4 najboljši reševalci Yorkie v Teksasu! (2022)

Yorkie reševalci v Teksasu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rešitve za Yorkie v Teksasu. Yorkshire terierji so majhni, vendar so živahni spremljevalci, ki so ljubeči in zvesti. Znani po svoji zvestobi svojim lastnikom, elegantnemu videzu in primernosti za stanovanje, “Yorkie” je ena najbolj priljubljenih pasem psov igrač v Združenih državah.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanj Yorkie v Teksasu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši negovalci psov v Austinu v Teksasu in Najboljši reševalci jazbečarjev v Teksasu.

Poiščite reševalca Yorkie blizu mene v Teksasu

Poiščite reševalca Yorkie blizu mene v Teksasu

S posvojitvijo jorkširskega terierja bo vaš dom postal srečen in ljubeč kraj. Če pa želite posvojiti hišnega ljubljenčka, namesto vzreditelja razmislite o reševalni organizaciji. Tukaj so štiri najboljše organizacije za reševanje Yorkie v Teksasu, kjer lahko spremenite pasje življenje (in tvoj), tudi.

Yorkie vodniki: Koliko stane Yorkshire terier in Najboljša pasja hrana za mladičke Yorkie.

1. Yorkie Rescue Houston

Yorkie Rescue Houston Texas

Yorkie Rescue Houston je 501(c)(3) organizacija, oproščena davka. Septembra 2015 je bila ustanovljena organizacija, da bi pomagala ponovno združiti izgubljene in ukradene jorkije in druge majhne pse z njihovimi zakonitimi lastniki. To je bilo storjeno z izkoriščanjem družbenih medijev, reševalnih stikov in zagovornikov, da bi zakonitim lastnikom omogočili vsako priložnost, da si povrnejo svoje hišne ljubljenčke.

Zakon zvezne države Teksas zahteva, da so vse živali, posvojene iz YRH, sterilizirane ali kastrirane. Hišnega ljubljenčka nato dajo v posvojitev, če lastnika ni mogoče najti v 14 dneh. S cepljenjem, izobraževanjem, sterilizacijo/kastracijo, rehabilitacijo in ponovnim domovanjem služijo Houstonovim brezdomcem, zapuščenim, zlorabljenim, izgubljenim, nezaželenim Yorkijem in drugim majhnim psom.

Poleg tega morate izpolnjevati in upoštevati naslednje zahteve, da se lahko štejete za posvojitelja:

 • Morate biti stari vsaj 21 let.
 • Nahajate se na območju metroja Houston ali želite iti tja, da osebno prepeljete svojega ljubljenčka. Ne pošiljajo hišnih ljubljenčkov.
 • Predložite dokazilo o svojem trenutnem naslovu.
 • Imeti morate soglasje in znanje vseh odraslih v gospodinjstvu.
 • Za trenutne lastnike hišnih ljubljenčkov je bistvenega pomena dosledna in pozitivna zgodovina preverjanj. To vključuje cepljenja, preprečevanje srčne gliste in zatiranje bolh/klopov.
 • Porabite čas, denar in trud, ki je potreben za usposabljanje, zdravljenje, nego in ljubezen vašega ljubljenčka.
 • Najbolje bi bilo, če bi vse hišne ljubljenčke držali v zaprtih prostorih. Noben pes ne sme biti privezan, privezan ali drugače zaprt zunaj.
 • Družine z otroki, mlajšimi od pet let, se ne upoštevajo za posvojitev majhnih mladičkov.
 • Starejši državljani ne bodo upoštevani pri posvojitvi mladih psov ali mladičkov.
 • Če ne morete skrbeti za žival, se strinjate, da se obrnete na YRH in se pogovorite o njeni prihodnosti.

Najmanjša donacija se razlikuje glede na psa in je navedena na profilu vsakega psa na njihovi spletni strani.

Podrobnosti o reševanju Yorkie Rescue Houston

2. Poquita Paws Rescue

Poquita Paws Rescue Texas

Poquita Paws Rescue je reševalna služba Yorkie s sedežem v San Antoniu. So organizacija brez ubijanja, ki izobražuje lastnike hišnih ljubljenčkov, da ne bi imeli težav za ljudi in pse. Ta organizacija je neprofitna, zato vse donacije in posvojitvene pristojbine skrbijo za živali.

Vendar so prostovoljci zvesti, pridni prijatelji reševalci, zato bo morda trajalo nekaj časa, da prejmete odgovor na vašo prijavo ali se dogovorite za sestanek za srečanje s psom. Za prijavo na spletu kliknite na seznam mladičkov ali uporabite obrazec na glavni strani. Obvezne so veterinarske reference.

Prostovoljec bo opravil telefonski razgovor, nato pa se lahko dogovorite za obisk s psom. Vsi, ki živijo v vaši hiši, naj se udeležijo obiska rejništva, vključno z drugimi psi.

Prostovoljec bo obiskal vaš dom, ko boste srečali Yorkija, da zagotovite, da lahko zagotovite varno okolje za psa. Če želite posvojiti iz Poquita Paws Rescue, morate prinesti ovratnico, identifikacijsko oznako in povodec. Poleg tega boste podpisali pogodbo in prejeli zdravstveno kartoteko psa, ki jo boste posredovali svojemu veterinarju.

Podrobnosti o reševanju Poquita Paws

3. SPCA iz Teksasa

SPCA iz Teksasa

SPCA v Teksasu je bil ustanovljen leta 1938 in že skoraj 80 let služi skupnosti za dobro počutje živali v Severnem Teksasu. Njegovo poslanstvo je zagotoviti vsaki živali izjemno skrb in ljubeč dom.

Vsako leto pomagajo tisočim živalim, da najdejo svoje domove za krzno s posvojitvami hišnih ljubljenčkov, rejništvom in ponovnim domovanjem. Stroški posvojitve Yorkieja se razlikujejo glede na njegovo starost. Vse leto so na voljo posebne akcije in popusti.

Podrobnosti SPCA iz Teksasa

4. Reševanje recikliranega pomeranca in šiperka

Reševanje recikliranega pomeranca in šiperka

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev Yorkie v Teksasu je “Reciklirani pomeranci.” “Recycled Pomeranians” se nahaja v Dallasu/Fort Worthu. Njihovo poslanstvo je najti, rejiti, veterinarirati in namestiti sicer nezaželene pse v večno ljubeče domove.

Psi, ki jih rešujejo, so čistokrvni psi, ki jih uporabljajo v mlinčkih za mladiče, psi, ki so jih predali njihovi lastniki, izgubljeni in zapuščeni psi, ki so bili obsojeni na smrt v lokalnih zavetiščih, nekaj pa jih najdemo na ulicah. Vsak rešeni pes je nastanjen, hranjen, rehabilitiran, socializiran, zdravljen, steriliziran ali kastriran. Najpomembneje pa je, da jim dajejo ljubezen.

Imajo veliko bazo prostovoljcev, ki neutrudno dela na reševanju psov iz brezupnih situacij, in se po svojih najboljših močeh trudijo zagotoviti, da imajo vsi psi najboljše možnosti, da najdejo večni dom, tako da storijo vse, kar je potrebno. Posvojitve se običajno zaključijo v enem tednu. Odgovor bi morali prejeti v 72 urah po prijavi.

Podrobnosti o reševanju recikliranega pomeranca in šiperka

Yorkie reševalci v Teksasu

Yorkie reševalci v Teksasu

Po podatkih ASPCA v Združenih državah vsako leto v zavetišča vstopi 3,3 milijona psov. Kljub zmanjšanju od leta 2011 (od 3,9 milijona), še vedno na milijone psov čaka na večni dom v zavetiščih. Spodaj so trije razlogi za posvojitev reševalnega Yorkija.

 1. Ne podpirate mlinov za mladiče, če posvojite Yorkieja iz reševalca: Obstaja velika verjetnost, da je mladiček, o katerem razmišljate o nakupu, iz mlinarja za mladiče, če ga kupite v trgovini za male živali ali pri neuglednem vzreditelju. S posvojitvijo reševalca lahko pomagate zmanjšati povpraševanje po mladičkih iz mlinov za mladiče.
 2. Reševalni Yorkiji bodo bolj verjetno sledili vašemu zgledu: Verjetno je na splošno omejen in nekvaliteten stik reševalnih psov z ljudmi tisti, ki jih spodbuja k temu, da iščejo pozornost in komunicirajo z ljudmi bolj kot hišni psi.
 3. Rescue Yorkies so običajno na tekočem s svojimi cepivi: Reševalni psi so morda že mikročipirani in cepljeni (ali pa zavetišče to stori za majhno plačilo) – tako da se lahko osredotočite na crkljanje svojega novega prijatelja, namesto da se dogovorite za sestanke z veterinarjem.

Kako izbrati Yorkie Rescue v Teksasu

Kako izbrati Yorkie Rescue v Teksasu?

Bistveno je, da preverite spletne strani vaših lokalnih zavetišč in reševalcev, saj nacionalna spletna mesta ne navajajo vsakega zavetišča ali vsakega hišnega ljubljenčka. Obiščite ga tudi osebno – včasih je dovolj, da žival pogledate v oči, da se zaljubite. Ne obupajte, če tega, kar iščete, ne najdete takoj.

Ker si zavetišča in reševalci prizadevajo odpraviti prenaseljenost hišnih ljubljenčkov in podpirajo lastnike, da obdržijo svoje hišne ljubljenčke, se bo število psov v zavetiščih zmanjšalo. To je dobro. Recimo, da se vaše zavetišče ne ujema z vami in vašo družino. V tem primeru bodo morda lahko predlagali, kje iskati naprej, vključno z iskanjem etičnega rejca Yorkie, ali pa vam lahko priporočijo druga zavetišča in reševalne službe na vašem območju.

Kje najdete reševalca Yorkie v Teksasu?

Kje najdete reševalca Yorkie v Teksasu_

Posvetujte se s svojim veterinarjem ali zaupanja vrednimi prijatelji za napotitev k odgovornim reševalcem ali pa se obrnite na reševalce, ki smo jih navedli. Pomembno si je zapomniti, da odgovorni reševalci svojih psov nikoli ne bodo prodali na noben drug način, ki jim ne omogoča, da bi se srečali z vami in vas temeljito intervjuvali.

Bistvenega pomena je, da poskrbite, da se bo kuža dobro ujemal z vašo družino in da mu boste zagotovili odgovoren, vseživljenjski dom. Vsak, ki je obiskal zavetišče za živali in videl te pse, ki strmijo v vas, bo razumel. Neverjetno dejanje sočutja je dati brezdomni, osamljeni živali srečen dom.

Zaključek za najboljše “reševanje Yorkieja v Teksasu”

Zaključek za najboljše reševanje Yorkie v Teksasu

Praktično in etično je sprejeti a Yorkie iz reševalne organizacije. Lažje in ceneje je posvojiti pse pri reševalcih hišnih ljubljenčkov, kot pa jih kupiti od rejcev. Izzivi so tudi pri izbiri organizacije za reševanje hišnih ljubljenčkov, ki bi vzela hišnega ljubljenčka.

Lahko pride do trenutka, ko organizacija vašo prijavo zavrne. Vendar se obrnite na katerega koli od štirih zgoraj navedenih reševalcev za preprosto, hitro in brez stresa posvojitev Yorkija.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja Yorkie v Teksasu, si lahko ogledate:

Preden posvojite Yorkija iz reševalnega zavetišča v Teksasu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Yorkshire terier – informacije o negi in usposabljanju” spodaj: