4 najboljši reševalci francoskih buldogov v Illinoisu! (2022)

Reševanje francoskega buldoga v Illinoisu

Ta vodnik, ki ga je ustvarila naša ekipa, vam bo pomagal pri najboljših reševanju francoskih buldogov v Illinoisu. Tukaj je tisto, kar morate vedeti o francoskih buldogih. Francoski buldogi so zvesti, prikupni in ljubeči psi, ki so prijazni do otrok in drugih hišnih ljubljenčkov, če so pravilno socializirani.

Zaradi svoje majhnosti in močne telesne strukture se zlahka prilagodijo življenju v stanovanju ali stanovanju. Na splošno so izreden pes za posvojitev, še posebej, če živite v mestu! Ko so mladi, imajo francoski buldogi veliko energije in so odlični spremljevalci na kratkih sprehodih. Vendar se z odraščanjem umirijo.

Poleg tega imajo Francozi krajše gobce kot drugi buldogi, tako da se ne pregrejejo zlahka. Njihova kratka dlaka omogoča minimalne potrebe po negovanju in ne potrebujejo toliko vadbe kot večji psi. Poleg tega so zelo prijazni psi, zaradi česar so dobri hišni ljubljenčki za družine z otroki. Obožujejo pozornost in pogosto uživajo v crkljanju s svojimi lastniki!

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja francoskih buldogov v Illinoisu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci francoskih buldogov v južni Kaliforniji in Najboljši reševalci francoskih buldogov v Virginiji.

Poiščite reševalca francoskega buldoga blizu mene v Illinoisu

Poiščite reševalca francoskega buldoga blizu mene v Illinoisu

Ko gre za francoske buldoge, je Illinois ena najbolj gostoljubnih zveznih držav v Združenih državah. S svojimi večjimi mesti, kot so Chicago, Springfield in Bloomington, boste v Illinoisu našli veliko reševalcev, ki rehabilitirajo francoske buldoge.

Vendar pa je ob tako številnih zavetiščih lahko težko najti ugledno. Če iščete uglednega reševalca francoskega buldoga v državi, si oglejte spodaj omenjene. Zanesljivi so in morda imajo točno to, kar iščete!

Priporočila izdelkov za francoski buldog: Najboljše brezžične ograje za pse dolgega dosega in Najboljši pasji pasji pasji Go Pro.

1. Chicago Canine Rescue

Chicago Canine Rescue Illinois

Chicago Canine Rescue, ustanovljeno leta 2001, je neprofitno zavetišče brez ubijanja, ki se ponaša s tem, da ponuja drugo priložnost vsem živalim, ki pridejo skozi njegova vrata. Je zavetišče z odprtim sprejemom, ki ne evtanazira hišnih ljubljenčkov za prostor ali dolžino bivanja. Evtanazirajo samo pse, ki imajo neozdravljivo bolezen ali poškodbo in le na priporočilo pooblaščenega veterinarja!

Doslej so rešili več kot 6000 živali, ki so potrebovale veterinarsko oskrbo in namestitev, vključno s psi, ki so bili zlorabljeni in zapuščeni, mladiči, evtanazirani zaradi starosti, in psi, ki jim lastniki ne morejo več zagotoviti ustrezne oskrbe.

Poleg tega njihova ekipa zagotavlja zdravstveno zdravljenje, čustveno in vedenjsko podporo ter storitve posvojitve za vsako žival, ki je v njihovi oskrbi. Cilj CCR je svoje pse namestiti v ljubeče, za vedno domove, njihovo poslanstvo pa je reševanje psov iz zavetišč. Njihov postopek posvojitve lahko traja 2-7 dni.

Tukaj je nekaj zahtev, če želite posvojiti psa iz njihovega reševanja:

 • Starost najmanj 21 let.
 • Vsi člani gospodinjstva in psi (če kateri) mora žival spoznati pred posvojitvijo.
 • Preverjanje pravilnika o hišnih ljubljenčkih, če živite z najemnino.
 • Zaveza za prevoz psa nazaj v zavetišče v primeru neuspeha postopka posvojitve.

Podrobnosti o reševanju psov v Chicagu

2. Wags 2 Wishes Animal Rescue

Wags 2 Wishes Animal Rescue Francoski buldog Illinois

Wags 2 Wishes Animal Rescue je leta 2013 ustanovila skupina skrbnih ljudi, ki so morali končati vzorec ubijanja brezdomnih hišnih ljubljenčkov. Predani so reševanju živali v zavetiščih in poučevanju lastnikov hišnih ljubljenčkov o pomenu sterilizacije in kastracije njihovih hišnih ljubljenčkov.

Njihov glavni cilj je v Plainfieldu v Illinoisu rešiti zapuščene, bolne, brezdomne in potepuške pse ter preprečiti njihovo namerno ubijanje zaradi starosti ali zdravstvene nesposobnosti za trenutnega lastnika hišnega ljubljenčka. To storijo tako, da tem psom omogočijo ljubeč in varen prehod v njihov program reševanja. Verjamejo, da si vsi psi zaslužijo drugo priložnost za življenje, ne glede na starost ali zdravstvene razmere, s katerimi se soočajo.

Wags 2 Wishes Animal Rescue trdno verjame, da ima vsak pes edinstveno osebnost in si zasluži najboljšo možnost, da najde večni dom, kjer bo njegova osebnost zasijala. Zato se zelo trudijo, da bi vsako žival spoznali na individualni ravni, da bi lahko njihov novi lastnik popolnega hišnega ljubljenčka uskladil s svojim življenjskim slogom, družino in domom.

Vsi njihovi psi so mikročipirani, sterilizirani ali kastrirani, posodobljeni na cepljenje, testirani na srčne gliste (če ustreza starosti), fekalno preverjeno, po potrebi razglisteno in preventivno proti srčnim glistam/bolham. Vsak pes je imel temeljit veterinarski pregled in vse zdravstvene težave se obravnavajo, preden so na voljo za posvojitev.

Podrobnosti o reševanju živali Wags 2 Wishes

3. Reševanje živali morske zvezde

Francoski buldog za reševanje živali morske zvezde

Starfish Animal Rescue, ki je bil ustanovljen leta 2006, je reševalna hiša v Illinoisu z nalogo zaščititi pse pred zavetišči z veliko smrtnostjo in spodbujati premišljeno posest hišnih ljubljenčkov. Njihov postopek zavrnitve vključuje postopek odobritve vloge, obiske na domu, veterinarske preglede, preglede zavarovanja in referenčne preglede, preden avtoritativno dajo psa v posvojitev.

Poleg tega so s pomočjo 200 prostovoljcev v 12 letih rešili več kot 5000 hišnih ljubljenčkov. Najpomembneje je, da zagotavljajo vedenjsko usposabljanje za pse, ki ga potrebujejo, pa tudi izobraževalne vire za lastnike hišnih ljubljenčkov, da bi pomagali pri vedenjskih težavah njihovih hišnih ljubljenčkov.

So na našem seznamu najboljših reševalcev francoskih buldogov v Illinoisu, ker svojo nalogo izpolnijo na naslednje načine:

 • Z zagotavljanjem varnega, čistega in učinkovitega prevoza živali pred iztekom njihovega časa.
 • Izobraževanje lokalne skupnosti o dobrem počutju hišnih ljubljenčkov; potrebe po zdravstvenem varstvu in grožnjo zavetišč z veliko smrtnostjo
 • Obveščanje lokalnega prebivalstva o prednostih razpoložljivih hišnih ljubljenčkov.
 • Zagotavljanje nizkocenovnih ali brezplačnih možnosti sterilizacije in kastracije prek njihovega pridruženega programa Spay-It-Forward.
 • Razdelite cepiva in zdravila v zavetišča z visoko stopnjo ubijanja, da preprečite širjenje bolezni.

Podrobnosti o reševanju živali morske zvezde

4. ŽIVO reševanje

ALIVE reševalni francoski buldog

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev francoskih buldogov v Illinoisu je ALIVE Rescue. Gre za neprofitno organizacijo 501(c)3, ki je bila ustanovljena marca 2008 kot reševanje in zatočišče za živali. Z nalogo, da rešijo živali iz zavetišč in kopičenja, psom po potrebi zagotovijo rehabilitacijo in jim s strogim pregledom poiščejo dobro prilagojene domove.

ALIVE Rescue se zavzema tudi za sterilizacijo in kastracijo brezdomnih hišnih ljubljenčkov, pa tudi tistih, ki so jih posvojili iz zavetišč ali reševalcev, ker rešuje življenja. Številne nezaželene živali vsako leto izgubijo življenje zaradi prenaseljenosti v zavetiščih lastnikov hišnih ljubljenčkov, ki se odločijo, da svojih psov ne bodo seksali.

To reševanje poučuje lastnike hišnih ljubljenčkov, da opravijo vse etične zdravstvene preglede, da bodo vsi hišni ljubljenčki ostali zdravi in ​​živi. Postopek posvojitve psa iz ALIVE rescue Illinoisa je dokaj preprost. Potencialni posvojitelji bodo morali najprej izpolniti vlogo za posvojitev, ki jo najdete na spletni strani ALIVE rescue Illinois.

Ko bo prijava oddana, jo bo pregledala skupina za posvojitev. Če je prosilec odobren, bo nato v stiku z rejniškim domom, da spozna psa, ki ga zanima posvojitev. Če se posvojitelj in pes dobro ujeta, bo posvojitev zaključena.

Podrobnosti o reševanju ALIVE

Več informacij o reševanju francoskih buldogov v Illinoisu

Več informacij o reševanju francoskih buldogov v Illinoisu

Če iščete reševalca francoskega buldoga v Illinoisu, je tukaj nekaj stvari, ki jih morate upoštevati, preden ga posvojite:

 • Kaj iskati, preden posvojite katero koli pasmo psov v Illinoisu?
 • Ali obstajajo kakšni posebni premisleki pri posvojitvi iz reševalnega mladička v Illinoisu?
 • Kakšen je temperament pasme?

Razen teh vprašanj razmislite, zakaj se odločite za reševanje? Ali dobite reševalca, ker so cenejši, ali pa ga dobite, da bi rešili življenje pred smrtjo v zavetišču? Vaš razlog lahko vpliva na vašo odločitev glede starosti in zdravstvenega stanja psa.

Nekateri ljudje bi morda raje imeli mlajšega kužka iz reševalca majhnega psa v Illinoisu, ki še ni doživel veliko, medtem ko bi drugi morda želeli posvojiti starejšega psa, ker bo že bil doma izšolan in zna osnovne ukaze. Zastavite si tudi naslednja vprašanja. Ali imate denar za veterinarske račune?

Francoski buldogi so nagnjeni k številnim zdravstvenim težavam, ki zahtevajo operacijo in draga zdravila. Ali je posvojitev francoskih buldogov draga? Pristojbina za posvojitev francoskega buldoga je lahko med 350 in 550 $. Čeprav sama pristojbina za posvojitev ni tako visoka, morate upoštevati stroške, ki bodo prišli pozneje. Stroški, o katerih morate razmišljati, so običajno hrana, veterinarski računi in usposabljanje.

Vendar pa se pojavijo druge stvari, kot so pasje postelje, igrače in posebna hrana za Francoze. Na primer, nekateri Francozi ponavadi razvijejo alergije, zato boste morda morali zanje kupiti posebno hrano. Drugi Francozi trpijo za displazijo kolkov in sindromom luksacijske pogačice. To je lahko zelo drago v smislu veterinarskih računov ali operacije.

Zaključek za “najboljše reševanje francoskega buldoga v Illinoisu”

Zaključek za najboljše reševanje francoskega buldoga v Illinoisu

Če razmišljate o posvojitvi a francoski buldog, seznanite se z zahtevami in postopki vašega lokalnega zavetišča za živali. Posvojitev psa je vseživljenjska odgovornost. Poskrbite za morebitna vprašanja, da boste svojemu novemu psu zagotovili najboljše možno domače okolje.

Upajmo, da smo vam pomagali spraviti na pravo pot pri iskanju najboljših reševalcev francoskih buldogov v Illinoisu. Ta seznam smo začeli, da bi pomagali reševalnim organizacijam, ki so vsak dan na prvi črti s temi psi. Če imate kdaj kaj dodati na ta seznam, nas kontaktirajte.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja francoskih buldogov v Illinoisu, si lahko ogledate:

Preden posvojite francoskega buldoga iz reševalnega centra v Illinoisu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Francoski buldogi 101 – Vse, kar morate vedeti o lastništvu francoskega buldoga” spodaj: