4 najboljši reševalci psov na severovzhodu! (2022)

Predloga za najboljše reševalce psov na severovzhodu

Vsako leto je v Združenem kraljestvu evtanaziranih na tone psov, ker jih ni mogoče posvojiti. Želite rešiti življenje in posvojiti psa? Za vaše udobje smo sestavili seznam najboljših reševalcev psov na severovzhodu Združenega kraljestva.

Če ste nov lastnik hišnih ljubljenčkov, se lahko zdi iskanje zakonitega in zanesljivega reševalnega centra še bolj zahtevno. Če pa imate pri roki pripravljen seznam reševalcev, boste veliko lažje našli psa, ki ga iščete. Oglejmo si najboljše 4 centre za reševanje psov na severovzhodu Združenega kraljestva!

Drugi članki, ki bi jih želeli: Reševanje psov v Hampshiru UK in Reševanje psov v Essexu.

1. Zavetišče za živali Brysons

Zavetišče za živali Brysons

Brysons Animal Shelter je majhen reševalni center, ki pse rešuje pred lokalnimi kilogrami. To je zavetišče brez ubijanja, odločeno, da rehabilitira in nadomešča čim več psov!

Brysons verjame, da si vsaka žival zasluži individualno pozornost in skrb. Zato vsako žival ob prihodu pregleda in oceni veterinar.

Poleg tega zavetišče jemlje ponovno namestitev resno. Verjame, da je ponovna namestitev velika zaveza s strani posvojiteljev.

Želijo, da si vsak, ki razmišlja o posvojitvi, pogleda svoj urnik in situacijo, da se prepriča, ali je na to pripravljen. Če menite, da ste, boste morali slediti tem korakom za prevzem od Brysonsa:

 • Brskajte po živalih, ki so navedene na spletni strani; če ti je všeč, pošlji e-pošto [email protected] ali pokličite na to številko: 0191 4875858.
 • Zavetišče se bo nato vrnilo k vam in postavilo vprašanja o vašem domu in življenjskih razmerah. Če menijo, da bi se lahko ujemala, te bodo povabili na razgovor. Intervjuji so samo po dogovoru; uprava ne priporoča potovanja v zavetišče brez dogovora.
 • Ko boste opravili prvi razgovor, boste morali izpolniti vprašalnik za ponovno namestitev in predložiti slike svojega vrta ali zaprtega prostora, kjer nameravate hraniti svojega psa.
 • Bryson’s zahteva, da imajo vsi potencialni posvojitelji ustrezen zaprt prostor za svoje pse. Zavetišče bo opravilo domačo kontrolo, da preveri ta prostor.
 • Če bo vse v redu in boste opravili domači pregled, bo pes lahko šel z vami domov za en dan. To vam in psu omogoča, da vidite, ali se bo izšlo ali ne.
 • Postopek posvojitve se nato nadaljuje in traja približno sedem dni, nato pa se boste morali vrniti v zavetišče, da izpolnite potrebno dokumentacijo in plačate posvojitveno pristojbino.
 • Vsi psi so razglisteni, mikročipirani in sterilizirani.

Informacije o reševanju psov:

2. Stray Aid, The North East Dogs & Cats Home

Stray Aid, The North East Dogs & Cats Home

Stray Aid, The North East Dogs & Cats Home, je dobrodelna organizacija, ustanovljena leta 2006 za preprečevanje ubijanja potepuških psov in mačk, ki jih je mogoče popraviti. Dobrodelna organizacija vsako leto sprejme v oskrbo več kot 1000 psov in si prizadeva najti primerne domove zanje.

Stray Aid poleg tega, da zagotavlja večne domove potepuškim psom in mačkam, sodeluje tudi pri izobraževanju otrok o potepuških živalih prek programa Tačke na igrišču. Prav tako zagotavljajo veterinarsko oskrbo vsem živalim v zavetišču prek svojega veterinarskega programa na kraju samem, ki ga sestavljajo veterinar, zdravniki in izkušene medicinske sestre.

Če iščete reševanje velikih psov na severovzhodu, potem je Stray-Aid morda za vas, saj imajo široko paleto majhnih in velikih pasem psov. Če želite psu zagotoviti večni dom, morate upoštevati naslednje:

 • Stray Aid obiskovalcem ne dovoljuje, da bi se sprehajali skozi njihove pesjake, saj menijo, da to povzroča stres za pse.
 • Vaša sredstva za dokončanje posvojitve se štejejo za darilo za nadaljnjo oskrbo živali in se ne vračajo.
 • Stray-Aid ne bo odgovoren za vedenje živali po ponovni namestitvi.
 • Živali, navedene na spletnem mestu, imajo specifikacije glede svojega temperamenta, tako da lahko potencialni lastniki ustrezno izberejo. Nekatere živali na primer ne morejo biti v bližini otrok, drugih psov in mačk.
 • Vse živali prejmejo temeljite zdravstvene preglede, načrtovana cepljenja in po potrebi zdravljenje.
 • Vse živali so mikročipirane in deseksualizirane.

Informacije o reševanju psov:

Preverite več: Najboljši reševalci psov v East Midlandsu! in najboljši reševalci psov v Novi Škotski!

3. Pomoč hišnim ljubljenčkom (severovzhod)

Pomoč hišnim ljubljenčkom (severovzhod)

Pomoč hišnim ljubljenčkom (severovzhod) je eno izmed edinstvenih reševalcev psov na severovzhodu, ker ga vodijo izključno neplačani prostovoljci. Ponosni so na to, da so vse donacije porabili za skrb za živali in ne za plačilo zaposlenih.

Helping Pets je ustanovila registrirana medicinska sestra za hišne ljubljenčke, ki je sprejela številne potepuške živali, ki so potrebovale začasne domove, dokler jih niso ponovno naselili. Sčasoma, leta 2012, je iniciativa medicinske sestre prerasla v pomoč hišnim ljubljenčkom, saj je zaposlila prostovoljce, ki so ji pomagali skrbeti za živali, dokler jih ni mogoče ponovno naseliti.

Trenutno ta organizacija psom zagotavlja udobno namestitev, dokler jih nekdo ne pride posvojiti. Pomoč hišnim ljubljenčkom pomaga zapuščenim ali predanim psom počakati v udobnih življenjskih razmerah, dokler jih ne posvojijo prek lokalne rejniške službe.

Če vas zanima posvojitev hišnega ljubljenčka iz Helping Pets (severovzhod), boste morali izpolniti obrazec za posvojitev. Obrazec je na voljo na njihovi spletni strani tukajin nekatera vprašanja, na katera boste morali odgovoriti, so:

 • Osebni podatki, kot so ime, starost, e-pošta, telefonska številka in naslov.
 • Podatki o družini, na primer koliko otrok imate, če sploh, ali so bili vaši otroci v bližini živali, in če žival ne more biti v bližini otrok, ali imate dogovore, da svoje otroke držite stran od živali?
 • Ali imate še kakšne hišne ljubljenčke, in če da, koliko jih je in ali so bili sterilizirani ali kastrirani?
 • Kdo je vaš veterinar in ali lahko Helping Pets stopi v stik z njimi?
 • Ali nameravate svojega psa vpisati na tečaje šolanja in kolikokrat na dan boste psa lahko peljali na sprehod?
 • Kaj je vaš poklic in koliko ur na dan boste odsotni od doma?
 • Če niste doma, ali ste poskrbeli za kaj za žival?
 • Kako hitro ste pripravljeni posvojiti žival, ki ste jo izbrali?

Informacije o reševanju psov:

4. Westie Rescue UK

Westie Rescue UK

Westie Rescue UK je dobrodelna organizacija, ki sta jo ustanovila Kevin Baker in njegova partnerka Nikki. Na začetku so dobrodelno organizacijo vodili izključno ustanovitelji, kjer so vse živali vzeli vase in z osebnimi prihranki oskrbeli potepuške živali.

Zdaj imajo ekipo prostovoljcev, ki pomagajo pri skrbi za živali in so pravkar praznovali drugo leto registracije zavetišča. Zavetišče deluje izključno za prostovoljce in ga sestavljajo ljudje v različnih vlogah, tudi zbiralci sredstev.

Če iščete poceni, a zanesljivo reševanje psov na severovzhodu, potem je Westie Rescue UK morda najprimernejše zavetišče za vas.

Poslanstvo Westie Rescue UK je:

 • Za rehabilitacijo živali, ki so bile zapuščene, predane ali iz kakršnega koli razloga ne morejo ostati pri svojem trenutnem lastniku.
 • Uporabiti sistem rejništva, tako da nobene živali ni treba hraniti v psarni.
 • Da ne bi uspavali nobene zdrave živali.
 • Najti primerne domove za vse živali v njihovi oskrbi.

Westie to stori tako, da ustvari mrežo skrbnikov in strokovnjakov, ki lahko pomagajo pri skrbi za živali, dokler ne najdejo primernega doma.

To pomeni, da bo Westie Rescue UK:

 • Uporabite svoje mreže prostovoljcev za zagotavljanje domačih pregledov in pomoč pri prevozu živali.
 • Živali bodo najprej nastanjene v rejniškem domu, da ocenijo njihov temperament, preden jim najdejo primeren dom.
 • Opravljen bo popoln veterinarski pregled, da se zagotovi, da so vsi psi zdravi, in če se pojavijo kakršne koli zdravstvene težave, jih je mogoče takoj odpraviti.
 • Vsi psi so sterilizirani, preden jih pošljejo v nove domove.
 • Če psa iz kakršnega koli razloga ni mogoče nadomeščati, ga obdržimo pri rejniškem domu, dokler se ne najde nov dom.

Informacije o reševanju psov:

Kako izbrati reševalca psov na severovzhodu

Kako izbrati reševalca psov na severovzhodu

Ko izbirate reševalca psa v severovzhodnem Združenem kraljestvu, se morate zavedati različnih zahtev reševalnih centrov, ko gre za posvojitev psa.

Nekatera zavetišča bodo zahtevala strožje preverjanje preteklosti, da bi ocenili vaš dom znotraj in zunaj. Druge bolj skrbi, koliko časa boste lahko posvetili svojemu novemu ljubljenčku.

Poznavanje zahtev in postopka sprejemanja vsakega reševanja vam lahko pomaga izbrati organizacijo, ki bo najbolj primerna za vaše želje. Za vaše udobje smo poskušali razložiti postopek posvojitve vsakega reševalnega centra, omenjenega na seznamu.

Ne glede na zahteve je jasno, da je sprejetje reševanja velika zaveza. Te živali so bile zapuščene ali zapuščene, zato je zadnja stvar, ki bi jo zavetišče želelo, da bi žival vrnili.

Zaključek za najboljše reševanje psov na severovzhodu

4 najboljši reševalci psov na severovzhodu! (2022)

Tukaj imaš! Nekaj ​​najboljših reševanj psov na severovzhodu Združenega kraljestva. Če vas zanima posvojitev psa in živite v tej bližini, so ti 4 reševanja dober začetek! Upamo, da ste uspeli posvojiti svojega naslednjega psa!

Všeč vam bo tudi: