4 najboljši reševalci francoskih buldogov v Indiani! (2022)

Reševanje francoskega buldoga v Indiani

Iščete reševalce francoskega buldoga v Indiani? Nekaterim se morda zdi privlačnost posvojitve mladička francoskega buldoga neustavljiva. Ti sladki poljubi kužkov in neskončna energija čisto novega kužka je žreb, ki ga je težko prezreti. Toda ali ste razmišljali o tem, da bi namesto o nakupu mladička rešili francoskega buldoga?

Vsako leto je na stotine francoskih buldogov predanih reševalcem in zavetiščim. Te pse se lahko zaradi okoliščin odrečejo in ko se predajo, jim ni zagotovljena možnost za dolgo in zdravo življenje.

Številni psi, predani zavetiščim, nikoli ne dobijo večnih domov, mnogi pa so evtanazirani, namesto da bi jih dali v rejniške družine. Radi bi vas spodbudili, da iz teh razlogov razmislite o posvojitvi reševalnega psa. Predani psi so na splošno dobro vzgojeni in so morda pripravljeni, da se pridružijo vam in vaši družini, tudi če imate v vašem domu obstoječe hišne ljubljenčke.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja francoskih buldogov v Indiani, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci Corgijev v Indiani in Najboljši reševalci psov v Indiani.

Poiščite reševalca francoskega buldoga blizu mene v Indiani

Poiščite reševalca francoskega buldoga blizu mene v Indiani

Če živite v Indiani in bi radi rešili francoskega buldoga, si oglejte ta seznam. Ta zavetišča so lahko specializirana za pasmo ali gostijo različne mladičke, toda ena stvar je gotova – posvojitev reševalca iz teh zavetišč bo pomagala zagotoviti, da bo pes živel srečno in izpolnjeno življenje kot član vaše družine.

Priporočila izdelkov za francoski buldog: Najboljši otroški vozički s predelom za pse in Najboljši brusilci za pasje nohte.

1. Reševanje buldoga Indiana

Reševanje buldoga Indiana

Prvo reševanje francoskega buldoga na našem seznamu je reševanje buldoga Indiana. Ta skupina je osredotočena na reševanje buldogov vseh vrst, ne glede na to, ali so angleški, staroangleški ali francoski. Imajo sedež v Indiani, vendar ni nobene fizične lokacije, s katere to zavetišče deluje.

Namesto tega so omogočeni zaradi mreže reševalnih družin in rejniških domov, ki skrbijo za vašega francoskega buldoga, dokler niste pripravljeni na posvojitev. Preden vam bo dovoljeno posvojiti, se pričakuje, da boste opravili obširne razgovore z Indiana Bulldog Rescue.

Skupina želi zagotoviti, da bo vsak pes nameščen v dom, ki bo njihov zadnji, za vedno dom. Posvojiteljske družine morajo živeti v zahodnem Ohiu, Kentuckyju ali Indiani, ker boste morali sodelovati pri obisku na domu. Potem ko vam iz Indiana Bulldog Rescue odobrijo posvojitev buldoga, vam bo dovoljeno, da svojega psa pripeljete domov na poskusni teden posvojitve.

V tem času lahko tako vi kot reševalec ugotovita, ali je pes primeren za vašo družino in vaš dom. Če se ujemanje ne izide, lahko ostanete na seznamu in posvojite drugega primernejšega psa za svojo družino. Stroški posvojitve vašega kužka bodo od 200 do 700 $, odvisno od starosti vašega psa. Preden pripeljete svojega kužka ali psa domov, boste morali podpisati pogodbo o posvojitvi.

Podrobnosti o reševanju buldoga Indiana

2. Hoosier Bulldog Rescue

Reševanje Hoosier Bulldog

Hoosier Bulldog Rescue je še eno reševanje “objekt” ki nima fizične lokacije. Organizacijo vodi ekipa prostovoljcev, ki se zavzemajo za zagotavljanje, da so francoski in druge vrste buldogov nastanjeni v družinah, ki jih bodo ljubile za vedno. Skupina si prizadeva sprejeti in rejiti buldoge od vseh, ki ne morejo več skrbeti zanje, brez vprašanj.

Nekatere pse je treba pred namestitvijo rehabilitirati; informacije o določenih psih boste lahko našli na spletnem mestu Hoosier Bulldog Rescue. Kot pri večini objektov boste morali izpolniti prijavo in opraviti razgovor z ekipo pri Hoosier Bulldog Rescue, preden vam bo dovoljeno posvojiti psa.

Tudi pred posvojitvijo mladička boste morali izpolniti merila. Pričakujete lahko, da boste za svojega psa plačali med 200 in 800 $, vendar je povprečni strošek posvojitve 650 $. Za posvojitev določenega psa se morate prijaviti pri Hoosier Bulldog Rescue – splošne prijave niso sprejete. Prijavnina je 10 USD, ki ni povračljiva.

Ne pozabite izpolniti vseh vprašanj o aplikaciji, da se izognete zavrnitvi aplikacije. Medtem ko večina posvojitev poteka v Indiani, Hoosier Bulldog Rescue razmišlja o posvojitvah izven države. Za več podrobnosti o tem, ali ste morda upravičeni, se obrnite na ekipo v organizaciji. Razpoložljivi psi se pogosto posodabljajo na družbenih omrežjih, zato pogosto preverite informacije o razpoložljivih mladičkih.

Podrobnosti o reševanju Hoosier Bulldog

3. Reševanje Buckeye Bulldog

Reševanje Buckeye Bulldog

Kot ste morda domnevali, se Buckeye Bulldog Rescue ne nahaja v Indiani, ampak v sosednjem Ohiu. Reševanje omogoča posvojitve izven države, vendar ne bodo pošiljali psov. Morate biti pripravljeni odpotovati, da prevzamete svojega francoskega buldoga iz Indiane, da ga posvojite iz tega objekta. Postopek posvojitve v Buckeyeu je nekoliko drugačen od nekaterih drugih objektov.

Najprej boste morali izbrati določenega psa, za katerega se boste prijavili za posvojitev. Če vas zanima več psov, morate oddati več prijav. Ekipa pri Buckeye Bulldog Rescue je zelo dobra pri posodabljanju statusa vsakega od svojih psov na spletu, zato se pogosto vračajte na spletno mesto in si oglejte, kateri psi so na voljo.

Svojo prijavo boste morali oddati v določenem roku. Ko se prijavni rok zaključi, bo ekipa Buckeye pregledala vsako prijavo in izbrala najprimernejše družine za vsakega psa. Pristojbine je treba plačati v celoti ob posvojitvi, posvojitev vašega psa pa bo stala med 250 in 1000 $.

Če imate omejitve glede tega, kaj si lahko privoščite, se obrnite na ekipo, preden se prijavite za svojega psa. Stroški vašega psa se bodo razlikovali glede na starost, zdravje in druge vidike, zato bo ekipa morda lahko sodelovala z vami pri iskanju primernega psa za vaš cenovni razred.

Podrobnosti o reševanju Buckeye Bulldog

4. Reševalna mreža francoskih buldogov

Reševalna mreža francoskih buldogov

Reševalna mreža French Bulldog Rescue Network je prostovoljna reševalna organizacija, ki deluje v vseh petdesetih ZDA in Kanadi. Reševalna mreža French Bulldog Rescue Network hitro postane ena največjih in najbolj priljubljenih agencij za posvojitev francoskih buldogov v Severni Ameriki.

Zaradi tega boste morali spremljati razpoložljive pse, navedene na družbenih omrežjih; psi in mladički so navedeni 24 ur oziroma do prejetja dvajsetih vlog. “na voljo” bo status spremenjen in ekipa Rescue Network bo začela iskati primerno posvojiteljsko družino.

Za psa morate plačati 10 USD pristojbine za prijavo. To ni vračljivo. Ko vam odobrijo psa, lahko pričakujete, da boste za svojega psa plačali med 400 in 900 $, odvisno od starosti vašega psa in od tega, ali ima vaš pes posebne potrebe.

srce” francoske mreže za reševanje buldogov se nahaja v West Hartfordu v Connecticutu, vendar želi ekipa zagotoviti, da so vsi psi primerno usklajeni. Delujejo v vseh petdesetih zveznih državah, a če se zdi, da razdalja lahko ovira dobro ujemanje, se bo skupina morda lahko dogovorila za srečanje z vami.

Pošiljanje psov običajno ni možnost, vendar so lahko izjeme v primeru namestitve psov s posebnimi potrebami. Poleg sprejemanja prošenj za posvojitev francoska mreža za reševanje buldogov išče tudi prostovoljce. Če imate izkušnje s pasmo in ste “veterinarsko pregledan,” morda boste upravičeni do pomoči pri dogodkih, ki so za vas lokalni, ali celo do vzgajanja francoskega buldoga, dokler ta ne najde svoj dom za vedno.

Podrobnosti mreže za reševanje francoskih buldogov

Zaključek za “najboljše reševanje francoskega buldoga v Indiani”

Zaključek za The

Morda ste vedno mislili, da boste posvojili čisto novega, poskakujočega malega mladička francoskega buldoga. Ste razmišljali, da bi svoje srce in dom podarili a Francoski buldog reševanje? Če živite v Indiani in razmišljate o tej pasmi za svoj dom, zakaj ne bi pogledali rešenih mladičkov, ki čakajo na srečanje z vami?

Obrnite se na eno od reševalnih skupin na tem seznamu, da poiščete svojega naslednjega mladička za vedno. Obogatili boste življenje pasjega spremljevalca in pomagali preprečiti prenatrpanost zavetišč, hkrati pa boste svoji družini dodali dragocen dodatek.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja francoskih buldogov v Indiani, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete spremljevalca francoskega buldoga iz reševalnega zavetišča v Indiani, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »Preden postanete lastnik francoskega buldoga” spodaj: