4 najboljši reševalci huskyjev v Ohiu! (2022)

Predloga Best-Husky-Rescues-in-Ohio

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete reševalce Huskyja v Ohiu. Dodajanje psa v vaš dom je popoln način za dokončanje vaše družinske enote. Ko najdete psa, ki ustreza vaši osebnosti, se vam zdi prav. Vendar pa vemo, kako zlahka se ta proces zdi pretiran ali celo brezupen.

Še posebej, ko gre za posebne pasme, kot so sibirski haskiji, se pojavijo različna vprašanja in pomisleki, preden jih pripeljete domov. Koliko prostora jim lahko daste? Ali imate doma še druge živali? Kako aktivni ste vi in ​​tisti, s katerimi živite?

Če se radi odpravite na prosto, je Husky lahko odlična izbira. Čeprav je bila ta pasma sprva vzrejena, da bi olajšali lov Sibircem, so zelo prijazni in radi crkljajo prav tako kot tek. Huskiji so bolj kompaktni kot njihovi drugi sorodniki in bratranci, aljaški malamuti.

Imajo gosto dlako, namenjeno nizkim temperaturam, vendar se pasma na splošno zlahka prilagaja na toplejše podnebje. Huskiji so neverjetno pozorni in uspevajo na mestih, kjer lahko iztegnejo noge in tečejo. Če vam je všeč življenjski slog na prostem in ste zelo potrpežljivi, so sibirski haskiji odlična pasma, ki jo morate upoštevati.

Če lastnika Huskyja vprašate, kaj mu je všeč pri svojem psu, poleg njegovega igrivega duha, vam bo verjetno povedal, kako čist je. Pasma ima telo in dlako, ki se naravno čisti in oddaja malo ali nič vonja.

Medtem ko so bili Huskiji sprva vzrejeni za lov in delo, so prav tako dobri pri trdi igri. Ker so Huskiji tako prijazni, se običajno dobro počutijo, če so drugi psi doma. To je plus, zaradi katerega je lahko pretirano odpadanje Huskijev vredno nenehnega sesanja.

Glede na to je vedno najbolje, da opravite obisk združljivosti, preden se zavežete k novemu dodatku. Enak občutek velja za dodajanje katere koli živali, kaj šele Huskyja. V zvezi s tem bi morali biti domovi z mačkami ali drugimi majhnimi živalmi kot hišnimi ljubljenčki še posebej previdni. V mnogih primerih je huskyjev lovski nagon močan in lahko lovijo manjšo žival.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanj Huskyjev v Ohiu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljša zavetišča za reševanje Yorkshire terierja v Ohiu in Najboljši reševalci jazbečarjev v Ohiu.

Poiščite reševalca Huskyja blizu mene v Ohiu

Poiščite reševalca Huskyja blizu mene v Ohiu

Kljub temu, da so sibirski haskiji čiste pasme, rejci niso vaša edina možnost, da dodate haskija v svoj dom. Po vsem Ohiu obstajajo reševalci, specifični za Husky, ki so specializirani za reševanje in ponovno namestitev Huskijev, da jim dajo drugo priložnost za življenje. To je super za vse, ki si želijo Huskyja, vendar se ne počutijo prav, da gredo k rejcu.

Seveda obstaja množica javnih zavetišč, kjer bi lahko imeli srečo in našli svojega spremljevalca Huskyja. Vendar pa so Huskiji redka najdba v tipičnih zavetiščih za živali. Zaradi tega boste imeli veliko več sreče pri reševanju sibirskega haskija. Poleg tega imajo reševalci Huskyja več pravil in omejitev glede tega, kdo lahko domov odpelje enega od svojih psov.

Reševalci, specifični za pasmo, so bolje opremljeni z veščinami in strokovnim znanjem pasme Husky in lahko bolje presodijo okolja, kjer bi uspevali. Torej, ne samo, da bo vztrajanje pri reševanju Huskyja povečalo vaše možnosti, da boste Huskyja pripeljali domov, ampak tudi zagotovilo, da Huskyja ne dajo le naključni osebi, ki je morala le izpolniti vlogo, preden jo odpelje domov.

Ne bojte se odpraviti v okoliške države, da bi našli svoje popolno prileganje. Če v svoji državi nimate sreče pri iskanju reševalca, specifičnega za pasmo, večina reševalcev dovoljuje posvojitve izven države v državah, ki obkrožajo njihovo organizacijo. Na srečo imamo seznam štirih reševalcev, ki jih je treba upoštevati pri iskanju svojega sibirskega haskija.

Priporočila izdelkov Husky: Najboljše tihe škarje za pse in Najboljše luksuzne sklede za pse.

1. Reševanje huskyjev severozahodnega Ohia

Reševanje huskyjev severozahodnega Ohia

Northwest Ohio Husky Rescue je odcep Kluba sibirskih huskyjev iz Velikega Detroita. SHCGD je forum ljubiteljev sibirskih haskijev, ki delajo in svoje haskije razkazujejo v različnih dejavnostih. Lastniki, ki so člani foruma, živijo v severnem Ohiu in jugovzhodnem Michiganu.

Reševalna frakcija SHCGD je prizadevanje foruma za reševanje sibirskih haskijev, ki bi jih lahko izgnali na ulici ali kako drugače evtanazirali. Dejavnosti znotraj skupine potekajo po celotnem Michiganu. Člani foruma spodbujajo reševanje huskyjev v okviru Northwest Ohio Husky Rescue, dokler ni mogoče najti idealnega doma za vedno.

Podrobnosti o reševanju huskyjev severozahodnega Ohia

2. Zavijanje ob luni Sibirski Husky Rescue

Zavijanje ob luni Reševanje sibirskega haskija

Howl at the Moon je reševalni sibirski haski s sedežem v Zanesvillu. Neprofitna organizacija za reševanje si prizadeva ohraniti zdravje in dobro počutje svojih reševalnih haskijev ter jih obvarovati iz rok evtanazije.

Spletna stran reševalca je trenutno v izdelavi, vendar posodobi svojo Facebook stran z razpoložljivimi Huskiji. Če želite posvojiti Huskyja iz Howl at the Moon, lahko izpolnite vlogo, ki jo najdete na ciljni strani njihovega spletnega mesta.

Zavijanje ob luni Podrobnosti reševanja sibirskega haskija

3. Dlakavi Houdini Sibirski Husky Rescue

Reševanje dlakavega sibirskega huskyja Houdini

Hairy Houdini Siberian Husky Rescue je rejniška organizacija, ki rešuje Huskije in jih namesti v ljubeče domove. Organizacija nudi storitve tistim v državah Ohio in Michigan ter ponuja različne načine za sodelovanje v organizaciji.

Če želite prejeti Huskyja prek Hairy Houdini Siberian Husky Rescue, morajo potencialni posvojitelji izpolniti prijavo, opraviti obisk na domu, podpisati pogodbo in plačati donacijo za posvojitev, preden psa odpeljejo domov.

Hairy Houdini vam poleg posvojitve njihovih Huskijev omogoča tudi, da se prijavite za rejnika Huskyja. Organizacija redno posodablja svojo Facebook stran s Huskiji, ki so na voljo za posvojitev.

Podrobnosti o reševanju dlakavega Houdinija sibirskega haskija

4. Ohio SPCA

Ohio SPCA Husky

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev Huskyjev v Ohiu je “Ohio SPCA.” Neprofitna organizacija je bila ustanovljena leta 1983 in je od takrat zagotavljala različne programe za zagovarjanje in reševanje živali po vsej državi Buckeye. Ohio SPCA je odličen vir za splošno posvojitev.

Med programi, ki jih ponuja Ohio SPCA, so pomoč starejšim, humani organi kazenskega pregona, rejo živali in poceni klinike za sterilizacijo in sterilizacijo, če naštejemo le nekatere.

Misija Ohio SPCA se vrti okoli treh glavnih točk: posredovanje v primerih mučenja živali, rehabilitacija živali in reforma podeželskega okrožja. SPCA poleg vaših tipičnih hišnih ljubljenčkov preživlja čas tudi z reševanjem in rehabilitacijo konj.

Podrobnosti o SPCA v Ohiu

Huskiji so velika odgovornost

Huskiji so velika odgovornost

Postati lastnik psa prvič je nedvomno izjemno. To še posebej velja, če ne poznate določene pasme in pogojev, v katerih uspevajo. Zlasti za sibirske haskije je bistveno, da ne pozabite na starost haskijev in vrsto okolja, ki jim lahko ponudite.

Medtem ko starejši psi morda ne potrebujejo toliko prostora za tek, bo mlajši Husky želel čim več prostora za prosto pohajkovanje. Predstavljajte si, da vam rečejo, da greste domov z nekom v popolnoma nov kraj za vas. Še nikoli niste videli hiše ali soseske, kjer je vaš novi dom.

Pri Huskyju ni nič drugače. Ko bodo spoznavali svoje novo življenjsko okolje, se bodo zanašali na vas, da jim boste pomagali pri prilagajanju na to območje. V prvih nekaj tednih je neločljivo, da ste tam na vsakem koraku, dokler se ne naučijo početja.

Ker so sibirski haskiji rojeni tekači, morajo imeti dostop do veliko prostora za raziskovanje. Ne glede na to, ali je to veliko zaprto dvorišče ali bližnji pasji park, je vaša odgovornost, da jim to zagotovite. Ne pozabite, da Huskiji običajno ne pridejo k vam vso pot, ko jih pokličete.

Namesto tega se bodo ustavili na dosegu roke, če so ustrezno usposobljeni. Poleg tega, da imajo dovolj prostora za raziskovanje, bodite pozorni na vse majhne živali, ki živijo na tem območju. Ne glede na to, ali gre za druge hišne ljubljenčke v vašem domu ali na dvorišču, je vaš Husky nagnjen k temu, da jih želi preganjati.

Huskiji so morda prijazna pasma, toda instinkt je dober pri prevzemu, ko ste stimulirani. Naučiti se pravilno negovati svojega Huskyja je nujno, če ne želite nenehno hoditi k frizerju. Sibirski haskiji so tudi težki linjači. Preden pripeljete svojega Huskyja domov, boste morda želeli investirati v dober sesalnik za sesanje dlak hišnih ljubljenčkov.

Povezano: Primerjava pasem psov Akita proti Huskyju.

Pripeljite hišo Huskyja v Ohiu

Pripeljite hišo Huskyja v Ohiu

Odvisno od starosti Huskyja, ki ga pripeljete domov, boste želeli narediti nekaj korakov priprave. Starejši psi bodo morda želeli udoben prostor za počitek po dnevu vadbe, medtem ko bodo mladički in mladostni haskiji morda potrebovali ukrepe za zaščito mladičev.

Poleg tega boste morali upoštevati tudi podnebje, v katerem živite. Čeprav se Huskiji precej dobro prilagajajo toplejšemu podnebju, se morate vseeno zavedati znakov dehidracije in pregrevanja.

Povezano: Najboljši šamponi za Huskyja.

Zaključek za “najboljše reševanje huskyjev v Ohiu”

Zaključek za The "Najboljši reševalci huskyjev v Ohiu"

Poglej se. Imate pravilne informacije za iskanje a Sibirski haski reševanje v Ohiu in nekaj koristnih nasvetov za pripravo na velik dan.

Ne glede na reševanje, ki ga izberete, vam bo Husky, ki ga prinesete domov, prinesel vseživljenjsko druženje. Upamo, da vam je ta priročnik pomagal pri odločanju.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanj Huskyjev v Ohiu, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete Huskyja iz reševalnega zavetišča v Ohiu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vse, kar morate vedeti o sibirskem haskiju” spodaj: