4 najboljši reševalci angleškega buldoga na Floridi! (2022)

Predloga Best-English-Buldog-Rescues-in-Florida

Vedeti morate, ali iščete najboljše reševalce angleškega buldoga na Floridi. Angleškega buldoga so večinoma uporabljali za vožnjo goveda na trg in tekmovanje v krvavem športu vabe bikov. Danes so nežni spremljevalci, ki imajo radi otroke.

Angleški buldog je dober spremljevalec za začetnike staršev hišnih ljubljenčkov in se lahko dobro prilagodi življenju v stanovanju. Žal pa jih zaradi težav, s katerimi se soočajo njihovi lastniki, spodobno predajajo v reševalna zavetišča. V nekaterih primerih ne morejo živeti s svojo prvotno namestitvijo, kar vodi v reševanje v zavetišču, ki jih ponovno namesti.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanj angleškega buldoga na Floridi, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci Yorkie na Floridi in Najboljši reševalci Havancev na Floridi.

Poiščite reševalca angleškega buldoga blizu mene na Floridi

Poiščite reševalca angleškega buldoga blizu mene na Floridi

Več neprofitnih reševalcev na Floridi pomaga umestiti te edinstvene kužke v ljubeče družine. Naslednji seznam, ki temelji na raziskavah, ponuja vpogled v to, kako deluje posamezno reševanje, katera je prava za vas in kako z njimi stopiti v stik.

Priporočila za izdelke angleškega buldoga: Najboljši pasji zvončki za šolanje za kahlico in Najboljša krema za tace za pse.

1. Reševanje angleškega buldoga na Floridi

Reševanje angleškega buldoga na Floridi

Florida English Bulldog Rescue (FEBR) je prostovoljna organizacija, ki se ukvarja z rehabilitacijo in ponovnim namestitvijo zanemarjenih, zlorabljenih in neželenih angleških buldogov po celotni Floridi. Poleg tega ponujajo varno alternativo zavetiščim za lastnike, ki morajo poiskati nov dom za svoje buldoge.

Za financiranje veterinarske oskrbe, cepljenja, zdravil, operacij ter vsakodnevnega hranjenja in nege, ki jo potrebujejo rešeni psi, se zanašajo izključno na donacije. Od leta 2007 je Florida English Bulldog Rescue pomagal tej čudoviti pasmi; so majhna skupina strastnih prostovoljcev glede buldogov.

Organizacija 501(c)3 je pomagala več kot 1000 buldogom in še vedno raste. Zagotavljajo, da vsak buldog, ki vstopi v njihov program, prejme 100-odstotno oskrbo in rehabilitacijo za kakovostno življenje v večnem domu. Prosilci, ki so resnično zavezani posvojitvi angleškega buldoga, se morajo prijaviti najprej.

Med postopkom odobritve njihovi prostovoljci stopijo v stik z vašimi referencami, opravijo telefonski razgovor in pregledajo vaš dom. Vsi njihovi prostovoljci si prizadevajo, da bi to storili čim hitreje.

Njihova prioriteta je, da te buldoge namestijo v najboljše možne domove za vedno. Ko boste odobreni, vas bodo obvestili in vaša prijava bo objavljena na njihovem »Čakalna lista.” V nekaterih primerih lahko postopek čakalne liste traja do 2 meseca ali dlje, odvisno od tega, kateri razpoložljivi rešeni buldogi vam najbolj ustrezajo.

Podrobnosti o reševanju angleškega buldoga na Floridi

2. Adopt-A-Bull Rescue

Adopt-A-Bull Rescue

Adopt-A-Bull Rescue, Inc. je organizacija za reševanje angleških buldogov s sedežem v Južni Floridi. Njihov cilj je pomagati angleškim buldogom, ki potrebujejo “posredovanje”, tako da jih povežejo z ljubitelji buldogov in prostovoljci.

Buldogi, ki vstopijo v njihov program ponovne namestitve in reševanja, morda prihajajo iz zavetišč za živali, nekatere najdejo kot potepuške, druge pa so predali zasebniki, ki ne morejo skrbeti zanje.

Njihov cilj je zbrati dovolj sredstev za rehabilitacijo psov v njihovi oskrbi, da bi jim zagotovili pozitivno kakovost življenja, ko bodo posvojeni v njihove domove za vedno.

Po prepričanju so se odločili pomagati buldogom, ki imajo manj sreče kot tisti, ki jim pravijo svoje. Prosimo, obiščite njihovo spletno stran za prijavo, če vas zanima posvojitev angleškega buldoga.

Podrobnosti o reševanju Adopt-A-Bull Rescue

3. Prijatelji skozi nasilneže

Prijatelji skozi nasilneže

Buddies Thru Bullies je organizacija za reševanje angleških buldogov 501(c)3 v Južni Floridi. Reševanje buldoga je lahko izkušnja, ki spremeni življenje. Vedno se najdejo Nasilniki, ki iščejo domove, vendar ni vsak dom primeren za tega psa.

Posvojitev buldoga je tudi velika odgovornost in trdo delajo, da bi našli pravega psa za pravi dom. Bodite potrpežljivi, saj iščejo pravega buldoga za vas. Morda bo trajalo nekaj časa.

Če razmišljate o posvojitvi buldoga iz Buddies Thru Bullies, preglejte njihove informacije o buldogu na njihovi spletni strani in se prepričajte, da je pasma primerna. Preberite tudi njihova pogosto zastavljena vprašanja. Navdušeni bodo nad vašo prijavo, če bo vse še vedno dobro zvenelo.

Podrobnosti o prijateljih skozi nasilneže

4. Edinstveni buldogi

Eden izmed vrst buldogov

Eden od vrst Bulldogges Rescue je na misiji pomagati čim več staroangleškim buldogom in buldogom. Njihov glavni poudarek je na Olde English Bulldogges, znani tudi kot Victorian Bulldogges. Poleg tega so odprti za druge pasme buldogov, zlasti francoske buldoge, angleške buldoge in mešane ali oblikovalske buldoge.

Ene izmed vrst buldogov najdete po vsem svetu. Kot lastniki francoskih buldogov, starih angleških buldogov in drugih pasem Bully dobro razumejo pasmo. Imajo vire in izkušnje, ki jim pomagajo pri postavitvi in ​​zagotavljanju informacij svojim posvojiteljem.

Ti buldogi so izjemni. Čeprav vsi prihajajo iz Kalifornije, ponujajo pošiljanje na različne kraje, vključno s Florido. Tako lahko varno posvojite enega od njihovih reševalnih mladičkov, ne da bi porabili veliko denarja. Olde English Bulldogges so že odpeljali v Key West in Tallahassee.

Podrobnosti o edinstvenih Bulldogih

Reševanje angleškega buldoga na Floridi

Reševanje angleškega buldoga na Floridi

Ste pripravljeni na posvojenega angleškega buldoga? Poleg tega, da svoji družini dodate ljubkega novega člana, je posvojitev psa tudi velika odgovornost. Celotno gospodinjstvo mora sodelovati pri odločitvi za posvojitev psa in razumeti obveznosti časa, denarja in skrbi, ki jih prinaša lastništvo hišnega ljubljenčka.

Če niste prepričani, da je vaša družina pripravljena, najprej razmislite o vzgoji angleškega buldoga. Vaša družina se lahko nauči več o lastništvu hišnih ljubljenčkov tako, da postane začasni rejnik, pridobi izkušnjo iz prve roke o tem, kaj je najbolje za vašo družino, in preveri, ali ste pripravljeni na novega trajnega hišnega ljubljenčka. To je kot testna vožnja.

Namesto da bi se posvojile, nekatere družine tako ljubijo rejništvo, da se odločijo postati vir, ki bo zavetišču pomagal rešiti več življenj z nadaljnjim rejništvom. Ne verjemite mitom o zavetišču. Po podatkih ASPCA vsako leto 3,2 milijona ljudi posvoji reševalnega hišnega ljubljenčka.

Prinesti domov novega psa je eden najbolj nepozabnih dni. Čestitamo, če ste pripravljeni dobiti novega angleškega buldoga. Običajno se verjame, da so psi iz zavetišča zlomljeni, zlorabljeni ali problematični. Psi iz zavetišča so včasih zaradi travmatičnih izkušenj nameščeni v zavetišča ali so deležni dodatne zdravstvene ali vedenjske oskrbe.

Kako izbrati reševalca angleškega buldoga na Floridi

Kako izbrati reševalca angleškega buldoga na Floridi?

V zavetišču bodite pozorni na vsa svoja čutila. Je čist in prijetno diši? Ali je osebje ustrežljivo, dobro obveščeno in sočutno? Osebje mora pravilno oceniti vaš potencial, da psu zagotovite varen dom, vendar ne sme biti preveč kritično ali nesramno.

Reševanja psov vzpostavijo ravnovesje med iskanjem ustreznega novega doma za svoje pse in vedenjem, da bi bilo treba dobrega psa evtanazirati brez tega novega doma. Vse pse je treba pred prikazovanjem javnosti testirati na temperament, da odstranijo bolne, agresivne ali čustveno nestabilne živali.

Če opazite pomembne vedenjske težave, poiščite drugo zavetje. V enem tednu se dogovorite za obisk pri svojem veterinarju. Psi v zavetiščih imajo lahko črve, bolhe, Bordetello (“psarni kašelj“), ali kakršne koli druge skrbi, zato je dobro, da jih takoj pregledate (čeprav bi jih morali že v zavetišču razglistiti bolh in črvov).

Začnite stvari tako, da se vpišete v uvodni tečaj poslušnosti. Zavetišča lahko celo ponujajo tečaje ali vam dajo kupon za lokalno izobraževalno ustanovo. Če ne, se posvetujte s svojim veterinarjem. Če naredite domačo nalogo, ostanete brez čustev in boste potrpežljivi, boste imeli zvestega novega prijatelja, ki bo cenil vaše darilo bolj, kot si lahko predstavljate.

Kje najdete reševalca angleškega buldoga na Floridi?

Kje najdete reševalca angleškega buldoga na Floridi

Najti posebnega psa je prvi korak. Iskanje lokalnih zavetišč in odločitev sta naslednji korak. Poiščite zavetišča ali reševalne skupine blizu svojega doma, da olajšate večkratne obiske. Preden se odločite, obiščite več. Poskusite odstraniti čustva iz situacije. Navsezadnje imamo vsi mehko mesto za zapletene primere sreče.

Vsako zavetišče, za katerega menite, bi vam moralo omogočiti, da pripeljete psa nazaj, če se premislite. Standardno je 30-dnevno poskusno obdobje. Če ne bo šlo, vam bodo nekateri vrnili denar, drugi pa vam bodo vrnili bon, da boste lahko posvojili drugo žival.

Psa morate sterilizirati ali kastrirati, preden ga pripeljete domov, ali pa dobite kupon za popust na sterilizacijo. Tudi posvojene pse je treba cepiti. Številna zavetišča bodo psa hranila za vas vsaj en dan ali več, če boste potrebovali čas za premislek.

Zaključek za “najboljše reševanje angleškega buldoga na Floridi”

Zaključek-za-angleški-buldog-reševalci-na Floridi

Posvojitev an angleški buldog namesto da bi ga kupil pri vzreditelju, bo prihranil denar in psu omogočil, da ponovno izkusi ljubezen. Na Floridi je nekaj odličnih reševalcev buldogov, kjer lahko posvojite to pasmo psov. Z zgoraj navedenimi možnostmi ste lahko prepričani, da boste posvojili zdravega, varnega in lepega angleškega buldoga.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja angleških buldogov na Floridi, si lahko ogledate:

Preden posvojite angleškega buldoga iz reševalnega zavetišča na Floridi, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Angleški buldog 101 – Vse, kar morate vedeti” spodaj: