite, ko komunicirate z vzrediteljem o vseh vidikih vzgoje vašega kužka?

Ne pozabite, da čeprav je kužka samojeda mogoče najti v zavetišču za živali ali prek reševalne skupine, to ni priporočljivo. Samojedi imajo sloves, da jih je težko trenirati in so lahko uničujoči, če jim je dolgčas.

Ugleden vzreditelj bo pregledal morebitne lastnike samojedov, da bi zagotovil, da bodo njihovi psi odšli v dobre domove. Povedali vam bodo tudi več o ozadju in zdravstvenem stanju psa. Tako lahko zagotovite, da mladiček, ki ga plačate, ne bo podlegel okužbi ali bolezni, ko pride v vaš dom.

Več o mladičkih samojeda v Nebraski

Več o mladičkih samojeda v Nebraski

Samojedi v Nebraski so večinoma čistokrvni. Obstajajo tudi mešanci samojedov, vendar ti ne izpolnjujejo pogojev za registracijo pri American Kennel Club (AKC). Samojedi so zelo pogosti in jih je enostavno najti, vendar se pogosto prodajajo kot “psi” ali “kužki”. Zato je najbolje vedeti razliko med čistokrvnim samojedom in mešancem, preden ga kupite.

Samojedi so razširjeni psi v Nebraski, ker imajo odličen temperament, jih je enostavno trenirati in so odlični družinski ljubljenčki. Imajo tudi dobro zdravje, zaradi česar so idealni hišni ljubljenčki za družine z majhnimi otroki, ki so lahko alergični na različne pasme psov. Če živite v Nebraski in želite zvestega in zabavnega psa, razmislite o nakupu samojeda za svojega naslednjega spremljevalca.

V Nebraski lahko najdete tri glavne pasme: belo, smetano ali biskvitno pri barvnih samojedih. Večina psov je srednje velikih z debelo belo dlako. Ti samojedi uživajo v lajanju in igranju ter radi z ljudmi. Vendar pa potrebujejo tudi veliko vadbe, da ostanejo srečni in zdravi.

Zaključek za “najboljšega rejca samojedov v Nebraski”

Zaključek za najboljšega rejca samojedov v Nebraski

Nebraska je eno najboljših krajev, kjer lahko najdete veliko izbiro samojed. Torej, če ste iskali rejce samojedov v Nebraski, potem je seznam, ki smo ga posredovali, odličen za oči. Vendar pa lahko na spletnih tržnicah najdete tudi številne rejce psov samojed v Nebraski, med katerimi lahko izbirate.

Prepričajte se, da je žlahtnitelj, ki ga izberete, certificiran s strani ustreznih organov in da upošteva zgoraj opisane predpogoje. Samojedi so na splošno zdravi psi, nekateri pa so nagnjeni k displaziji kolkov. Lahko razvijejo tudi katarakto, sladkorno bolezen in polinevropatijo, bolezen živcev, ki vpliva na njihovo gibanje.

Zato je nujno, da psa nabavite pri katerem koli uglednem vzreditelju, ki je naveden zgoraj, saj so vam vedno pripravljeni pokazati zdravstvena dovoljenja staršev obeh mladičkov. Tudi rejci, ki smo jih pregledali, so strokovnjaki na trgu, ki sodelujejo na različnih razstavah.

Tako ste lahko prepričani o njihovem ugledu in standardih kakovosti. Do te točke imate vse informacije, ki jih potrebujete, da najdete pravega samojeda, ki se bo popolnoma prilegal vašemu okolju. Sporočite nam, kaj vam je uspelo, in zagotovo boste dobili odgovor od nas. Srečno na vaši poti za samojedskega spremljevalca.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev samojedov v Nebraski, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička samojeda od vzreditelja v Nebraski, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki samojedov” spodaj: