4 najboljši reševalci francoskih buldogov v Massachusettsu! (2022)

Francoski buldog reševal v Massachusettsu

V tem članku bomo podali seznam najboljših reševalcev francoskih buldogov v Massachusettsu. Francoski buldogi so izjemno priljubljena pasma. So majhni in mišičasti psi z gladko dlako, kratkimi obrazi in blagovnimi znamkami netopirjevih ušes, ki so odlični spremljevalci in se dobro obnesejo v majhnih prostorih.

Poleg tega so inteligentne, ljubeče in srečne pasme. So odlični družinski ljubljenčki, saj jih je enostavno trenirati in zelo želijo ugoditi svojim lastnikom. Odlična izbira za prve lastnike psov!

Na srečo potrebujejo minimalno vadbo, da se lahko prilagodijo vsaki življenjski situaciji. Uživajo pa v vsakodnevnih sprehodih in igranju na dvorišču ali v parku. Prav tako se vzdržite dolgotrajnih napornih dejavnosti, kot sta skakanje ali tek, saj lahko to povzroči hitro pregrevanje.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja francoskih buldogov v Massachusettsu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci francoskih buldogov v Illinoisu in Najboljši reševalci francoskih buldogov v New Jerseyju.

Poiščite reševalca francoskega buldoga blizu mene v Massachusettsu

Poiščite reševalca francoskega buldoga blizu mene v Massachusettsu

Vendar pa je iskanje dobrega reševalca mladička lahko izziv. Veliko jih je in postopek izbire enega je lahko težaven. Tukaj je seznam reševalcev francoskih buldogov v Massachusettsu, ki vam bodo pomagali najti svojega popolnega pasjega spremljevalca.

Priporočila izdelkov za francoski buldog: Najboljše pasje sklede, izdelane v Združenih državah in Najboljši tretmaji za lovljenje psov.

1. Forever Home Dog Rescue Massachusetts

Forever Home Dog Rescue Francoski buldog

Forever Home Dog Rescue je organizacija 501(c)(3), ki je namenjena reševanju, rehabilitaciji in posvojitvi buldogov v ljubeče domove. Forever Home s sedežem v Massachusettsu sprejema buldoge z vsega območja Nove Anglije, pa tudi iz zavetišč z veliko smrtnostjo v južnih državah.

Njihovo poslanstvo je najti psom stalne domove, kjer bodo z njimi ravnali z ljubeznijo in skrbnostjo. Da bi se to zgodilo, FHDRM z veseljem sodeluje s potencialnimi posvojitelji, da bi se odlično ujemal! Vsi njihovi psi so v celoti pregledani in pregledani pri veterinarju v državi izvora.

Vsi so bili cepljeni, sterilizirani/kastrirani in mikročipirani. Večina jih je imela tudi večmesečno izobraževanje! Vsi psi, ki so posvojeni iz tega reševalnega centra za majhne pse v Massachusettsu, morajo biti sterilizirani ali kastrirani v ustrezni starosti.

Čeprav so ena redkih organizacij, ki rešujejo francoske buldoge, rešujejo tudi druge pasme psov. Prilagajajo se tudi vsem državam v ZDA, Kanadi, Evropi in Avstraliji. Pristojbine za posvojitev pri FHDRM se gibljejo v razponu od 450 do 500 dolarjev in krijejo stroške veterinarja, prevoza in postopke sterilizacije/kastracije.

Podrobnosti o reševanju psov Forever Home

2. Great Dog Rescue New England

Great Dog Rescue New England francoski buldog

Great Dog Rescue New England, ustanovljena leta 2004, je neprofitna organizacija 501(c)(3), ki se ukvarja z reševanjem psov iz zavetišč za živali z veliko smrtnostjo in iskanjem ljubečih domov. Organizacija je od svoje ustanovitve rešila življenja več kot 5000 psov, vsako leto pa še naprej rešuje na stotine psov.

S svojim ciljem pomagati psom je Great Dog Rescue New England posvečen reševanju, rehabilitaciji in ponovnemu nastanku brezdomcev ali zapuščenih psov in mladičkov. Kot reševalci v rejništvu nimajo zavetišča. Zanašajo se izključno na donacije posameznikov, da lahko nadaljujejo s svojim reševalnim poslanstvom.

Donacija je v največji zakonodaji davčno priznana. Od septembra 2003 do danes so rešili več kot 20.000 psov in jim zagotovili ljubeč dom. Če želite svoji družini dodati novega kosmatega člana, razmislite o posvojitvi enega od Great Dog Rescue New England’s (GDRNE) rešenih psov.

Če želite posvojiti Frenchie iz njihovega reševanja, si oglejte njihove navedene pse na strani Dostopni psi. Pes živi v rejniški družini in se bo zelo kmalu pripravljen na prilagajanje, a še ne čisto.

Preden se prijavite za francoskega buldoga iz GDRNE, preberite naslednje smernice:

  • Posvojitelj mora biti star najmanj 21 let.
  • Posvojitelj mora imeti registrirano veljavno vozniško dovoljenje ali drugo osebno izkaznico s fotografijo, ki jo je izdal državni organ.
  • Pred posvojitvijo, če najamete, GDRNE zahteva, da predložite dokazilo o hišnim ljubljenčkom prijaznem stanovanju (tj. dovoljenje najemodajalca). Vključevati mora, da je pes dovoljen v posvojiteljevem domu in da ne biva zunaj v psarni ali zaboju v katerem koli delu dneva ali noči.
  • V primeru, da je posvojitelj lastnik stanovanja, zahteva dokazilo o lastništvu stanovanja (tj. kopijo vaše listine ali hipotekarne izjave).
  • Pristojbina za posvojitev je 450 $ za mladičke, mlajše od enega leta.

Great Dog Rescue New England (GDRNE) Podrobnosti

3. Shranite reševanje psa v Massachusettsu

Reševanje psa v francoskem buldogu v Massachusettsu

Save a Dog Rescue je prostovoljna organizacija za reševanje psov, ki je bila ustanovljena leta 2009. Skupina ima sedež v Massachusettsu in se osredotoča na reševanje psov iz zavetišč z veliko smrtnostjo, zlorab in drugih nevarnih okoliščin. Save a Dog Rescue nudi tudi zdravstveno oskrbo in rehabilitacijo za pse v njihovi oskrbi in jim pomaga najti večne domove.

Z več kot 100 prostovoljci, ki pomagajo po potrebi, in še 25-30 prostovoljci, ki vsak teden, dan za dnem pomagajo z istim poslanstvom: rešiti pse. Poleg tega je eden od njihovih ciljev poučiti svojo skupnost o prenaseljenosti hišnih ljubljenčkov in o tem, kako morajo »posvojiti” namesto da kupujejo pse.

Eden ključnih dejavnikov, zaradi katerih izstopajo od drugih reševalnih skupin, je ta, da ocenijo temperament in prilagodljivost psov, preden jih predstavijo družinam. Ta praksa zagotavlja višje razmerje popolnega ujemanja psa in lastnika, kar pomeni manj vračanja in manj psov v zavetiščih!

Če vas zanima posvojitev psa iz Save a Dog Rescue v Massachusettsu, je prvi korak obisk spletne strani organizacije in ogled seznama psov, ki so na voljo za posvojitev.

Ko najdete psa, ki vas zanima, lahko oddate vlogo za posvojitev. Naslednji korak je udeležba na enem izmed sejmov posvojitev organizacije, kjer boste imeli priložnost spoznati psa, ki vas zanima posvojitev.

Če bo vse v redu, lahko psa vzamete s seboj domov. Če želite posvojiti psa iz Save a Dog Rescue v Massachusettsu, morate biti stari najmanj 18 let in imeti veljavno vozniško dovoljenje ali državno izkaznico. Imeti morate tudi varno dvorišče in biti sposobni skrbeti za psa do konca njegovega življenja.

Shranite reševanje psa v Massachusettsu Podrobnosti

4. Worcester Animal Rescue League

Worcester Animal Rescue League Francoski buldog

Zadnja na seznamu najboljših reševalcev francoskih buldogov v Massachusettsu je Worcester Animal Rescue League. Worcester Animal Rescue League, ustanovljeno leta 1912, je ustanovila skupina žensk, ki so bile odločene dati domačim konjem drugo priložnost za življenje.

V letih od ustanovitve je WARL razširil svoja prizadevanja za reševanje mačk in psov po celotnem osrednjem Massachusettsu. Danes je WARL zavetišče z omejenim vnosom, ki ima 96 pasjih in 41 mačjih hiš. Osebje WARL nenehno išče nove vire za povečanje števila živali, ki jih reši.

Kako lahko pomagate? Donirajte sredstva ali zaloge, posvojite hišnega ljubljenčka, dajte svoj čas prostovoljno, rejite žival, izvajajte TNR za divje mačke, bodite odgovorni lastnik hišnega ljubljenčka s sterilizacijo ali kastriranjem svojih hišnih ljubljenčkov. Toda najboljša pomoč od vseh je, da posvojite žival iz reševanja.

Tukaj je, kako lahko posvojite francoskega buldoga ali drugo žival po vaši izbiri iz WARL:

  • Prebrskajte naše posvojene živali na spletu in izberite tisto, ki je popolna za vas.
  • Obiščite zavetišče WARL in osebno spoznajte svojega potencialnega ljubljenčka.
  • Izpolnite vlogo za posvojitev in predložite dokazilo o lastništvu vaših trenutnih hišnih ljubljenčkov (če je primerno).
  • Plačajte posvojitev in odpeljite svojega novega kosmatega prijatelja domov!

Podrobnosti o ligi za reševanje živali Worcester

Zakaj posvojiti francoskega buldoga iz reševalca v Massachusettsu?

Zakaj posvojiti francoskega buldoga iz reševalca v Massachusettsu

Obstaja toliko razlogov, zakaj je posvojitev francoskega buldoga iz Rescue v Massachusettsu najboljši način. Massachusetts je odlična država za Francoze! Imajo vse prednosti bivanja v mestu, v primestnem življenju in na podeželju. Obstaja veliko psom prijaznih restavracij, parkov in drugih krajev.

In če želite svojega psa spraviti s kavča in se odpraviti na prosto, je na tisoče kilometrov poti po vsej državi, po katerih se lahko vaš kuža odpravi z vami. Poleg tega je v Massachusettsu več reševalcev francoskih buldogov, kjer skrbijo za pse, dokler jih nekdo ne posvoji. Če vas zanima posvojitev Francozinje, je to odličen kraj za začetek.

Zaključek za “najboljše reševanje francoskih buldogov v Massachusettsu”

Zaključek za najboljše reševanje francoskega buldoga v Massachusettsu

Francoz je odličen dodatek vsakemu domu, vendar se morate prepričati, da ste pripravljeni na psa te vrste. Želijo biti aktivni in želijo biti v bližini svojega lastnika. Preden začnete iskati francoskega buldoga, si morate vzeti čas in spoznati pasmo.

Obstaja veliko razlogov, zakaj ti ubogi psi končajo pri reševanju, vključno z zlorabo, zanemarjanjem, zapuščenostjo, včasih pa njihovi lastniki umrejo in jih pustijo pri miru.

Tukaj prideš ti! Enega od teh neverjetnih psov lahko rešite, da ne umre v zavetišču ali da ga lastniki zlorabijo. S pomočjo seznama najboljših Francoski buldog reševanja zgoraj, upamo, da boste našli popolno rešitev za vas.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja francoskih buldogov v Massachusettsu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov francoskega buldoga iz reševalnega zavetišča v Massachusettsu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Kako skrbeti za Francoza” spodaj: