4 najboljši reševalci Yorkie v Severni Karolini! (2022)

Yorkie reševalci v Severni Karolini

Če iščete najboljše rešitve za Yorkie v Severni Karolini, ste prišli na pravo mesto. Yorkshire terierji so drobni psi igrače, ki izvirajo iz Anglije, s svilnato dolgo dlako, običajno črno-rjavo.

Ti psi, znani kot Yorkies, imajo ljubečo, a vztrajno osebnost. Pogosto so glasni, zvesti in zaščitniški. Čeprav so majhni, so dobri čuvaji.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja Yorkie v Severni Karolini, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljše reševanje jazbečarjev v Severni Karolini in Najboljše reševanje pudljev v Severni Karolini.

Poiščite reševalca Yorkie blizu mene v Severni Karolini

Poiščite reševalca Yorkie blizu mene v Severni Karolini

Čeprav je na tem območju veliko rejcev Yorkiejev, če želite narediti razliko, ne da bi porabili veliko denarja, lahko namesto tega vedno posvojite reševalnega Yorkshire terierja. Najboljše mesto za začetek je, da si ogledate najboljše reševanje Yorkshire terierja na tem seznamu.

Priporočila izdelkov Yorkie: Najboljši pasji šamponi proti linjanju in Najboljše alternative za zaboj za pse.

1. North Carolina Yorkie Rescue, Inc.

North Carolina Yorkie Rescue, Inc. Yorkie

North Carolina Yorkie Rescue, ki se nahaja v Greensboru v Severni Karolini, je neprofitna organizacija 501(c)(3). Kličejo iz drugih zavetišč in prijaznih samaritancev po vsej državi, ki najdejo Yorkije, ki nimajo kam drugam.

Poleg tega, da jim nudijo najboljšo možno oskrbo, dajejo prednost dobrobiti in sreči vsakega Yorkija. Od leta 2006 je NCYR rešil skoraj 2000 Yorkies.

Yorkijev nikoli ne zavrnejo, zato imajo bogate izkušnje. Večina Yorkijev, ki pridejo v NCYR, je zdravih, a zapuščenih ali rešenih pred rejci na dvorišču.

Čeprav se občasno srečajo z nekaterimi Yorkiji s posebnimi potrebami, na splošno srečajo srečne, zdrave pse. Če iščete spremljevalca za vedno, lahko najdete vse NCYR Yorkies, ki so na voljo za posvojitev na njihovi spletni strani.

Podrobnosti North Carolina Yorkie Rescue, Inc

2. Yorkie Rescue Of The Carolinas

Yorkie Rescue Of The Carolinas - Yorkie North Carolina

Yorkie Rescue of the Carolinas (YROC) rešuje Yorkshire terierje, mešance Yorkie in druge male pasme, ne glede na starost, zdravje, vedenjske težave ali telesne pomanjkljivosti. Ni diskriminacije na podlagi zdravja, starosti ali pasme.

YROC ima sedež v Salisburyju v Severni Karolini. Njihove pse običajno posvojijo v družine Severne Karoline ali Južne Karoline. Vendar pa je vsak reševalni/rejitelj/posvojitev edinstven.

Za domove, ki izpolnjujejo svoja tipična merila za posvojitev in so tudi pripravljeni na potovanje, da bi se srečali in pobrali, v določenih okoliščinah naredijo izjeme. Pod nobenim pogojem ne pošiljajo svojih psov.

Čeprav je obisk na domu potreben, ni vedno mogoč. Prosilci morajo predložiti fotografije glavnega bivalnega prostora, prostorov za spanje in hranjenje hišnih ljubljenčkov, sprednjih in zadnjih dvorišč ter vseh ljudi in hišnih ljubljenčkov, ki prebivajo v domu.

Nobena prijava ne bo obravnavana brez fotografij. Pristojbina za posvojitev se lahko giblje od 250 do 600 $, odvisno od starosti psa, pasme, veterinarskih stroškov in morebitnih zdravstvenih težav.

Podrobnosti o reševanju Yorkie of the Carolinas

3. Peanut’s Place Small Breed Rescue

Peanut's Place Small Breed Rescue Yorkie

Peanut’s Place je reševalna enota za majhne pasme, ki reši življenja nezaželenih hišnih ljubljenčkov. Pse rešujejo iz okoliških zavetišč ali lastnikov hišnih ljubljenčkov, ki morajo zaradi različnih okoliščin svoje hišne ljubljenčke predati.

Rešeni psi so vseh starosti in stanj. Vsakemu psu, ki jim je zaupan, je zagotovljen najboljši možen dom, vsi prosilci za posvojitev pa so skrbno pregledani. Pred posvojitvijo so vsi psi pregledani, spremenjeni, mikročipirani in negovani.

Psi so skrbno ocenjeni, preden jih namestijo v ljubeč dom in se hranijo samo s celostno pasjo hrano, da se zagotovi optimalno zdravje. Vsi psi so bili usposobljeni za šolanje v zaboju, povodcu in hiši.

Vsak posvojeni pes gre v svoj novi dom s hrano, popolnim paketom za posvojitev z zdravstveno dokumentacijo, brezplačnim nadaljnjim obiskom veterinarja na kateri koli kliniki Banfield v državi, primarnim reševalnim partnerjem in brezplačnim zavarovanjem hišnih ljubljenčkov pri PetFirstu za 30 dni.

Odrasla gladkodlaka čivava lahko stane 225 dolarjev, mladiček čivave lahko stane 300 dolarjev, dolgodlaka pasma, kot je pudl, maltežan ali bišon, pa 375 dolarjev.

Za mlade pse ali Yorkije lahko zaračunajo več in imajo občasno redke, drage pasme, kot so francoski buldogi. Vendar pa so zaradi starosti, težav ali invalidnosti nekateri njihovi psi na voljo brezplačno ali za simbolično posvojitev.

Podrobnosti o reševanju majhne pasme Peanut’s Place

4. Prijatelji za vedno Posvojitve

Prijatelji za vedno posvojitve

Friends Forever Adoptions je zasebna, neprofitna organizacija s sedežem v Greensboru, NC, ki sprejema pse in mačke, vključno z Yorki. Za posvojitev imajo na voljo veliko čudovitih hišnih ljubljenčkov, zaradi česar so še ena odlična možnost v NC.

Da bi zagotovili dobro ujemanje hišnega ljubljenčka in potencialnega lastnika, želi FFA najti popoln dom za njuno reševanje. Vendar FFA meni, da je nujno dati tem bitjem za vedno dom v skladu z njihovim imenom.

Za tiste, ki živijo v bližini, je to lahko koristna priložnost. Njihovo spletno mesto navaja več hišnih ljubljenčkov, vključno z Yorki. Njihovi ljubki obrazi vas bodo zagotovo pritegnili! Upoštevajo tudi posvojitve izven države, pod pogojem, da se lahko dogovorite za prevoz vnaprej.

Podrobnosti o reševanju posvojitev Friends Forever

Reševanje Yorkie v Severni Karolini

Reševanje Yorkie v Severni Karolini

Iščete novega psa? Priporočamo, da se odpravite na lokalno reševalno službo. Z reševanjem boste dobili znanje iz prve roke o psu, ki ga boste posvojili. Nič boljšega od tega ni, ko gre za iskanje popolnega psa za svojo družino.

Ves čas slišimo, da so psi v reševanju poškodovano blago. Nekateri reševalni psi se ne razumejo z drugimi hišnimi ljubljenčki, nekateri pa se ne razumejo z otroki. Nekateri imajo lahko težave s strahom, drugi pa so lahko preveč zaščitniški. To velja za pse povsod.

V večini primerov reševalni psi nimajo vedenjskih težav in veliko jih je tam brez lastne krivde. Mnogi od njih so verjetno tam, ker niso bili primerni za življenjski slog svojih družin.

Reševalci sprejmejo vse vrste psov. Če ste navdušen tekač, ki išče prijatelja za tek, imajo popolno kombinacijo za vas. Tam je prijazen, sproščen družinski pes, če je to tisto, kar iščete.

Kako izbrati reševalca Yorkie v Severni Karolini

Kako izbrati Yorkie Rescue v Severni Karolini?

Preden posvojite Yorkieja, boste morda želeli zastaviti nekaj vprašanj. Tukaj je kratek seznam za začetek:

Ko posvojite Yorkija, postavite ta vprašanja:

  • Kaj je vir večine vaših psov?
  • Kaj pa, če psu ne morete pomagati? Ali sodelujete z drugimi zavetišči?
  • Kaj pa, če psa, ki sem ga posvojil, ne morem obdržati?
  • Ali nudite podporo po posvojitvi?

Ne pozabite, da ne-ubijanje ne deluje vedno. Osebje v zavetišču bi moralo z veseljem razložiti svoje postopke in pomagati vam in vašemu ljubljenčku skozi proces.

Povezano: Načini iskanja hipoalergenega reševalca psa.

Kje najdete reševalca Yorkie v Severni Karolini?

Kje najdete reševalca Yorkie v Severni Karolini?

Če iščete novega psa, najprej preverite svoje lokalne ugledne organizacije za dobro počutje živali ali reševalne organizacije. Številni psi in mladički iščejo nove domove.

Če psa posvojite iz neetičnega zavetišča ali reševalca, je lahko nočna mora za vašo družino. Najboljša zavetišča lahko občasno sprejmejo psa v dom, ki ne ustreza, vendar si lahko zložite v svojo korist tako, da ga posvojite iz uglednega zavetišča.

Iskanje zaupanja vrednega reševanja je kot iskanje prave službe. Pogosto je lažje govoriti o tem, čemu se je treba izogibati, kot pa o tem, kaj iskati. Čeprav so odlična reševanja na voljo v vseh oblikah in velikostih, obstaja nekaj precej pomembnih opozorilnih znakov reševanja, ki se jim je treba izogibati.

Veliko se lahko naučite, če pogledate fotografije in življenjepise na spletnih mestih za posvojitev psov, vendar ni nadomestka za osebno srečanje z novim psom. Če je v zavetišču dobro dovoliti srečanje psov in posvojiteljev, boste vi in ​​vaš pes srečnejši.

V nekaterih zavetiščih morda ne boste mogli »premisli« na psu. Vendar ne smatrajte tega za rdečo zastavo. Reševanje vam omogoča, da se srečujete s svojim psom tako pogosto, kot želite, vendar ne pozabite, da bi lahko nekdo drug posvojil vašega psa, medtem ko o tem razmišljate.

Reševanja, ki pse popeljejo od prevoza do posvojitve, so velika rdeča zastava. Žal se to pogosto zgodi pri reševalnih službah, specializiranih za pripeljevanje psov z drugih območij na vaše območje.

Reševalci, ki posvojijo pse naravnost iz transportnega vozila, jih ne spoznajo, pustijo psom, da se sprostijo, ali v najslabšem primeru skoparijo z zdravstvenimi pregledi pred posvojitvijo. To je glavna rdeča zastava!

Zaključek za “Najboljše reševanje Yorkie v Severni Karolini”

Zaključek za The

Čestitamo za začetek iskanja novega Yorkie družabnik. So ljubki psi in lahko na več načinov polepšajo življenje svojim lastnikom.

Obstaja veliko načinov za posvojitev Yorkija in močno priporočamo, da si ogledate reševalce na tem seznamu, ko iščete Yorkieja v Severni Karolini.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja Yorkie v Severni Karolini, si lahko ogledate:

Preden posvojite Yorkija iz reševalnega zavetišča v Severni Karolini, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Yorkshire terier – informacije o negi in usposabljanju” spodaj: