4 najboljši reševalci Yorkie na Floridi! (2022)

Yorkie reševalci na Floridi

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše reševalce Yorkie na Floridi. Yorkshire terierji so morda majhni, vendar so živahni psi z velikimi osebnostmi.

Z lahkoto najdete lokalnega rejca Yorkie. Če pa ne želite porabiti toliko denarja za psa, se lahko vedno odločite za posvojitev reševalnega jorkširskega terierja.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanj Yorkie na Floridi, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljše reševalne hiše Havanes na Floridi in Najboljše reševanje pudljev na Floridi.

Poiščite reševalca Yorkie blizu mene na Floridi

Poiščite reševalca Yorkie blizu mene na Floridi

Vključili smo seznam štirih najbolj uglednih reševanih jorkširskih terierjev na Floridi.

Priporočila izdelkov Yorkie: Najboljši pasji zvončki za šolanje za kahlico in Najboljša kostna juha za pse.

1. Reševanje Yorkie na Floridi

Reševanje Yorkie na Floridi

Florida Yorkie Rescue je neprofitna organizacija 501(c)3, ki rešuje, rehabilitira in vrača domov Yorkije, Morkie in Maltežane, manjše od 12 funtov. Ne glede na razlog za predajo Yorkieja bosta našla stalen in ljubeč dom.

FYR ni zavetišče. Namesto tega ta skupina prostovoljcev dela z rešenimi psi v svojih domovih. Donacije za posvojitev in donacije donatorjev krijejo vse stroške, povezane z oskrbo njihovih psov.

Psi so medicinsko zdravljeni, sterilizirani/kastrirani, socializirani in šolani, dokler ne najdejo stalnega doma zase. Vsa veterinarska oskrba je vključena v njihove posvojitvene pristojbine.

Če od njih posvojite Yorkieja, so imeli vsa naslednja zdravljenja:

 • Kastracija ali sterilizacija
 • Cepljenja in Bordetella
 • Cepljenje proti steklini
 • Čiščenje zob (po potrebi)
 • mikročip
 • Testiranje na srčne črve
 • Pregled blata
 • Obrezovanje nohtov
 • Ušesa očiščena
 • Šamponirana in negovana

Takoj ko sprejmejo Yorkieja, se lotijo ​​iskanja najprimernejšega doma za tega psa. Toliko njihovih psov so lastniki predali zaradi srčno parajočih razlogov. Zavezujejo se, da bodo svoje pse namestili pri družinah, kamor bi namestili le svoje pse.

Podrobnosti o reševanju pri Floridi Yorkie

2. Rescue Me Florida Rescue Yorkie

Reši me! Reševalni Yorkie na Floridi

Jeff Gold je leta 2003 ustanovil Rescue Me, da bi olajšal prepotrebno reševanje živali v Gruziji. Danes je podružnica Florida Yorkie Rescue del svetovne mreže, ki povezuje reševalne živali s potencialnimi lastniki v 150 državah.

Platforma, kot je Rescue Me, omogoča posameznim uporabnikom, da svoje hišne ljubljenčke ponovno namestijo v domovino in poiščejo svojega naslednjega ljubečega spremljevalca na spletu. Spletna stran ne deluje samostojno kot reševalno zavetišče in ne jamči, da bo katera koli žival objavljena.

Potencialni lastniki in reševalne agencije morajo zagotoviti točne informacije, ko komunicirajo za Yorkie. Skozi Rescue Me je več kot 20.000 Yorkijev našlo ljubeče domove.

Reši me! Podrobnosti o reševalnem Yorkieju na Floridi

3. Reševanje Brevard United Jazbečarja in Dog Yapperja (BUDDY).

Reševanje Brevard United jazbečarja in pasjega japca (BUDDY).

Brevard United Dachshund and Dog Yapper (BUDDY) Rescue je neprofitna organizacija s sedežem v okrožju Brevard, ki rešuje majhne pse iz lokalnih okrožnih zavetišč in lastnikov, ki ne morejo več skrbeti zanje. Organizacija lahko s pomočjo prostovoljcev, rejnic in veterinarjev reši na stotine psov.

Prvič, psom zagotovijo začasno ljubečo oskrbo in ustrezno veterinarsko oskrbo. Nato se vsakemu psu ujemajo skrbno pregledani domovi za vedno. Poleg tega služijo kot vir za njihovo skupnost in vse lastnike psov z zagotavljanjem izobraževanja in informacij o odgovornem lastništvu hišnih ljubljenčkov.

Ko oddate vlogo za posvojitev, se začne postopek posvojitve. Ocenili bodo vlogo. Pogovorili se bodo o določenem psu, ki vas zanima, in vam postavili nekaj dodatnih vprašanj. To vključuje pomen sterilizacije/kastracije, pozitivnega treninga in pravilne prehrane.

Preverili bodo vašega veterinarja in osebne reference. Če najamete svoj dom, boste morali pridobiti dovoljenje najemodajalca. Ne morejo dati psa k vam, razen če imajo njihovo dovoljenje. Potreben je tudi obisk na domu. Posvojitev psa vključuje podpis pogodbe o posvojitvi in ​​plačilo posvojitvene pristojbine.

Čeprav naredijo vse, kar je v njihovi moči, da bi vas ujemali s psom, ki deluje za vas in vašo družino, včasih ne uspe. Vse nove posvojitve pri Buddy Rescue imajo poskusno obdobje. Poskusno obdobje traja približno dva tedna.

Podrobnosti o reševanju Brevard United jazbečarja in pasjega japca (BUDDY).

4. A Better Life Rescue, Inc.

A Better Life Rescue, Inc. Yorkie Florida

Zadnji na seznamu najboljših reševanih Yorkie na Floridi je “A Better Life Rescue, Inc.” A Better Life Rescue je neprofitna organizacija, imenovana 501(c)3, ki se ukvarja z reševanjem, rehabilitacijo in ponovnim namestitvijo Yorkijev, Morkijev in Maltežancev pod 12 lbs.

Zagotavljajo zdravstveno oskrbo, sterilizacijo/kastracijo, socializacijo in šolanje teh psov, dokler ne najdejo stalnega doma. Če želite posvojiti enega od njihovih psov, izpolnite spletno prijavo za posvojitev.

Njihova posvojitvena komisija bo pregledala vsako vlogo za posvojitev. Nato bodo izbrali družine, ki najbolj ustrezajo potrebam vsakega psa. Če imate kakršna koli vprašanja, raje, da jim pošljete e-pošto, namesto da jih pokličete.

Nato vas bodo poklicali, da se dogovorijo za telefonski razgovor in preverijo vse vaše reference, da ugotovijo, ali vas obravnavajo. Zadnji korak je načrtovanje obiska na domu, takrat pa pripeljejo Yorkija, ki vas zanima, na »spoznaj in pozdrav«.

S posebnim vedenjskim pregledom, rehabilitacijskimi metodami in ustreznim postopkom posvojitve, A Better Life Rescue zagotavlja, da vsaka žival dobi drugo priložnost za srečo. Posvojitve se začnejo s prijavo in obiskom na domu, da bi našli pravega Yorkija za pravo družino.

Lastniki posvojitvenih živali morajo biti stari najmanj 21 let. Na spletni strani si lahko ogledate posvojitvene Yorkije. Vendar živali niso poslane in vsak morebitni posvojenec bo moral svojega Yorkija prevzeti v rejniški hiši.

Podrobnosti o podjetju A Better Life Rescue, Inc

Yorkie reševalci na Floridi

Yorkie reševalci na Floridi

V Združenih državah Amerike tri milijone posvojitev psov vsako leto vstopi v zavetišča, kar prispeva k problemu prenaseljenosti. Nestrpno čakajo, da bodo spoznali svoje nove družine in dobili drugo priložnost za življenje. Vendar pa vam nekatere prednosti sprejema reševalnega Yorkieja v svoj dom morda niso padle na pamet.

Zavetišče Yorkies so že prestali fazo mladičev, preživeli nekaj časa v domovih ali pa so jih posvojile druge družine. Ker so navajeni živeti v družinskem okolju, so morda že doma izurjeni, usposobljeni za zaboj ali imajo izkušnje z vožnjo z avtomobili. Poleg tega morda že poznajo nekaj osnovnih ukazov poslušnosti, zaradi česar je njihov prehod v vaš dom bolj dostopen.

Psi imajo radi brezpogojno in psi v zavetiščih počnejo enako. Ko posvojite zavetišče Yorkie, zagotovite novo družino, udobno okolje in osebno pozornost, ki je prej niso bili deležni. Psi iz zavetišča so družbeno usmerjeni in radi vam bodo pokazali, kako hvaležni so, da ste se odločili, da jih sprejmete.

Ko sprejme zavetišče, Yorkie odpre prostor za drugega hišnega ljubljenčka. Drugemu psu dajete veliko več možnosti, da najde dom, saj so zavetišča omejena. Prav tako je manj verjetno, da bodo mlini za mladiče nadaljevali vzrejo s podporo zavetišč. Z novim štirinožnim družinskim članom razvijete vseživljenjsko vez, ko posvojite Yorkie v zavetišču. Rešite psu življenje in prispevali boste k srečnejšemu in bolj zdravemu življenju.

Kako izbrati Yorkie Rescue na Floridi

Kako izbrati Yorkie Rescue na Floridi

Ne pozabite, da je to stresno mesto za živali, kadar koli ste v zavetišču. Prave barve psov se pogosto ne pokažejo, dokler niso ločeni od drugih živali in okolja zavetišča. Torej, tudi če Yorkie pri reševanju ne pritegne vaše pozornosti, je ne prezrite. Lahko je samo prestrašen ali osamljen.

Vaš svetovalec za posvojitev vam lahko pomaga najti Yorkieja, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu. Ko preživljate čas z vsako živaljo, si morate zastaviti naslednja vprašanja:

Koliko je star pes?

Morda boste želeli dobiti mladička za svojega novega spremljevalca. Odrasel pes bi bil morda boljša izbira, če vam primanjkuje časa ali potrpljenja, da bi svojega mladiča učili in odpravili vedenjske težave, kot sta žvečenje in skakanje. Mladi psi pa običajno zahtevajo veliko več usposabljanja in nadzora kot starejši psi.

Je pes sramežljiv ali samozavesten?

Aktiven, poskočen pes vas lahko mika, toda za mirnejšega ali bolj zadržanega psa bi bilo morda lažje skrbeti in živeti z njim.

Kje najdete reševalca Yorkie na Floridi?

Kje najdete reševalca Yorkie na Floridi

Pri iskanju najboljših zavetišč je treba iskati dve stvari:

 • Veterinarji in strokovnjaki za vedenje v osebju. Najbolje je izbrati zavetišče z veterinarji in trenerji na kraju samem.
 • Bonusne točke: vprašajte, ali zavetišče ali reševalna služba ponuja klinike za sterilizacijo in sterilizacijo zunaj kraja ali tečaje obnašanja. Vsak delček dosega je cenjen!
 • Ohranja duševno zdravje živali. Najboljša zavetišča svojim psom nudijo igrače uganke, pomirjujoč sprej, pomirjujočo glasbo in sprehode, da pretegnejo noge in zavohajo vonjave. Razmislite o posvojitvi iz enega od teh zavetišč.

Zaključek za “Najboljše reševanje Yorkie na Floridi”

Zaključek za The

V življenju psov lahko spremenite tako, da jih hranite ali rešite. Posvojitev psa lahko reši življenje in naredi razliko. Poleg tega, da v vaš dom vnesete veselje, je posvojitev hišnega ljubljenčka tudi prijazno dejanje. Naš seznam najboljših Yorkie reševalci na Floridi vam lahko pomagajo pri iskanju zdravega, dobro usposobljenega Yorkija.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja Yorkie na Floridi, si lahko ogledate:

Preden posvojite Yorkija iz reševalnega zavetišča na Floridi, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Yorkshire terier – informacije o negi in usposabljanju” spodaj: