4 najboljših Havancev reševanja na Floridi! (2022)

Havanski reševalci na Floridi

Havanski psi so znani po svoji dolgi, svilnati dlaki, izrazitih očeh in ljubki velikosti. Kot psi spremljevalci kubanske aristokracije v 1800-ih so si prislužili vzdevek “velcro pes” ker se tako močno oklepajo svojih lastnikov. Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše havanske reševalce na Floridi.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševalcev Havancev na Floridi, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljše reševanje pudljev na Floridi in Najboljši reševalci malteških na Floridi.

Poiščite Havanskega reševalca blizu mene na Floridi

Poiščite Havanskega reševalca blizu mene na Floridi

Kljub temu, da so čistokrvni psi, jih lahko še vedno najdete v zavetiščih in reševanjih. Razmislite o posvojitvi! Ne kupujte za svojega naslednjega hišnega ljubljenčka. In imate srečo, ker smo sestavili seznam najboljših reševalcev na Floridi.

Havanska priporočila za izdelke: Najboljše tihe škarje za pse in Najboljši komplet za nego psov.

1. Havansko reševanje

Havansko reševanje

Od leta 2004 Havanese Rescue Inc. (HRI) rešuje pse havancev in mešancev Havanese v stiski. Havanese Club of America je matični klub HRI, vendar HRI ni izključno povezan z nobenim pasemskim klubom na lokalni ali nacionalni ravni.

Sredstva za reševanje in ponovno namestitev havanskih psov prihajajo iz regionalnih in nacionalnih klubov havanskih pasem ter širše javnosti. Zavezani so ohranjanju najvišjih standardov pri reševanju. HRI se ponaša s svojim odnosom do rejniških in posvojiteljev.

HRI in klubi pasem Havanese sodelujejo pri zagotavljanju varnostne mreže za svojo ljubljeno pasmo. Havanese Rescue Inc. psov ne kupuje od dražb, mlinov za mladiče, rejcev ali posameznih lastnikov.

Mladički, vzrejeni v mlinčkih za mladiče, so groza za vse pasme. Njihova sredstva se uporabljajo za reševanje, nego in zdravljenje psov, ki so jih lastniki, zavetišča ali potepuške predali. Z zagotavljanjem trga za mlince mladičev in napake rejcev BYB dražbe povečujejo povpraševanje in spodbujajo mlince mladičev in vzrejo BYB.

Psi so deležni pozornosti, oskrbe in zdravljenja, ki jih potrebujejo, vključno s sterilizacijo in kastracijo. Poleg tega HRI izobražuje javnost o mlinčkih za mladiče in odgovornem lastništvu psov, vključno s sterilizacijo/kastracijo, usposabljanjem in humanim ravnanjem s havanci in drugimi hišnimi ljubljenčki.

Podrobnosti o reševanju v Havanu

2. Humane Society of Tampa Bay

Humano društvo Tampa Bay

Neprofitna organizacija 501(c)(3), Humane Society of Tampa Bay, ponuja posvojitve, bolnišnice in storitve TNVR širši javnosti; je neodvisen od Humane družbe Združenih držav. Skupaj s svojimi psi bi vas radi imeli za partnerja na tej poti.

Pridružite se jim in drugim podobno mislečim posameznikom, organizacijam za zaščito živali, fundacijam in podjetjem, da odpravite brezdomstvo živali v Tampa Bay. Vaš novi najboljši prijatelj bi lahko bil telefonski klic ali obisk stran!

Podrobnosti Humane Society of Tampa Bay

3. Cocker Rescue of Florida

Reševanje kokerja na Floridi

Cocker Rescue je reševanje No-Kill, ki odpelje koker španjele in druge majhne pse iz vse države. So neprofitna organizacija 501(c)3. Lahko brskate po njihovi spletni strani in poiščete psa, ki bi ga morda zanimali posvojiti.

Pogosto preverjajte za nove oglase! Poleg tega verjamejo v svobodo in ne zadržujejo nobenega od svojih reševalnih psov v kletki. Nujno jim je treba pokazati, da so njihovi dnevi v ujetništvu zaradi nesrečnih okoliščin zdaj mimo.

Cocker Rescue of Florida Podrobnosti

4. Organizacija Havanske angelske lige za reševanje (HALO)

Organizacija za reševanje Havanske angelske lige (HALO)

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev Havancev na Floridi je “Organizacija Havanske angelske lige za reševanje.” HALO je neprofitna organizacija 501(c)(3), ki se ukvarja z oskrbo in preživetjem havanskih psov. Njihov cilj je reševanje enega Havanca naenkrat.

Od ustanovitve leta 2002 so rešili več kot 1400 Havancev. Večina reševanj prihaja iz mlinov za mladiče, nekaj jih je iz zavetišč za živali ali se predajo lastniki. Mlinski psi, ki jih rešijo, so blizu evtanaziranja, ker se ne štejejo več “dobičkonosna« pri mlinu.

Na primer, 7-mesečni mladiček je prestar za prodajo v trgovini za male živali; 9-letna samica ne more več proizvesti dovolj legla ali ima zdravstvene težave predrage za zdravljenje. Vsakega Havanca, ki ga lahko rešijo, namestijo v rejniški dom, če je ta na voljo.

Poleg tega, da jim zagotovijo potrebno zdravstveno oskrbo, skrbno izberejo svoje posvojitelje na podlagi najprimernejšega primernega za vsakega Havanca. Ne glede na to, kako dolgo to traja, jim rejniške družine pomagajo pri prilagajanju na novo življenje, dokler niso posvojene.

Odločeni so, da bo življenje, ki ga bodo vodili po reševanju, varno, zdravo in srečno. Odpornost in sposobnost te pasme, da se dvigne nad grozote življenja v mlinu, da postane ljubeč, srečen družinski ljubljenček, je resnično izjemna. Dokler mlini za mladiče ne bodo prepovedani po vsej državi, se bo njihovo delo nadaljevalo.

Podrobnosti o organizaciji Havanske angelske lige za reševanje (HALO).

Havanska reševalna zavetišča na Floridi

Havanska reševalna zavetišča na Floridi

Psi potrebujejo čas, da se prilagodijo novemu domu. Seveda je nov prostor z novimi ljudmi dezorientirajoča izkušnja za vsakega hišnega ljubljenčka, vendar reševalni psi pogosto potrebujejo več časa, da se prilagodijo novemu okolju. Kako dolgo traja?

Odvisno je od osebnosti psa, vzgoje in časa, da se prilagodi. Še posebej za reševalne pse. Reševalni pes iz srečnega, dobro prilagojenega doma bi se lahko hitro spremenil, saj je bil verjetno ustrezno socializiran in usposobljen.

Povezano: Najboljši reševalci Havapoo za posvojitev v Združenih državah.

Kako izbrati Havenese Rescue na Floridi

Kako izbrati Havenese Rescue na Floridi

Kredibilnost skupine je mogoče določiti z nekaterimi lastnostmi, ki jih iščejo prostovoljci, posvojitelji in reševalci. Na primer, fantastična reševalna skupina ima naslednje atribute:

  • Preglejte GreatNonprofits.org. Organizacija je dobrodelna organizacija 501(c)(3). Preverite prek charitynavigator.org ali BBB Wise Giving Alliance.
  • Ima upravni odbor in veliko skupino prostovoljcev.
  • Redno se udeležuje dogodkov ali ponuja posvojitvene dogodke.
  • Na povpraševanje se odziva takoj in je pripravljen govoriti po telefonu.
  • Odgovarjamo na vprašanja o njihovem delovanju, kako dobijo svoje živali, koliko posvojitev opravijo letno, koliko rejniških domov imajo in o njihovi politiki sterilizacije.
  • Zdi se, da je objekt čist in urejen, živali pa so videti dobro hranjene in zdrave. Razmerje med rejniškimi domovi in ​​skupnim številom živali ni zaskrbljujoče, če skupina deluje izključno iz rejniških domov.
  • Upošteva lokalne predpise glede števila živali na prebivališče in druge zakone, povezane z vodenjem zavetišča, na primer psarniško licenco.
  • Imeti pozitiven ugled med veterinarji, zavetišči za živali in lastniki hišnih ljubljenčkov.

Ljudje bi morali biti skeptični do tega, kar vidijo na internetu, saj je enostavno ustvariti spletno stran in objaviti slike srčkanih mladičkov. Na internetu lahko najdete posvojitvene živali in odgovorne rejce. Vendar pa lahko mladiček, kupljen na spletu, prihaja iz okrutnega mlina za mladiče, ima zdravstvene in vedenjske težave ali pa sploh ne obstaja.

Povezano: Najboljše male hipoalergene pasme psov.

Kje najdete Havanskega reševalca na Floridi?

Kako izberete Havenese Rescue na Floridi?

Če želite poiskati in izbrati reševalno sredstvo na krovu, ki ustreza vašim potrebam po posvojitvi psa, morate opraviti raziskavo. Najprej se prepričajte, da ste zadovoljni z merili za sprejem in zahtevami skupine, tako da jih pregledate in razumete.

Medtem ko nekatere skupine za reševanje psov in zavetišča zahtevajo obiske na domu in referenčne preglede, druge ne. Da ne bi prišlo do zmede glede postopka sprejemanja, morajo biti vse politike podrobne in dostopne javnosti. Bodite pozorni na opozorilne znake.

Na primer, prisotnost mladičkov samo na spletni strani skupine za posvojitev ali reševalnem spletnem mestu bi morala dvigniti rdečo zastavo in bi lahko pomenila, da je skupina mlin za mladiče. Bistveno je, da opravite svojo raziskavo, saj nobena nadzorna ali regulativna skupina ne ločuje uglednih organizacij za zaščito živali od neuglednih.

Možno je tudi, da skupini ali zavetišču ni pri srcu interes živali, če ni razlik v cenah. Videti bi morali razlike v cenah na spletni strani ali karticah v kletki in njihove razloge. Številne skupine uporabljajo ‘posvojitev‘kot evfemizem za’prodajna cena.’ Spoznaj psa, če lahko.

Kadar koli najdete pravega spremljevalca in reševalno skupino ali zavetišče, ki ustreza vašim pričakovanjem in potrebam, se prepričajte, da ni nobenih ovir za osebno srečanje s psom pred posvojitvijo. Morda imate opravka z mlinom za mladiče, ki se maskira kot reševalna skupina, če zaračunajo pristojbino za posvojitev za neviden ogled hišnega ljubljenčka.

Zaključek za “Najboljše reševalce Havancev na Floridi”

Zaključek za najboljše reševalce Havancev na Floridi

Je kaj lepšega kot imeti prijatelja za vse življenje? S svojim reševalnim psom boste imeli zaupnika, prijatelja in navsezadnje ljubljenega družinskega člana.

Posledično se ne vi ne vaš pes iz zavetišča ne boste počutili osamljene. Zato si privoščite novo življenje in se poslovite od predvidljivih noči in monotone rutine. Namesto tega naj bo življenje s svojim novim Havancem vznemirljivo, sveže in polno ljubezni.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu havanskih reševanj na Floridi, si lahko ogledate:

Preden pripeljete havanca domov iz reševalnega zavetišča, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik pasme havanskih psov” spodaj: