4 najboljši rejci Whippetov v Marylandu! (2022)

Rejci Whippetov v Marylandu

Iskanje najboljših rejcev Whippetov v Marylandu je lahko izziv, vendar je vsekakor vredno truda. Whippeti so tako lepi psi in ključnega pomena je najti uglednega vzreditelja, ki se zavzema za vzrejo zdravih psov z dobrim temperamentom.

Eden od odličnih virov za iskanje rejcev Maryland Whippet je American Kennel Club (AKC) Spletna stran. AKC vodi imenik vseh svojih registriranih rejcev, tako da lahko preprosto iščete tiste v vaši bližini.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Whippetov v Marylandu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci mopsov v Marylandu in Najboljši rejci Vizsla v Marylandu.

Mladički Whippet za prodajo v Marylandu

Mladički Whippet za prodajo v Marylandu

Če vam primanjkuje časa za pregled celotnega imenika, vas imamo. Poglobite se, če želite izvedeti več o najboljših rejcih Whippetov v Marylandu.

Priporočila izdelkov Whippet: Najboljše luksuzne sklede za pse in Najboljše poceni ovratnice za pse.

1. Salisbury Maryland Kennel Club

Kinološki klub Salisbury Maryland

Prvi na seznamu najboljših rejcev Whippetov v Marylandu je “Kinološki klub Salisbury Maryland.” Poleg vzreje kinološki klub Salisbury Maryland spodbuja odgovorno lastništvo psov. Prav tako želi senzibilizirati širšo javnost o prednostih pasjega spremljevalca.

SMKC ponuja različne aktivnosti in dogodke za člane in njihove pse, vključno s preizkusi poslušnosti in agilityja, izobraževalnimi seminarji in družabnimi srečanji. Kinološki klub Salisbury Maryland je povezan z American Kennel Club in podpira njegove programe, ki spodbujajo odgovorno lastništvo psov, vključno z izobraževanjem rejcev, raziskavami o zdravju psov in delovanjem fundacije AKC Canine Health Foundation.

Klub sponzorira tudi preizkušnje poslušnosti in relijev, konformacijske razstave, agility preizkušnje, dogodke na tečajih vab in tečaje šolanja psov. Imajo tudi informacije o tem, kako skrbeti za svojega psa, vključno s cepljenjem, sterilizacijo/kastracijo in zatiranjem klopov/bolh. Vsi, ki jih zanimajo psi, lahko s prijavo za članstvo izkažejo svojo ljubezen do svojih kosmatih prijateljev.

Podrobnosti kinološkega kluba Salisbury Maryland

2. Domino Whippets

Domino Whippets

Domino Whippets v svoji psarni vzreja le zdrave pse in ustreza pasemskemu standardu. Cenijo svoje mladičke in so predani, da jim bodo našli popoln dom. Vsi njihovi vzrejni psi so zdravstveno testirani in certificirani brez kakršnih koli genetskih napak.

Prav tako pregledajo morebitne lastnike, da zagotovijo, da bo vsak mladiček odšel v ljubeč dom. Ti profesionalni rejci psov običajno vedo vse, kar je treba vedeti o Whippetsih, od njihovega temperamenta in osebnostnih lastnosti do najboljšega načina skrbi zanje.

Poleg tega z nakupom psa od Domino Whippets zagotavljate, da je mladiček dobro socializiran in prihaja iz zdravih krvnih linij. Vsi mladički v Domino Whippets so vzgojeni v ljubečem domu in so dobro socializirani z otroki in drugimi živalmi.

Domino Whippets so zelo ponosni na svoj vzrejni program in izberejo le najbolj zdrave, najbolj temperamentno zdrave pse za proizvodnjo svojih legla. V ponudbi imajo več barv, vključno s črno-belo, modro in belo, tigrasto in belo ter rdečo in belo. In ne glede na to, ali iščete družinskega hišnega ljubljenčka ali razstavnega psa, imamo kužka, ki bo ustrezal vašim potrebam.

Podrobnosti o Domino Whippets

3. Reševanje živali iz pasti za volke

Reševanje živali iz pasti za volke

To so edinstveni rejci Whippetov, katerih poslanstvo je edinstveno za druge rejce. Ne samo, da vzrejajo Whippete, ampak jih tudi rešujejo pred zlorabami, zanemarjanjem in drugimi oblikami trpinčenja, ki jih trpijo psi. Njihovo spletno mesto vam ponuja vse ustrezne informacije, ki jih potrebujete kot radovedni ljubitelj Whippets. V Wolf Trap Animal Rescue je vse v ustvarjanju varnega in domačega okolja za vsakega od njihovih Whippetov.

Negujejo Whippets nazaj v zdravje in jim nudijo cepljenja in druga zdravila, ki jim pomagajo pri splošnih izboljšavah. Dobroželjni so vabljeni, da naredijo svojo potezo tako, da posvojijo omenjene Whippete in se poberejo od tam, kjer je zapustilo reševanje živali iz pasti Wolf. Reševalna ekipa izvaja protokolarne korake, ki so v skladu z njihovimi nameni.

Nekateri koraki vključujejo sterilizacijo/kastracijo, cepljenje in včasih operacije. WTAR nudi posvojiteljem zavarovanje hišnih ljubljenčkov za trideset dni, ki krije bolezen, poškodbe ali nesreče od dneva, ko podpišejo dokumente o posvojitvi. V času njihove posvojitve je z Whippetsi enostavno in zabavno komunicirati. Ljubitelji hišnih ljubljenčkov, ki obožujejo zamisel o raznolikosti, lahko poleg Whippetov najdejo tudi druge hišne ljubljenčke.

Podrobnosti o reševanju živali iz pasti za volke

4. Horsetooth Whippets

Horsetooth Whippets

Horsetooth Whippets se ponaša s tem, da v svoji psarni prideluje samo najkvalitetnejše mladiče. Vzrejajo le zdrave pse zdravega temperamenta, vsak pa je vzgojen v ljubečem domačem okolju. Ponujajo različne barve, vključno s tigrasto, rjavo, modro in črno.

Horsetooth Whippets testira vso svojo plemensko žival in zagotovi dveletno zdravstveno garancijo za vse svoje mladičke. Njihovi Whippets imajo zdravstveno garancijo in so na tekočem s svojimi injekcijami in črvi. Horsetooth Whippets imajo veliko izkušenj z različnimi vrstami psov in so dobro seznanjeni z oskrbo in usposabljanjem razstavnih psov in živali spremljevalcev.

Vsako njihovo leglo je skrbno načrtovano in trdo delajo, da zagotovijo, da ima vsak mladiček pošteno priložnost za lep začetek življenja. Horsetooth Whippets izpolnjujejo eno najbolj kritičnih zahtev za vzreditelja; vsi njihovi psi so registrirani v AKC in izhajajo iz krvnih linij, ki označujejo prvake.

Tukaj je pogled na nekatere storitve, ki jih ponujajo:

  • Prodaja mladičev
  • Prodaja za odrasle
  • Stud Service
  • Storitve reševanja in posvojitve
  • Storitve negovanja

Ko zaključujejo naš seznam, je pomembno omeniti, da imajo rejci Horsetooth Whippet bogate izkušnje in znanje. Prav tako se zavezujejo, da bodo bodočim lastnikom psov zagotovili vse informacije, ki jih potrebujejo, da se odločijo, ali je to prava pasma zanje ali ne.

Podrobnosti Horsetooth Whippets

Kako izbrati rejca Whippetov v Marylandu

Kako izbrati rejca Whippetov v Marylandu

Ko iščete rejca Whippetov v Marylandu, morate upoštevati več stvari. Morda boste želeli biti prepričani, da je rejec ugleden in ima dobre izkušnje. Obstaja veliko načinov za raziskovanje teh informacij, vključno s pogovorom z drugimi lastniki psov, iskanjem po spletu ali celo obiskom psarne.

Drugič, želite se prepričati, da ima vzreditelj zdrave pse. To pomeni, da morajo imeti redne veterinarske preglede in biti na tekočem z vsemi svojimi posnetki. Dojenje bolnega kužka ni na seznamu želja nobenega ljubitelja psov. Tretjič, upoštevajte ceno mladičkov.

Čeprav je nujno najti vzreditelja po razumni ceni, ne želite žrtvovati kakovosti. Ne pozabite vprašati o povprečni ceni mladičev Whippet v Marylandu, da se prepričate, da dobite pošteno ponudbo. Zagotoviti boste želeli, da vam lahko rejec zagotovi vso potrebno dokumentacijo.

To vključuje stvari, kot so registracijski dokumenti, rodovniki in zdravstvena spričevala. Brez tega postopka morda ne boste mogli vzeti svojega novega kužka s seboj domov. Prepričajte se, da je vzreditelj nekdo, s katerim se počutite udobno. To vključuje zagotovitev, da so pripravljeni odgovoriti na vsa vaša vprašanja in vam nuditi veliko podpore po nakupu.

Več o mladičkih Whippet iz Marylanda

Več o mladičkih Whippet iz Marylanda

The Whippet je srednje velika pasma psov, ki je po videzu podobna hrtu. So vitke in imajo kratek plašč, ki ga je enostavno skrbeti. Whippets so znani po svoji nežni naravi in ​​ljubezni do crkljanja. Imajo pa tudi veliko željo po plenu in jih ne smejo pustiti sami z majhnimi živalmi.

So aktivni psi, ki jim uspeva vadba, vendar se zadovoljijo tudi s poležavanjem po hiši ves dan. Whippets tehtajo nekje med 25 in 40 funtov. Na voljo so v različnih barvah, vključno s črno, belo, modro, tigrasto in rjavo. Whippets so znani po svoji hitrosti, okretnosti in izostrenem vonju.

So odlični lovski psi in se pogosto uporabljajo na dirkalnih dogodkih. Whippets so tudi zelo zvesti in ljubeči spremljevalci. Whippets so znani tudi po tem, da so zelo tihi, zaradi česar so idealni za ljudi, ki živijo v stanovanjih ali majhnih domovih.

Zaključek za “najboljše rejce Whippetov v Marylandu”

Zaključek za The

Glede na njihov videz in temperament je Whippete enostavno negovati in hraniti. Obstajajo že dovolj dolgo in ljubitelji psov si ne morejo pomagati, da ne bi izvedeli vsake podrobnosti o njih. Zahvaljujoč preverljivim virom se lahko tudi novi ljubitelji in lastniki psov naučijo ljubiti in oboževati to izjemno pasmo.

Če imate za svojim poslanstvom odlične rejce Whippetov, bo potovanje uspešno. Iskanje najbolj izjemnih zahteva poglobljeno raziskovanje, ki z vsakim korakom išče nove informacije. Strastni lastniki psov morajo iskati neizkušene prevarante, ki naj bi bili certificirani rejci Whippetov.

Takšne znake lahko prepoznate po pomanjkanju preglednosti. Teci v hribe, če zadevni rejci nimajo resnične prisotnosti v družbenih medijih. To je 21. stoletje in vsa preverjena in rastoča podjetja najbolj uporabljajo tehnologijo. Če v celoti izkoristite internet, dobite vse točne informacije o rejcih Whippetov, da jih boste še bolj vzljubili.

Za več vodnikov, povezanih z Whippetom, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička Whippet od vzreditelja v Marylandu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik za pasmo psov Whippet” spodaj: