4 najboljši rejci šnodlov v rejcih Ohia! (2022)

https://welovedoodles.com/giant-schnoodle-breeders/

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Schnoodle v Ohiu. Schnoodle je križanec med miniaturnim pudljem in miniaturnim šnavcerjem.

Ko je najboljši, združuje inteligenco malega šnavcerja in pudlja z drznostjo šnavcerja in prijaznostjo ter, da, včasih tudi nečimrnostjo pudlja. Običajno je majhen pes, ki tehta med 10 in 20 funtov.

Schnoodles se včasih tržijo kot hipoalergeni. Vendar alergije ne povzroča določen tip dlake, temveč prhljaj. Odmrle kožne celice izločijo vsi psi. Nobena pasma ali križanec psa ni bolj ali manj alergena kot katera koli druga.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev šnodl v Ohiu, si oglejte ta priporočila za rejce: Najboljši rejci Shih Poo v Ohiu in Najboljši rejci pooja Yorkie v Ohiu.

Mladički Schnoodle naprodaj v Ohiu

Mladički Schnoodle naprodaj v Ohiu

Ni toliko rejcev šnodl, kot ste sprva pričakovali. Če želite najti najboljše rejce, boste morali opraviti veliko raziskav. Tako je bilo, dokler nismo prispeli in poskrbeli za trdo delo. Oglejte si te vrhunske rejce Ohio Schnoodle.

Priporočila za izdelke Schnoodle: Najboljši pasji fitnes sledilci in Najboljše pasje sklede, izdelane v Združenih državah.

1. PuppySpot’s Schnoodles For Ohio

PuppySpot's Schnoodles za Ohio

Ker iščete rejce šnodl v Ohiu, vam toplo priporočamo ogled PuppySpot. PuppySpot je platforma za pse, kjer lahko v udobju svojega doma v Ohiu brskate po razpoložljivih mladičkih Schnoodle pri rejcih.

Vsi rejci Schnoodle na PuppySpotu morajo iti skozi strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš pes varno odpremljen na vaš dom v Ohiu. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Schnoodle za prodajo v Ohiu, si oglejte spodnjo povezavo.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Psarna Windy Hill

Psarna Windy Hill

Socializacija mladičev v psarni Windy Hill Kennel se začne s potovanjem v avtomobilu, družinskimi druženji in igranjem vseh, ki se čez dan ustavijo in se ne morejo upreti tem krznenim obrazom.

Cilj je poslati domov dobro zaokroženega mladička Schnoodle, ki je odprt in popolnoma pripravljen na veliko neznano. Sterilizirani ali kastrirani so pri osmih tednih, mikročipirani, njihovo genetsko zdravje pa je zagotovljeno dve leti. Prav tako opravijo dva tedna treninga, preden gredo domov po odstavitvi od matere.

Ko stranke vstopijo v pesjak, se sprehodijo po blazini z razkužilom, nato pa si pred vstopom v stavbo ali izven psarne očistijo roke s čistilom. Medtem ko ste v psarni, psov ni dovoljeno božati. Po teh previdnostnih ukrepih bi morali imeti možnost obiskati celotno psarno.

Podrobnosti o psarni Windy Hill

3. Mladički Buckeye Ohio

Mladički Buckeye Ohio

Buckeye Puppies povezuje ljudi s mladiči tako, da oglašuje mladičke za lokalne rejce v Ohiu, Indiani in Michiganu. Poleg tega zagotavljajo priročen in neposreden način, da kupci mladičkov stopijo v stik s prodajalci na njihovem območju.

Na spletni strani lahko oglašujete tudi plemenske pse. Njegovo poslanstvo je, da je nakup kužkov čim bolj varen za kupce in prodajalce. Poleg stalnega spremljanja povratnih informacij uporabnikov, podjetje pregleduje sezname na svojem spletnem mestu za lažno vsebino.

Takoj ko prejmejo prijavo ali pritožbo o prodajalcu, raziščejo, odstranijo oglase in po potrebi prodajalca prepovejo. Buckeye Puppies pozorno spremlja pristnost svojih oglasov in poskrbi, da odstranijo vse sumljive oglase.

Podrobnosti o mladičih Buckeye Ohio

4. Oodles of Schnoodles

Oodles of Schnoodles

Zadnji na seznamu rejcev šnodlov v Ohiu je “Oodles of Schnoodles.” Rejci pri Oodles of Schnoodles vzrejajo samo pasmo F1, šnavcerje, ki se križajo s pudli.

Pričakuje se, da bodo njihovi samci Giant Schnoodle tehtali 80-100 funtov, njihove samice pa 75-85 funtov (to je povprečna, zdrava teža odrasle osebe; nekateri psi so lahko težji ali lažji) in prodati za 2000,00 $.

Svoje Mini Schnoodles samčke in samice prodajajo za 1800,00 $. Šnodli in pudlji so zelo inteligentni, jih je enostavno usposobiti, zvesti, umirjeni in ljubeči.

Vzreja samo pudla in šnavcerja skupaj daje najbolj neverjetne pse, ki so jih kdaj srečali! So odlični družinski ljubljenčki. Običajno se vsaj dva ali trije mladiči na leglo prodajajo kot službeni psi.

Izgubljajo se zelo malo in so izjemno pametni! Večina staršev mladičkov je več dni poročala o rezultatih usposabljanja za kahlico in poslušnosti. Poleg tega so njihovi psi odlični čuvaji, saj lepo lajajo in vas opozorijo, ko je treba.

Njihovo zdravje je odlično. Cepljeni so in imajo zdravstveno spričevalo. Vzgojeni so doma in so zelo družabni z otroki. Torej, če iščete zvestega spremljevalca zase ali za svojo družino, ne iščite več.

Oodles of Schnoodles Podrobnosti

Mladički Schnoodle v Ohiu

Mladički Schnoodle v Ohiu

Schnoodle je znana oblikovalska mešanica šnavcerja in pudlja, ki združuje nekaj najboljših lastnosti obeh pasem. Schnoodles so ljubeči in igrivi spremljevalci za vse starosti.

Ime “plišasti medvedek” se nanaša na pse z mehkim, kodrastim kožuhom, veselim obrazom in ljubečim značajem, ki jim daje videz plišastega medvedka. Poleg tega imajo močno, atletsko zgradbo, zaradi česar so idealni za vse vrste dejavnosti na prostem, od teka do pohodništva do vzdržljivih športov, kot je agility.

Schnoodles imajo običajno enakomeren temperament, vendar se njihova osebnost razlikuje glede na to, koliko jemljejo od svojih starševskih pasem. Temperamenta odraslih mladičev šnodla ni mogoče predvideti s 100-odstotno natančnostjo, zato sta zgodnja in pogosta socializacija ter šolanje bistvenega pomena.

Skrb za vašo šnodlo

Medtem ko je raven energije Schnoodle odvisna od njegovih staršev in je zato spremenljiva, pričakujte, da boste svojega psa telovadili od 30 do 60 minut vsak dan. Nekateri psi potrebujejo manj vadbe, drugi pa več.

Schnoodles so odlični za tek in uživanje v hitrih sprehodih. Schnoodles se lahko prilagodijo širokemu razponu stanovanjskih okolij, vendar morajo biti primerne velikosti.

Za stanovanja so bolj primerne igrače in miniaturni rezanci, vendar standardni šnodlji niso priporočljivi. Namesto tega bi morali Schnoodles živeti na ograjenem dvorišču, če je le mogoče.

Schnoodles se najbolje znajdejo v zaprtih prostorih s svojimi lastniki in ne bi smeli živeti zunaj ali v pesjakih. Schnoodles lahko doživijo ločitveno tesnobo, če ostanejo sami dalj časa. To lahko povzroči lajanje in destruktivno vedenje.

Schnoodles seveda ne povzročajo hrupa, vendar se lahko začnejo pojavljati, če jim je dolgčas ali jih pustimo predolgo sami. Na žalost se je težko ustaviti, ko pride do te navade, zato ne čakajte predolgo.

Hranjenje vašega šnodla

Najpogostejša velikost Schnoodle tehta približno 20 funtov, zato se zanje priporoča 3/4 do 1 skodelica suhe hrane na dan. Seveda pa ga boste morali manj hraniti, če je manjši pes, če je eden od staršev veliki šnavcer.

Če niste prepričani o prehranskih potrebah vašega psa, se posvetujte s svojim veterinarjem. Na splošno je količina, ki jo vaš odrasel pes poje, odvisna od njegove velikosti, zgradbe, metabolizma in stopnje aktivnosti.

Torej, na primer, če je eden od staršev velikanski šnavcer, ga boste morali manj hraniti, če je manjši. Toda tako kot ljudje so tudi psi posamezniki in ne potrebujejo vsi enake količine hrane.

Zelo aktivni psi bodo potrebovali več kot psi, ki so na kavču. Kakovost pasje hrane je prav tako pomembna – boljša kot je pasja hrana, bolj bo nahranila vašega psa in manj boste morali stresati v pasjo skledo.

Hrano hranite dvakrat na dan, namesto da puščate hrano ves čas zunaj, in izmerite hrano. Če niste prepričani, ali gre za prekomerno telesno težo, opravite test oči in praktični test.

Najprej poglej dol. Moral bi videti njegov pas. Nato položite roke na njegov hrbet, palce vzdolž njegove hrbtenice, prste razširite navzven. Če pritisnete dovolj močno, bi morali čutiti, vendar ne videti njegovih reber. Če ne morete, potrebuje manj hrane in več vadbe.

Povezano: Kdaj je Schnoodle polno odrasel?

Kako izbrati rejca šnodlov v Ohiu

Kako izbrati rejca šnodlov v Ohiu

Vprašajte svojega veterinarja, ki vidi veliko mladičkov, za priporočilo. Rejci, ki zagotavljajo zdrave mladičke v dobrih domovih, si zaslužijo svoj ugled z napotili od ust do ust.

Ko kupujete mladička pri vzreditelju, je najbolje vedeti, kje so bili mladički rojeni in vzgojeni, zato se izogibajte transakcijam na »parkirišču«.

Obstaja več referenc drugih družin, ki so pri njih kupile mladičke, zato bi morali dobrodošle poizvedbe. Priložiti je treba tudi dokumentacijo o rodovniku vašega psa in registracijske dokumente.

Kje najdete rejca šnodlov v Ohiu?

Kje najdete rejca šnodlov v Ohiu

Kupcem je pogosto težko ugotoviti, kdo so odgovorni rejci zunaj našega seznama rejcev. Najti vzreditelja, ki skrbi za njihove pse, je odličen začetek.

Vprašajte prijatelje, družino, pasemske klube, klube za usposabljanje ali svojega lokalnega veterinarja, če imajo kakšna priporočila. Če vzreditelj trdi, da so njihovi mladički registrirani pri The American Kennel Club, se prepričajte, da je to pravilno.

Izbira mladička pri uglednem vzreditelju bo naredila vse razlike, ne glede na pasmo. Več rejcev šnodl v Ohiu, vendar niso vsi ugledni.

Najti uglednega rejca, ki bi vam prodal zdravo šnoflo brez zdravstvenih težav ali genetskih bolezni, je ena izmed najzahtevnejših nalog pri nakupu šnodla. Zato vam priporočamo, da raziščete tudi nenehno razvijajoče se rejske prakse.

Povezano: Najboljši rejci orjaških rezancev v Združenih državah.

Zaključek za “najboljše rejce šnodlov v Ohiu”

Zaključek za The

Ne pozabite povprašati katerega koli vzreditelja šnodl o zdravstvenih testih, genetskem testiranju in garancijah za mladiče. Ugleden vzreditelj vam bo osebno prodal zdravega kužka, da se bodo lahko prepričali, da je mladiček primeren za vašo družino. Poleg tega, če ji boste dali stalen in odgovoren dom.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Schnoodle v Ohiu, si lahko ogledate:

Preden kupite mladička Schnoodle pri vzreditelju v Ohiu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Schnoodle Dogs 101 – 10 dejstev o oblikovalskih psih Schnoodles” spodaj: